UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ:

Akkurat nå syns jeg det er latterlig deilig å skrive på bloggen igjen! Jeg har tatt meg, som dere kanskje har sett, en to-dagers pause både på lørdag og i går – herregud så deilig det var. Det har vært en hektisk uke med alt for lite søvn, så jeg trengte bare å koble helt ut å lade batteriene skikkelig. Denne uken komme til å bli minst like hektisk (om ikke mer, haha) med fashion week i København før vi reiser til Oslo på lørdag. I´m ready!

UKENS TANKE:

De siste ukene har jeg følt meg veldig tom. Jeg føler veldig på at det er noe som mangler i hverdagen min, og jeg har desperat prøvd å fylle dagene mine så med så som mulig. Problemet er bare at det ikke hjelper, og sliter meg helt ut. Jeg våkner fremdeles neste morgen med den samme, vonde følelsen. Det er flere ting som gjør at jeg har det slik, flere av de jeg ikke kan gjøre noe med – dessverre. Nå er jeg drit lei av å ha det sånn halvveis, så i dag våknet jeg med en ny, frisk holdning til livet. Om det ikke høres så alt for rart ut 😉 Nå er det mye gøy som skjer fremover. Jeg skal til København, Oslo og Dubai, jeg tar over ny leilighet og jeg har snart bursdag. Dessuten går det mot lysere tider, så jeg må rett og slett bare fokusere på det positive i livet i stedet for å tenke på det som har skjedd tidligere som ikke er så bra. Man kan ikke henge seg opp i ting man ikke kan gjøre noe med, det må jeg prøve å tenke på!

UKENS OPPTUR:

Bursdagsfeiringen til Andrea på NAMA. For en morsom dag det var, og herreguuud for en mat. Akkurat nå har jeg enda ikke spist frokost, så tanken på all den deilige sushien får meg seriøst til å sikle. Bokstavelig talt. Andrea feiret også bursdagen sin på lørdag, da ble det fest og hæla i taket. En veldig gøy uke, takket være at baben hadde bursdag ♥ Hihi.

UKENS NEDTUR:

At jeg ikke har følt meg helt på topp i det siste. Jeg hater når jeg ikke har det 100% bra, haha. Det er så rart, for jeg føler veldig på når noe bare er bittelitt galt, og prøver desperat å finne løsninger slik at jeg skal føle meg bedre. Jeg er ikke en person som trives om noe ikke stemmer, men hvem er vel det forsåvidt.. Som sagt – nå er det nok! Smil til livet og livet smiler tilbake 😀 HEHE

UKENS PERSON:

Det må vel bli Andrea det, da! ♥ Bursdagsjenta vi feiret hele to ganger. Håper du hadde det gøy både på tirsdag og lørdag, det fortjener du!

UKENS ANTREKK:

P1240158-2

P1240056-2

Genser HER, bukse HER, belte HER og over knee boots HER 😀

UKENS SANG:

A R I Z O N A – Oceans Away, Sam Feldt Remix

UKENS MAT:

SUSHIIIII ♥ ♥ Det ble sushi på Nama på tirsdag, og sushi via Foodora på torsdag. Ååå jeg vil spise det til middag i dag også! Dessverre tror jeg at jeg burde spise ut “restene” i kjøleskapet mitt, siden jeg reiser bort i over to uker fra onsdag. Både økonomisk og smart av meg, hehe 😀 Det blir vel nok sushi på reisene mine kan jeg se for meg.

DENNE UKENS FOKUS:

Å ha det gøy! Jeg vet det kommer til å bli dødshektisk denne uken, så fokuset skal være å ha det dritgøy mens vi holder på 😀 Hallo, vi skal jo på fashion week – så jeg tror ikke jeg trenger å fokusere på å ha det gøy, det kommer vel naturlig. Jeg skal også fokusere på å ta bedre vare på meg selv, spise mer og sunnere – sove nok og ikke minst puste med magen litt oftere.

 

LEATHER

P1240056-2P1240085-2P1240094-2

GENSER HER · BH HER · SKINNBUKSE HER · OVER KNEE BOOTS HER

DA skal jeg straks klappe sammen macen og ta heeeeeelg! Eller jeg skal jo blogge i morgen og, så helt fri har jeg ikke. Men det gjør ingenting, jeg er bare happy for at det er fredag. Det er litt rart at jeg får skikkelig helgefølelse, for jeg jobber jo nesten like mye i helgene. Haha.
Nå skal jeg lufte Zara en kjapp tur før jeg setter meg på banen mot Cathrine. Jeg er så sykt sulten, og har faktisk ikke spist lunsj med vilje fordi jeg ville “spare” plassen i magen til tapasen som blir servert senere. Jeg vet ikke helt om det funker sånn, men jeg har iallfall planer om å spise meg styggmett. Håper alle får en fantastisk start på helgen, så snakkes vi mer i morgen ♥

Minner om at jeg har ordnet en rabattkode til dere som gir hele -20% på ALT fra NLY TrendNLY One og NLY Sport ♥ Bruk koden JULIA20!

OVERLEGEN, JEG?

Hei og gooood fredag! Tenk at det er helg allerede, denne uken har jo bare rast fra oss eller hva? Iallfall for meg. I går var jeg som sagt en tur ute, og det var så hyggelig! Det ble ikke en alt for sen på kveld, og det er jeg glad for i dag 😀
I går skjedde det forresten noe jeg syns var skikkelig ubehagelig. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om det på bloggen, for jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal formulere meg for å ikke virke som en skikkelig stuck up bitch? Jeg prøver meg uansett. En gang i blant kommer det lesere bort til meg når jeg er ute, noe jeg syns er SÅÅ hyggelig. Jeg føler jeg meg jo ikke litt kjent engang, så jeg blir like overrasket hver gang. Haha! Men… På byen i går kom det en jente bort til meg. “Hei” sa hun, ingenting mer. “Hei?” sier jeg tilbake, litt spørrende fordi jeg ante ikke hvem hun var. “Venninnen min sier du er skikkelig overlegen, så jeg skal sjekke om det er sant” sier hun. Jeg husker ikke hva jeg svarte, for jeg ble litt satt ut. Kjenner jeg meg selv rett var jeg sikkert dritfrekk tilbake, for hva faen er det for en ting å si til noen man ikke kjenner? Er vi 10 år eller? “Herregud, venninnen min hadde rett!” sa hun. Haha, javel sa jeg. Hadde du bare kommer bort å introdusert deg selv hadde jeg nok vært skikkelig hyggelig tilbake, men når du kommer bort til meg på byen å “angriper” meg med den kommentaren der, hvilken respons forventer du å få? En klem og takk?

P1077608-2

JUMPSUIT HER

Jeg var nok ikke spesielt hyggelig mot denne jenten, og jeg burde holdt meg for god til å reagere. Men, jeg syns det er så utrolig unødvendig. Nå er jeg nok ikke kjent bare å være overlegen, men for å være tidenes bitch også. Men men, folk får jo bare si så mye de vil. Om man ikke tør å komme bort å prate på en voksen måte, og sitter i et hjørne med venninnene prater drit om mennesker de ikke kjenner sier det vel egentlig mer om andre enn om meg. Ikke for å skryte eller noe, men jeg er faktisk veldig hyggelig! Haha. Ikke mot alle da tydeligvis.
Overreagerer jeg? Burde jeg tåle det fordi jeg har en offentlig blogg? Det er klart at man får et inntrykk av meg via internett, men jeg kan virkelig ikke forstå hvordan jeg kan være overlegen mot mennesker jeg ikke kjenner. Skal jeg gå å si hei til alle jeg møter da, bare sånn just in case de leser bloggen min? Nei, sånn kan man jo ikke holde på. Jeg syns det er så stas om noen kommer bort for å slå av en prat, men om du ikke har noe fint å si så kanskje det er best å la være?
Hva tenker du om dette?

P1077612-2

Men, nå er det uansett helg og jeg skal ikke tenke mer på dette. I kveld skal Cathrine har tapas og vinkveld, og jeg vet jo veldig godt hvordan de kveldene bruker å ende… Som regel dansende og syngende på stuebordet hennes. Haha! Huff, jeg gruer meg allerede til i morgen tidlig, men det kommer nok til å være SÅ verdt det.

 

NEW IN – DEL 1

God morgen ♥ Åh, jeg føler meg så innmari uthvilt i dag. Jeg sovnet lenge før midnatt i går, og våknet av meg selv litt før halv ni. Det gjør noe med kroppen å våkne før alarmen altså, haha. Jeg vil ikke si det er min verste fiende på morgenen siden jeg er et a-menneske, men den jævla alarmlyden er derimot på svartelisten.

IMG_0679-2

RED MARBLE AND GOLDEN RINGS
Hvor kult er ikke mitt nye mobildeksel? Jeg er litt smålei av all den svarte, hvite og grønne marmoren, og hoppet derfor i taket da jeg fant denne i rødt! Så sykt kult, og ikke minst litt annerledes. Jeg har ikke hatt deksel på mobilen min på nesten ett år, så dette var på tide 😉

DEKSELET FINNER DU HER ♥

(om du ikke får til å åpne linker på mobil, hold inne linken og velg “åpne i ny fane”)
Hele utvalget til Richmond & Finch finner du HER, de har bl.annet et sykt kult brunt marmordeksel jeg også tenkte å klikke hjem! (link her)

IMG_0688-2IMG_0696-2IMG_0717-2

Ringer MED DIAMANTER HER, FIRKANTET OG RUND RING HER

Ellers har jeg fått dilla på ringer i det siste! Jeg har vel egentlig alltid vært dårlig til å bruke accesories, mens nå får jeg ikke nok. Jeg tør enda ikke investere sånn kjempestore summer i andre ting enn klokker, og disse ring-settene kostet faktisk bare 99kr og 64kr. Ingen krise om jeg mister de på byen en sen lørdagsnatt med andre ord 😀

IMG_0721-2

Akkurat nå sitter jeg med morgenkåpe og hårkur i sofaen. En utrolig rolig og avslappende start på dagen i forhold til det jeg er vant med. Senere skal jeg ta litt solarium (må preppe før jeg reiser;)), spise lunsj med Karen og Jonas, på et møte og faktisk en liten tur ut i kveld. En gøy torsdag i vente! Hva er dine planer?

Jeg har forresten ordnet en rabattkode til dere som gir hele -20% på ALT fra NLY TrendNLY One og NLY Sport ♥ Bruk koden JULIA20!

22

P1240115-2

HAPPY BIRTHDAY BABE ♥

Er dere klar for et aldri så lite bildedryss fra den fantastiske bursdagen til Andrea? Herregud som Nelly hadde fikset i stand, virkelig imponerende! Vi drakk champagne, drinker og spiste den beste maten du noen gang kan tenke deg. Virkelig altså, jeg kommer ikke over foodgasmen som foregikk i munnen min i går. Helt SYKT. Stemningen var også på topp, og det så ut som beste Andrea koste seg veldig – og det er det aller viktigste ♥

P1240120-2P1240127-2P1240129-2P1240158-2

Jeg hadde på meg genser HER, bukse HER, belte HER og over knee boots HER 😀

I går hadde jeg på meg et helsvart antrekk (big suprise). Meshtopp, skinnbukser og et par dødskune over the knee boots. Følte meg rett så fin, faktisk! Egentlig hadde jeg tenkt å pynte meg skikkelig siden det var lagt opp til det, men jeg sparer det fulle festantrekket til lørdag.

P1240195-2P1240198-2P1240205-2P1240218-2P1240223-2

Videre dro vi på After Party på hotellet, der det ble prosecco og skravling i et par timer. En skikkelig hyggelig kveld jeg kommer til å huske lenge 😀

Jeg har forresten ordnet en rabattkode til dere som gir hele -20% på ALT fra NLY Trend, NLY One og NLY Sport ♥ Bruk koden JULIA20!

IN BED

P1240023-2

Dette er kanskje det drøyeste bildet jeg har lagt ut på bloggen, noen sinne. Det syns jeg er litt rart. Jeg har flere ganger lagt ut bilder i bikini, både foran og bak. Likevel er det tydeligvis noe helt annet, og enda mer seksuelt om man har på seg nøyaktig like “mye” klær, så lenge det ikke egner seg for bading. Vi mennesker er rare.
I dag våknet jeg på Clarion Admiral, og herregud så deilig det er å bo på hotell i egen by. Jeg har gjort det et par ganger tidligere på Scandig Byparken, og jeg merker nå at dette er noe jeg burde starte med oftere 😉 Oppholdet er ikke sponset btw, i tilfelle bloggpolitiet skulle lure. Jeg bor her sammen med Nelly, som forsåvidt er et samarbeid når jeg tenker meg om. Hehe.

P1240013-2

P1240036-2

I går hadde vi en veldig vellykket feiring for Andrea. Det fortjente hun virkelig ♥ Supert opplegg fra start til slutt, og ikke minst helt nydelig mat på Nama! Jeg har spist der et par ganger før, men det er lenge siden. Skjønner ikke hvorfor jeg sluttet å gå dit? Kanskje fordi jeg aldri gidder å gå til Bryggen, haha. Latskapen lenge leve. Nå som jeg flytter til begynnelsen av Sandviken er det heldigvis ikke lange veien, så blir det nok flere besøk.

P1240014-2    P1240041-3

Nå skal jeg pakke sammen tingene mine før jeg bokstavelig talt skal kaste meg over frokostbuffeen. Altså, finner det egentlig noe bedre enn hotellfrokost? I think not! Deretter skal jeg snegle meg opp på kontoret for å redigere litt bilder fra i går, og se om jeg får ordnet en videoblogg fra kvelden. Jeg filmen endel her og der, men jeg vet ikke om det ble en suksess. Haha, vi får se 😀

PARTYTIRSDAG

olivi

TOPPEN MIN FINNER DU HER

Hellu, da var det tirsdag – selvom det føles mer som fredag. Dagene går virkelig helt i surr for tiden, men det gjør vel ingenting så lenge jeg vet hvor jeg skal være til enhver tid. Haha! Nå har jeg sjekket inn på Clarion Admiral her i Bergen, og skal straks komme meg inn på badet for å få på meg finstasen før tidenes bursdagsbrunsj for Andrea står for tur.
Akkurat nå har jeg en liten outfit-krise, og vet ikke om jeg skal pynte meg skikkelig eller kjøre casual med et par skinnbukser og en kul topp. Jeg har pakket med meg begge deler nemlig. Det er jo tirsdag, så man trenger jo ikke å stæsje seg såå opp med kjole osv liksom. Samtidig har Andrea bursdag bare én gang i året, og det skal feires! Vi får se hva jeg kommer frem til, antrekk kommer uansett på bloggen i morgen 😀

IMG_0599-2

Noen snapshots fra Olivia forrige onsdag. Jeg fikk nettopp tidenes gladnyhet, og det er at Olivia kommer til Bergen! Æææ, jeg elsker italiensk mat så dette gleder mathjertet mitt. Syns både pizzaen, pastaen og generelt alt er superdigg der (med unntak av biffen, den er litt tørr).. Så ja, dette blir nok mitt nye stamsted for et glass vin og snaddermat – akkurat sånn som det var da jeg bodde i Oslo. Nei, nå burde jeg komme meg inn på badet for å gjøre meg klar. Håper alle har en finfin tirsdag ♥

EN HVERDAG LÅST I RUTINER

IMG_0506-2

TIME TO CELEBRATE

Forrige tirsdag hadde Karen bursdag, og da jeg spurte henne om hva planene hennes var på den store dagen svarte hun “ingenting før på kvelden..”. Jeg bare WTF! Bursdagen burde være årets beste dag, og selvfølgelig skal man feire! Jeg inviterte derfor til boblelunsj hjemme hos meg, med litt deilig lunsjmat og ikke minst prosecco-overload. En veldig annerledes og gøy tirsdag, og det elsker jeg!

IMG_0467-2IMG_0475-2

Jeg er en planlegger, og jeg elsker å være vert, invitere folk hjem til meg og bare ha det hyggelig. Selv om anledningen var Karen sin bursdag denne gangen, trenger man ikke alltid ha en unnskyldning for å finne på noe litt ekstra gøy. Spesielt i månedene januar og februar der det kan være tungt å komme tilbake til  hverdagen, det er mye dårlig vær og ellers “lite” som skjer. For meg er det viktig å hele tiden ha noe å glede seg til, enten det er en ferie eller bare en hyggelig venninnelunsj. Det holder meg motivert! Man blir ofte alt for låst i hverdagsrutiner og glemmer at man faktisk bare lever én gang. Du skaper selv din egen hverdag, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det?

IMG_0516 kopi-2IMG_0510-2

Det var en liten morgenpreken fra en litt for rastløs Julia. Det er slitsomt å være meg noen ganger altså. Jeg har hatt en indre uro for tiden som sliter meg helt ut, der jeg MÅÅ planlegge gøye ting hele tiden. Slapp av litt liksom. Jeg er nok glad for det når jeg blir eldre, og ser tilbake på en hektisk og gøyal hverdag. Mens nå trenger jeg litt søvn, hehe.
Ellers står nok en morsom tirsdag på agendaen! I dag har verdens beste Andrea bursdag, og den skal naturligvis ikke gå inn i historieboken som en stille dag. Litt senere skal hele gjengen sjekke inn på hotell, før det blir birthday-brunsj på NAMA sushi i samarbeid med Nelly. ÆÆ dette kommer til å bli en så gøy dag, jeg gleder meg allerede til å få på meg finstasen etterpå! Hihi.  Lets partyyyy.

NYE SERIETIPS

God mandag! ♥ Flere enn meg som har planer om å benke seg i sofaen med en digg serie i kveld? Mandag i kjent stil 😉 Jeg har ved flere anledninger tipset om mine favorittserier, og jeg har sett mer eller mindre alt.. Å kalle meg selv for en seriejunkie blir å underdrive. Jeg har allerede tipset om de skikkelig bra seriene som Breaking Bad, The Vampire Diaries, Dexter, SOA osv, mens nå tenkte jeg å tipse om de nye seriene som dere kanskje ikke har hørt om enda!

TRAVELERS

Denne serien er bare så sykt spennende! Den handler om en gruppe mennesker som reiser tilbake fra fremtiden for å redde verden, ved å prøve å endre på historien og hendelser som allerede har skjedd. Dette høres kanskje veldig rart ut, men jeg anbefaler den på det sterkeste. Du kan se alt på netflix!

mp_trav

DESIGNATED SURVIVOR

Jeg var skikkelig skeptisk til denne serien, fordi jeg ikke er særlig glad i politiske serier. House of Cards var for eksempel ikke noe for meg. Likevel vokste Designated Survivor på meg fra episode til episode, og da sesongavslutningen var satt jeg seriøst helt på sofakanten fordi jeg var så spent! Serien handler om at det er et terrorangrep på “the Capitol” i USA som dreper omtrent hele regjeringen der, inkludert presidenten og nesten hele kongressen. Det ble da utnevnt en “designated survivor” som ble kastet ut i presidentrollen. Du ser den på netflix.

designated-survivor-netflix-streaming

BITTEN

Denne serien startet jeg faktisk på for et par dager siden, og har allerede sett ferdig hele den første sesongen. Typisk meg om jeg finner en serie jeg liker, hehe. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare denne serien uten at den høres sykt teit ut, men i korte trekk handler den om Elena som er den eneste kvinnelige varulven i verden og flokken hennes. De møter på en rekke problemer, alt fra kjærlighet til andre ting for å holde deres identitet skjult. En stor bonus er alle de digge mannfolkene i serien, som gjør den verdt å se i seg selv 😉 Den er faktisk skikkelig bra, selvom jeg kanskje ga en vag forklaring her.

bitten_detail_2560x1450_1280x725_105372227592

DIVORSE

Åååh, det er SÅ rart å se Sarah Jessica Parker i andre roller enn Carrie Bradshaw i SATC. De første episodene tenkte jeg ikke på annet enn at hun var Carrie, mens det gikk heldigvis over etterhvert. Dette er en humoristisk serie som er lett å se. Perfekt om du ikke ønsker å sette deg inn i en litt mer avansert serie. Anbefales! Ses på HBO Nordic

160826-divorce-keyart-1024x374

FEAR THE WALKING DEAD

De fleste har vel hørt om The Walking Dead? Dette er spin off serien, og handler om det samme sett fra en annen stat i USA – denne gangen California. Jeg tror faktisk jeg liker denne versjonen bedre enn orginalen, selv om jeg aldri trodde det kom til å skje! Herregud den er så spennende. Jeg og Glenn startet å se denne for et par måned siden, og vi lå seriøst benken foran tven nesten hele uken jeg var hjemme i Molde. Time well spent 😉 Elsker når venner elsker serier like mye som meg! Du er den på HBO Nordic.

fear-the-walking-dead-tv-series-zombies-2015

Hvilken serie følger du med på for tiden? ♥

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ:

Har jeg nettopp stresset med å få tak i Posten, som skal levere noen nye møbler jeg har bestilt hjem til meg. Siden det står i sporingen at de har ankommet Bergen var jeg sikker på at de kom i dag, og siden jeg ikke er hjemme før i kveld hadde jo det vært dumt. Nå fant jeg nettopp ut at de ikke kommer før på onsdag, så da er det jo ikke noe krise! Haha. Ellers står gjør jeg det jeg alltid gjør på morgenen, snuser og drikker energidrikk. ÅÅÅ jeg må seriøst slutte med begge deler. Uøkonomisk og usunt!

UKENS TANKE:

Den nye leiligheten. Jeg gleder meg så sykt til å flytte inn at jeg holder på å bli gal. En annen ting som også gjør meg gal er tanken på selve flyttedagen, for herregud det kommer til å bli et helvete å få med seg alle møblene mine. Noen som har erfaring med å leie flyttehjelp?

UKENS OPPTUR:

Å få bekreftet at den nye leiligheten er min var en stor opptur. Jeg vil flytte NÅ. Ellers var døgnet i Oslo utrolig moro. Så deilig å se igjen litt venner, spise digg mat og ikke minst få litt Oslo-vibes som har vært savnet den siste tiden. Kunne ønske jeg fikk vært der lengre! Og, ja! Karen sin champisbrunsj på tirsdag var også en stor opptur, mer om det kommer i et eget innlegg 😀

UKENS NEDTUR:

Tror faktisk ikke jeg hadde noen store nedturer forrige uke altså. Det var litt kjipern å måtte rydde den kaotiske boden min i går, men det gikk fortere enn planlagt – heldigvis! Har forresten en hvit tv-benk jeg gir bort gratis om noen er keen. I don´t need it!

UKENS PERSON: 

KAREN ♥ Søta fylte 23 år, og den feiret vi både med bobler og digg lunsj på tirsdag, middag på kvelden og en liten fest. Gratulerer meg dagen! Jeg vet du syns det er kjipt å bli 23, men tenk på meg som fyller 24 om en måned 😉 Glenn hadde også bursdag, men den fikk vi dessverre ikke feiret sammen siden vi bor i to forskjellige byer.. Neste år!

UKENS ANTREKK:

IMG_0637-2

GENSER HER · TRENINGSTIGHTS HER

IMG_0630-2

BOBLEJAKKE HER

IMG_0592-2

TOPPEN MIN FINNER DU HER

3 kopi-2

JAKKE – HM · HOODIE HER · BUKSE HER · BOOTS HER

IMG_8408-2

JAKKE HER · BUKSE HER · SKO HER · SUNNIES CÉLINE · VESKE BALENCIAGA

UKENS SANG:

A R I Z O N A – Oceans Away, Sam Feldt Remix. Så deilig og behagelig ♥

UKENS MAT:

Herregud, Jonas lagde en fantastisk middag til oss på lørdag! Deilige blåskjell med hjemmelagde chips og aioli. Jeg får vann i munnen av tanken, den middagen må vi lage igjen asap.

UKENS CRAVING:

Okei, dette høres kanskje litt alkoholiker ut – men øl! Haha, jeg syns det er så digg. Ingenting slår en iskald heineken etter en lang dag. Dessverre kan jeg ikke tillate meg selv å drikke det hver enste dag, så det får bli i helgene.

DENNE UKENS FOKUS:

Å holde ut den siste uken i Bergen før jeg endelig reiser vekk for et par uker. Ja, jeg er lei av Bergen og det har alle forstått etter flere syteinnlegg fra meg. Heldigvis skjer det MYE gøy denne uken. Kjære Andrea har bursdag i morgen, og den skal feires med brunsj og party – dessuten skal hun feire på lørdag og. Jeg får nye møbler, Benny kommer til Bergen – og ja. Heldigvis er det mye gøy som skjer, så jeg skal ikke kjede meg med andre ord 🙂