NÅ SKAL JEG HA DET GØY

ANNONSE – Affiliatelinker

GENSERHER / BUKSEHER

HUSK AT DU FÅR -15% PÅ HELE NAKD MED KODEN “NEXTCOLLAB” ♥

Heiiii! Hvordan har du det i dag? Jeg har det helt OK. Husket tidligere så var jeg glad hele tiden. Rettere sagt, jeg latet som om jeg var glad hele tiden. For å ikke være til bry, eller slippe noen inn. Det er lettere å være alene om vanskelige følelser, det syns iallfall jeg. Uansett! Jeg har en helt grei dag. Ikke sånn superduperbra, men absolutt ikke verst. Jeg trives best når jeg har mange baller i luften og er produktiv. I dag er alt jeg har gjort å svare på et par mailer, redigert noen bilder til en kampanje og sett på Love Island Australia. Derav mitt middels humør. Haha! Heldigvis er det jobb og produktivitet som gir meg den godfølelsen og ikke noe annet som typ… herion.

GENSERHER / BUKSEHER

HUSK AT DU FÅR -15% PÅ HELE NAKD MED KODEN “NEXTCOLLAB” ♥

Nå sitter jeg faktisk på Bergen Lufthavn og er på vei til Oslo. Ble litt rastløs tidligere i dag og hev meg rundt. Nå vil jeg ha det litt gøy. Jeg elsker hverdagslivet, jobb, stabilitet og de tilsynelatende “kjedelige” dagene. Men, av og til har man behov for å rase fra seg litt. I morgen skal jeg ut på byen for første gang på….. ja altså, jeg har mistet telling. Alt for lenge siden! Det er ikke noe å skryte på seg for en 26-åring. Jeg gleder meg.

JEG TOK DET RETTE VALGET, ELLER?

Nå har det gått snart fem måneder. Fem måneder siden jeg tok et valg om å beholde livet mitt som det er. Samtidig så er det ikke det samme. Tenk, før året er omme skulle jeg egentlig ha blitt mor. Jeg hadde vært høygravid nå. Hvordan hadde jeg sett ut? Hvordan hadde jeg følt meg? Kjenner jeg meg selv rett hadde jeg helt sikkert handlet inn alt allerede. Klær, stellebord, bleier. Hva trenger egentlig en baby? Akkurat nå vet jeg ikke, men om situasjonen hadde vært annerledes og jeg hadde valgt annerledes hadde jeg nok visst det. Jeg er flink til å planlegge.

Den første tiden etter aborten gikk fint. Jeg syns det er vanskeligere nå. Når alt har sunket inn. Selv om jeg fremdeles vet at jeg tok riktig valg er det tungt. Jeg prøver å la være å drømme meg bort, men jeg er jo bare menneske jeg også. Å se for meg hvordan livet ville blitt. La tankene flyte. Hvordan barnet hadde sett ut. Ville det hatt mine knallblå øyne, eller hans mørkebrune? Jente eller gutt? Jeg har mange spørsmål som jeg aldri kommer til å få svar på. Det er på en måte destruktivt å holde på sånn. En abort har ingen angreknapp. Derfor kan jeg ikke tenke på det. Livet går videre.

Om du som leser har gått igjennom det samme, eller skal gjøre det i framtiden, så håper jeg du kan prate med noen. Jeg håper ikke du ser på det som en skam å si høyt. Å ta det rette valget for deg selv betyr ikke alltid at det føles godt. Der tror jeg mange misforstår.

Jeg angrer ikke. Timingen var ikke riktig da, men den kommer forhåpentligvis til å bli det i framtiden. Da skal jeg være klar.

Jeg håper jeg blir en god mor.

EN MORGENLISTE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd

Jeg er så trøtt denne morgenen at jeg rett og slett trenger litt drahjelp på blogginga. Lister er godt for så mye, så her er en liste over det siste jeg gjorde!

GENSERHER / DRESSBUKSERHER

PSSST! Få -20% på hele nakd med koden “NAKDOCTOBERher

DET SISTE..

.. JEG KJØPTE

Det var vel på Kiwi i går tidlig. En pakke egg, en energidrikk, to pakker hakkede tomater, røde linser og en boks snus 😎

.. SANGEN JEG SPILTE

Jeg hører aldri på musikk lengre ved mindre jeg sminker meg til date night eller party (for å gire opp hihi). Nei, glem det. Nå lyver jeg! Jeg hører alltid på musikk når jeg lager mat, da som regel klassisk eller jazz-ish. Den siste sangen jeg hørte er derfor “Divenire”. SÅ fin ♥ Hva er din favoritt klassiske sang forresten? Trenger å fylle på spotifylisten min litt!

.. FILMEN JEG SÅ

Kon Tiki!

.. JEG SPISTE

Lagde spicy tomatsuppe med linser til middag i går, nammis 😀 Kan legge ut oppskrift om dere vil.

.. JEG TENKTE

At det hadde vært sykt deilig å bare lagd seg for å sove igjen, og at jeg er stressa fordi jeg sover så dårlig for tiden. Så tenker jeg at grunnen til at jeg er stressa også er helt idiotisk, for jeg er nemlig ikke redd for at det er farlig med for lite søvn. Det jeg angster over er rynkene den dårlige søvnen eventuelt kommer med :))

.. AVTALEN JEG GJORDE

Foruten alle småavtaler vi har her hjemme så er vel den siste avtalen jeg gjorde med friendsa rundt bursdagen min! Jeg fyller ikke før i februar, men av erfaring er det lurt å planlegge i god tid om man skal få folk til å fly fra Molde/Oslo til Bergen. Jeg har invitert mine aller nærmeste venner til en skikkelig partyhelg i Bergen, der alle skal bo her i huset. Tenk så gøy! Boblebrunsj hver dag, stå opp sammen, god mat, mye latter og lange kvelder. ÅHHH som jeg gleder meg.

.. JEG HØRTE PÅ

Zara som bjeffet på naboen utenfor. Hun blir bare mer og mer gneldrete på sine eldre dager. Blir sprø.

.. JEG SA TIL NOEN

Ropte “hysj!!!” til Zara, etterfulgt av “KOM INN!!” da hun sto ute å bjeffet på naboen.

GENSERHER / DRESSBUKSERHER

FORDELENE OG ULEMPENE VED Å VÆRE SIN EGEN SJEF

JOGGESETTHER

Hei på deg! Klokken nærmer seg kveld og ingen pakke har kommet på døren enda.. Kunne like så greit ha dratt på kontoret. Bare elsker sånne dager der man nærmest sitter på rumpa å venter på noen som aldri kommer 😉 Men, jeg skal faktisk ikke klage – for jeg har hatt en av de bedre hjemmekontor-dagene! Ofte får jeg ikke gjort noe som helst de dagene jeg “jobber” hjemmefra. Da finner jeg det mer spennende å vaske klær, tørke støv, rydde i skoskap eller ha seriemaraton for meg selv. Heldigvis ble det ingen sånn dag i dag. Jeg er fornøyd!

Jeg har tent hyppig i kaminen i hele dag, så nå er det sikkert over 30 grader i hele huset. LOVE IT!

Jeg spiste lunsj mens jeg så på Kardashians. Nå er jeg hekta på kyllingnudlene fra YumYum. Hvorfor kan jeg aldri bli hekta på brokkoli eller spinat?:(

JOGGESETTHER

Sååå har jeg testet ut hvor det er best å ta selfies i huset. Har ikke blitt noe klokere, men disse bildene får duge.

Jeg tenkte litt over fordelene og ulempene med å være sin egen sjef, og jobbe fullt som blogger. Jeg kommer nok alltid til å være takknemlig for jobben min, så de få ulempene det kanskje er blir uansett vel verdt det ♥

👍🏼 Ved mindre man har møter/avtaler så styrer man dagen sin helt selv. Man kan ta pauser når man vil, jobbe når man vil, ta helg når man vil. Ja, du skjønner. Derfor er det ekstra viktig å være rutinert, hvis ikke får man jo ingen jobb gjort. Personlig foretrekker jeg å jobbe innenfor “normale” arbeidstider, altså fra syv/åtte om morgenen til ettermiddagen. Kveldene vil jeg ha fri!

👍🏼 Du kan jobbe hvor som helst!

👍🏼 Du kan tjene så mye du vil! Det er ingen fastlønn eller øvre lønnstrinn. Lønnen du får er 100% avhengig av innsatsen du legger inn.

👍🏼 Man kan være kreativ og det er ingen som legger retningslinjer på hvilket innhold du skal poste.

👍🏼 Man får mange goder og muligheter iallfall jeg ikke hadde fått ellers.

 

👎🏼 Man kan nesten aldri ta seg fri, iallfall ikke med god samvittighet.

👎🏼 Ja, lønnen kan være så stor man vil, men om du har hatt en dårlig måned med mye sykdom, personlig krise eller fravær generelt kan du også tjene ekstremt lite. Ingen innsats=ingen penger.

👎🏼 Man må alltid gi av seg selv, og det er ingen rom for “en dårlig dag” eller sykemelding.

👎🏼 “Alle” har en mening om deg, og man kan fort bli misforstått.

UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

I dag har jeg hjemmedag! Venter på noen pakker som skal leveres på døren, så da er det bare å sitte klar 😉 UPS har de mest random pick-up stedene om man ikke er hjemme når pakken kommer, så tar ikke den sjansen. Selv om jeg syns det er kjipt å starte uken med å jobbe hjemme, det blir liksom ikke like effektivt! Men, utrolig koselig likevel. Har tent i peisen og skal filme inn noen sminkefilmer (av alle ting!!), så det er kanskje ikke så dumt med hjemmekontor likevel.

UKENS TANKE:

Forrige uke var tankene mine overalt. Fra det ene øyeblikket gikk jeg fra forelsket lykkerus og elsket livet mitt, til å hate kjæresten min, hate livet mitt og grine sekundet etter. Har aldri slitt særlig med PMS, mens denne runden har vært helt syk. FOR noen humørsvingninger. Føler meg heldigvis balansert i dag, haha.

UKENS TIPS:

Verdens fineste Andrea har kommet ut med en liten kolleksjon fra NAKD! Er så utrolig glad på hennes vegne, genserne er helt AMAZING!! Vil ha alle ♥♥♥ Du kan shoppe kolleksjonen her. Stolt venninne!!

UKENS WIN:

At jeg ikke drepte noen i PMS-rus.

UKENS ANTREKK:

LUEHER / JAKKEHER / TIGHTSHER

BODYHER / BUKSEHER

GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

PMS åpenbart. Så klarte jeg å bestille feil fly til Oslo! Skal over på fredag, og det var helt tilfeldig at jeg sjekket SAS-appen for å finne ut at jeg hadde bestilt til 29. november. Altså, jeg har planer i Bergen den helgen og skal iallfall ikke være i Oslo den 29. november, så hva jeg har tenkt ante jeg ikke. Sure penger, men sånn er det.

UKENS MAT:

Lett!! Den indiske butter chickenen med alt av tilbehør som jeg brukte hele torsdagen på å lage. SÅ verdt all tiden! Oppskriftene finner du her

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Jobb,jobb blabla. Så reiser jeg tilbake til Oslo på torsdag eller fredagsmorgen, for i helgen skal jeg nemlig på noe jeg aldri har vært på før. Da typen fylte 45 år fikk han i bursdagsgave av meg å reise på hummerfiskeweekend i Sverige. Haha. Sykt random gave, men jeg syns det var en annerledes og morsom opplevelse vi kan gjøre sammen 😀 Inkludert er overnatting på nydelige Tanum Strand, tidenes skalldyrsbuffet med hummer, hummerfiske på havet og enda en deilig skalldyrslunsj. For en kosehelg!!

UKENS ØNSKELISTE:

Har allerede klikket hjem det jeg ønsket meg forrige uke, og jeg GLEDER meg til å vise frem alt 😀 Ønskeliste for den nye uken er fra NAKD (helt klart favoritt-nettbutikken for tiden!), så den kommer her:

HERHERHER
HERHERHER

 

SINTEJULIA ER TILBAKE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

LUEHER / JAKKEHER / TIGHTSHER

Du vet du har hatt en lat helg når det mest innholdsrike som har skjedd var da jeg sto på søndagsbutikken tidligere i dag og måtte legge om middagsplanene fordi de ikke solgte fårikål som jeg egentlig hadde tenkt å lage. Spenning fra morgen til kveld i B-town.

Ellers har jeg vært premenstruell, jeg sliter med å sove på natten igjen og er generelt enda mer hissig enn vanlig. Jeg må være en fryd å være rundt i disse dager! Holdt på å skrive “jeg klager ikke altså”, men etter nærmere ettertanke er det jo faktisk det jeg gjør. Hater folk som klager 🙁

Men dere! Jeg har hatt en kjempefin helg. Rolig, men fin ♥ Det er så typisk at man skal runde av et innlegg med å skrive noe positivt. Haha! Jeg er i godt humør selvom det kanskje ikke høres sånn ut. Man blir bare trøtt av å slappe av for mye, og det er akkurat der jeg er nå. Forhåpentligvis får jeg sove godt i natt (det trengs etter fire netter nærmest uten søvn), og er klar for en ny uke i morgen. Uansett så er jeg takknemlig for hverdagen min, og livet generelt. Bortsett fra PMSen, den kan dra seg langt til helvete.

  

LUEHER / JAKKEHER / TIGHTSHER

Et tips denne søndagskvelden er å se “twins” på nrk! De la ut to episoder i dag. Spennende norsk serie, jeg er hekta. Men, HVORFOR kan ikke bare streamingtjenestene begynne å legge ut hele sesonger på en gang?? Hvem gidder vel å vente over en uke til å se neste episode??? Det er så unødvendig, og direkte slemt til oss som faktisk ikke har noe liv etter klokken 20.00 på kvelden.

Klem fra sinteJulia som egentlig ikke burde sitte ved et tastatur nå. Natta!

DENNE UKEN VIA MOBILEN

ANNONSE – Affiliatelinker

Date night på Sumo

Jeg elsker roser!! Før kjøpte jeg alltid inn friske blomster hver fredag, men har vært slapp der de siste årene. Vasen finner du forresten her, og bordet her.

Fredagsbiff med hjemmelaget bearnaise, rødvin og bakte potetbåter. Herregud, jeg elsker mat!

Fineste damene på Beauty London

Meeeer mat… Se da, er det rart jeg elsker Sumo? 😍

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

Deilig stroll i finværet! Elsker denne jakken, bruker den hele tiden som dere kanskje har sett? Finnes også i beige her og svart her!

Skjønner ikke hvorfor jeg bare har finværsbilder av Bergen på kamerarullen min? Føler det har regnet her i to uker i strekk, haha!

Hva er dine planer denne fredagskvelden? Jeg skal slappe maks av med pizza og gullrekka på tven 😀 Deilig start på helgen!

BUTTER CHICKEN MED TILBEHØR

Hei og god fredag! Beklager at jeg ikke blogget noe i går, jeg var rett og slett opptatt med å lage mat hele dagen. Haha 8) Som dere kanskje har sett på story lagde jeg indisk butter chicken med ALT tilbehøret fra bunnen av. Jeg har spist mye god indisk mat, men jeg må faktisk være så freidig å si at dette er noe av det beste jeg har smakt.

Her kommer oppskriftene og fremgangsmåte. Her er det bare å holde tunga rett i munnen! Tips nummer 1 til å lage indisk må nok være at man må bruke alt krydderet, ikke kutt ned på noe! Ellers er det bare å smake seg fram, målene under er en god indikasjon men ingenting slår smaksløkene dine 😀

BUTTER CHICKEN
TIL 2 PERSONER

Marinade:

♥ 600gram lårfilet av kylling
♥ 25g hvitløk (most i stavmikser med litt vann) ♥ 0,5 ts salt
♥ 25g ingefær (most i stavmikser med litt vann)   ♥ 4dl naturell yoghurt
♥ 1ts chilipulver   ♥ 1ts gurkemeie
♥ 2ts garam masala ♥ 1ss sitronsaft
♥ 1ss solsikkeolje

Start med å skjære kyllingen i like store biter (jeg delte lårfilettene i to og tre biter). Skyll i kaldt vann og tørk godt. Gni kyllingen godt inn med salt, hvitløk og ingefærpastaen. Bland yoghurten med sitronsaft, chilipulver, gurkemeie, garam masala og oljen. Bland det sammen med kyllingen og legg det i en bolle dekket med plastfolie. La det stå kjølig i ca seks timer, gjerne over natten! Når den er ferdig marinert, forvarm ovnen på 250 grader. Ta kyllingen over på et bakepapir og plasser under grillelementet i ca 5-10 minutter.

 

Saus:

♥ 20g meierismør ♥ 5g hvitløk
♥ 5g ingefær ♥ 2 stk kardemomme (hele frø, lett knust)
♥ 3stk koriander (hele frø, lett knust) ♥ 2stk laurbærblad
♥ 2stk nellikspiker ♥ 2ss garam masala
♥ 2ts gurkemeie ♥ 1 chilli (med frø)
♥ 1,5dl tomatpuré ♥ 3ss sitronsaft
♥ 100g smør ♥ 2dl kremfløte
♥ 1,5ts sukker

Ta 20g smør og smelt i en gryte på middels varme. Finhakk hvitløk, chilli og ingefær og ha i det smeltede smøret, og la det surre i et par minutter. Tilsett deretter laubærblad, nellik, kardemomme, garam masala, koriander og gurkemeie. Rør godt om og la smakene åpne seg. Etter ca 10 minutter lukter det deilig eksotisk krydder, og da tilsetter du tomatpureen og sitronsaften. Kok dette på svak varme i ca 5-10 minutter. Nå tilsetter du smørklatter litt etter litt til alt er rørt inn og smeltet. Til slutt avslutter du med fløten, og rører godt. Blend sausen og sil den over i en ny kjele som du gir et oppkok. La det småputre i fem minutter, før du legger i kyllingbitene og smaker til med sukker og eventuelt andre krydre du føler for.

 

HJEMMELAGET NANBRØD MED OST OG KORIANDER
TIL 2 STORE NANBRØD

STEP 1:
♥ fersk gjær (evt 1/2 pose tørrgjær)
♥ 3ss lunken melk
♥ 1ss sukker

STEP 2:
♥ 200g hvetemel (jeg brukte faktisk bollemel siden vi var tom, og det anbefales for en søtere smak!)
♥ 1/ts bakepulver
♥ 1/2ts salt
♥ 0,7dl melk
♥ 0,7dl yoghurt naturell
♥ 2ss smør
♥ 1 vispet egg
♥ 3ss koriander (finhakk!)
♥ 2-300 gram ost

Bland melk, sukker og gjær i en liten bolle og la det stå i noen minutter til det begynner å skumme litt. Bland deretter det tørre i en bolle, og tilsett melk, egg, smør, yoghurt og gjærblandingen. Kna deigen godt, bruk gjerne en kjøkkenmaskin om du har det (jeg eltet for hånd). La deigen heve på et lunt sted i en drøy time. Et tips er å sette den inn i stekeovnen, og ha ovnen på ca 30 grader. Da hever deigen som bare det!

Når deigen er ferdig hevet rører du inn raspet ost. Jo mer jo bedre spør du meg 😉 Del deigen i to, og kjevle ut på melet underlag. Forvarm ovnen på maksimal styrke med stekebrettet i. Pensle brødene med smeltet smør og koriandermiks. Stek deretter nanbrødene i ca 5 minutter (se an!). Avkjøles på rist.

RAITA

♥ 1/2 rødløk
♥ 1/2 agurk
♥ 5dl yoghurt naturell
♥ 1-2 hvitløksfedd
♥ 2ss limesaft
♥ 1/2ts spisskummen
♥ 1/2ts malt koriander
♥ 4ss fersk mynte
♥ salt og pepper

Del agurken i to, et tips er å dra ut frøene i midten med en skje slik at raitaen ikke blir så “vannete”. Finhakk løk, hvitløk og bland det med yoghurt, krydderne og limesaft. Del agurken i passende biter og vend det inn. Smak til med fersk mynte, limesaft og salt/pepper.

MANGO CHUTNEY

♥ 1 moden mango
♥ 1 chilli
♥ 1 hvitløk
♥ 1cm frisk ingefær
♥ 1ts eddik (7%)
♥ 1ss sukker
♥ 1ts salt

Skjær mangoen i små biter. Finhakk chilli, hvitløk og ingefær. Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og kok opp, deretter sette du ned temperaturen og lar det småkoke i 10 minutter. Ha alt i en blender eller stavmiks til en glatt mango chutney.

Det troooor jeg var alt! 😅 Håper det smaker, noe jeg vet det gjør! Om noe er uklart så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

KLAR FOR DATE NIGHT

ANNONSE – Affiliatelinker nakd

BODYHER / BUKSEHER

♥♥♥

Barnefri uke må utnyttes! Syns egentlig det er skikkelig deilig med én uke av, én uke på. Da får man liksom det rolige, deilige familielivet som jeg liker så godt – samtidig som man får en uke til å bare være kjærester, ha romantiske kvelder og gjøre litt mer som man vil. Best of both worlds? Vi bruker å gjøre litt forskjellig på datene våre. Noen ganger er vi bare hjemme, prater og spiser god mat. Mens i kveld står den klassiske dinner and drinks på menyen. Vi skal altså ut å spise (litt usikker på hvilken resturant, kom gjerne med tips!) før vi skal ut å ta noen drinker etterpå til de som ikke skjønner engelsk. Jeg liker faktisk bedre å gå ut å spise på senhøsten, enn på sommeren. Det er så deilig når det er mørkt ute, hele byen får liksom en annen vibe da.

Nå må jeg dra, vi snakkes i morgen ♥

MINE TOPP 3 “EASY ACCESS” REISER

Det hadde kanskje vært litt mer bloggete av meg å skrive om destinasjoner ikke “alle” har vært på. Meeen, i bunn og grunn er jeg vel en basic bitch som ikke er spesielt kreativ på reisefronten. Jeg har flere favoritter enn dette, men her er mine topp 3 destinasjoner som er lett å komme seg til, lett å kose seg på og lett å living your best life!

1. DUBAI

Jeg koser meg aldri så mye som når jeg er i Dubai. (Rundt hele den Dubai-debatten har jeg ekstremt mange tanker og synspunkter, men det er ikke det dette innlegget skal handle om.) Den byen har virkelig alt. De beste beach klubbene, de beste resturantene, de beste hotellene, den beste shoppingen, den beste servicen – ALT en turist kan tenke seg. Jeg foretrekker å dra hit på jenteturer, der vi ligger langflate med en drink i hånden hver eneste dag, eller er på day parties, spiser nydelig middag på kvelden og tar det med ro. Dubai har også ekstremt bra uteliv, men jeg er ikke spesielt glad i typiske “klubber”, så det prøver jeg å holde meg unna. Har det gøyere på dagen, si 😉 De gangene jeg har vært i Dubai har jeg alltid flydd med Lufthansa, men vet at Emirates har direkteruter fra Oslo som jeg enda har til gode å teste ut! Har bodd på litt diverse hoteller (alle har vært bra), og anbefaler å bestille via Secret Escapes! Her kan du finne tidenes luksushoteller til rabattert pris, og de har som regel gode tilbudet i Dubai.

2. GRAN CANARIA

Er det egentlig lov å si GC?? Det er bare så fantastisk harry! Men, med avganger fra hele landet må nesten Gran Canaria få bli med på listen. Jeg har aldri hatt en kjip tur dit, og jeg har vært der mye! Om du vet hvor du skal dra, så er det virkelig en fantastisk øy. Derfor forstår jeg godt at mange syns det er “harry”, spesielt om man kun henger på Puerto Rico senteret, spiser på random strandresturanter og bor på de kjipe hotellene. Da er faktisk GC drit. Jeg foretrekker jo å bo i Puerto Rico/Amadores/Playa de Cura området, og her tar man lett taxi overalt. Sjekk ut tripadvisor for de digge resturantene! Syns både Taj Palace og resturantene i El Greco området i Puerto Rico er bra. Bruk også litt ekstra penger på Amadores Beach Club, det er en ganske rimelig (men bra) beach club i forhold til andre steder i verden. Så verdt pengene!

 

3. ISLAND

Jeg har kun vært på Island én gang, og det var på en ren partytur med Andrea, Anna og Andreas. Likevel drømmer jeg om å dra tilbake, for vi hadde det SÅ SJUKT GØY!!! Det må være den beste helgeturen jeg har vært på i mitt liv, tror jeg? Men, Island er dyrt! Så spar opp litt ekstra lommepenger, og KOS DEG 😀 Vi bodde på et leilighetshotell i Reykjavik sentrum, og var veldig fornøyd med det!

Hva er dine easy-access favorittdestinasjoner?