FERIEN ER IKKE OVER ENDA

Jeg må bare la det gå. Jeg kommer ikke til å stå opp klokken syv fremover – iallefall ikke enda. Herregud da, det er jo enda juli! Regner med det er flere av oss som får heeelt snudd døgnrytme i ferien? Jeg lurer på hva det kommer av, hvordan vi får til å la det skli sånn ut liksom. Men men, det er ingenting jeg orker å bry meg spesielt i nå.  I dag har jeg nok en spennende dag forran meg. Om man regner husarbeid og sortering av klær som spennende! Det gjør altså ikke jeg, så da har jeg vel en kjedelig dag i vente. Spørs om vi må ty til litt moroheter på kvelden. Jeg har enda ikke sett filmen Sex tape enda, så kanskje en kinotur hadde vært aktuelt? Åh, jeg er så tafatt for tiden. Gi meg tips til ting å gjøre, da!


Dagens frokost! Mmm. Spiser dette hver morgen for tiden, det er så godt!!


Her ser dere meg i vaskegenseren og håret i en fiskeflette. I forhold til mange andre bloggere vasker jeg ikke huset med stiletthæler og ballkjole. 

SNART SKOLESTART

Annonselenker

Hei 9829; Tenk at jeg skal begynne på BI snart, ææ! Gleder meg sånn. Regner med jeg ikke er den eneste som skal gå skole det neste året. For meg har det alltid vært viktig å ha garderoben klar før skolestart så jeg alltid har litt nytt å gå med. Da føler man seg så mye freshere med en gang. Selvom det er veldig varmt enda, så må dere tenkte på at snart kommer høsten – og i Norge bruker den å være litt sur og kald. Det liker jeg egentlig veldig godt, for da kan jeg pakke meg inn i store strikka-gensere. Under finner dere mine favoritter fra nelly 🙂


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER


HER / HER / HER / HER

EN NY HVERDAG

God morgen! I dag sto jeg opp klokken ti, og det er en klar forbedring i forhold til hvordan denne ferien har vært. Jeg var bombesikker på at jeg var et A-menneske for evah, men der tok jeg kraftig feil. Jeg bytter på mellom å være A og B akkurat som det passer meg. Og akkurat nå gjør jeg hva som helst for å klare å stå opp tidlig igjen. Det er jo så deilig! Da jeg dro fra Molde tok jeg med meg en haug med kosttilskudd som jeg fikk i en goodiebag for leeenge siden. Nå tenkte jeg at det var på tide å teste det ut igjen. Startet dagen med å blande meg en svær shake med “energi-formelen” som visstnok skal gi meg mer energi. Tviler på at jeg kommer til å være hyperaktiv i hele dag liksom, men om jeg fortsetter å bruke den kanskje det hjelper? Det kan iallefall ikke skade! 

Syns forresten det er veldig deilig å være tilbake igjen i den fine leiligheten vår 9829; Merker at jeg savner vennene hjemme veldig mye, men jeg får bare være flinkere på å reise hjem ofte. Nå skal jeg dra med meg Kristoffer på en liten shoppingrunde, vi trenger fremdeles endel ting til leiligheten før jeg er helt fornøyd. 

HUSMORSPOENG

Av en eller merkelig grunn har jeg fått Justin Bieber – Beauty and a beat (?) på hjernen. En sang jeg aldri hører på, så jeg skjønner ikke hvor dette kommer fra. Haha! Kanskje den var på radioeni bilen da vi var ute å kjørte i sta. I dag har vi fartet rundt som gale, og jeg satt meg faktisk ikke skikkelig ned i sofaen før nå. Det har vært en lang dag, men herlighet så digg det er å faktisk få ferdig så mye på kort tid. Vet dere hvor mye klær jeg har vasket siden i går eller? FIRE maskiner på under 24 timer! Enda er det en haug med klær igjen som trenger en vask, men det får jeg ta i morgen. Sorry til de som leser dette og ikke vasker klærene sine selv, dette er nok fryktelig kjedelig å lese 😀 Hehe! Nå er iallefall planen å slappe max av resten av kvelden. Dere kan jo gjette hvilken tv-serie jeg skal sette på så fort jeg er ferdig å skrive innlegget? 


Genser – Zara / Solbriller – RayBans HER

Lagde pita-pizza til middag i dag forresten! SÅ godt. Nesten så jeg syns det er bedre enn vanlig pizza! Bruker såklart fullkornspita, så toppet jeg det med krydret kyllingkjøttdeig, mais, ananas, ost og løk. Nammis!

BACK IN TOWN!

Hei! Vet dere hva? Jeg er tilbake i Bergen 😀 Egentlig skulle jeg være i Molde omtrent til fadderuken til BI, men siden jeg og Kristoffer har fått oss bil (hurra!!) så bestemte vi oss for å kjøre ned litt tidligere. Det er egentlig like så greit, for gud så mye det er å fikse før skolestart. Vi har også endel å fikse i leiligheten så jeg tror det blir deilig å slappe av litt her i Bergen før det braker løs med fadderuke den 11. august. Noen fler som skal på den eller? Dessuten føler jeg det er mye lettere å jobbe med bloggen her hjemme siden jeg er i mine faste rutiner. Apropos rutiner, jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å trene igjen! Det har vært en utrolig lat ferie, noe som bare har vært deilig. Men nå er jeg lei av å bli anpusten bare jeg skal gå opp i 2.etasje liksom.. Nok om det! I dag har vi kjørt helt fra Molde til Bergen og brukte nesten ni timer på det. Vi stoppet på Førde for å spise og det tok jo sin tid også. Kjenner det skal bli deilig å legge seg. Tenkte å sette på noen episoder av The Walking Dead i sengen. Er så hekta! Under finner dere antrekket fra ene kvelden i Stavanger forresten 🙂


Kjole – BikBok / Sko – nelly HER / Klokke – Michael Kors HER (annonselenker)

Er forresten bildene skurrete på deres pc også? Med en gang jeg lastet de opp på bloggen ble kvaliteten kjempedårlig! Skikkelig irriterende siden dette egentlig er ganske “fine” bilder med bra kvalitet.. 

SMINKELOOK I STAVANGER

Annonse

Hei fine dere 9829; Har hatt litt mactrøbbel den siste tiden som jeg allerede har sagt, men nå er jeg tilbake i Molde og har fikset problemet! Har tatt masse bilder i Stavanger som jeg selvfølgelig skal vise dere, og skrive om turen min 🙂 Jeg har forresten testet ut litt ny sminke fra Coverbrands.no, og jeg tenkte å skrive om den step by step!

1. Først brukte jeg BB Primer fra Bare Minerals. Det er en primer med litt farge som har en lett dekkevne, perfekt nå på sommeren om du ønsker å droppe den tunge foundation-looken. Personlig liker jeg det litt mer dekt, og da brukte jeg Bare Minerals Pudder over. Primeren finner dere iallefall HER!

2. Som pudder brukte jeg som normalt Bare Minerals MATTE foundation. Dette er et mineralpudder jeg har brukt i årevis, og kommer nok til å fortsette å bruke det en god stund til. Jeg elsker det! Dere finner det HER. Jeg har fargen Golden medium. 

3. Etter at primeren og pudderet var tatt på var det tid for rouge. Jeg er ingen fan av sterk rouge nå på sommeren, og rougen fra Paul and Joe gir en helt perfekt glød i kinnene! De finnes i mange forskjellige farger, jeg brukte Primma Donna 9829; Rougen finner dere HER

4. Da var det tid for øyenskygge. Personlig mener jeg at brunfarger passer best til mitt ansikt. Palletten fra NYX er virkelig a-m-a-z-i-n-g. For noen farger, og så lett å påføre! Den finner du HER

5. Nå som jeg omtrent ikke har noen vippe-extensions igjen siden jeg ikke har fyllt på i hele sommer, hjalp det med en god maskara. Denne gangen testet jeg en fra IDUN minerals, og den kommer jeg nok til å bruke på mine extensions framover. Den finner dere HER

6. Til slutt var det leppene som sto for tur. Denne gangen prøvde jeg en litt mer rød farge, og jeg må si jeg likte det! Bruker som regel ikke noe særlig til farge på leppene mine, men jeg kledde det jo egentlig da? The Balm sin lipgloss med deilige farger har blitt en favoritt! Den både fukter og gir en nydelig farge. Den finner dere HER

Hva syns dere om looken min? Om dere bruker koden “JULIAN” i kassen får dere forresten 20%rabatt på ALT jeg skrev om i dette innlegget, wuhuuu 😀 Koden gjelder ut 3.august!

VAULEN

Hei på dere 9829; I hele dag har vi vært på en strand her som heter Vaulen å solt oss. Vi tok med oss et stort teppe, to store flasker vann og en deeeilig pose med french fries (finnes det egentlig bedre potetgull?) og bare slappet av. Jeg har til og med blitt litt solbrent på skuldrene, og det er første gang i Norge i år! Må si det blir mye første ganger her altså, siden jeg også badet i sta.. Haha! Det var også måsefest på stranden noe jeg syns var utrolig irriterende. Det satt et par ved siden av oss og kastet brød til måsene slik at det kom ihvertfall 20 stykker flagrende rundt oss. Det er jo et mirakel at ingen bæsjet på oss! Syns det er unødvendig å drive å mate måsene midt på stranden når det er fullt av mennesker rundt, det går da vel an å gå et stykke unna om man absolutt skal få seg nye fugle-bestevenner? Usj! Nå har jeg iallefall nettopp kommet ut av dusjen og skal straks sminke meg for kvelden. Det første glasset med vin er allerede fyllt opp, wihooo!

HEI FRA STAVANGER!

I dag tidlig satt jeg klar med macen på fanget og var klar til å skrive innlegg som vanlig. Da fant plutselig mr.macbook ut at den skulle klikke, og da ble jeg så sint at vi heller dro på stranden. Og her er vi enda! Jeg har til og med tatt årets første bad i havet. Her i Stavanger er vannet ikke minusgrader son hjemme.. Om ikke alt for lenge skal vi dra hjem til Birte for å fikse oss til ikveld. Har også tatt masse bilder idag, så vi bloggen om litt!

EN PERFEKT SOMMERDAG

Heei! For en deilig sommerdag det ble i går. Som sagt dro vi ut på sjøen i seilbåten til familien til Kristoffer. Jeg er jo heeelt blank når det kommer til seiling, eller båtliv for den saks skyld. Så dere kan tro jeg ble stresset da seilene sto for fullt og båten la seg skrått. Hadde jeg ikke holdt meg fast ville jeg nok deiset rett ned i vannet, og det hadde virkelig ikke vært populært. Jeg HATER å bade i Norge, det finnes vel ikke noe mer grusomt? Hehe! Vi seilte over til Otterøya der besteforeldrene til Kristoffer og Marius (broren til Kristoffer) bor – og der ble vi servert alt mulig godt. Eiendommen deres var virkelig helt nydelig! Det var omtrent ingen andre mennesker å se enn oss, og Zara hadde all verdens plass å springe rundt på. Hun koste seg nok mest av alle, og hadde the day of her life. Planen var egentlig å sove over der i natt, men siden jeg reiser til Stavanger i dag lot det seg ikke gjøre. Veldig trist egentlig! Dit skal jeg definitivt tilbake 9829;

PINK

Det er vel ikke bare her det er så varmt at man nesten ikke klarer å ligge ute i solen? I dag tidlig når jeg gikk ut med Zara så luktet det sånn som det gjør i syden! Dere vet når dere lander i et varmere land så lukter det annerledes og litt tungere enn her hjemme? Slik var det i dag!! Det kan godt hende ingen av dere skjønner hva jeg mener nå altså, og at det bare er meg som er litt rar.. Haha! Uansett daaaa. Nå har jeg nettopp løpt rundt som en crazy person for å pakke med meg alt. I går bestemte vi oss spontant for å ta oss en seiltur til Misund i dag, så nå drar vi straks! Besteforeldrene til Kristoffer bor der, så det kommer til å bli veeeeeldig koselig 9829; I morgen reiser jeg forresten til Stavanger! Det har jeg glemt å sagt? Skal være der over helgen på besøk hos Birte. Så er det jo matfestival der i helgen! Det kan dere tro jeg gleder meg til, haha. 


Topp fra nelly HER og bikiniunderdel fra Victorias Secret. (annonselenke)