INGENTING Å KØDDE MED

Enda en klein morgen, hurra! Det er ingenting jeg liker bedre enn å våkne opp fyllesyk dagen derpå. Det er såklart en stor løgn, for ingen liker vel det? Halloweenfesten i går var megagøy og jeg koste meg veldig. Nå ligger jeg som vanlig med sulten mage og klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal spise. At ikke McDonalds har utkjøring i 2014 syns jeg er helt krise! Noe sier meg at jeg ikke gidder å dra til byen kun for mccern, men man skal aldri si aldri. Dagen derpå-sulten skal man ikke kødde med, og før jeg vet ordet av det sitter jeg sikkert der med en cheesburger i høyre hånd og en neve chips i venstre. Men før noe av dette skjer skal jeg sove litt til og se den nye episoden av the vampire diaries. Snakkes!

UBESLUTTSOM

Jeg liker egentlig ikke å dra på byen mer enn én gang i uken. Dessverre har det blitt slik at det ikke alltid er like lett å holde, siden det skjer så mye hele tiden. Planen for dagen var å slappe av, vaske leiligheten, pluss at jeg hadde meldt meg på Power Step på Sats ikveld. Vel, venninnene mine vet jeg ikke er vanskelig å be, og når de maser bare bittelitt så får de som regel “ja” som svar. Ikveld var inget unntak, og nå ser jeg plutselig ut som en gepard og er klar for halloweenfest! Siden det ble så kort varsel gjorde jeg så godt jeg kunne, siden jeg ikke har kostyme. Det blir helsvart antrekk med litt flekker i trynet. Det er vel godt nok?

NYTT DESIGN

Herregud! Endelig våknet jeg opp uten å høre regnet mot vinduet, og det var virkelig vakker sang i mine ører. Det er sant det bergenserne sier, at man setter så mye mer pris på været når det er fint. I dag var det som om alle blomstret, og nygårdsparken var full av barn, hunder og kjærestepar på tur. Finnes det noe finere? Mest sannsynlig så gjør det nok det, men i dag trengte jeg virkelig ikke mer enn litt opphold fra regnet. Jeg er i ekstase! 

Som dere garantert ser så har jeg fått nytt design på bloggen også. Herlighet så fornøyd jeg er! Det gamle designet mitt var jeg så lei av, at jeg holdt på å spy hver gang jeg gikk inn på bloggen min.  Flinke Albertine fikset det til meg, og hun brukte bare noen timer. Hva syns du? Sjekk ut bloggen hennes HER!


Jakke – HER / Bukse – GT / Sko – HER

VIDEOBLOGG: LITT RANDOM PRAT

Hei 9829; Beklager at det har vært mye “reklame” på rad her, det har virkelig ikke vært meningen! Jeg prøver å spre innleggene med flere dagers mellomrom, men av og til dobbelbooker man litt og det prøver jeg jo å unngå. Jeg har derfor laget en videoblogg og håper det er litt gøy for dere! Jeg suger jo i videoblogging, men som sagt i videoen så prøver jeg å bli bedre 🙂

 

EKSKLUSIV RABATTKODE FRA BOOZT!

God morgen fine frøkner! I går var virkelig en stor suksess, og vi hadde det SÅ gøy! Forteller mer senere i dag, for nå vil jeg dele en rabattkode med dere! Alle som handler for over 399kr hos boozt.com får nå 15% avslag om dere skriver Julia15 i kassen. Husk stor J! Koden gjelder i dag og i morgen (29.-30. oktober). Plukket ut mine favoritter til dere under, og god shopping 9829;

(annonselenker)


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

 


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

(Koden gjelder ikke for salgsvarer, og merker som RL, Day, Molo, Hummel, Joha, Decandent, Hilfigher, Ecco og Sophie Schnoor)

NÅR MAN GIR OPP LIVET

Hei! I dag hadde jeg på alarm klokken halv åtte, og tanken var god. Men da jeg så ut vinduet og oppdaget at været hadde blitt enda verre fra i går, ga jeg rett og slett opp og la meg igjen. Der og da var det den beste ideen i verden, men da jeg våknet klokken halv elleve hadde jeg sykt dårlig samvittighet og angret veldig. Haha, er det ikke typisk? Jeg som liksom skulle trene og ta sol i dag! Det skjer nok ikke, i og med at det ikke er lenge til jeg må på skolen. I dag skal vi ha et arrangement i regi av BIS marketing, og jeg gleder meg enormt! Tema for kvelden er merkevarebygging, og det kommer tre flinke foredragsholdere for å prate om hvordan de bygde opp sin merkevare. Superspennende, og veldig relevant for studiet mitt! Etter det blir det nok en liten fest, tirsdager i Bergen er faktisk ikke så verst.

(annonselenke) Jeg har på meg skjorte fra Ralph Lauren, den finner du HER 9829;

På boozt.com har de den også i lys blå HERrosa HERdenim HER og lys rosa HER. Liker denne skjorten veldig godt, så vil ha flere farger!

WE ARE YOUNG

Annonse

Jeg husker da jeg fikk mitt første bankkort, jeg hadde nettopp blitt 13 år og på den tiden var det ikke mange andre som hadde det. DNB har vært banken min siden den gang, og jeg har også alle forsikringene mine i den. Noen som husker da jeg mistet macen min i bakken og nettverkskortet mitt ble ødelagt? Gjett hvem som fikk penger igjen på forsikringen bare et par dager etterpå! 

DNB har alltid hatt et spesielt fokus på unge og kommer hele tiden med nye produkter som kommer oss over 18 og under 33 til gode. De var først ute med å gi den beste boliglånsrenten, og i høst lanserte de en utrolig fin forsikringspakke for unge, med reise, innbo og ulykke. Den passer helt perfekt til studenter, eller de som ikke gidder å betale flesk for en forsikring som ikke dekker noe mer enn DNB sin. Som student får du også et bankkort det verken er renter på og er helt gratis å bruke! De har så mange spennende fordeler, og jeg gruer meg nesten til 33års dagen min da jeg offesielt er “voksen” i bankens øyne. Neida, det blir nok ikke det heller. Begge mine foreldre har DNB og er strålede fornøyde. 

Jeg elsker deres nye reklamefilm der de tuller med en person som aldri vil bli gammel, og er forever young. Det hjelper nok ikke å ha en ung “lifestyle” så lenge man er eldre enn 33! Haha. 

Dere kan lese mer om fastrentelån for unge på DnB sine hjemmesider HER 9829; Det er vel ikke bare meg som vil kjøpe seg leilighet snart? Hihi.

KONKURRANSE: Finn den scenen i filmen du syns er morsomst, og som viser forskjellen mellom en ung person, og en som prøver å være ung. Skriv det i kommentarfeltet mitt, og du er med i trekningen av hele 5000kr inn på din BSU-konto. En rimelig flott premie, eller hva?

BRANDING

Au, merker jeg er støl etter pilatesen allerede. Det er kanskje ikke så rart med tanke på utgangspunktet, haha! I skrivende stund er jeg på et møte på skolen. Som sagt er jeg jo med i BIS marketing, som er et linjeutvalg for alle markedsføringslinjene på BI. I morgen skal vi arrangere en Brandingkveld for skolen, og gjett om vi er spente! Dette er vårt første arrangement som gruppe, så det blir veldig spennende å se hvordan det går 🙂 Tema blir merkevarebygging som er superrelevant for studiet mitt, og vi har booket kjempeflinke foredragsholdere som skal fortelle oss om hvordan de bygde opp sin merkevare. Veldig spennende! Jeg blir nok sittende her sammen med resten av gjengen ut over ettermiddagen, tenkte bare å si halloooooo til dere. Har på meg min favorittskjorte i dag, bilder ser du under.


Skjorten kan du finne HER. (annonselenke)

INGEN KJÆRE MOR

Jeg prøver virkelig så godt jeg kan å ikke klage på været, for om jeg skulle gjort det hver gang det regner hadde dette blitt tidenes klageblogg. Men det er faen meg ikke lett å være en bra blogger når været ute er mørkt døgnet rundt fordi skyene ser ut som brente marshmallows. Det regner around the clock og jeg har ikke sjangs til å ta noen bilder ute. Av og til får jeg et lite friminutt fra regnet, men det varer ikke lenge nok til at jeg rekker å ta på meg skoene engang! Dette er min første høst her i Bergen, og jeg vil si jeg ikke er særlig imponert så langt. Heldigvis er det mye gøy som skjer for tiden, så jeg skal prøve å ikke la været ødelegge humøret. Nå sitter jeg å ser på tv mens frøken mensen-Zara sutrer ved siden av meg. Livet 9829;

Rebecca Stella kom jo ut med en ny kolleksjon for nelly i dag også! Ble egentlig bittelitt skuffet, men fant meg noen godbiter jeg selv vil ha. Har dere sett kolleksjonen, eventuelt hva syns dere?

(annonselenker)


Hvit / Svart / Grå


Grå / Svart / Mørkegrå

NÅR DET IKKE GÅR SOM FORVENTET

Som i går startet heldigvis ikke denne dagen med pizza og seigmenn, heller tvert imot. Jeg tro på Pilates trening! Som pensjonert turner skulle man trodd jeg mestret sporten ganske så greit, siden det er myke og grasiøse bevegelser med. Men der tok jeg feil! Det er veldig sjeldent jeg føler meg som en blanding av et pinnedyr og en ku altså, men det gjorde jeg i dag. Tydeligvis burde jeg tøyd litt mer etter at jeg sluttet på turning, for fyfaen så stiv jeg har blitt. Å stille meg framerst på denne gruppetimen var jo helt katastrofe! Det er jo der de som virkelig har peiling står, og alle bak følger med på hva du gjør. Snakk om å ha høye forventninger til seg selv, og snakk om tabbe! Haha. Bak meg sto det damer dobbelt, og kanskje trippelt så gammel som meg og hadde de kuleste bevegelsene, mens jeg så ut som Truls som danset single ladies i forhold. De eldre damene var altså Beyonce. Men øvelse gjør mester, og jeg har definitivt fått mersmak for pilates!