Å BRUKE BLOGG SOM TERAPI

Åh, tusen takk for meldinger både på snapchat og facebook-siden min som kom etter innlegget under. Jeg har alltid hatt problemer med å åpne meg, og er ikke den personen som lufter ut mine innerste tanker til hvem som helst. Spesielt ikke på en offentlig blogg. Jeg blir sett på som den positive, morsomme og kanskje sterke i vennegjengen. Det er en rolle jeg har prøvd å forsvare med nebb og klør den siste tiden. Å bli sett på som noe annet, og kanskje…svak(?) er skremmende for meg. Jeg vil ikke at de rundt meg skal behandle meg annerledes.

Etter innlegget i sta har dagen hatt en brå oppoverkurve. Jeg føler meg ti  kilo lettere, og har fått den éne gode nyheten etter den andre. Både businessmessig og på privaten. Æææh, det er så rart hvordan dagen kan starte så kjipt, men bli så jævlig bra. Det er også deilig å føle meg som meg selv igjen. Noe jeg gjør i skrivende øyeblikk. Lett, lattermild og oppriktig glad. Kanskje det ikke er verdens undergang å bruke bloggen som terapi fra tid til annen. Det er heller ikke til å legge skjul på at det hjelper å høre at andre er i samme situasjon. Da føler man seg plutselig ikke så alene.

Nå tenkte jeg det var perfekt anledning til å poste de siste bildene fra Dubai! Som jeg skrev tidligere i dag må jeg bli flinkere å være takknemlig for det jeg har opplevd, i stedet for å se på det som sorg fordi det er over. Vi hadde virkelig verdens beste tur, og jeg føler meg veldig takknemlig som kan ta med meg jobben jorden rundt. Vurderer faktisk å booke billetter tilbake allerede til slutten av mars. Så gøy hadde vi det, at jeg ikke føler meg helt ferdig der enda. Haha!

TRE AV MINE DÅRLIGSTE EGENSKAPER

REKLAME – Affiliatelinker

I dag tidlig våknet jeg stresset. Hjertet hamret og jeg følte det ikke var noen vits å stå opp. Det var som om dagen hadde flydd fra meg, selv om klokken bare var åtte. Jeg sa til meg selv at nå måtte jeg faen meg skjerpe meg. Hva er det egentlig jeg stresser over? Stresset over tanken på å stresse? Helt idiotisk, og ikke den personen jeg er.

Derfor ga jeg meg selv en utfordring. Å legge fra meg alt jeg hadde planlagt å gjøre, og ta en liten ego-morgen med ansiktsmaske, en bok, og ikke tenke på klokken. Kanskje ikke veldig krevende for mange, men for meg satt det ganske langt inne. Likevel er det nok noe jeg trengte. Fikk anbefalt å lese “the secret” av June. For det første har jeg aldri lest ut en bok i hele mitt liv. For det andre er motivasjonsbøker ikke noe for meg. Det ser ut som det trengs drastiske tiltak for å få hodet mitt på rett vei om dagen, så jeg ga den en sjans. Har bare lest ti sider (haha), men skal fortsette i kveld!

SINGLETHER / TRENINGSTIGHTSHER

Denne ansiktsmasken er forresten helt syk. Fresher opp huden, får sminken til å sitte bedre og drar ut all drit fra porene. En favoritt i lang tid nå! Du finner den her ♥

Hver morgen. Varmt vann med sitron og kajennepepper, for å starte forbrenningen.

Jeg tok meg også tid til å reflektere over hva jeg faktisk sliter med om dagen. Jeg har en konstant indre uro, og det er skikkelig ubehagelig. En sånn hverdag har jeg ikke tid til, og tok meg derfor en real sjelegransking for å finne ut hva jeg må gjøre annerledes.

→ Bli mer tålmodig. Alt i livet trenger ikke å skje akkurat . Dette er en av mine dårligste egenskaper. Om jeg har bestemt meg for noe skulle det helst skjedd i går. Det skaper utrolig mye unødvendig stress i livet man kunne vært foruten.

→ Være snillere mot meg selv. De siste årene har jeg blitt utrolig selvkritisk, og har utviklet en form for lettere angst. En ekkel klump i magen som spiser meg opp hver gang jeg ikke presterer slik jeg burde. Jeg har for eksempel vært utrolig misfornøyd med egen innsats på bloggen det siste året, og føler ikke tiden strekker til. Jeg vet jeg kan, derfor er det utrolig frustrerende når man ikke får det til. Likevel vet jeg at når jeg er tilbake i Oslo, og får fokusert 100% på bloggen igjen så blir det bedre. Igjen til punktet over, jeg er alt for utålmodig og vil helst prestere I DAG. Men jeg prøver så godt jeg kan, og noe annet kan jeg ikke kreve av meg selv.

→ Smile over det som har skjedd, og ikke være lei meg fordi det er over. Som dere vet har jeg et veldig hektisk liv, med mye gøy på agendaen hele tiden. Alltid noe å glede seg til! Samtidig har jeg blitt veldig dårlig til å sette pris på det jeg nettopp har opplevd, og er heller lei meg fordi det er over. Som Dubaituren, bursdagshelgen min osv. Sånne hendelser burde jo fylle med meg glede og motivasjon, i stedet for å være sutrete fordi jeg vil det skal vare for alltid. Skjerpings!!

Nå høres det kanskje ut som jeg sliter skikkelig, haha. Jeg har det bra altså, misforstå meg rett. Jeg trenger kanskje bare å lande litt etter en lang måned på farten.

-25% PÅ HELE NELLY, MINE FAVORITTER

REKLAME – Affiliatelinker

Heeey babes! Som jeg skrev i går så får du -20% rabatt på over 700 styles (link her) etter bursdagen min med koden “julia20“, men nå fant jeg nettopp ut at du kan få -25% på HELE Nelly.com også 😀 De har fått inn SÅ mange fine nyheter siden sist jeg sjekket, så skal ta meg en liten handlerunde selv! Viser hva jeg ender opp med å kjøpe på snapstoryen min (julianyland) senere i kveld. Under har du mine favoritter!

THE PERFECT SPRING JACKETS ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

 

FOR THE LATE NIGHTS ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

 

THE EVERYDAY LOOKS ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

THE SHOES! ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

FÅ OPPTIL 25% AVSLAG PÅ HELE NELLY.COM HER ♥

TANKER RUNDT Å BLI ETT ÅR ELDRE

Da jeg kom inn dørene på REGN i dag tidlig (ja, jeg er tilbake i Bergen) spurte Ingeborg meg hvordan det føles å ha blitt 25. Jeg har ikke hatt tid til å tenke over det, for helgen har vært alt for hektisk. Så nå står jeg altså her å reflekterer over hvordan det føles å være ett år eldre.

Det er så komisk hvordan man ser for seg at livet skal bli. Før syns jeg 25 år var megagammelt, og at livet typ var på vei mot en slutt. Jeg skulle eie hus, være i et fast forhold og ta livet mye mer seriøst enn jeg faktisk gjør den dag i dag. Hahah, det er så langt fra hverdagen min som du får det. På mange måter kunne jeg ønske at jeg hadde kommet lengre i livet mitt innen nå, selv om jeg ikke helt på hvilke områder. Kanskje ha en bachelor? Samtidig som jeg føler jeg har kommet mye “lengre” enn mange på min alder. Rent karrieremessig altså. Likevel har jeg en uggen følelse på at jeg burde tatt en utdanning. Er det ikke det samfunnet forventer av en? Kanskje jeg ikke har kommet så langt som jeg tror? Nå har jeg aldri vært den som følger strømmen, spesielt ikke når det kommer til skole. Vi får se hva det neste året bringer, og om jeg føler at den nye hverdagen min i Oslo blir “nok”.

Alder er jo bare et tall, og jeg har alltid tenkt at man gjør de rette valgene i livet så lenge man er lykkelig. Og lykkelig er jeg jo. Som regel iallfall. Jeg har et godt forhold til meg selv, og er sikker på den personen jeg er. Målet for året som kommer er vel kanskje å bli mer bevisst på valgene jeg tar. Ofte er jeg lite konsekvensorientert (om det er et ord), og kjører på uten å tenke på utfallet det kanskje kan få. Jeg har gått på veggen et par ganger, men det viktigste jeg har lært er vel at ting ordner seg alltid til slutt!

Et veldig rotete og rart innlegg, haha. Konklusjonen er vel uansett at jeg er glad i livet mitt, og glad jeg får leve ett år til.

MIN 25ÅRSDAG, DEL 2

REKLAME – I samarbeid med Bølgen & Moi Briskeby og Nelly.com

MIN JUMPSUIT – HER
JUNE SIN KJOLE – HER
ASTRID SIN TOPP – HER

Jeg syns det er vanskelig å forklare denne dagen med ord. Følelsene jeg sitter igjen med kan ikke beskrives. Jeg føler meg takknemlig, privilegert, lykkelig og forbanna heldig. Som Eline skrev til meg på melding på lørdag; “du er er ei bra dame med sykt mange bra venner!”. For fy faen. Jeg har så mange bra mennesker rundt meg. Når alle samles på en dag som dette er det vanskelig å ikke kose seg. Føler meg egentlig veldig sentimental når jeg reflekterer over dagen. At så mange fine mennesker tar seg tid til å feire min dag. At jeg faktisk har så mange gode venner. Det er absolutt ikke en selvfølge. Håper jeg er en like god venn for de, som de er for meg. For fy faen. Jeg setter sånn pris på dere alle!! ♥

   

MIN JUMPSUIT – HER
KAREN SIN KJOLE – HER
ELINE SIN KJOLE – HER
KALTRINA SIN KJOLE – HER

Tusen takk til Nelly.com som sponset bursdagen min, og ga gratis antrekk til alle jentene! Tusen takk til Bølgen & Moi Briskeby, som var tidenes vert og lagde en fest utenom det vanlige! Og TUSEN TAKK til alle mine gode venner, som tok seg tiden til å feire meg på min store dag. For en jævla fest. For en feiring!

Vil igjen rette en ekstra takk til Bølgen & Moi Briskeby. De gjorde siste del av feiringen min til den beste bursdagen jeg har hatt i hele mitt liv. Dere har kanskje sett all galskapen på mine storyes, og de andre som var der. Om du er interessert i å arrangere noe der selv, sjekk ut hjemmesiden HER!

Og husk! Nelly har en egen kampanjeside med antrekkene til alle gjestene + mye mer som du får til -20%!

BRUK KODEN “JULIA20” FOR Å FÅ -20% PÅ ALT FRA DENNE SIDEN ♥

MIN 25ÅRSDAG, DEL 1

REKLAME: SPONSET SUITE OG AFFILIATELINKER

Helgen har vært hektisk på en god måte. Herregud, jeg har fylt 25 år!! Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause fra bloggen, men det var deilig å bare leve i nuet i stedet for å trekke meg tilbake for å oppdatere på den store dagen (som ble til en stor helg..). Har så ufattelig mange bilder fra bursdagen min, så må nesten dele det i to innlegg.

Bursdag er etter min mening den aller beste dagen i året. 25 år er jo et jubileum (??) så jeg ville selvfølgelig feire som bare faen. Først hadde jeg boblebrunsj i en suite på Hotel Bristol med mange venner. Helt seriøst, den feiringen gikk jo bare over stokk og sten. Hadde ikke sett for meg at min rolige brunsj skulle ta helt av, hahah. En ting er sikkert, og det er at vennene mine er like glad i en god fest som jeg er!

Alle gjestene fikk øredobber fra Lily and Rose. De har SÅ mye fint! Se hele utvalget her ♥

Fineste Jon kom for å sminke meg på morgenen. Jeg er faktisk ganske elendig når det kommer til sminke, og har hatt samme sminkestil typ hele livet. Følte meg faktisk som en superbabe når Jon hadde gjort litt magi i fjeset mitt. Skal se om jeg finner et bilde av resultatet! Tusen takk Jon ♥

FINE VENNER!!!

KJOLEN MIN FINNER DU HER ♥

Her er litt bilder fra selve brunsjen! Jeg koste meg så mye at jeg faktisk helt glemte av kamera, men heldigvis tar venna ansvar og tar bilder når blogghodet mitt streiker.

Forresten! Alle jentene som kom i bursdagen min fikk sponset antrekk av Nelly.com. De har nå laget en kampanjeside der du får alle antrekkene våre (+ mye til!) til -20% rabatt. Sjekk det ut HER, og bruk koden “julia20” ♥

Del 2 kommer snart!

FYSISK OG PSYKISK VONDT

REKLAME – Affiliatelinker

KOSESETTHER

ÅH HERREGUD DERE! Jeg klarer ikke. Det er fysisk vondt. Akkurat nå vurderer jeg å gå å spy.

(Til dere som skjønner Moldedialekt)

Dette var samtalen som ble begynnelsen på det helvete jeg er i nå. Jeg er så mett at det gjør både fysisk og psykisk vondt. Selvkontroll når det kommer til mat har aldri vært min greie. Spesielt ikke når det er noe jeg virkelig digger. Som i dag var grillet kylling med chips og bernaise. Lyxer det opp denne onsdagskvelden.

Ellers er jeg trygt framme i Oslo. Jeg og June sitter på hver vår mac å blogger. Herregud, det er så fantastisk å ha en blogger som bestis. Man får aldri dårlig samvittighet for at man sitter konsentrert med macen. Vi forstår liksom hva det innebærer å være en blogger, noe som kan virke veldig simpelt for mange. Men samma det, jeg er i tidenes foodcoma nå så ser egentlig ikke hva jeg skriver. Snakkes i morgen ♥♥♥♥♥

 

RASTLØS SJEL

REKLAME – Affiliatelinker

Det skal ikke alltid være lett å være beboer i dette rastløse hodet. Ofte får jeg spørsmål om jeg ikke blir utslitt av å leve i en koffert, bare være hjemme noen få dager avgangen før det er ut på nye eventyr. Men, hvor er egentlig hjemme nå om dagen? Bergen, Oslo, på et fly? Jeg føler meg egentlig ikke hjemme noen andre steder enn i leiligheten min. Innenfor husets fire vegger. Så å lande i Bergen føles ikke som å komme hjem, ikke før jeg låser meg inn til min egne møbler, klær og seng. En leilighet der kjøleskapet alltid er tomt. Tomt for mat i det minste. Taxfreesnus og redbull er alltid på plass, hehe.

Har egentlig ingen poeng med dette innlegget. Annet enn home is where the heart is, kanskje? Koffertene mine står nok en gang ferdigpakket i gangen, denne gangen går turen tilbake til Oslo. Åh, mitt kjære Oslo ♥ Jeg er veldig heldig som har mulighet til å utspille alle mine spontane lyster. Takket være friheten jeg får via bloggen. Så, tusen takk for at du leser. Tusen takk for at du gir meg muligheten til å leve sånn jeg (tror) er ment. Hva skulle jeg gjort uten dere?

JAKKE – HM / DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

Fant plutselig disse bildene på macen, tatt dagen før jeg reiste til Dubai! Endelig ferdig med bikinibildene? 😉 Hehehe, think again.

IDIOTHUMØR

REKLAME – Affiliatelinker

HATTHER / GENSERHER / BUKSEHER

Du vet du er irritabel når det holder på å klikke med stor K for deg når headsettet setter seg fast i dørhåndtaket på vei ut, og blir røsket ut av øret ditt. Jeg ble så sint at jeg vurderte å rive det fra hverandre å kaste det ut av vinduet. Så kom jeg på at det er enda mer irriterende å sitte på bussen uten musikk. Jeg bannet noen få jævlige gloser og fortsatte dagen videre.

Jeg er i et skikkelig shitty humør i dag. Ikke lei meg liksom, men så sinnssykt irritabel. Alle er irriterende. ALT er irriterende. Været, lydene, trafikken, for å ikke snakke om menneskene. De grusomme menneskene. De som smatter, har rare dialekter, går sakte, kjøper rar mat og har rare klær.

Hjelp for en idiot jeg virker. Sånn helt serr. I dag er jeg en skikkelig idiot, eller i et idiothumør i det minste. Jeg beklager til alle som er så uheldig å møte på meg. Det går nok over så fort jeg får i meg litt mat og energidrikk. Helt seriøst, det fikser alt.

Klem fra sinnaproppen.

 

DUBAI GUIDE

REKLAME – Affiliatelinker

Finnes det en regel hvor lenge etter en ferie man fremdeles kan poste bilder? Jeg har fremdeles litt på lager, så spesielt instagramen min lever i ekte Dubai-ånd i noen dager til 😉 Dette er andre gangen jeg er i Dubai, og vi fikk virkelig mye ut av uken vi var der! Her kommer mine beste tips til både beach cluber, resturanter og aktiviteter ♥

BEACH CLUBER:

Som jente lever man godt i midtøstens perle Dubai. Hver dag har én (eller flere) av beach clubene ladies day. Noe som betyr at alle jenter kommer inn for en viss sum (mellom 100-250 AED), og nyter av gratis drikke, mat og solseng. Det kan derfor være lurt å gjøre research på når man burde dra hvor, noe jeg har laget en guide til dere her!

BARASTI BEACH. Siden vi var på ørkensafari på mandag (som er deres ladies day) dro vi aldri på Barasti Beach, men en venninne av meg sier det er en nydelig beach club med gode vibes. Til høsten og neste Dubai-tur skal jeg definitivt sjekke ut Barasti!

NIKKI BEACH. Hver tirsdag er det ladies day på Nikki Beach, som er min favoritt club. Det er helt sinssyke omgivelser, både på stranden pluss rundt bassenget og baren. Maten er også helt himmelsk, alt fra sushi til salater, burgere og quesedillas. MMMM!! Om det er én ladies day du vil få med deg, så er det Nikki Beach!

BIKINI – OhPolly

COVE BEACH. Hver onsdag skjer beach festen på Cove Beach! Dette er kanskje den beste dealen hele uken (sånn mtp valuta for pengene), der man får all drikken men ønsker seg pluss gratis lunsj og solsenger for bare 100AED. Cove Beach er utrolig fint og fresht, men litt mindre enn resten på listen. Ikke at det gjør noe, men vær der tidlig for å sikre deg plass!

BIKINI – Wahine.no

ZERO GRAVITY. Hver lørdag er det brunch for alle på Zero Gravity, og den MÅ du få med deg om du er i Dubai. Her er det free bar i alle de fem (seks, sju??) barene, pluss en gigantisk buffet som tilbyr deg alt du kan tenke deg av god mat. Alt fra sushi til biff, til burgere og pasta. Pluss egen isbar. Alt dette mens du ligger på en nydelig solseng, eller står å danser etterhvert som festen eskalerer. Nei, fy fader for en dag. Gleder meg allerede til neste saturday brunch på Zero Gravity ♥

RØD BIKINI – Overdel HER / Underdel – HER

 

NASIMI BEACH. Hver søndag er det Sin Sunday (aka ladies day) på Nasimi Beach. Deilig musikk, free bar og nydelig lunsj!

Dette er beach clubene vi var på ila uken (minus Barista, men har hørt så mye bra at jeg tenkte å ta den med). Alle kan anbefales på det aller sterkeste, og vi koste oss gløgg ihjel hver eneste dag ♥

RESTURANTER:

BUDDHA BAR. Ahhhhh, min favorittresturant i hele verden! Har vært på den i Paris én gang, og den i Dubai to ganger. Alt er bare on point, fra lokalene, interiøret, musikken, servicen, maten og til og med toalettene! Det er asiatisk konsept, og jeg har både spist sushi, forskjellige småretter og crispy duck her. Alt smaker helt himmelsk. Prøv Buddha!!

KJOLEHER

Søta koser seg max på Buddha 8)

SOCIAL HOUSE. Denne lille perlen av en resturalt datt vi tilfeldigvis innom etter vi hadde tittet litt på Dubai Mall. Den ligger ute mot fontenen, og hadde en liten men knallgod meny. Jeg og Kaltrina spiste pasta (begges var knall) mens Marie spiste en pizza som også var helt syk. De serverer ikke alkohol her, siden resturanten ikke er knyttet til noe hotell. Noe som er et minus, siden jeg hater å spise nydelig mat uten vin til.  Men, maten var såpass god likevel at jeg vil anbefale resturanten videre! Dessuten har du prime view mot fonteneshowet utenfor Dubai Mall, noe man burde få med seg.

ASIA ASIA. Her var vi med noen kompiser fredagen i Dubai, og er typ samme konsept som Buddha. Asiatisk mat med smaker i verdensklasse. Vi var fem stykker, og bestilte litt forskjellige småretter som vi delte. Alt fra dumplings, noen innbakte søtpotetgreier (smakte helt sykt), biff osv. Nam, nam, naaaam!

MISS LILY´S. En litt mindre fancy resturant enn de vi var på tidligere, MEN maten her var minst like god! Vi delte litt forskjellige småretter, alt fra marinert scampi til noe biffgreier. En skikkelig kul resturant med enda bedre stemning. Var utrolig nok ganske underholdende live musikk også, selvom jeg hater den type setting. Faen live musikk mens man spiser er jo egentlig helt krise, MEN det var bare gøy på Miss Lilys!

UTELIV:

BASE. Vi ankom Dubai sent torsdag kveld, men var rimelig kjapp å kaste fra oss koffertene, hoppe i en partykjole og komme oss rett på klubben (eller kløbben som jeg sier). BASE Dubai er et ganske kult utested, som er utendørs inne i et slags colosseum. Vi dro dit med en venn som hadde bord med drikke pluss at Marie kjente DJen (Tony Vegas), så vi ble bare servert vodka redbull på løpende bånd. Hahaha, det nachpielet etter byen stengte tror jeg vi kunne vært foruten. Vi hang seriøst med hodene ut av taxien tilbake til hotellet klokken åtte den morgenen fordi vi var så kvalme/slitne/trøtte og kaaanskje litt fulle. Pluss at en av oss (skal ikke nevne navn 😉 ) måtte ha en stoppepause for å spy underveis. Hahha ooomg. Gøy uansett!

BILLIONAIRES CLUB. Her dro vi sammen med Isak, som var DJ her den kvelden. Også her fikk vi bord med drikke (herregud, brukte ikke en eneste krone på byen der nede?). Skikkelig bra musikk og god stemning, pluss et veldig kult sted! Var her i fjor også, og kommer sikkert til å dra tilbake neste gang. Haha.

MISS LILY´S. Hit dro vi for middag en av de siste kveldene. En skikkelig kul resturant som blir til utested på kvelden, dødsgøy musikk og skikkelig sånn underground stemning. Ikke like fancy som alle andre stedene vi trasket rundt på resten av uken, noe som faktisk var ganske digg! Her kan du get down and dirty på dansegulvet, for å si det sånn.

40 KONG. En roof top bar med den mest fantastiske utsikten! Dro innom her etter vi hadde danset fra oss på Miss Lilys. Personlig hadde jeg litt for vondt i beina til å danse mer, men jeg holdt det gående ut i de sene timer likevel. Haha.

AKTIVITETER:

ØRKENSAFARI. Noe man burde få med seg mens man er i Dubai, men ikke noe jeg kommer til å dra på igjen. Vi booket igjennom denne siden. Først hoppet vi rundt i sanddynene i en Jeep, tok litt bilder før vi ble kjørt til campen. Der var det show, BBQ og litt drinker før vi dro tilbake til hotellet. En veldig gøy, og ikke minst annerledes dag!

KJOLEHER / HODESJAL – HER

DUBAI MALL: Altså, need I say more? Verdens største kjøpesenter, med alle butikkene du kan tenke deg! Jeg er omtrent aldri i shoppehumør når jeg reiser, men Dubai Mall må man nesten få med seg uansett. Det er en turistattraksjon!

Ellers booket vi fly via Lufthansa (star alliance woho), men vet at det også går direkte med Emirates fra Gardermoen. Vi bodde på Burj Views Luxury Appartments som vi booket via Hotels.com (link her). Anbefaler virkelig det leilighetshotellet! Vi hadde en stor og lekker leilighet på nesten 90kvm, med fantastisk utsikt som lå midt i Dubai sentrum. Rett utenfor døren var både Burj Khalifa, Dubai Mall, flere utesteder/resturanter + taxiholdeplass, cafe og supermarked. Vi tok som regel taxi overalt, for det er ganske store avstander i Dubai. Taxi er superbillig, for en halvtimes kjøretur betalte vi vel ikke mer enn rundt 100 norske kroner.