ET FRISKT PUST I LEILIGHETEN

ANNONSE – Affiliatelinker Royal Design

Hei og god søndagskveld! ♥ Har helgen vært fin? Min har vært supersosial, både med matfestival, event, middager og en liten tur ut i går. I dag har jeg gjestet Søndagspreken podcast om min ville fortid som singel, og jeg tror kanskje noen blir overrasket over hvordan jeg har vært. Haha. I episoden bjuder jeg virkelig på.

Ellers ble det installert en ny vegghylle i leiligheten før helgen. HVOR fin er ikke den??? Mangler bare litt interiørgreier for å fylle den, så da passet det perfekt at Royal Design har salg akkurat nå!

 

 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER
5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER
9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

🌟 FÅ OPPTIL -50% PÅ ROYALDESIGN HER 🌟

Nå er det salg hos Royal Design, på merker som Georg Jensen, Missoni, Voluspa, Jonathan Adler ++++. De har SÅ mye fint interiør 😀 Ellers skal jeg bruke resten av søndagen min til å baaare slappe av. Tenkte å se den nye serien What if på netflix. Noen som har sett den, og er den verdt det? Neste uke blir en travel en, samt at kjæresten min kommer fra onsdag til søndag. Endelig litt kvalitetstid sammen i Oslo, og ikke bare i Bergen 😉

Håper alle nyter søndagen like mye som meg!

PERFEKT LØRDAG

ANNONSE – Affiliate nelly og nakd

Heiiiiii og god helg dere ♥ I dag har jeg hatt en skikkelig kosedag. Så deilig! Alle lørdager burde vært som denne. Møtte Glenn på Blå i to-tiden, der det var duket for Foodorafestival med ekstremt mye god mat. Spiste både indisk, toast fra Melt (favoritten!!) og en burger. Så ja, akkurat nå er jeg ganske mett 😉

Etter det ekstreme matinntaket satt vi oss ned for å ta noe å drikke. Timene fløy avgårde, noe de alltid gjør når vi setter i gang skravla. Etterhvert kom June og søsteren hennes også. Veldig koselig ♥

Toast med chorizo, cheddar og chilli fra Melt. SÅ god!

SKJORTEHER / VESKEHER

Dagens antrekk. Husk at koden “JuliaN15” gir -15% avslag på absolutt hele nakd.com 🙂

Min fine bestevenn ♥

Søstrene Holm, for noen babes!

Nå sitter jeg og June i leiligheten min, straks kommer Andreas også. Vi skal ta et glass vin før vi skal videre i en bursdag på Ling Ling senere i kveld. Deilig lørdag!

FEST, FROKOST, TRENING OG COACH

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Hei og GOD FREDAG! ♥ Jeg hadde skikkelig fredagsfølelse i går, og sa “god helg!” til alle på min vei. Ble møtt av flere forunderlige blikk, men det tenkte jeg ikke stort over før jeg fant ut at fredag faktisk var i dag.

I går var vi på party. Føler meg egentlig ferdig med å feste midt i uka, men om man klarer å holde alkoholnivået til det minimale – samt stå opp å ha en normal dag dagen derpå så tenker jeg at det går fint. Dessuten var jeg hjemme før midnatt, så noen natterangling ble det heldigvis ikke 😉

GENSERHER (på halv pris!) / BELTEHER / BUKSEHER

Jeg og June dro på crosstraining på SATS Bislett i dag tidlig, og den timen skal jeg gå på hver uke! Instruktøren (mener han het Robin?)  var helt fantastisk, og gjorde hele timen. Han hadde så smittende og god energi. En sånn person man bare vil bli venn med, om du skjønner. Elsker positive og glade folk!

Da jeg kom hjem spiste jeg min faste frokost, som jeg er helt hekta på om dagen. Speltlompe med philadelphia light, babyleaf, skinke, alfanaspirer, cherrytomat og paprika. MMMM! Rett etter at denne lompa gikk i gapet så ringte det på døren, og coachen min Linda Juel i InHouse Coach kom for vår første ordentlige coachingtime. Herlighet så mye utbytte jeg fikk av tiden vår sammen. Man kan ikke gjøre en endring, eller få det bedre om man ikke er bevisst på hva som er galt. Linda låste opp mange lukkede dører hos meg, allerede etter vårt første møte. Dette kommer til å bli så BRA! Jeg kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg senere – men akkurat nå så må jeg bare la alt sammen synke litt.

På fredagens gjøremåls-meny gjenstår det enda telefonmøte med styret i REGN, podcastinnspilling før det blir middag og avslapning med friends i kveld. En perfekt, og variert fredag. Just the way I like it:)

EN DEL AV MIN HUDPLEIERUTINE

ANNONSE – Affiliatelinker

 

Da jeg så meg selv i dag tidlig lignet jeg på en blanding av et lik og en gammel dame. Men, etter mange år som blogger og sponsede hudprodukter i hytt og pine opp igjennom vet jeg hva som skal til for å freste opp fjeset av blåtorsdag. Dette funker iallfall for meg, som har typisk nordisk hud.

Denne lille saken kan jeg ikke anbefale nok. Har brukt den fast i halvannet år nå, og har delt den flere ganger på instastory. DEN ER SÅ BRA!!! Ligner kanskje litt på en vibrator som skal brukes helt andre steder enn fjeset, men meg om det. Det er jo faktisk en vibrator du bruker når du renser ansiktet. Personlig har jeg prøvd kanskje… tre? forskjellige renser på den. Både skum, gel og kremvarianer. Det spiller altså ingen rolle hvilken du bruker, poenget er bare at i stedet for å gni rensen uti fjeset med fingrene så bruker du denne i stedet. Renser ordentlig opp og får bort all rester av gammel sminke, miljøet og døde hudceller. Jeg har testet både de dyrere variantene (rundt tusenlappen), men syns denne til 299,- er minst like bra. Du finner den her ♥

Etter rens med vibratoren fra Foreo så elsker jeg denne masken fra Peter Thomas. Nå er jeg verken hudpleier eller spesielt god på avanserte ord, men slik jeg har forstått det er dette en rose-stamcellemaske. Uansett, jeg opplever det som at den jevner ut huden min, gir den fukt og at den blir litt mer plumpy om det gir noen mening. Jeg har den i kjøleskapet for ekstra effekt. Diggers! Du finner den her ♥

Sist, men ikke minst! Masken over alle masker. Neida. Men, en veldig god maske! Jeg bruker faktisk denne som nattkrem, da huden jobber best når man sover. Isabella (eller blondinbella) har vært et forbilde for meg i mange år. For en businessdame, jeg er så imponert. Dette er hennes merke, og all creds for det hun har fått til. Var ekstremt spent med å teste ut noen av hennes hudpleieprodukter, og denne er uten tvil favoritten. Du finner den her ♥

MIN DAG, BILDE FOR BILDE

GENSER – AIMN HER / TIGHTS – AIMN HER / SKO – ADIDAS HER

Startet dagen med å trene sammen med June! Vi skulle egentlig på Crosstraining (aldri vært på det før, men det ser helt grusomt ut??? Noen erfaringer?). (U)heldigvis ble timen avlyst på grunn av sykdom, og vi loffet oss igjennom Sats på egenhånd.

Rett etter trening måtte jeg løpe avgårde for min neste avtale. Kanskje ikke et viktig møte i den forstand, men et viktig møte for overfladiske meg. Jeg skulle fylle på leppetatoveringen min hos Invisibli! Valgte å farge hele leppa svart. HEHE neida. Over ser dere fargene man kan velge mellom. Jeg har Tasty Nude! Jeg har jo tatt fillers i leppene flere ganger i mine yngre dager (er enda fornærmet over kattekvinne-kommentaren på Jodel btw….), og resultatet ble en livløs og nærmest hvit leppekant. Etter tatoveringen har jeg en jevn og naturlig farge på hele leppen. Viser dere senere! Orker forresten ikke noe moralpoliti i kommentarfeltet her. For all del, fortell meg om hvor elendig forbilde jeg er og at alt jeg gjør er å skape en usikker yngre generasjon. Men, jeg er på en positiv-energi-flow om dagen så noe svar bruker jeg ikke tiden min på å gi.

Her ser dere litt av resultatet etter leppetatoveringen:) Naturlig og fint, eller hva? Så tok en obligatorisk “ferdig å sminke meg” selfie, før jeg gikk avgårde til….

…Nella! En ny bistro her på St. Hanshaugen. Klarte ikke å konsentrere meg i leiligheten, så dro hit for å jobbe. Bestilte meg et glass nydelig rosévin. Brukte over to timer på å fullføre glasset, noe som må være ny rekord for meg. Var bare så oppslukt i mac, jobb og alt som plinget på telefonen min. De to første iskalde slurkene var deilig da det er 25 grader ute, mens det siste svelget, to timer senere minnet mer om varm saft. Tar meg gjerne et glass til en dag jeg har tid til å drikke fortere!

Fikk middagsbesøk av Glenn og denne sjenerte karen. Det er altså Jonas, som dere har sett på bloggen ved flere anledninger tidligere!

Vi lagde en kjapp og enkel sashimisalat. SÅ godt!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med et glass pepsi max og Real Housewives of Beverly Hills på skjermen. Elsker onsdager og ny episode ♥♥ Håper dere også har hatt en fin dag!

NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

ANNONSE – I samarbeid med nakd

BEIGE OVERSIZED SKJORTE (EVT KJOLE) HER

Åhhh, elsker denne skjorten! Kan brukes på utallige måter, både med beltet knytt eller åpen som en rett oversized skjorte. Jeg kommer nok til å bruke den mest som på bildene over, med en shorts under og kanskje en kul topp? Lag på lag, love it!

HVIT BLUSE HER
HVIT DRESSBUKSE HER
BEIGE TOPP HER
BEIGE SHORTS HER

Mot sommeren er jeg ekstra fan av både hvit og beige, om du ikke har merket det? Haha 👻

HVIT KJOLE HER

Kanskje favoritten! Passer både til hverdags, eller til fest med et par lekre heels 💃🏼 Hva er din favoritt?

KODEN JuliaN15 GIR -15% PÅ HELE NAKD

LINK HER ♥

PS! Det gjelder absolutt alle merker på hele siden 😀 NA-KD har heller ingen toll, de har gratis frakt og returer er superenkelt. Happy shopping!

SPRÅKVANSKER

ANNONSE – Affiliate nelly

GENSERHER / BUKSEHER

To sånn halvveis stygge bilder på morrakvisten i dag. Vet dere, i dag har jeg den beste starten på dagen. Alt er egentlig omstendelig, som at jeg var på trening før klokken 07.00, det er varmt ute, fikk en koselig morgenmelding av typen, solen skinner og jeg sov ganske godt i natt. Brukte jeg forresten ordet “omstendelig” riktig der? Tror aldri jeg har skrevet det ned før, eller sagt ordet høyt i en setning for den saks skyld. Eller er det “for den sags skyld?”. I dag tviler jeg virkelig på mine evner innen det norske skriftspråk. Men, så ble man ikke tekstforfatter av å jobbe som blogger hele sitt voksne liv heller.

Nå skal jeg sette i gang å ferdigklippe podcasten som kommer ut i morgen. Har selvfølgelig glemt alt vi pratet om i studio i går, så dette blir spennende! Håper alle får en finfin tirsdag, og vi snakkes selvfølgelig mer senere i dag ♥

DET FØLES SÅ BRA

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd

GENSER – NAKD HER  / BUKSEHER / VESKEHER

(Med koden JuliaN15 får du -15% rabatt på hele nakd!)

Back on track, og det føles så bra! Denne mandagen har vært produktiv, akkurat slik jeg liker det. Jeg har både hatt min første time hos min nye coach Linda, og jeg er så ekstremt spent på hva hun kan gjøre for meg. Akkurat hvorfor jeg trenger en coach snakker jeg litt om i vår nye pod-episode som kommer på onsdag. For ja, nå er vi tilbake i studio etter et lite opphold. Linker til episoden når den er ute ♥

Forresten, er det noen innlegg dere ønsker denne uken? Skal skrive ferdig bloggplanen min, og da setter jeg alltid stor pris på innspill fra deg som faktisk leser. Håper alle har en fin kveld videre, så snakkes vi mer i morgen!

BILDEDRYSS FRA DEN SISTE UKEN

ANNONSE – Affiliatelinker

Kanskje ikke den mest spennende overskriften, men uansett – hei! ♥ Nå har det vært stille fra meg de siste dagene, så her kommer en liten oppsummering på hva som har skjedd siden sist. Bildet over er fra 17. mai, som jeg feiret i Bergen. Veldig koselig!

GENSERHER / TIGHTSHER / SNEAKERSHER / VESKEHER

Jeg har vært på tivoli sammen med barna! Herlighet så pinglete jeg har blitt. Tidligere kunne jeg ta alle karusellene uavhengig av hvor høyt opp de gikk eller hvor raskt de kjørte. Nå får jeg helt noia, spesielt over de som svever høyt i luften. Begynte nesten å gråte på en av karusellene fordi jeg har så høydeskrekk. Haha! Mine tivolidager er nok forbi meg 😉

Avsluttet 17. mai med joggis og bobler. Denne genseren er så myk og deilig! Link her ♥ Se på denne nydelige solnedgangen forresten!

18. mai klokken 07.00 gikk flyet til Oslo. Jeg har ikke vært her på to (!!) måneder, så det føles litt merkelig å være tilbake. Samtidig veldig godt!

Gledelig gjensyn med bestekompisen min. Vi dro selvfølgelig på Sumo for å spise. En av mine absolutte favorittrestauranter! Senere på kvelden ble det eurovision-party.

Nå skal jeg riste av meg helgens festligheter på Sats. Denne uken er det mye spennende på agendaen, og det starter allerede i dag med coachingtime samt podcast-innspilling i ettermiddag. Håper alle har en fin start på uken, så snakkes vi senere ♥

NYHETER OG RABATTKODE FRA DANIEL WELLINGTON

ANNONSE – I samarbeid med Daniel Wellington

I dag er bare en sånn deilig dag! Da jeg gikk for å lufte Zara i dag tidlig ble jeg møtt av et varmeteppe utenfor. Okei, jeg gikk kanskje ikke ut av flydøren på Gran Canaria – men nå minner endelig temperaturene litt mer om sommer! Er det bare meg, eller blir man ekstra inspirert til livet generelt på dager som dette? Plutselig har jeg lyst til å kle meg som en superfashionista og strutte rundt i gatene, kontra treningsklærne jeg har bodd i de siste to ukene.

Og, apropos fashion og den biten der. Jeg har en gladnyhet! Som dere kanskje vet går jeg alltid med endel tilbehør, da hovedsakelig armbånd, klokker og ringer. Helst gull eller roségull for min del! Nå har Daniel Wellington lansert Classic Ring Collection – altså superfine ringer som jeg har forelsket meg helt i.

Trenger man virkelig noe annet på armen når man har Daniel Wellington? Her har jeg både armbånd, klokke, samt to ringer. Jeg bestilte ringen på lillefingeren i størrelse 50 (som er perfekt til min lillefinger), og den andre ringen i størrelse 52 fordi jeg ville ha den midt på fingeren uten at jeg skulle være redd for at den faller av. Du finner komplett ringstørrelse-guide på hjemmesiden til Daniel Wellington ♥ Bruk koden JULIANYLAND i kassen for -15% på din bestilling!

Jeg liker tilbehøret mitt minimalistisk hver for seg, samt at det er enkelt å kombinere. Syns dagens kombinasjon er veldig delikat, samt det piffer opp antrekket mitt som kanskje ikke var mitt mest fashionista øyeblikk.. Tenk så kjedelig det hadde vært uten tilbehøret? *grøss og gru* *neida*

Nå begynner Daniel Wellington virkelig å få et ganske solid utvalg av både klokker, armbånd, ringer og annet tilbehør spør du meg. Du kan se absolutt alle nyhetene på hjemmesiden her ♥

RABATTKODE!

BRUK KODEN “JULIANYLAND” I KASSEN, OG FÅ -15% RABATT PÅ DIN BESTILLING ♥