SVARER PÅ SAMME SPØRSMÅLENE, 5 ÅR SENERE

Dette er tydeligvis årets store throwback-uke! I går lå jeg i flere timer å bladde igjennom arkivet mitt fra 2015, og der fant jeg denne listen. Tenkte det kunne være gøy å svare på samme spørsmål i dag, fem år senere. Noe har forandret seg, andre ting er de samme ♥

I vennegjengen er jeg:

Svar 2015: Den stressa som alltid skal ha god tid og ha ting planlagt til hver minste detalj. Føler jeg har blitt bedre den siste tiden, men det finnes nok enda en liten kontrollfreak i meg! Jeg er også den som ringer for alt mulig, uansett om det gjelder liv og død eller om jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg vil ha til middag.

Svar 2020: Fremdeles den stressa som elsker å ha god tid med alt planlagt, men dessverre så er jeg ikke med venner like ofte som for fem år siden. Man har liksom havnet i den “voksenfella” der alle er opptatt på sine kanter med sin jobb og generelt sitt liv. Samtidig er det ikke noe jeg plages med, da jeg vet nøyaktig hvor jeg har mine nærmeste venner og vi er like (om ikke enda) nærmere som da ♥

På date er jeg: 

Svar 2015: Nå er jeg veldig sjeldent på dates, men jeg er nok den som skravler mye og er livredd for pinlig stillhet.

Svar 2020: Nå er jeg faktisk langt mer på dates, og prøver å planlegge date nights med kjæresten min så ofte det lar seg gjøre! Heldigvis ingen pinlig stillhet eller overdreven babling 😉

På jobb er jeg:

Svar 2015: Effektiv og får ting gjort fort! Jeg er min egen sjef og så ufattelig takknemlig og heldig som får leve av min aller største hobby.

Svar 2020: Fremdeles min egen sjef, men til tider en litt latere versjon. Det er bare gøy å se på serier, og alt for lett å klikke seg inn på netflix i stedet for wordpress :((((((( Skjerpings!

På skolen er jeg:

Svar 2015: Halvparten av så flink som jeg burde vært. Jeg kan om jeg vil, men tydeligvis vil jeg ikke alltid. Bortsett fra i år, da. Dette blir et bra semester. Det sier man vel alltid før skolestart? Hehe!

Svar 2020: Nå går jeg jo ikke på skole lengre, men hadde jeg gjort det såååå håper jeg at jeg hadde vært stjerneelev!

I telefonen er jeg:

Svar 2015: Veldig pratsom?

Svar 2020: Veldig pratsom?

På melding er jeg:

Svar 2015: Hater å sende melding og foretrekker å ringe, men jeg er nok den som bruker de mest meningsløse emojiene som ikke passer i det hele tatt.

Svar 2020: Jeg forstår fremdeles ikke de som sender meldinger om alt mulig. Hvem har tid eller ORK til å skrive lange meldinger på mobilen? Ring!

På facebook er jeg:

Svar 2015: Den som aldri oppdaterer annet enn et instabilde i ny og ne.

Svar 2015: Den som aldri oppdaterer om noe som helst.

Om morgenen er jeg:

Svar 2015: Lys våken og klar for en ny dag!

Svar 2020: Trøtt, vil helst sove lengre og bittelitt grinete.

På byen er jeg:

Svar 2015: Supergira og glad! Alltid med en drink i hånden og sier dessverre aldri nei til shots heller.

Svar 2020: Fremdeles glad i en shot, men drar som oftest hjem før klokken bikker 01. Når denne coronatiden er over skal jeg derimot på en skikkelig fest. Natten lang!

På nach er jeg:

Svar 2015: Ofte ganske trøtt og desperat etter mat.

Svar 2020: Nach, hva var det igjen?

Hjemme alene er jeg:

Svar 2015: I joggisen langflat på sofaen med netflix på skjermen. Eller så går jeg rundt å rydder. Rydder seriøst hele tiden..

Svar 2020: Elsker alenetid! Om jeg ikke jobber, rydder eller gjør dagligdagse plikter, så vet jeg virkelig å kose meg. Lager god mat, ser en serie, tar et glass vin, legger meg tidlig (elsker å sovne tidlig). Ellers tar jeg bare livet som det faller seg, og gjør det som føles riktig der og da.

I diskusjoner er jeg:

Svar 2015: Om det er noe jeg virkelig brenner for gir jeg meg ikke. Hvis ikke er jeg ganske åpen for innslag og liker å høre andre synspunkt.

Svar 2020: Kommer helt an på humøret! Den siste tiden er den eneste personen jeg diskuterer med kjæresten min (haha). Jeg kan enten sette meg helt på bakbena, bli urimelig, for å få dårlig samvittighet etterpå – eeelller være reflektert og forståelsesfull med en gang. Litt som å tippe i lotto.

Når jeg pynter meg:

Svar 2015: Har jeg funnet det perfekte antrekket dager i forveien og gleder meg ihjel til å stæsje meg opp. Liker å pynte meg.

Svar 2020: Jeg føler jeg nærmest pynter meg hver dag. Tidligere trengte jeg gjerne en anledning for å føle meg ekstra fin, mens nå sier jeg; why not? Hvorfor ikke føle seg fin hver dag? Iallfall hver dag man gidder.

Som overnattingsgjest er jeg:

Svar 2015: Hun trøtte som alltid sniksover på sofaen etter klokken bikker tolv.

Svar 2020: Dette har dessverre utviklet seg i en negativ retning. Jeg hater å overnatte hos folk, hater å sove sammen med andre mennesker (bortsett fra kjæresten og Zara), og jeg takker alltid nei om venninner spør om overnattinger, ved mindre jeg må.

Bak rattet er jeg:

Svar 2015: Utålmodig og roper “KJØR DA” om folk er treg forran. Ellers hater jeg å kjøre på motorveier og er nok ikke den beste sjåføren.

Svar 2020: Veldig utålmodig, og kjører mer som en spanjol enn en nordmann. Eller kanskje en mellomting. Tar mange “spanske” avgjørelser, roper i bilen om folk gjør feil, bruker aldri blinklys og er generelt en forferdelig dårlig versjon av meg selv bak rattet. I mine øyne er jeg derimot en meget god sjåfør, selvom jeg kan oppleves om hissig.

 

MINE SUNNE FAVORITTFROKOSTER

Hei og god morgen ♥ I dag våknet jeg opp helt forvirret. Er det ikke merkelig at det plutselig er lyst allerede klokken seks på morgenen? På søndag var det vinter, alt var snøkledd og det var nesten som om jeg trodde Hufsa skulle komme snikende opp mot huset. De som er like mummifans som meg skjønner hvor jeg vil med den referansen. Uansett. Jeg har ingen bedre poeng å komme med, annet enn at det føles som vår.

Jeg er et skikkelig frokostmenneske, men er dessverre et skikkelig vanedyr når det kommer til dagens første måltid. Jeg har funnet noen retter jeg liker, og spiser de fast i puljer helt til jeg blir lei å bytter. Slik rulleres det. Akkurat nå er jeg på slutten av avokado-epoken, og starter på nytt med proteinrundstykkene i noen uker. Dere skjønner? Nok bablings, under finner dere mine tre absolutte favorittfrokoster ♥

To smilende egg, grovt knekkebrød med most avokado (blandet med salt, pepper, lime og cayennepepper) toppet med cherrytomater.

Speltlompe med philadelphia light, babyleaf, skinke, alfanaspirer, cherrytomat og paprika.

Proteinrundstykker med deilig pålegg ♥

Du trenger:
400g havregryn
Fire egg
400g cottage cheese
To ts bakepulver

Bland sammen egg, cottage cheese og bakepulver med en stavmikser. Havregrynet tar du i til slutt. Da blander du alt sammen med en sleiv, før du former fine rundstykker. Stekes i ovnen på 200 grader i mellom 15-20 minutter.

Hva spiser du helst til frokost? Kom gjerne med gode tips, I need it! ♥

MINE TRE STYGGESTE ANTREKK

Heiiiii på deg. I all min kjedsomhet valgte jeg å bla igjennom bloggarkivet mitt. Syns det er gøy å se tilbake på hva jeg gjorde, tenkte og ikke minst hva jeg kledde meg i tidligere. I dag har årstallet 2017 fått gjennomgå, og antrekksmessig var nok ikke dette mitt sterkeste moteår. Under fant jeg tre antrekk jeg rett og slett fikk grøsninger på ryggen av, og jeg kan ikke tro det er meg på disse bildene. Men men, ingen vits å angre på fortiden – man kan heller le litt av den!

Husker jeg eeeelsket denne fuskepelsen, men når jeg ser tilbake på antrekkene mine med den jakken blir jeg helt 🤢🤢🤢🤢 Ser jo ut som en huleboer, og ikke på den sexy måten.

Hadde fine negler, da.

Åh, jeg orker ikke 😭😭😭 Hva var det med meg og disse forjævlige pelsjakkene i 2017??? Absolutt ingenting på dette bildet er særlig kult. Verken antrekket, poseringen min, trynet mitt eller holdningen.

Huff.

Sist, men ikke minst…… Det styggeste antrekket i min historie (ikke bare 2017):

 

*trommevirvel*

!!!!!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘

Hvor skal jeg begynne? Solbrillene? Jakken? Luen??? At jeg valgte å kombinere disse tingene sammen??? Takk og farvel.

Skal jeg lage lignende innlegg med “min verste sminke” også? Hahah!

UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

Tja, skal vi heller si “perioden som gikk”? Det er en stund siden jeg har hatt denne spalten nå. Vet ikke helt hvorfor! Jeg liker jo egentlig å skrive den. Hva syns du, burde jeg starte hver uke med en oppsummering som denne? 😀

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg på kontoret til typen, mens han og barna er på møterommet for å ha hjemmeskole. Jeg må bare si til alle foreldre med barn hjemme i disse tider; dere er helt rå! Skolen legger opp til ganske mye hjemmelekse hver eneste uke, og det er ingen enkel oppgave å plutselig bli lærer i tillegg til alle andre rollene man har fra før.

UKENS TANKE:

Jeg har egentlig ikke tenkt på så mye den siste uken. Hverdagen er alt for ensformig, og jeg føler meg generelt veldig lite stimulert. Det er som om hodet bare går på autopilot, og jeg har egentlig ikke så mye meninger om noe som helst.

UKENS TIPS:

Tja, kanskje å ha en litt mer innholdsrik hverdag enn meg? Denne uken må jeg virkelig ta noen grep for å ikke klikke totalt. Tenkte å starte med 30 days yoga challenge, lese en ny bok og bare prøve å finne faste hobbyer jeg gleder meg til å gjøre hver dag. Å bare jobbe, sove, jobbe, sove blir alt for ensformig og slitsomt for hodet. Nå hørtes jeg veldig negativ ut her, haha! Jeg er mer positiv over at endringer må skje 😀 Hva holder deg i gang i disse dager?

UKENS ANTREKK:

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

JAKKEHER / GENSERHER / CARDIGANHER / JEANSHER / SKOHER

TEDDYJAKKEHER / JEANSHER / SNEAKERSHER

UKENS CRAVING:

Alt som har med utseendet å gjøre. Hudkremer, hårkurer, peeling, spraytan. Jeg vil til frisøren. Ta botox. Microneedling. Jeg vil fikse bryna og ta vippeløft. Åh, jeg er så tragisk..

UKENS HØYDEPUNKT:

Da jeg fikk hjem min nye bestilling fra Lyko. Heihei fra overfladiske meg. Fikk endelig påfyll av min absolutte favorittdagkrem fra Elizabeth Arden (denne), så skal jeg teste ut en ny nattkrem fra Ole Henriksen jeg har hørt helt insane mye bra om. Nå har jeg prøvd den i ca fire dager, og so far – ingen resultater. Krysser likevel fingrene for at den er så god som flere av venninnene mine sier! Det er denne.

UKENS REFLEKSJON:

Det føles ut som om jeg bare blir en dårligere og dårligere versjon av meg selv. Jeg er mer irritabel, fortere amper, ser kun min side av saken og føler meg generelt veldig selvsentrert. Jeg kan ofte legge meg med en følelse av at jeg ikke har vært et godt menneske den dagen, og det er sårt. Jeg vil jo bare være raus, medgjørlig og ikke ha så “sterke følelser” rundt uviktige ting. Men det virker til tider vanskelig. “Heldigvis” så er det ingenting i veien for å jobbe med seg selv og gjøre ting til de bedre:-)

UKENS ØNSKELISTE:

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

UKENS MATRETT:

Deeeilig biff med nydelig tilbehør ♥ Har lagt ut oppskrift og fremgangsmåte på YouTubekanalen min her!

UKENS POSITIVE:

Den lille bebisen min Zara ♥ Hun er den gøyeste hunden jeg vet om, og gjør så mange merkelige ting i løpet av en dag at det er underholdning nok i seg selv. Er så utrolig glad for at hun er frisk, rask, leken og tilstede. Tenk at hun fyller 10 år i sommer!

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER:

Ikke overraskende nok; jobbe med meg selv, og prøve å få en litt gøyere hverdag med de forutsetningene vi har i denne situasjonen.

DET MAN KOMMER TIL Å SAVNE

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

JULIA25

GIR -25% PÅ HELE NELLY

SHOP HER

Hei og god søndag fininger! Har dere hatt en fin helg? Det er jo ikke stort annet å finne på enn å slappe av. Prøv å nyt denne tiden, for å ha allverdens tid til å ta livet med ro kommer man til å savne når hverdagen er tilbake for fullt igjen.

I dag er forresten siste dagen du får -25% på absolutt hele nelly med koden min. Det gjelder alle merker, noe som er helt sykt! Føler de ofte ekskluderer de beste merkene, men slik er det altså ikke denne gangen 😀

-25% PÅ ALT FRA BY MALENE BIRGER HER

-25% PÅ ALT FRA NIKE HER

-25% PÅ ALT FRA LEVIS HER

-25% PÅ HEEEEELE NELLY HER 🤩🤩

Husk koden “JULIA25”!

BEFORE-CORONA-DAYS

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei og god fredagskveld partypeople! Vet ikke hvorfor jeg nettopp kalte dere for partypeople, det er vel kanskje en fredagsgreie fra gamle before-corona-days. Lurer på når noen av oss kan dra på party igjen?

Jeg er skikkelig trøtt i kveld, så uansett om mulighetene hadde stått åpen for å dra på byen så hadde jeg takket blankt nei. Nå er klokken kvart over ni, og planen videre for kvelden er å ligge godt under dynen innen halv ti. Elsker å legge meg med nytt på nytt på skjermen, selvom jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om det er komisk eller pinlig å se på det uten publikum? Hva syns du?

Nok bablings fra meg, ville egentlig bare vise dere noen nye klær som kom i posten i dag 😀 Jeg har også fått en superbra rabattkode fra Nelly som gjelder på ALLE varer og merker. Det er sykt! Koden finner du nederst i innlegget ♥ (slik at du må scrolle deg igjennom alle nyhetene mine først, hihihi 👹)

SOLBRILLERHER

Etter rabatten min koster de bare 96,- 🤩

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

HOODIEHER / JOGGEBUKSEHER

Denne joggisen har jeg på meg as we speak (eller som jeg skriver, rettere sagt). SÅ myk og deilig 😀

TEDDYJAKKEHER / JEANSHER / SNEAKERSHER

JOGGESETTHER

JULIA25

GIR – 25% PÅ HELE NELLY (INKLUDERT ALLE MERKER!)

VLOGG: DEN PERFEKTE BIFFEN

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER ♥

KJÆRESTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Hei og god morgen! ♥ Har dere sovet godt? Jeg våknet opp for en time siden og var skikkelig urolig, fordi jeg drømte om at jeg skulle spille inn en matvblogg til youtubekanalen min der alt gikk galt. Haha 🙁

Uansett! I går svarte kjæresten på en rekke spørsmål om meg og forholdet vårt. Et supergøy innlegg der jeg stjal inspirasjon fra Andrea. Noen av spørsmålene er de samme som hennes, mens andre er egne. Vil også tipse om bloggen til Andrea som jeg nettopp har begynt å lese fast. Hun er superflink og skikkelig kreativ! Virker også som en fantastisk jente. En ny favoritt ♥ Nok babling fra meg, la oss hoppe til spørsmålene 😀

Hva var det første du tenkte da du så Julia?

Vi møttes på en åpningsfest her i Bergen. Jeg tenkte “wow, dette blir en interessant kveld! Den damen skal jeg komme i kontakt med.” Hun skilte seg ut fra mengden i den røde kjolen sin, og fikk oppmerksomheten min med en gang.

Hva skal til for å gjøre Julia fornøyd i forholdet og hverdagen?

Gi henne MASSE oppmerksomhet, helst allerede før hun har våknet. Gi henne mye kos, og allerede før hun har stått opp av sengen burde hun helst ha fått “dagens fine ord” som hun liker å kalle det.

Hun elsker å lage mat, så å foreslå at vi skal ha en datemiddag gir hun er brett smil om munnen. Å være kjærlig, oppmerksom (ikke jobbe for mye), og være forutsigbar.

Har du tenkt til å fri til Julia en gang i fremtiden?

Fra tid til annen tenker jeg på hvordan jeg skal gjøre det, og hvordan den mest perfekte måten er å fri til henne på. Så ja, det har jeg ♥

Hva er yndlingsfargen til Julia?

Rød. (Feil). Andre forsøk: blå. (riktig)

Hva tenker du rundt aldersforskjellen deres?

Til å begynne med så var det veldig spennende at aldersforskjellen var 19 år, og det var veldig merkbart at vi var i to forskjellige stadier av livet. Vi har klart å tilpasse oss hverandre på en bra måte, alt fra sosiale settinger, til min setting med barn og et etablert liv. Vi har funnet en veldig fin balanse mellom disse to verdene som jeg ser på som en styrke.

I starten var veldig spennede å få en “ung sexy babe” til kjæreste, og kompisene mine la ikke skjul på det. Hahah! I utgangspunktet er det kamerater som har gjort større poeng ut av aldersforskjellen enn oss, for min del har ikke alderforskjellgen gjort så mye utslag i dynamikken mellom oss og er mer “bare et tall”. Vi er begge sosiale, impulsive mens vi begge har de grunnleggende verdiene på plass. Så alder er virkelig bare et tall, som ikke nødvendigvis sier noe om forskjellene mellom oss.

Kan Julia være irriterende blid eller for snill?

Hun er veldig blid når hun er blid, og veldig sint når hun er sint. Så det er en glede, og en plage:)))

Hva synes du om stilen til Julia?

Hun har en veldig gøy og spennende stil der du aldri vet hva det neste blir. Hun er veldig stilsikker på alle variantene hun kjører. Alt fra klassisk stil som er veldig kontinental, til den casual hverdagsstilen. Den røde tråden er at den er feminint og sexy.

Hva kommer først i forholdet deres, bloggen eller deg?

Jeg kommer først, hahaha. Alt hun tenker på er kos, oppmerksomhet, kos (igjen) og enda mer oppmerksomhet 😉 Hahah!

Liker du henne best med eller uten sminke?

Hun er veldig fin med begge deler, jeg syns hun er veldig pen uten sminke. Hun har veldig fine ansiktstrekk  og er naturlig vakker.

Hvordan er Julia som kjæreste?

Først og fremst veldig gøy og det er aldri et kjedelig minutt. Det skjer alltid noe. Hun byr alltid på seg selv. Det finnes ikke nei i hennes vokabular (ved mindre jeg spør om å gå på fjellet, det hater hun). Det viktigste er den personlige delen der hun er lojal og støttende, som vier mye tid til forholdet. Hun investerer mye i relasjonen vår. Hun er en topp kjæreste ♥

Vet du hvor mange Julia har ligget med?

For min del har det ingen betydning. Men nei det vet jeg ikke, og det vet hun nok ikke selv heller 😉 (Her må jeg (Julia) skyte inn at det var ironisk ment og ikke fakta hahahha).

Ville du hatt ett år uten Julia så ha henne resten av livet, eller ha henne i ett år og så aldri igjen?

Helt opplagt ett år uten Julia, og resten av livet sammen. Nå er det vanskelig å forestille seg et liv uten henne. Det hadde blitt en fattig hverdag for både meg og barna.

Fortell oss en ting som Julia irriterer seg over!

Masse. At real housewives bare kommer ut én gang i uken. At jeg tisser på dolokket. Avtaler som ikke blir holdt. Tanken på å fly med Norwegian.

Hva er Julia sin beste og verste egenskap?

Verste: hun kan bli fort hissig uten noen spesiell god grunn

Beste: å se menneskelige verdier i andre personer, selv de hun ikke kjenner

Kan du fortelle oss noe som imponerer deg ved Julia?

Jeg blir veldig imponert over hvor flink hun er med barna og måten hun har håndtert de på. Jeg er imponert over hvor voksen hun egentlig er i forhold til alder, og hvor lett hun egentlig gjør livet. Hun gjør livet veldig enkelt uten bekymringer, og velger å leve ukomplisert måte.

Hva er Julia sitt motto?

Is it a good day to be alive?!

Hvordan er det å gå å handle mat med Julia?

Hun er veldig streng og bestemt, så det ender opp med at jeg går bort til godtehyllen mens hun freser rundt i butikken før vi møtes i kassen.

Hvordan er hun på morgenen?

Sort sett blid og klar for dagen. På en dårlig dag er hun ikke snakkenes til, og jeg må liste meg ut av sengen.

Hvordan er det å være kjæreste med en som jobber som blogger?

Jeg forstår fremdeles ikke hva jobben går ut på, og hva en blogger egentlig er. Men det er veldig annerledes fra min jobbhverdag som arkitekt. Jeg misunner henne enkelte ganger med tanke på hvor ukomplisert en krevende arbeidsdag kan være. Samtidig må hun levere mye av seg selv og alltid være tilgjengelig. Det er gøy å ta del av jobbhverdagen og det imponerer meg hvor mye gøy man får blitt med på.

 

JEG HAR GÅTT PÅ EN SMELL

ANNONSE – Affiliatelinker

Ja folkens, nå har det vært stille fra meg de siste dagene. Jeg har nemlig gått på en skikkelig smell. Det som startet med rolige karantenedager hjemme, der planen var å jobbe superbra og skape masse innhold til kanalene mine, gikk over til å bare ligge litt lengre i sengen, bare se én episode til, bare spise litt ekstra middag og bare sjekke instagram et par ekstra ganger i timen. Nå har jeg blitt så lat at jeg såvidt gidder å forflytte meg fra sengen før klokken har passert midt på dagen. Så fort typen drar på kontoret så ligger jeg å “jobber i sengen”. AKA scrolle på nelly, se et par episoder criminal minds eller powernaper bittelitt til. Og, ja! Dusj og sminke er heller ikke på prioriteringslisten.

I dag bestemte jeg meg at nok er nok. Ingen mer slumring og seriemaraton. Nå er det JOBB i fokus! Sånn cirka klar var jeg for det i dag tidlig.

Nydelige bilder, tatt i nydelig lys i nydelige omgivelser. Not.. Det er storm i Bergen og umulig å ta bilder ute (iallfall om du er like forfengelig som meg og er redd for å få hår i lipglossen), så det fikk bli med outfitpics i gangen på kontoret til typen i stedet.

*holder på veska som en bestemor*

*ser etter en lysere fremtid*

*prøver å vise hvor deilig og kosete cardiganen er*

Min morgen, kort oppsummert. Selvom dette ikke var de mest fantastiske antrekksbildene, så finner du linker til plaggene her:

JAKKEHER / GENSERHER / CARDIGANHER / JEANSHER / SKOHER

EN HELT PERFEKT HELG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Heiiii og god søndag! For en ufattelig deilig helg det har vært ♥ Har bare slappet av, vært ute i solen, spist skikkelig deilig mat og sett på serier i sengen på kveldstid. Nå skulle jeg egentlig ha vært i Spania, og i går fikk vi virkelig en forsmak på hvor mye det hjelper på humøret å ha sol. Ikke at man kan sammenligne 5 plussgrader med varmen på Costa del Sol, men her må man bare ta det man får enn så lenge.

Ellers vil jeg bare minne dere på at det fremdeles er salg på HELE Nelly, og under finner dere mine siste antrekk + favoritter fra salget. Happy shopping!

JOGGESETTHER

LOUNGE SETHER

DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER

GENSERHER

BLUSEHER / SKINNBUKSEHER

KJOLEHER

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

-20% PÅ ALT FRA BY MALENE BIRGER HER ♥