SNEEKPEAK

Image and video hosting by TinyPic

Hei fra en sliten Julia! Beklager mitt lille fravær, de siste dagene har vært travel og en forsmak på hvordan denne uken kommer til å bli. Herregud, denne uken skjer det faktisk. Butikken åpner dørene, og vi får endelig vist frem hva vi har jobbet med så lenge. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg føler om det enda. Akkurat nå går jeg bare med en konstant klump i magen, får ikke sove på natten og syns all mat smaker ekkelt (bortsett fra speltlomper med hvitost og skinke).

Akkurat nå har vi kommet så langt at vi faktisk nesten er ferdig å style butikken. Jeg må si at jeg syns den er ganske så fin! Vi mangler bare litt potter til plantene vi har kjøpt, men så langt er det faktisk det største problemet vårt akkurat nå. Jeg føler vi er utrolig heldig, for alt har gått smooth hele veien. Sånn nesten iallfall. Det er flere som har spurt om jeg kan skrive et innlegg om hvordan det er å starte butikk, og hva som trengs. Jeg tenkte å gjøre det i slutten av uken, da forhåpentligvis alle inntrykk har satt seg litt. Akkurat nå klarer jeg ikke fokusere på så mye annet enn selve åpningen. På onsdags kveld inviterer vi alle vennene våre på en føråpning med noe godt i glasset og digg musikk, mens på torsdag klokken 10.00 åpner dørene for alle. Med -20% på hele butikken! Arrangementet på facebook finner du her, der er det også en konkurranse på gang der du kan vinne gavekort på 2000kr ♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

En liten smakebit på hvordan butikken ser ut så langt. Et fullt bildedryss kommer på torsdag! Hva syns du? 🙂 Følg oss gjerne på instagram @janneogjulia eller på facebook her!

6 kommentarer
  1. Jeg jobber i interiørbutikk, og vi har det stappa fullt, og masse i hyllene. Ser der har det ganske tomt, har dere stort lager eller hvordan har dere beregnet at “ikke alle varene forsvinner” under salget med 20 % på hele butikken? (det går masse varer da) Gled deg, det blir veldig gøy.

  2. Kjempefint det har blitt! Lyst til å komme å titte neste gang jeg er i Bergen Forresten hvor er den digge kosedressen? du har på deg fra?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg