UPDATE

Jeg antok at vi ikke hadde internett på hotellrommet da vi kom til Roma, og at jeg måtte ned i resepsjonen for å blogge. Men der tok jeg feil gitt, fant nettopp ut at det er internett på hotellet! Haha, det er så typisk meg å ikke sjekke opp sånne ting.. Dagene går så sykt fort, for det er jo så mye å se på i denne byen! I dag skal vi dra for å kjøre Segway, noe jeg tror kan bli veeeldig spennende.. Hehe. Jeg er litt redd for at jeg kommer til å være veldig dårlig på det. I kveld er det nyttårsaften, og vi har booket et bord på en resturant vi liker veldig godt. Husker ikke helt hva den heter nå, men biffen der er som smør i munnen. Og dere vet jo at jeg eelsker biff, mihi.  


Meg og Danielle, en bartender vi møtte på i går. Utrolig hyggelig, og han lager de nydeligste drinker!

 

HAVING BREAKFAST

Hei og god dag fra nydelige Roma ?? Jeg har ikke fikset nettet på macen enda, men jeg skal gjøre det senere idag. Har masse bilder jeg skal legge ut! Nå sitter vi å nyter en herlig frokost, litt sent men… Klarte bare ikke stå opp i dag tidlig, haha!

OFF TO ROME!

WOHO, endelig lørdag! Noe som betyr at vi skal til Romaaaaaaaa. Hurra, jeg gleder meg sånn! Det eneste negative er at vi skal fly med RyanAir fra Rygge, og jeg har hørt så sykt mange skrekkhistorier med de. De er visst nazi på om du har en kilo overvekt har jeg hørt, noe som er krise for meg siden jeg er dronninga av å pakke for mye. Håper de har sånn self service bagasjebånd, der man piper inn bagasjen sin selv, for da kan bare Kristoffer holde kofferten min oppe fra vekta slik at den blir lettere, så piper jeg den inn. Works every time, mehe!

IN THE AIR

Hei hei ♥ Nå er jeg nok mest sannsynlig i flyet på vei til Roma, ved mindre jeg ikke kom med pga overvekt i kofferten og begynte å krangle med personalet til Ryanair, da.. Haha! Ville bare tipse dere om romjulssalget til blush.no HER, sykt mye sminke og hårprodukter til en veeeldig billig penge! Bestilte meg nettopp sminke der selv, som sikkert ligger i posten da jeg kommer hjem fra Roma. Siden det er billigere enn på taxfreen så passet det meg bedre 🙂

KONKURRANSE – SILK ÉPIL 7

Hei hopp, endelig er butikkene åpne igjen siden det er 3. juledag 😀 Hihi! Det vil jeg feire med å dele ut to nye epileringsmaskiner til leserne mine. Jeg er så utrolig fornøyd med den jeg selv har, noe jeg har sagt i alle innleggene jeg har skrevet om den. Jeg har aldri prøvd noen andre epileringsmaskiner før, så jeg har på en måte ingenting å samenligne med, men siden man kan bruke denne i vann så funker den perfekt for meg i dusjen! Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med mailadressen deres, så trekker jeg to vinnere 😀

FORANDRING I BLOGGVERDENEN

Hei og god 1. juledag! Dette er jo dagen der man skal slappe maksimalt av, og det har jeg gjort også. Jeg satt å mimret fra gamledager, da topplisten så litt annerledes ut enn den gjorde nå. Så kom jeg til å tenke “hmm, hvordan så bloggerne på topplisten ut i 2011?” Jeg syns det er ekstremt morsomt å se før/etter bilder av folk skjønner dere, for jeg vet selv hvor mye jeg har forandret meg på noen år!
Sophie Elise før og nå. Jeg syns hun har blitt såååå babe nå! En skikkelig sexbomb 😀 Hihi.  
Tcmn før og nå, syns kanskje hun er en av de med den største forandringen? 
Andrea før og nå. Åååå se så søt hun var i 2011 da ♥ Haha! Husket jeg syns hun var sååå skjønn da hun kom opp på topplisten.   
Ida før og nå. Hun var faktisk like pen da som hun er nå, og det syns jeg er urettferdig… Haha!
Må nesten få med et bilde av meg også da. Litt forandring er det vel? Hvem syns dere har forandret seg mest?

JULELEI

Jeg må bare si det: er det bare meg som er lei julen allerede? Jeg som egentlig er et julemenneske må nå si at jeg er dritlei late dager med mat så langt øyet kan se! Å ligge i sofaen har blitt mitt verste mareritt, og jeg føler celulittene strømmer på hvert minutt jeg ligger her. Æææ! Jeg gleder meg sånn til i morgen da det endelig skjer noe igjen. 2. juledag betyr fest, og det liker jeg. 3. juledag drar jeg hjem til Oslo for en natt, og på lørdag reiser vi til Roma for å feire nyttår. Så egentlig kan jeg ikke klage, for fælt har jeg det absolutt ikke. Men så skal man jo alltid klage på noe, uansett hvor bra man har det. Huff. Jeg er alt for bortskjemt. 

CHRISTMAS EVE SO FAR…

Nå har vi en aldri så liten pause mellom slagene, jeg er så mett et jeg ser ut som jeg er gravid. Huffameg. Nå blir det bare vin og pakkeåpning resten av kvelden, her er noen bilder fram til nå:


Kjekke brødre!


Verdens beste pappa, bror og bestemor ♥ Som jeg er så glad i!

GOD JUL ♥

God jul alle sammen ♥ I år i likhet med alle andre år samles alltid familien seg hjemme hos oss på formiddagen for å spise lujelunsj. Det er noe jeg gleder meg like mye til hvert år, og jeg klarer aldri å bestemme meg for om julelunsjen eller middagen er best, haha. Akkurat nå er jeg så sykt mett på både mat og vin, men som alltid er det travelt hos oss på julaften. Nå skal vi ned på gravene til bestefedrene mine, før jeg og Adrian drar i kirken mens mamma lager mat hjemme. Jeg er jo ikke kristen i det hele tatt, men syns det likevel er koselig å gå i kirken på julaften! Hvordan er deres tradisjoner på julaften?