SNEEKPEAK

Image and video hosting by TinyPic

Hei fra en sliten Julia! Beklager mitt lille fravær, de siste dagene har vært travel og en forsmak på hvordan denne uken kommer til å bli. Herregud, denne uken skjer det faktisk. Butikken åpner dørene, og vi får endelig vist frem hva vi har jobbet med så lenge. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg føler om det enda. Akkurat nå går jeg bare med en konstant klump i magen, får ikke sove på natten og syns all mat smaker ekkelt (bortsett fra speltlomper med hvitost og skinke).

Akkurat nå har vi kommet så langt at vi faktisk nesten er ferdig å style butikken. Jeg må si at jeg syns den er ganske så fin! Vi mangler bare litt potter til plantene vi har kjøpt, men så langt er det faktisk det største problemet vårt akkurat nå. Jeg føler vi er utrolig heldig, for alt har gått smooth hele veien. Sånn nesten iallfall. Det er flere som har spurt om jeg kan skrive et innlegg om hvordan det er å starte butikk, og hva som trengs. Jeg tenkte å gjøre det i slutten av uken, da forhåpentligvis alle inntrykk har satt seg litt. Akkurat nå klarer jeg ikke fokusere på så mye annet enn selve åpningen. På onsdags kveld inviterer vi alle vennene våre på en føråpning med noe godt i glasset og digg musikk, mens på torsdag klokken 10.00 åpner dørene for alle. Med -20% på hele butikken! Arrangementet på facebook finner du her, der er det også en konkurranse på gang der du kan vinne gavekort på 2000kr ♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

En liten smakebit på hvordan butikken ser ut så langt. Et fullt bildedryss kommer på torsdag! Hva syns du? 🙂 Følg oss gjerne på instagram @janneogjulia eller på facebook her!

FAVORITT BODYCONS

(annonselenker)

Da var det helg igjen, woho! I kveld har jeg store planer om å ligge langflat på sofaen med noe usunt i den ene hånden og noe godt i glasset i den andre. Akkurat hva det blir har jeg ikke bestemt meg for enda, men jeg kan love at det blir noe digg! Jeg begynte faktisk å se breaking bad fra sesong 1 igjen i går, selvom jeg har sett alt fra før. Ååh den serien er seriøst verdens beste! Sesong en er ganske treig og egentlig litt kjedelig, men så tar det seg så sykt opp i de andre sesongene. Anbefales å se den på det sterkeste!

Jeg tenkte forresten å vise dere mine favoritt bodycon-kjoler som alltid er en sikker vinner i klesskapet. Om jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg så funker alltid en av disse, og de passer jo til omtrent alt av tilbehør. De to nederste bruker jeg også ofte i hverdagen med et par sneakers 🙂

Image and video hosting by TinyPic
Grå suede kjole HER ♥ (finner også i beige her)

Image and video hosting by TinyPic
Beige bodycon HER ♥ (finnes også i burgunder her)

Image and video hosting by TinyPicSvart bodycon HER ♥ (Finnes også i burgunder her)

IKKE LES DETTE OM DU SPISER

Image and video hosting by TinyPic

ADD ME ON SNAP: JULIANYLAND

God morgen, en litt sen morgen vel og merke, og egentlig ikke en god en heller. Fra jeg våknet i dag tidlig til nå har jeg løpt mellom sengen og badet for å kaste opp. Jeg fatter ikke hva jeg kan ha fått i meg, og spysyken har jeg heller ikke hatt på sikkert ti år. Veldig merkelig! Heldigvis har jeg ikke feber, så mellom spyslagene så er jeg fin nok i formen til å jobbe. Fra leiligheten i morgenkåpen vel og merke, jeg tør ikke å ta sjansen om å spy midt i sentrum på vei til kontoret. Det hadde vært et syn.. En liten fun fact er jo at jeg faktisk har spydd midt i sentrum en gang. Ikke i Bergen, men i Nice sommeren for et par år siden (som kanskje er enda verre..). Vi lå egentlig på stranden da jeg plutselig ble superkvalm, og på vei til hotellet klarte jeg ikke å holde meg mer og spydde over hele fortauet. Utrolig flaut, men der og da var jeg så kvalm at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Haha!

Huff, jeg beklager så mye om du leser dette midt i lunsjen eller noe. Dette er kanskje ikke det mest appetittlige innlegget jeg har skrevet i min bloggkarriere, men nå vet dere iallfall hva jeg gjør på i dag.

IKKE DET JEG HADDE SETT FOR MEG

Image and video hosting by TinyPic

Åh Bergen, i dag er du fin ♥ Det er ikke mye av solen jeg får sett, men når jeg først er utenfor døren står jeg omtrent med hodet til værs og smiler til himmelen. Haha, nå hørtes jeg sykt spesiell ut. Håper bare været holder seg. Det er dessverre meldt regn til butikkåpningen, og det er helt KRISE etter min mening. Ikke det jeg hadde sett for meg i det hele tatt! Jeg hadde sett for meg strålende sol, et folkemylder i gågaten og god stemning fra start til slutt. God stemning blir det jo uansett, men jeg hadde sett for meg kundene i butikken med sommerklær på og ikke regnjakke og paraplyer. Men men, jeg får løpe å ta soldansen et par runder på kontoret å krysse fingrene for at skyene holder seg unna.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
SkjorteHER / BukseHER / Sunnies – Komono

Her har dere dagens antrekk! Jeg har byttet ut svart med hvitt, vi får se hvor lenge det varer 😉 Haha! Jeg kan jo egentlig ikke ha hvite klær, siden jeg søler på meg selv bare jeg ser på noe som er skittent. Det tok sikkert et halvt år før jeg turte å spise taco med kjæresten liksom. Neida, jodaaaaa..

SOMMERKJOLER TIL UNDER 100KR!

God morgen ladies ♥ Jeg sitter enda i sengen og skriver med et halvt øye åpent. Det er fordi jeg sover så innmari dårlig for tiden, helt sikkert fordi jeg er så spent. Når alarmen ringer er det derfor helt grusomt.. Men men, jeg overlever!

I dag har nelly gitt en rabattkode som gir 20% EKSTRA på salget de allerede har. Altså, når det er så billig fra før forstår jeg egentlig ikke hvordan de får det til å gå rundt? Haha! Med koden kan man altså få massevis av virkelig fine kjoler til under 100 kroner. Sjekk utvalget i linken nederst i innlegget, og ha en fin dag så lenge!

Image and video hosting by TinyPic
(Fra venstre): HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Bruk koden “ONE24H”! Alle kjolene du kan få -20% EKSTRA på finner du HER ♥

BRING YOUR DOG TO WORK

Image and video hosting by TinyPic

Håret i en dott, joggeklær og et slitent tryne. Meg i dag, med andre ord. Noen dager ser man i klesskapet sitt og finner rett og slett ingenting å ha på seg. Unnskyldningene mine i dag var at jeg var for bleik og hadde for lang ettervekst. Da syns jeg ikke noen av klærne mine passet. Haha! Jeg får komme meg avgårde til brun og blid så fort jeg er ferdig her. Jeg nekter å være blek på selve åpningsdagen av Janne & Julia, som faktisk bare er én uke og to dager til. Herregud, det kommer til å gå så fort. Kommer vi til å være klare? Krysser fingrene!

I dag tok jeg med meg Zara på kontoret også. Jeg tenkte egentlig å ta henne med hver dag, men frem til nå har det vært så mye elektrikere og rot i butikken at jeg tenkte det bare var dumt for henne. Nå har det roet seg, og jeg har nå plassert hundesengen hennes under kontorpulten min. Der sover hun litt, løper litt rundt i butikken før hun legger seg igjen. Og ja, hun elsker å så i butikkvinduene å se på menneskene som går forbi. Haha!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vi (eller de to andre) har nettopp skrudd opp innredningen fra Ferm Living også! Wææ, er ikke hyllene fine? Gleder meg så sykt til å vise dere hele butikken når den er klar!

JULIA USENSURERT

UKENS TEMA: Å fokusere riktig

God mandag, endelig er denne frøkna sånn halvveis tilbake til de gode gamle bloggrutinene! Det betyr en ny runde med Julia Usensurert, og i dag har jeg tenkte å ta opp noe jeg har tenkt på en god stund. Det er ikke ofte jeg skriver om livet på denne måten på bloggen, men jeg både tror og håper at dette innlegget kanskje kan hjelpe noen der ute.

Sånn som alle andre går livet mitt opp og ned. Det skal godt gjøres at livet er 100% bra fra start til slutt, jeg tror det både er bra og lærerikt å gå igjennom en vanskelig periode fra tid til annen. Da setter man så mye mer pris på ting når man har det bra igjen. Likevel kan det være lett å henge seg opp i de negative tingene i livet, og la de ta over hele hverdagen. Jeg kan ha en tendens til å gjøre det selv, og jeg vet definitivt at mange andre også lever på denne måten. Det er som så mange andre ting i livet – man velger heller å fokusere på det negative enn positive. Om jeg fikk én negativ kommentar på bloggen mens 100 positive var det likevel den éne som satt igjen lengst. For en stund siden fant jeg ut at jeg ikke ville ha det sånn lengre. “Fokuser på det positive” kan ofte være lettere sagt enn gjort, men nå skal jeg komme med et råd som iallfall har hjulpet meg til et lykkeligere liv – om man kan gå så langt å si det.

Image and video hosting by TinyPic

Livet består av mange momenter. La oss dele de inn i grupper, eller bokser om du vil. I den ene boksen finner du vennskap, i den andre finner du kjærlighetslivet, i den tredje finner du personlig økonomi og den fjerde familien din. Slik kan det fortsette i det uendelige. For eksempel: du har nettopp slått opp med kjæresten, og livet ditt virker totalt ødelagt. Du er lei deg, deprimert og klarer ikke å få noe til å fungere “bare” fordi den delen av livet ditt er borte. Selv om kanskje kjærlighetslivet er tapt, så har du forhåpentligvis fremdeles mange andre bokser i livet ditt som er fulle med meningsfylte ting. Vennskap, familie eller kanskje du har en sabla god økonomi.

På den andre siden. Kanskje du er lutblakk og har såvidt råd til å kjøpe en pakke tyggis. Du føler deg totalt mislykket og går rundt med en negativ holdning. Likevel er mange andre aspekter av livet ditt fylt. Kanskje du har en kjæreste eller venner du ikke klarer deg uten. Hvorfor skal den éne tingen ødelegge en ellers så fin hverdag?

Kort forklart; å alltid skulle fokusere på det negative i livet kommer man ingen vei med. Man blir ikke rikere av å klage over kontoutskriften, og man finner ikke kjærligheten på nytt av å sitte på rommet sitt å gråte. Livet går videre, og veien blir så utrolig mye lettere om man klarer å fokusere på det gode man faktisk har. Fokuser på de boksene i livet ditt som gjør deg glad, og som gir det glede i hverdagen. Da virker ikke problemene dine så store lengre.

Misforstå meg rett, selvfølgelig er det helt OK å gå igjennom en større vanskelig periode. Nå prater jeg generelt sett, og på hverdagslig basis. Håper jeg har klart å forklare på en grei måte, og at det kan være til hjelp om hverdagen skulle være litt kjip akkurat nå.

Image and video hosting by TinyPicTopp – lignende her / BukseHER (annonselenker)

DET KOMMER TIL Å VÆRE VERDT DET

Image and video hosting by TinyPic

God morgen! Da var det mandag igjen, og det er nest siste uke før butikken åpner dørene. Det gleder jeg meg til av mange grunner. Først og fremst for å endelig kunne vise frem det vi har jobbet med så lenge. Jeg gleder meg til å komme inn i normale arbeidsrutiner igjen, og ikke minst gi bloggen den tiden den fortjener. I helgen har jeg virkelig fått ladet batteriene. Nok til at jeg skal klare å blogge skikkelig og jobbe bra med butikken for hele uken. Det var deilig å ta seg helt fri. Når man jobber for seg selv så føles jo aldri ting som skikkelig jobb, selv om man blir ufattelig sliten. Selvfølgelig, av og til vil jeg bare kaste macen i veggen fordi jeg blir så frustrert over alt arbeidet med nettbutikken. Det er faen meg ikke bare bare å lage nettbutikk folkens! Samtidig så vet jeg at resultatet forhåpentligvis kommer til å være noe jeg kan være stolt av – så da klapper jeg heller sammen macen og tar meg ti minutter pause i stedet for å kaste den i veggen når jeg blir frustrert. Det kommer til å være verdt det, alt sammen. Herregud, som jeg gleder meg til å vise dere alt, og ikke minst få tilbakemeldinger! Dere er jo mine beste (og verste) kritikere, og at jeg ikke har fått noen tilbakemeldinger fra dere på noe jeg har arbeidet med de siste to månedene skremmer meg litt. At dere ikke har fått sett noe som helst av nettsiden, og heller ikke kan gi meg tips og råd skremmer meg skikkelig. Sånn helt seriøst. Tenk om det ikke er bra nok? Hjelp! Sånn kan jeg jo heller ikke tenke, jeg får bare jobbe så godt jeg kan og krysse fingrene for at det faller i smak.

Forrige uke kom det jo verken ukens oppskrift eller Julia Usensurert. I dag er det mandag og man kan starte på rene ark. I kveld kommer det derfor en ny runde med Julia Usensurert, og om du har et tema du ønsker jeg skal skrive om så kommenter det gjerne ♥ Frem til da ønsker jeg alle en fin dag! Jeg har nettopp ankommet kontoret og her er det seriøst 100 grader i dag. Noen var litt vel ivrig i å skru opp varmekablene før helgen.. Hehe, guilty! Jeg hater å fryse, så jeg svetter heller på jobb any day of the week. Men, nå er det faktisk så varmt her at til og med jeg syns det var litt for mye. Haha! Heldigvis kommer elektrikeren senere i dag, så jeg får ta meg en prat med han å finne en fin middelvei mellom iskaldt og afrikavarmt.

Image and video hosting by TinyPicJumpsuit HER ♥ (annonselenke)

UKENS OPPSKRIFT

Image and video hosting by TinyPic

UKENS OPPSKRIFT: CRABNOBS I COUSCOUS

God lørdag alle sammen, håper du har kost deg så langt i helgen! På denne kanten har det vært utrolig rolig. Jeg fikk det som jeg ville og sov helt til halv elleve i dag tidlig, det var lenge siden gitt! Ellers har jeg og kjæresten tatt en liten tur til byen, spist deilig lunsj og egentlig bare slappet av.

Apropos lunsj, jeg tenkte å dele en kjapp og sunn oppskrift med dere. Dette spiste vi nettopp til lunsj,  den er både kjapp å lage og metter lenge. Mye gode ting her altså 🙂

Du trenger bare:

  • Lobnobs
  • Couscous
  • Vårløk
  • Litt chilli
  • Gresk dressingmiks

Bland alt sammen, og nyt!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Planene for kvelden er vel egentlig bare å slappe av, men jeg kjenner meg selv rett og vet at jeg alltid blir rastløs på lørdagskvelden. Siden internett tydeligvis ikke fungerer i dag heller spørs det om det blir litt for kjedelig med hjemmekveld om vi ikke kan se på serier. Det blir spennende å se hva denne lørdagskvelden bringer, med andre ord!

HÆLJ

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

WEEKEND MODE: ON!

Da var det fredag folkens, og jeg skal ta helt friiiiii! I morgen skal jeg sove uten å sette på alarmen, og det kommer til å bli helt fantastisk. Jeg har faktisk tenkt å sette soverekord, og sove til langt på dag. Det er jo egentlig ganske typisk at jeg våkner av meg selv klokken syv og ikke får sove igjen, så vi får se. Men, nok om meg og helgens soveplaner.

Har du noe spennende på gang i helgen?