BEFORE-CORONA-DAYS

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei og god fredagskveld partypeople! Vet ikke hvorfor jeg nettopp kalte dere for partypeople, det er vel kanskje en fredagsgreie fra gamle before-corona-days. Lurer på når noen av oss kan dra på party igjen?

Jeg er skikkelig trøtt i kveld, så uansett om mulighetene hadde stått åpen for å dra på byen så hadde jeg takket blankt nei. Nå er klokken kvart over ni, og planen videre for kvelden er å ligge godt under dynen innen halv ti. Elsker å legge meg med nytt på nytt på skjermen, selvom jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om det er komisk eller pinlig å se på det uten publikum? Hva syns du?

Nok bablings fra meg, ville egentlig bare vise dere noen nye klær som kom i posten i dag 😀 Jeg har også fått en superbra rabattkode fra Nelly som gjelder på ALLE varer og merker. Det er sykt! Koden finner du nederst i innlegget ♥ (slik at du må scrolle deg igjennom alle nyhetene mine først, hihihi 👹)

SOLBRILLERHER

Etter rabatten min koster de bare 96,- 🤩

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

HOODIEHER / JOGGEBUKSEHER

Denne joggisen har jeg på meg as we speak (eller som jeg skriver, rettere sagt). SÅ myk og deilig 😀

TEDDYJAKKEHER / JEANSHER / SNEAKERSHER

JOGGESETTHER

JULIA25

GIR – 25% PÅ HELE NELLY (INKLUDERT ALLE MERKER!)

KJÆRESTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Hei og god morgen! ♥ Har dere sovet godt? Jeg våknet opp for en time siden og var skikkelig urolig, fordi jeg drømte om at jeg skulle spille inn en matvblogg til youtubekanalen min der alt gikk galt. Haha 🙁

Uansett! I går svarte kjæresten på en rekke spørsmål om meg og forholdet vårt. Et supergøy innlegg der jeg stjal inspirasjon fra Andrea. Noen av spørsmålene er de samme som hennes, mens andre er egne. Vil også tipse om bloggen til Andrea som jeg nettopp har begynt å lese fast. Hun er superflink og skikkelig kreativ! Virker også som en fantastisk jente. En ny favoritt ♥ Nok babling fra meg, la oss hoppe til spørsmålene 😀

Hva var det første du tenkte da du så Julia?

Vi møttes på en åpningsfest her i Bergen. Jeg tenkte “wow, dette blir en interessant kveld! Den damen skal jeg komme i kontakt med.” Hun skilte seg ut fra mengden i den røde kjolen sin, og fikk oppmerksomheten min med en gang.

Hva skal til for å gjøre Julia fornøyd i forholdet og hverdagen?

Gi henne MASSE oppmerksomhet, helst allerede før hun har våknet. Gi henne mye kos, og allerede før hun har stått opp av sengen burde hun helst ha fått “dagens fine ord” som hun liker å kalle det.

Hun elsker å lage mat, så å foreslå at vi skal ha en datemiddag gir hun er brett smil om munnen. Å være kjærlig, oppmerksom (ikke jobbe for mye), og være forutsigbar.

Har du tenkt til å fri til Julia en gang i fremtiden?

Fra tid til annen tenker jeg på hvordan jeg skal gjøre det, og hvordan den mest perfekte måten er å fri til henne på. Så ja, det har jeg ♥

Hva er yndlingsfargen til Julia?

Rød. (Feil). Andre forsøk: blå. (riktig)

Hva tenker du rundt aldersforskjellen deres?

Til å begynne med så var det veldig spennende at aldersforskjellen var 19 år, og det var veldig merkbart at vi var i to forskjellige stadier av livet. Vi har klart å tilpasse oss hverandre på en bra måte, alt fra sosiale settinger, til min setting med barn og et etablert liv. Vi har funnet en veldig fin balanse mellom disse to verdene som jeg ser på som en styrke.

I starten var veldig spennede å få en “ung sexy babe” til kjæreste, og kompisene mine la ikke skjul på det. Hahah! I utgangspunktet er det kamerater som har gjort større poeng ut av aldersforskjellen enn oss, for min del har ikke alderforskjellgen gjort så mye utslag i dynamikken mellom oss og er mer “bare et tall”. Vi er begge sosiale, impulsive mens vi begge har de grunnleggende verdiene på plass. Så alder er virkelig bare et tall, som ikke nødvendigvis sier noe om forskjellene mellom oss.

Kan Julia være irriterende blid eller for snill?

Hun er veldig blid når hun er blid, og veldig sint når hun er sint. Så det er en glede, og en plage:)))

Hva synes du om stilen til Julia?

Hun har en veldig gøy og spennende stil der du aldri vet hva det neste blir. Hun er veldig stilsikker på alle variantene hun kjører. Alt fra klassisk stil som er veldig kontinental, til den casual hverdagsstilen. Den røde tråden er at den er feminint og sexy.

Hva kommer først i forholdet deres, bloggen eller deg?

Jeg kommer først, hahaha. Alt hun tenker på er kos, oppmerksomhet, kos (igjen) og enda mer oppmerksomhet 😉 Hahah!

Liker du henne best med eller uten sminke?

Hun er veldig fin med begge deler, jeg syns hun er veldig pen uten sminke. Hun har veldig fine ansiktstrekk  og er naturlig vakker.

Hvordan er Julia som kjæreste?

Først og fremst veldig gøy og det er aldri et kjedelig minutt. Det skjer alltid noe. Hun byr alltid på seg selv. Det finnes ikke nei i hennes vokabular (ved mindre jeg spør om å gå på fjellet, det hater hun). Det viktigste er den personlige delen der hun er lojal og støttende, som vier mye tid til forholdet. Hun investerer mye i relasjonen vår. Hun er en topp kjæreste ♥

Vet du hvor mange Julia har ligget med?

For min del har det ingen betydning. Men nei det vet jeg ikke, og det vet hun nok ikke selv heller 😉 (Her må jeg (Julia) skyte inn at det var ironisk ment og ikke fakta hahahha).

Ville du hatt ett år uten Julia så ha henne resten av livet, eller ha henne i ett år og så aldri igjen?

Helt opplagt ett år uten Julia, og resten av livet sammen. Nå er det vanskelig å forestille seg et liv uten henne. Det hadde blitt en fattig hverdag for både meg og barna.

Fortell oss en ting som Julia irriterer seg over!

Masse. At real housewives bare kommer ut én gang i uken. At jeg tisser på dolokket. Avtaler som ikke blir holdt. Tanken på å fly med Norwegian.

Hva er Julia sin beste og verste egenskap?

Verste: hun kan bli fort hissig uten noen spesiell god grunn

Beste: å se menneskelige verdier i andre personer, selv de hun ikke kjenner

Kan du fortelle oss noe som imponerer deg ved Julia?

Jeg blir veldig imponert over hvor flink hun er med barna og måten hun har håndtert de på. Jeg er imponert over hvor voksen hun egentlig er i forhold til alder, og hvor lett hun egentlig gjør livet. Hun gjør livet veldig enkelt uten bekymringer, og velger å leve ukomplisert måte.

Hva er Julia sitt motto?

Is it a good day to be alive?!

Hvordan er det å gå å handle mat med Julia?

Hun er veldig streng og bestemt, så det ender opp med at jeg går bort til godtehyllen mens hun freser rundt i butikken før vi møtes i kassen.

Hvordan er hun på morgenen?

Sort sett blid og klar for dagen. På en dårlig dag er hun ikke snakkenes til, og jeg må liste meg ut av sengen.

Hvordan er det å være kjæreste med en som jobber som blogger?

Jeg forstår fremdeles ikke hva jobben går ut på, og hva en blogger egentlig er. Men det er veldig annerledes fra min jobbhverdag som arkitekt. Jeg misunner henne enkelte ganger med tanke på hvor ukomplisert en krevende arbeidsdag kan være. Samtidig må hun levere mye av seg selv og alltid være tilgjengelig. Det er gøy å ta del av jobbhverdagen og det imponerer meg hvor mye gøy man får blitt med på.

 

JEG HAR GÅTT PÅ EN SMELL

ANNONSE – Affiliatelinker

Ja folkens, nå har det vært stille fra meg de siste dagene. Jeg har nemlig gått på en skikkelig smell. Det som startet med rolige karantenedager hjemme, der planen var å jobbe superbra og skape masse innhold til kanalene mine, gikk over til å bare ligge litt lengre i sengen, bare se én episode til, bare spise litt ekstra middag og bare sjekke instagram et par ekstra ganger i timen. Nå har jeg blitt så lat at jeg såvidt gidder å forflytte meg fra sengen før klokken har passert midt på dagen. Så fort typen drar på kontoret så ligger jeg å “jobber i sengen”. AKA scrolle på nelly, se et par episoder criminal minds eller powernaper bittelitt til. Og, ja! Dusj og sminke er heller ikke på prioriteringslisten.

I dag bestemte jeg meg at nok er nok. Ingen mer slumring og seriemaraton. Nå er det JOBB i fokus! Sånn cirka klar var jeg for det i dag tidlig.

Nydelige bilder, tatt i nydelig lys i nydelige omgivelser. Not.. Det er storm i Bergen og umulig å ta bilder ute (iallfall om du er like forfengelig som meg og er redd for å få hår i lipglossen), så det fikk bli med outfitpics i gangen på kontoret til typen i stedet.

*holder på veska som en bestemor*

*ser etter en lysere fremtid*

*prøver å vise hvor deilig og kosete cardiganen er*

Min morgen, kort oppsummert. Selvom dette ikke var de mest fantastiske antrekksbildene, så finner du linker til plaggene her:

JAKKEHER / GENSERHER / CARDIGANHER / JEANSHER / SKOHER

EN HELT PERFEKT HELG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Heiiii og god søndag! For en ufattelig deilig helg det har vært ♥ Har bare slappet av, vært ute i solen, spist skikkelig deilig mat og sett på serier i sengen på kveldstid. Nå skulle jeg egentlig ha vært i Spania, og i går fikk vi virkelig en forsmak på hvor mye det hjelper på humøret å ha sol. Ikke at man kan sammenligne 5 plussgrader med varmen på Costa del Sol, men her må man bare ta det man får enn så lenge.

Ellers vil jeg bare minne dere på at det fremdeles er salg på HELE Nelly, og under finner dere mine siste antrekk + favoritter fra salget. Happy shopping!

JOGGESETTHER

LOUNGE SETHER

DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER

GENSERHER

BLUSEHER / SKINNBUKSEHER

KJOLEHER

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

HER / HER / HER / HER
HER / HER / HER / HER

-20% PÅ ALT FRA BY MALENE BIRGER HER ♥

 

ENDELIG HELG + 20% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – I samarbeid med nakd

JAKKEHER / BUKSEHER

NYLAND20

GIR -20% AVSLAG PÅ HELE NAKD

DA var det fredag folkens 😀 Er det noen som har helgefølelsen i det hele tatt? Merkelig nok har jeg følt at det har vært søndag hele uken, mens i dag har jeg skikkelig fredagsfølelse. Helt sikkert fordi jeg har tatt min faste fredagsrunde. Handlet deilig mat til helgen, dratt på polet, fikset småting og ryddet huset klart til helg. I kveld blir det blåskjell, reker og snacks på menyen – noe av det beste jeg vet! I tillegg vil jeg finne en bra serie. Har nettopp sett ferdig Hamilton (elsk!), og kunne tenkt meg noe i den duren. Tips anyone?

Ellers har jeg travet rundt i min nye dress i dag. Som dere vet så elsker jeg matchende sett, og jeg er helt forelsket i både jakken og buksen. Kjempefint hver for seg, enda bedre sammen. Hva syns du? 😀

Nå får du -20% på absolutt hele nakd.com om du bruker koden “NYLAND20”, så husk å skriv inn den om du skal unne deg noe fint i helgen. Håper alle nyter fredagskvelden, så snakkes vi mer i morgen ♥

UPROFF SYNSER

ANNONSE – Affiliatelinker

CAPSHER / GENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER

FÅ -20% PÅ HELE NELLY HER ♥

God morgen, og god fredag! Eller vent, er det fredag? Det spiller vel ingen rolle for tiden. Jeg har kommet til et punkt der kreativiteten min er så lav, at den eneste bloggideen jeg har hatt på to dager er å sette meg ned på en stol for å bli tatt bilde av. I treningsklær. Fancy… Og dette er bare etter én uke hjemme. Om det fortsetter å rase i et slikt tempo så frykter jeg hvordan denne bloggen ser ut neste fredag (det er fredag sant??).

Ellers leker jeg med tanken om å bli politiker, og hva jeg ville gjort i en sånn situasjon. Helt ærlig så ville jeg nok satt alle i portforbud. To uker uten at man får lov til å forlate hjemmene sine. Hadde man ikke tatt knekken på situasjonen ti ganger så fort da? Eller? Hjelp, nå begynner jeg å bli en sånn uproff synser 🙁 Det burde jeg holde meg for god for. Iallfall prøve!

Solen skinner faktisk i Bergen i dag, så nå må jeg komme meg ut litt. Snakkes senere!

KARANTENEMAT

Hei babes! I morgen er dagen jeg skal ta tilbake livet mitt. I dag har det vært toast til frokost, film til lunsj, potetgull til middag og prokrastinering til kvelds. Jeg vet alt for godt hvor lett det kan være å skli ut i denne perioden, så hvorfor ikke prøve å snu hverdagen hjemme om til noe positivt? Jeg skal iallfall bruke tiden til å lage mye mat, så har jeg faktisk planer om å bake til helgen. Jeg er ingen fan av verken søtsaker eller gjærbakst, men hvorfor ikke utvide horisonten litt.

Om du har lyst å lage noe ekstra godt til middag en av dagene, så kan jeg igjen tipse om min nye YouTubekanal der jeg lager mine favorittretter ♥ Så langt har jeg lagt ut seks filmer med forskjellige oppskrifter, og det kommer 1-3 filmer i uken! Til helgen tenkte jeg å vise hvordan jeg steker den perfekte biffen med ALT det digge tilbehøret jeg bruker, høres det bra ut? 😀 Abonner gjerne på kanalen min før den tid, så får du varsel så fort jeg har postet. LINK HER!

I mellomtiden kan du jo kanskje få litt inspo fra andre retter jeg har laget så langt. Klikk deg på linken under bildet for å komme til oppskriftene.

SPAGETTI CARBONARA

HJEMMELAGET GNOCCHI OG PESTO

BLÅSKJELL I KREMET KOKOSMELK

PARMESANKJØTTBOLLER

SPANSK CHORIZO OG LINSEGRYTE

Ha en fin kveld så lenge, vi snakkes i morgen ♥

OG PRODUKTIVITETEN FORTSETTER…..

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

GENSERHER

Hei fra denne innerotta! Herlighet så mye unødvendig jeg har sett på internett i dag. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det engang, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde klart meg foruten den tiende scrollingen på Facebook, å sjekke søppelpost-mailen min femten ganger eller å se på kakevideoer på Tasty. Jeg liker jo verken å bake eller å spise kake…

Målet mitt om å bruke denne tiden til noe produktivt som jeg kan ta med meg videre i livet etter corona går altså ikke sånn kjempebra. Man kan starte i morgen, eller? Ellers går jeg bare rundt i de deiligste klærne hjemme, det er bare helt nydelig. Kjolen/genseren over er en stor favoritt. Under har jeg også samlet digge knits, om du vil klikke hjem noen deilige plagg i denne karantenetiden.

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

I kveld tenkte jeg å starte på en ny serie. Jeg har nå tilgang til både sumo, netflix, hbo, nrk og viaplay. Alt i alt et perfekt grunnlag for å finne en ny favoritt. Problemet er bare at det er aaaalt for mye å velge i mellom! Aner ikke hvor jeg skal starte, og det hjelper ikke særlig på at jeg ikke engang vet hvilken kategori jeg vil se. Drama, kjærlighet, spenning, krim, dokumentar??? Tips?

Over og ut fra meg, vi snakkes kanskje senere om jeg har noe mer spennende å bidra med. Tviler..

HOFTER OG MAT

GENSERHER / BUKSEHER

Begge på -30%! ♥

Er det bare meg, eller fikk jeg veeeeldig nice hofter på dette bildet?? Fikk helt sjokk da typen var ferdig med å knipse bilder, og bare “er det sånn jeg ser ut?!?😍😍😍😍”. Han bare “hehe”, noe som betyr nei. Vel  vel, bilder lyver folkens. Ikke glem det!

Ellers har jeg lagt mine deilige kjøttboller til YouTubekanalen i dag. og filmen er nettopp postet til de som er interessert i å se den. Link her ♥

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER 😀

Ja, var det alt jeg hadde å fortelle for i dag? Det var visst det. Hofter og mat. Jeg blir bare dummere og dummere for hver dag jeg tilbringer hjemme. Kanskje jeg skal finne noen sunnere aktiviteter enn å bare se på real housewives og ex on the beach. Som å lære meg et nytt språk, eller se en lærerik dokumentar. Hva som helst.