DEN TID, DEN SORG

God kveld! Vi har nettopp kommet hjem etter en helt fantastisk dag. Ja, for det var den faktisk. Det er så deilig å ha kjæresten tilbake at dere aner ikke. I dag har begge tatt helt fri og bare kost oss med hverandre. Vi har slappet av, solt oss og grillet burgere i parken. Jeg forstår forresten ikke når jeg skal lære? Nok engang sitter jeg med solbrent nese og ser helt rudolf ut. “Begynn å bruk solkrem Julia, det er bra for deg” forteller jeg meg selv støtt og stadig. Dessverre er jeg stor i kjeften akkurat på det punktet, for jeg bruker jo faktisk aldri solkrem omtrent. Jeg kommer nok til å angre når jeg sitter på gamlehjemmet og alle tror jeg er 200 år fordi jeg har så mye rynker. Men men, den tid den sorg!

Image and video hosting by TinyPicBelte HER / Bukse HER (adlinks)

(Beltet finnes også i en smalere versjon i svart her og brunt her)

Hvor kult er ikke dette beltet forresten? Helt siden Barcelona har jeg lett etter et stort belte, og forrige uke klikket jeg det endelig hjem fra nelly! Hva syns du? 😀

I DAG KOMMER HAN!

God morgen! I dag er den ekstra god, for om et par timer kommer nemlig kjæresten min hjem igjen! Han har vært i Vietnam i drøye to uker for å jobbe med en ny kolleksjon til klesmerket deres Another Kind of Denim, så jeg er naturligvis spent på å se både han og resultatet. De er så flink de to gutta bak AKD altså ♥ Det har vært så utrolig kjedelig å være her hjemme uten han. Leiligheten virker så tom, og på kvelden har stort sett Zara vært min eneste samtalepartner.

I dag har jeg tenkt til å ta meg helt fri og bare kose meg sammen med Christoffer. Når jeg er ferdig å skrive dette innlegget klappes macen sammen og den skal ligge urørt resten av dagen. Jeg har forhåndspostet et innlegg til senere forresten! Så helt stille blir det ikke fra meg på sosiale medier likevel 😀 Selv om jeg elsker å jobbe og syns det er utrolig viktig å jobbe hardt for det man drømmer om, så er det like så viktig å ta seg fri og kun være sammen med de man er glad i. Håper alle får en fin dag, det vet jeg at jeg får ♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

JULIA USENSURERT

Ukens tema: Click Bait overskrifter

Etter ønske fra en leser skal jeg skrive min mening rundt click bait innlegg og overdrivende overskrifter i ukens Julia usensurert. Vi har alle klikket oss inn på et innlegg som er for godt til å være sant. Med det mener jeg at overskriften er så juicy at du nesten ikke klarer å vente med å lese hva som står i innlegget, for så å finne ut at det kun er et normalt blogginnlegg som ikke reflekterer overskriften for fem flate øre.

Så okei, hva syns jeg egentlig om det. Jeg vil være så freidig å kalle meg en veteran i bloggbransjen, siden jeg har holdt på såpass lenge. Under den tiden har jeg gått igjennom mange perioder. Den perioden da alle kun tok bilde med webcamera sitt, til den tiden da alle ønsket å bli like perfekt som fotballfrue, til nåtiden der overskriftene sjokkerer ti ganger mer enn selve innlegget. Personlig tror jeg bare det er en fase, for folk må da bli lei av å gang på gang bli skuffet over innholdet? Personlig har jeg sluttet å klikke meg inn på slike innlegg, spesielt om det er en blogger som er “kjent” for å overdrive en smule i overskriftene. Da tenker jeg bare at det er bortkastet tid.

Nå tenkte kanskje leseren som spurte meg om dette at jeg hadde noe i mot disse click bate innleggene, sannheten er at det har jeg faktisk ikke. Jeg syns ikke det er noe for min blogg, men om andre bloggere velger å gjøre det på den måten så syns jeg de burde få lov til det. Jeg forstår at det kan være utrolig frustrerende for leserne som gang på gang blir “lurt” av fristende overskrifter, jeg tenker jo automatisk da at bloggeren det gjelder kanskje mister litt av sin troverdighet. Men det er jo et personlig valg, selv om jeg kanskje ikke syns det er det smarteste valget.

Image and video hosting by TinyPic

Altså, jeg lo meg ihjel da jeg så disse bildene på facebooksiden til Jodel Norge. Nå skal det sies at jeg overhodet ikke har noe i mot Anna, og jeg vet forsåvidt heller ikke om disse utsagnene stemmer engang. Men litt humor er det jo i det, og her snakker man click bait level 1000! Noen som vet om disse stemmer?

Hva syns du om click bait overskrifter?

I DIDN´T WAKE UP LIKE THIS

Image and video hosting by TinyPic

God morgen alle sammen! I dag hadde det vært perfekt å våkne som på bildet over, men jeg må dessverre si at de er tatt i helgen. Akkurat nå sitter jeg i treningstights, en oversized tee og har krøller på hodet etter fletten jeg sov med i natt. Det irriterer meg så sykt at jenter alltid er så digge når de våkner på film for eksempel, mens hver gang jeg våkner har jeg røde flekker i hele trynet etter puten og øyerusk overalt. Jeg regner med at det er slik for de fleste? Hihi.

Jeg våknet forsåvidt av at Zara sto å ulte ute på stuen i dag. Når hun har løpetid så blir hun så ufattelig merkelig, jeg vet seriøst ikke hvor jeg skal starte med å beskrive oppførselen hennes. Hver gang nabohunden går ute i hagen så står Zara på sofakanten å uler høyt mens hun løper rundt. Noen som er litt våryr eller? Huff. Jeg gleder meg sånn til hun er ferdig med mensen, for dette orker jeg ikke mer snart! Haha.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Senere i dag kommer en ny utgave av “Julia Usensurert”. Om du har ønske til dagens tema så kommenter de her, så skal jeg se hva jeg får til etterpå 😀

NEW IN!

(annonselenker)

Hei alle sammen og god søndag! Det er vel kanskje ikke så mange som sitter inne å leser blogger i finværet, men hei til du som titter innom 🙂 Jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp! Før viste jeg jo det fram hele tiden, men i det siste har jeg av en eller annen grunn vært litt dårlig på det. Liker dere disse innleggene? I såfall kan jeg poste de oftere når jeg kjøper meg noe nytt! Her har dere mine seneste skatter, jeg er så fornøyd med alle plaggene at ingenting blir sendt i retur denne gangen. Jippi!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Denne kjolen er virkelig helt fantastisk fin! Bildene gjør den virkelig ikke rett. Jeg tenkte faktisk å bruke denne på åpningsfesten vi skal ha i forhold til butikken, wiii ♥ Du finner den HER, og i svart HER! Jeg har str 36.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Denne også er så ufattelig fin! Den er utrolig myk og jeg ble faktisk positivt overrasket over hvor deilig den var å ha på. En ny favoritt som kommer til å bli brukt mye i sommer! Du finner den HER  Jeg har str s.

Image and video hosting by TinyPic

Denne kjolen har jeg fra svart i før, og jeg elsker den så jeg måtte kjøpe beige og. Den er sykt billig og passer til alt! Ser for meg å bruke denne med et par sandaler i sommer, eller hæler når jeg skal på fest 😀 Du finner den i beige HER, svart HER og burgunder HER! Jeg har str s.

Image and video hosting by TinyPic

Supersøt topp som passer til highwaist-bukser, shorts og skjørt. Elsker sånne crop topper! Du finner den HER ♥ Jeg har str s.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Denne blusen her er seriøst den fineste jeg har. Jeg elsker blåfargen og cuttet i skuldrene. Du finner den HER! Den fake skinnbuksen er også dødskul og den sitter som et skudd med mye stretch. En ny buksefavoritt, uten tvil! Du finner den HER. Jeg har str 36 i blusen og S i buksen.

Image and video hosting by TinyPic

En superenkel og fin off shouldergenser som jeg faktisk har brukt tre (kremt) ganger siden jeg fikk den. Haha, noen som var fornøyd med kjøpet sitt eller? Hihi. Billig er den også! Jeg MÅ bestille flere farger asap. Du finner den i svart HER, hvit HER, i grå HER, navy HER og rose HER ♥ Jeg har str m, men burde kjøpt S!

KØBENANTREKK

Image and video hosting by TinyPic

BLACK & GREEN

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicJakke – hm / BukseHER / SkoHER / KlokkeHER / Veske – Coccinelle / Sunnies – Céline

Antrekket jeg vandret rundt med i København i går. Wææ jeg må bare si det igjen, jeg elsker denne buksen! Den sitter som et skudd og er superbehagelig å gå med. Ikke var den dyr heller. Et skikkelig kupp med andre ord 🙂 Akkurat nå sitter jeg på kanten av kjøkkenstoler å skriver, for straks skal jeg avgårde til en venninne for vin og tapas. Ah det kommer til å bli så godt! Jeg må innom butikken på vei ned, noen tips til hva jeg kan lage som tapas?

HEAVEN ON A PLATE

(sponset opphold)

Image and video hosting by TinyPic

WHAT MY BREKKIE LOOKS LIKE

(a big mess of everything i like)

Jeg sier det én siste gang, så legger vi den ballen død. Jeg klarer ikke dandere et fint fat. Enkelt og greit. Spesielt ikke når jeg er på en frokostbuffet og det er så mange fristelser overalt. Da slenger jeg bokstavelig talt på alt jeg syns er digg, og spiser det egentlig litt som tapas. Mmmm!

Frokosten på Clarion Hotel Bergen Airport er helt fantastisk. Jeg kunne sikkert brukt over tre timer der om jeg skulle testet ut all maten! Dessverre sier magesekken stopp på et tidspunkt, og da måtte jeg bare kaste inn håndkleet. Jeg vil likevel si meg fornøyd med det jeg spiste før jeg ble mett. God mat, spesielt god frokost er så viktig for meg. Virkelig en fin start på dagen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Dagen i går var lang og innholdsrik. København er virkelig en helt fantastisk by jeg definitivt skal besøke igjen asap! Etter innkjøpet dro vi en liten tur på shopping, spiste lunsj, drakk litt og dro på tivoli til slutt før vi dro på flyplassen. Nå skal jeg kose meg litt til på hotellrommet før jeg skal komme meg hjem til leiligheten igjen. Vi snakkes senere!

JAKTEN PÅ GULL

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Rise and shine! Nå sitter jeg på Kastrup og venter på at resten av crewet skal komme. De flyr Norwegian mens jeg fløy SAS alene, så de kommer litt senere enn meg. Hva gjør man ikke for de eurobonuspoengene?? Haha! Jeg er snart gullmedlem så jeg gjør alt i min makt for å klare å kvalifisere meg som det før perioden er over. Dessverre er det bare en måned igjen av kvalifiseringsperioden, og siden vi skal åpne butikk 30.juni tviler jeg på det blir så mye reise på meg de neste månedene. Men men, medlemsnivået man er på SAS er ikke det viktigste i verden! Dette kommer til å bli en veldig lang dag, men jeg skal prøve å titte innom mellom slagene. Flyet går hjem i kveld, så dette blir bare en snartur til nabolandet! Enda større grunn til å kose seg litt ekstra etter innkjøpet 😉

Minner om at Nelly har PINK FRIDAY i dag med helt syke tilbud! Sjekk de ut HER ♥

NYTT FAVORITTANTREKK

(Sponset opphold)

Image and video hosting by TinyPic

CHECKED IN!

Hei fra Clarion Bergen Lufthavn! Åh, jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å kunne sove her i natt. I morgen skal jeg ta flyet klokken seks (!!) til København for innkjøp. Det tar jo minst en halvtime å komme seg fra leiligheten min til flyplassen, og den tiden har jeg egentlig ikke når jeg skal fly så tidlig. Haha! Hotellet ligger jo 20 meter å gå fra innsjekk, så det blir nok skikkelig luksus i morgen tidlig! For ikke å snakke om hotellfrokosten.. Man skal aldri fly på tom mage – er det ikke det man sier? 😉

Nå har jeg slengt på meg morgenkåpen og skal faktisk prøve å sove snart. Om jeg har regnet rett så må alarmen stilles til klokken fire i morgen så jeg rekker en dusj, ordnings og frokost. Man kan ikke komme ufresh på innkjøp! Eller man kan egentlig komme som man vil, men jeg liker å føle meg litt ålreit 🙂

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicGenserHER / BelteHER / BukseHER

Her har dere forresten mitt nye favorittantrekk! Nå burde jeg kanskje spice opp garderoben med litt farger siden sommeren er rett rundt hjørnet, men jeg bare elsker dette antrekket. Nå ser du ikke buksen så godt, men klikk deg inn på linken så ser du hvordan den ser ut 🙂

FØLER MEG NYFORELSKET

Image and video hosting by TinyPic

I min piknikkurv

Haha, jeg ler! Jeg tror faktisk aldri jeg har vært på piknik før, likevel har jeg en superfin piknikkurv som heldigvis kommer godt med til grilling også. I sommer er målet mitt definitivt å dra på piknik. Bare fylle kurven med vin, snacks, masse frukt og selvfølgelig en pose potetgull. Åh, nå har jeg forresten skrevet ordet “piknik” så mange ganger at det høres helt rart ut. Du vet når du sier et ord mange nok ganger så blir ordet liksom helt uten mening, og det høres helt fucka ut? Kanskje det bare er meg? Hehe!

Det var uansett superkos å grille litt i går. Vi tok med oss hundene og koste oss mange timer i parken med kyllingpølse og potetsalat (pluss noe godt i glasset). For første gang følte jeg det faktisk var digg å sitte ute når solen begynte å gå ned. Wææ, jeg har så sommerfølelse nå at jeg nesten føler meg nyforelsket!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
ToppHER / BukseHER (affiliate)

Det beige settet mitt med bukse + genser har forresten kommet inn på nelly igjen! Du finner det HER ♥