ER ALENETID EGOISTISK?

ANNONSE –  annonselink

CHILLESETTHER

Få -25% på alt fra NLY med koden
NLYSUMMER
♥♥♥

Nå holdt jeg på å skrive “hei og god fredag!”, men hvilken dag er det i dag? Torsdag? Tror det. Jeg er så dagsforvirret, og den eneste indikatoren jeg har på hvilken dag det er spørs på hvilke gjøremål jeg har. I dag har jeg sjekket inn på hotell, skal drikke litt vin og ut å spise. Ikke rart jeg tror det er fredag? Haha! Ville bare kjapt titte innom å ønske dere en fin dag, så snakkes vi senere!

CANDY CRUSH VS. PANDEMI

God morgen! Jeg våknet av meg selv klokken halv seks i dag, noe som er fryktelig tidlig spør du meg. Likevel ga det meg mer tid på morgenkvisten til å spille candy crush i senga, så jeg kan ikke klage. I går slettet jeg faktisk smittestopp-appen for å få mer strøm til å spille candy crush. Hjelpe meg så fort batteriet tappes med den på telefonen! Fikk dog dårlig samvittighet i dag tidlig, og skal nå laste den ned på nytt. Det er vel viktigere å samle data i denne pandemien enn å spille mobilspill, selvom det gjerne føles viktigere med candy crush. Noen trenger en reality check…

Den får vi derimot ta senere, for nå kommer et lite bildedryss fra min første uke i Molde!

Rosé på terrassen forrige lørdag. Ble helt overrasket over hvor varmt det ble i solveggen, som om jeg aldri hadde vært i solen før. Haha! Utrolig deilig iallfall ♥

To egg til frokost, hveeeer eneste morgen. Jeg spiser faktisk alltid de to eggene, mens varierer på resten. Noen dager knekkebrød, andre dager rundstykker eller brød, mens de to eggene spiser jeg alltid. Elsker egg med smilende plomme!

Nå for tiden er jeg hekta på wasa havreknekkebrød med majones, hamburgerrygg, agurk og tomat. MMM!!

Tar seriøst flaut mye selfies i heisen, tør ikke å legge ut halvparten engang… Haha!

Zara ♥♥♥♥♥ Verdens beste lille hund! Det sier vel alle om sine egne kjæledyr, og det er fordi hunder ofte tilpasser seg eierne sine. Zara er som en hundeversjon av meg, kanskje ikke så rart etter 10 år sammen.

Selfieselfieselfieeeee!

Vet ikke helt hvorfor jeg tok dette bildet?

Jeg bruker fast to forskjellige ansiktsmasker, denne for peeling (den beste masken jeg har prøvd i mitt liv), og denne sorte for fukt og rens. ELSKER de!

I dag er en sånn dag der man må holde seg hjemme mellom 10-16 for å vente på pakke fra UPS. Like gøy hver gang… Ellers skal jeg ut å nyte solen litt senere i dag, og spise middag på GLASS sammen med Eline. Deilig lillelørdag!

HVORDAN JEG FINNER TRENINGSMOTIVASJONEN

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Hei! ♥ Som noen kaaaanskje har fått med seg på instagram, så har jeg begynt å jogge igjen. Jeg nevnte det vel såvidt på bloggen i går også.. Uansett! La meg komme med noen ærlige ord fra min kant rundt dette med hjemmetrening og motivasjon. Jeg gidder faktisk ikke de som sier at trening er så gøy og deilig, for det er det faktisk ikke alltid. Noen ganger er det tortur, psykiske sperrer og en dørstokkmil som strekker seg fra Molde til Pakistan. Det er faktisk ikke bare bare å finne motivasjonen til å hoppe rundt på stuegulvet med en overengasjert trener på skjermen. Jeg har aldri likt hjemmetrening, og har heller ingen intensjoner om å finne gleden i det i nærmeste framtid.

TRENINGSGENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER / JOGGESKOHER

Men, det var en gang for lenge, lenge siden da jeg faktisk nøyt joggeturene mine. Da pusten ikke skrek etter corona-respirator etter de første hundre meterne. Jeg kan komme tilbake dit om jeg vil. Om jeg gjør det riktig. For å nå dit trengs det dessverre tålmodighet, noe jeg ikke akkurat er kjent med å ha overdrevent mye av. Derfor må jeg tenke på; hva motiverer meg? Å ha verdens beste kondis har jeg aldri vært spesielt opptatt av, men å ha det bra psykisk liker jeg. Å komme seg ut i frisk luft gjør ekstremt mye bra for hodet, og det er også det som er motivasjonen min i dette joggeprosjektet mitt.

(om du ikke liker løping kan du jo alltids gjøre yoga, postet åpenbart disse bildene i mangel på joggebilder:)))

I går startet jeg med tre kilometer. Absolutt ingenting å skryte av, men den lille turen ga meg ekstremt mye positiv energi utover dagen. I dag tidlig var jeg ikke like sprek, og kom meg ikke lengre enn 2,5 kilometer. Likevel følte jeg meg enda bedre enn i går, og mens jeg skriver dette føler jeg meg veldig positiv og motivert.

Så, la meg komme til poenget etter verdens lengste intro. Finn motivasjonen som funker for deg, kom i gang i det små, og vær fornøyd! Noen dager klarer man bare å yte 10%, mens neste dag 100%. Sånn er livet, og det er helt greit.

Hvordan trener du for tiden, om du orker i det hele tatt?

UPOPULÆRE MENINGER; DETTE VIL JEG GJØRE ETTER CORONA

Annonse – Affiliatelinker

Jaja, here we go again… 

– Fly, fly fly! Jeg vil fly til Spania, Hellas, Oslo, Istanbul for alt jeg bryr meg. Jeg vil bare ha muligheten til å reise overalt, gjøre alt, oppleve alt. Kommer jeg til å gjøre det? Mest sannsynlig ikke. Jeg vil likevel fly så mye at flyskammen tar meg.

– Ha en total makeover. Ta botox og fillers til kattetrynet er tilbake, ansiktsbehandlinger med sterke virkestoffer som er ulovlig å blogge om for tiden, dra til frisøren for å bli enda blondere og dummere enn jeg er, sette på akrylnegler lengre enn Nilen. Gi meg alt!

– Dette er vel ikke “etter-corona”, men la oss ta et punkt nå mens den pågår: Kan folk SLUTTE å synse, mene og handle så ignorant? Nei, det er ikke slik at de overdrevne overskriftene på VG forteller hele sannheten. Likevel er det mange som plutselig har blitt eksperter på tema etter en scrollerunde.

– Jeg blir GAL av å ha folk rundt meg hele tiden. Jeg misunner de som sitter mutters alene i karantene. Det virker helt fantastisk ♥ Så fort corona er ferdig vil jeg faktisk reise på ferie helt alene! Eller sammen med kjæresten går også fint, han er heldigvis ikke så plagsom 😉

– Jeg skjønner meg ikke på de som har hjemmekontor ute? Å sitte å glo på skjermen med solen midt i fleisen ser helt forferdelig ut spør du meg..

JAKKEHER / SOLBRILLERHER / JEANS – lignende HER

Så, det var mine upopulære meninger om dagen. Kanskje ikke sånn kjempesmart å publisere dette innlegget nå som jeg er på besøk hjemme hos mamma, jeg vet iallfall et par punkter hun kommer til å bli smålig irritert på meg for:))))))

JAKTEN PÅ MESTRINGSFØLELSE

Hei og goood mandag fra solfylte Molde! ♥ I dag tidlig startet jeg å jogge igjen, og det føltes så sykt deilig. Jeg har ikke trent kondis på flere år, og det fikk jeg svi for i dag tidlig. Likevel er det viktig å ikke miste motivasjonen, og det er jo helt urealistisk at jeg skal løpe like langt som tidligere. Da løpte jeg en mil flere ganger i uka uten problemer, mens i dag var de 3 kilometerne jeg hadde som mål mer enn nok krevende. Det kan bare gå oppover, og det er jo en deilig tanke 😀

Ellers føler jeg meg ganske urolig i dag, noe jeg alltid gjør etter en lat helg. Da er det bare én ting å gjøre; nemlig å starte uken med masse planer. Trening, jobb, prøve å få den gode mestringsfølelsen som gir meg så mye energi! Heldigvis er jeg godt i gang allerede 😀 

Fine Molde ♥

Nå sitter jeg på en kjempesøt cafe i Molde sentrum som heter Fole Godt. Deilig med stueskifte altså, man kan bli sprø av å gå hjemme dagen lang sammen med familien sin 😉 haha!

Burde kanskje hatt på meg andre farger enn svart nå som våren nærmest blomstrer utenfor døren, men sånn ble det i dag. Pakket med meg utrolig lite klær i kofferten for denne turen, skjønner ikke helt hva jeg tenkte på. Men men, klær er jo bare klær. Ikke så viktig, egentlig!

Nå skal jeg ta meg en liten lunsjpause fra jobbingen, og innom en venninne som er på jobb for å si hei. Har dere noen ønskeinnlegg denne uken? I såfall kom gjerne med de i kommentarfeltet ♥ Ha en kjempefin mandag!

OPPSKRIFT; KREMET PASTA MED BIFF

Hei og god helg alle sammen! ♥ I går lagde jeg en skikkelig deilig pasta til familien. Perfekt fredagskos! Noen etterlyser filmer på youtubekanalen min, og grunnen til at det har vært stille der de siste ukene er rett og slett fordi det er folk hjemme HELE tiden. Aldri fred å få, haha. Det er derfor ikke like enkelt å filme inn til YouTube som tidligere, så jeg kommer sterkere tilbake 😀 I mellomtiden tenkte jeg å dele denne oppskriften på kremet pasta med dere. En av mine favoritter! Smaker ganske likt som pasta di manzo på Olivia, om noen har prøvd den. MUMS!

CREAMY PASTA

DU TRENGER:

tagliatelle 
1 boks creme frech
2 paprika
150g biff 
2 fedd hvitløk
meierismør
en dæsj fløte
parmesan
sjampinjong

Kutt paprika i små biter og ha i en kasserolle med ca 50g meierismør på medium + varme. Kok paprikaen “sønder og sammen”, ca 30-40 minutter. Ta en stavmikser og lag en glatt masse, før du rører inn en boks creme fraise og en dæsj fløte. La dette småputre og smak til med salt, pepper og parmesan. Kutt sjampinjong i små biter, og stek sammen med hvitløken i smør. Stek biffen slik du ønsker, og skjær den i passende biter.

Rør alt sammen, tilsett pastaen og nyyyyyt!

Nå skal jeg straks på kjøkkenet å kokkelere igjen, i kveld står det indisk på menyen og det tar sin tid. Oppskrift på hjemmelaget butter chicken finner du forresten her ♥ Nyt lørdagen!

DE BESTE JEANSENE + RABATTKODE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd

JEANSHER

SISTE DAG!

NYLAND15 GIR -15% PÅ HELE NAKD

Disse jeansene finnes i utallige farger, har god stretch, er highwaist, sitter som et skudd i baken og har perfekt lengde! 😀 I dag er siste (!!) dagen du kan bruke rabattkoden min hos NAKD, den gjelder absolutt alle merker! NAKD har gratis frakt + returer, og du får heller ingen toll. Happy shopping ♥

 

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

Ellers, hva gjør du på i dag? I Molde er det drittvær med stor D, så her har vi holdt oss inne med unntak av en liten handletur tidligere i dag. Intet mye å melde fra denne fronten, med andre ord. Håper iallfall det går fint med alle, så snakkes vi igjen i morgen ♥

MEG FOR SYV ÅR SIDEN

God ettermiddag fra regnfulle Molde! Her plasker det ned som aldri før, og mine planer om å være fjellgeit før lunsj var det bare å droppe. Èn ting er å gå på fjellet (som jeg i utgangspunktet hater), men i tillegg til å gå mens det regner blir rett og slett for drøyt altså. Får være måte på hvor mye man skal pine seg selv 😉

I stedet har jeg gjort noe langt mer produktivt (not). Nemlig sett igjennom bloggarkivet mitt! ELSKER å se igjennom eget bloggarkiv. Og ja, jeg er klar over at jeg kanskje burde sjekkes for narsissistiske trekk. Uansett. I dag har jeg boltret meg igjennom året 2014, året jeg flyttet til Bergen for første gang. Absolutt en gøy tid ♥

  

Noen som husker disse bildene? Herlighet, tenkt at jeg hadde BRUNT hår på et tidspunkt!! Hvem vet, kanskje jeg kjeder meg så mye i “disse tider” at jeg farger håret brunt igjen. Da vet vi at det har klikket for meg, haha.

EN LISTE OVER DAGEN

ANNONSE – Affiliatelinker

DAGENS SAVN:

Livet før corona. Jeg bare håper, håper, hååååper at jeg husker denne “kveldende” følelsen når vi endelig er fri igjen. At man faktisk setter pris på alle valgmulighetene man har i hverdagen som man faktisk tar helt for gitt ellers. Vi er så forbanna heldig, og det hjelper ikke at man sier det om man ikke føler det. Om det gir noen mening? Haha!

DAGENS HUMØR:

Bra! Jeg føler meg veldig optimistisk om dagen, og det er deilig 😀

DAGENS PLANER:

Nå som klokken straks er 21 så har jeg ikke mange planer videre for kvelden. Jeg, mamma og samboeren hennes begynte å se på en ny serie i sta som heter Gold Digger. Den ligger på Sumo! Vil si den er helt OK så langt (har sett to episoder), så vi skal vel fortsette å se på den nå før det er leggetid.

DAGENS FUNDERINGER:

Hva, hvem, hvor… Hva skal jeg finne på når coronatiden er over, hvem skal jeg gjøre det med, hvor skal vi reise?! Jeg har drømt meg bort på Ving de siste dagene, og man kan faktisk booke reiser til flere steder med avreise neste uke? Er det legit? Kan man seriøst dra til Mallorca allerede på mandag??? Jeg føler jo ikke det er helt politisk korrekt å reise noen steder, men det er jo deilig å drømme seg vekk ♥

DAGENS GLEDE:

Vippene mine!! Jeg mer eller mindre sluttet (ufrivillig vel og merke) med vippeextensions for en måneds tid siden, og siden den gang har jeg egentlig bare gledet meg til at skjønnhetssalongene skal åpne igjen. Men, nå ser jeg det sykeste resultatet etter bruken av Komorebi vippeserumet (link her). Selvom mine naturlige vipper fremdeles er lyse, så har de blitt mange – og lange! 😀 Planen er nå å slutte med extensions for godt, og heller ta farge + vippebøy. Er litt ferdig med den over-glam-looken hele tiden. Så nå gleder jeg meg bare eeenda mer til salongene åpner igjen, slik at jeg kan se om resultatet av planene mine blir så bra som ønsker. Haha. Overfladisk-life ♥

DAGENS ANTREKK:

JAKKEHER / BUKSEHER / BOOTSHER

Husk at du fremdeles får -15% på HELE nakd.com når du bruker koden “NYLAND15” ♥ Hele antrekket mitt er derfra 😀 Koden gjelder ut i morgen!

MIN MORGEN I BILDER – HVOR ER JEG?

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei fra………Molde! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, og jeg tok meg en ganske ufortjent påskeferie. Likevel hadde vi en deilig påskehelg i Bergen. Sett masse serier, sovet lenge, spist god mat og bare vært skikkelig latsabber. Nå er derimot ferien over, og jeg er i Molde! Jeg kjørte sammen med broren min August hit i går, og her er et lite uglamorøst bildedryss fra min morgen:

JAKKE – HOLLIES HER / TURTLENECK – NELLY HER / TRENINGSTIGHTS – AIMN HER

Åhhh, jeg var så trøtt i dag tidlig! Det var derimot ikke Zara, som var ekstremt gira på å endelig være hjemme i Molde. Ble vekt av at hun satt på sengekanten å pep fordi hun så gjerne ville ut på tur. Da var det bare å slenge på seg fillene og komme seg ut.

Molde er som en spøkelsesby nå! Grått, trist og folketomt.

Fornøyd gammel dame. Tenk at hun blir ti år til sommeren!! Noen som husker da jeg kjøpte henne? På torsdag skal vi til veterinæren, så får jeg forhåpentligvis bekreftet den gode helsen jeg trooor hun har.

Bakte proteinbrød til frokost, supergodt 😀 Jeg bruker denne oppskriften (nederst i innlegget), men i stedet for å forme de som rundstykker så tok jeg den åpenbart i en brødform.

Frokost!

Nå sitter jeg på kjøkkenøyen sammen med mamma, hun har hjemmekontor og det samme har vel egentlig jeg. I dag har jeg skikkelig lyst til å gå på ski. Rettere sagt lære meg å gå på ski. Det ser så deilig ut å fyke avgårde på kritthvit snø. Dessverre klarer jeg såvidt å gå i oppoverbakke, og skøyting kan jeg bare glemme. Men, man må lære en gang!

Hvordan har din påske hvert, og er du klar for hverdagen? Hva nå enn hverdagen er nå til dags..