HVORDAN SOVE BEDRE?

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly.com

GENSERHER / VESKEHER / BELTEHER / BUKSEHER

Takk gud for airbrush når man omtrent ikke har sovet på tre dager! Ble kanskje litt i overkant smudged i redigeringen her – så det er ingen poeng i å kommentere det i kommentarfeltet fordi jeg er klar over det selv.

De siste månedene har jeg slitt utrolig mye med søvnen min. Jeg sovner fort, men sover så lett at jeg våkner av hver minste lille ting og kan bli liggende våken i flere timer. Ofte drømmer også skikkelig stressdrømmer, der jeg er usikker på om jeg er våken eller i søvne. Ikke mareritt, men sånn stress du får hjertebank av. Det er så ufattelig slitsomt, at jeg nå har gått til legen for resept på innsovningstabletter. Ikke rene sovetabletter altså, men noe som kan hjelpe meg å sovne inn litt bedre uten at man føler seg som en zombie dagen etterpå. Likevel er jeg ekstremt skeptisk til å bruke slike ting, og syns egentlig at kroppen burde ordne opp selv. Samtidig har dette vært et problem i nærmere ett halvt år nå, og uten søvn så fungerer man jo ikke til noe som helst.

Kanskje litt to much info, men dere er jo de beste på å komme med tips til alt mulig. Derfor spør jeg; har du et naturlig tips til sove bedre, og dypere? ♥

 

GENSERHER / VESKEHER / BELTEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

Foruten at jeg er trøtt som en strømpe er det en ganske fin onsdag!

KONTRASTER

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

HVERDAG! ♥♥♥♥ Det er veldig deilig å være på ferie, slippe seg løs og nyte varmen – men det er noe helt spesielt med å stå opp tidlig, spise speltlompe til frokost, jobbe med blogginga og rydde huset også. Som du kanskje skjønner er jeg hjemme fra Marbella – og…. jeg har ikke tatt ett eneste bilde på turen. Utrolig synd, men jeg har levd i nuet for å si det slik 😉

Nå er jeg i Bergen, etter en svipptur innom Oslo på søndag for å pakke om kofferten. Nå har jeg faktisk ikke sett typen min på over en MÅNED!! Det er ny rekord i dette avstandsforholdet, men når det er travel på hver sin kant så kan ukene ha en tendens til å fly avgårde. Never again, sier bare jeg.

Deilig morgen ♥ Jeg har omtrent ikke sovet i natt, og lå bare å vrei meg samtidig som jeg prøvde febrilsk å få typen til å slutte å snorke uten å vekke han. Om noen har tips på den fronten så si gjerne i fra. Tenkte faktisk å ta meg et par timer på øyet nå når jeg er ferdig med den viktigste jobben, men jeg er ingen stor fan av å sove på dagen og føler det er SÅ bortkastet tid? Samtidig så er det jo viktig med nok søvn for å klare å fungere i det hele tatt. Dagens store dilemma!

ANSIKTSMASKEHER

Har tipset om denne SÅ mange ganger, men sier det igjen – den beste quick fix masken jeg vet om! Føler huden blir så ren, hydrert og glødende etterpå. Best av alt er at den koster rundt 100-lappen 😀

RENSHER / ANSIKTSKREMHER

Ellers liker jeg hudpleie til Löwengrip veldig godt! Rensen er skikkelig drøy, og dagkremen er perfekt under sminken (spesielt etter masken over!). Liker godt kremer som føles lette, men gir mye fuktighet som huden min trenger. Føler jeg må ha en liten selvpleiedag i dag, og disse er mine favorittprodukter.

Nå skal jeg gruble litt til om jeg skal ta meg en liten powernap eller ikke, vi snakkes!

ET HOT TIPS PÅ FLYPLASSER

ANNONSE – Affiliate til Nelly og nakd

CARDIGAN – NAKD HER / TOPP – NLY HER / BUKSE – NAKD HER / BELTE – NLY HER

Hei og god morgen! Jeg våknet av meg selv klokken 03.30 i natt. Sover alltid så dårlig kvelden før jeg skal reise med et tidlig fly, og i natt var jeg livredd for å slumre alarmen som egentlig skulle ringe klokken 04.45. Jeg har dog aldri forsovet meg til et fly (sett bort fra den gangen i 2012 da jeg var på nach hele natten, good times), så hvor alt stresset kommer fra aner jeg ikke.

Nå sitter jeg på SAS Loungen på Gardermoen, og er straks klar for å boarde flyet til Stockholm der jeg skal mellomlande før neste fly. I den anledning tenkte jeg å komme med et hot tips til alle reisende der ute…

Det er vel i overkant av to år siden jeg fikk Eurobonus Gold-medlemskapet mitt. Kravet er 45 flyturer i året, noe som kanskje kan virke i overkant for mange. Men, siden jeg både pendler og reiser endel så ble det sånn (#flyshame). Uansett! Helt siden den gang har jeg kost meg mye på lounge før jeg skal reise. Og lounge er helt fantastisk. Derfor lurer jeg på – hvorfor benytter ikke fler seg ut av det?

Man trenger nemlig ikke være fordelsmedlem for å komme inn på loungen, verken på utland eller innland. Om man ikke har gull eller diamantmedlemskap kan man nemlig kjøpe seg inn – og det er ikke så dyrt! Om du uansett sitter på Gardermoen, har et par timer å drepe og kommer uansett til å kjøpe deg et glass vin/en øl og en baguett før avgang så lønner det seg faktisk å kjøpe seg inn på en av loungene.

Frokost klokken 06.45. Det er vel lov med rosé når man skal på ferie?

Jeg reiser jo alltid med SAS eller Star Allianse og kommer gratis inn med medlemskapet mitt, men om du vil kjøpe deg inn på en av de loungene uten gull/diamantmedlemskap koster det bare i underkant av 200kr. Da har du fri tilgang til både matbuffet, vin, øl, drinker og mer til. Hvor fort går ikke 200kr på flyplassen liksom? Det rekker jo såvidt til en pakke tyggis og en imsdal? Jeg vet at Gardermoen har én til lounge på utenlands der alle andre flyselskaper kan kjøpe seg inn. Altså ikke SAS/Star Allianse – men typ Norwegian ++++. Meg og June satt der da vi fløy til Egypt med Pegasus Airlines i fjor høst (forøvrig et helt JÆVLIG flyselskap, men loungen var grei). Der koster det 300kr å komme seg inn, om jeg ikke tar helt feil. Men, med samme godene! Dette gjelder forøvrig på alle flyplasser i verden (mer eller mindre), så min anbefaling er å sjekke ut hvor loungen til ditt flyselskap befinner seg, og bruk et par hundre kroner på å kjøpe deg inn om du ikke er fordelsmedlem. Det er både penger spart, og gir deg en mer behagelig start på reisen!

Hilsen flyentusiast #1.

Nå er jeg så JÆVLIG KLAR (!!!!!!!!!!!) for jentetur til Marbella! Vil bare gi en liten shout out til denne vesken fra Nelly. Den koster 223,- (salg!) og rommer ekstremt mye. Har brukt den typ hver dag i et halvt år, og jeg syns den holder seg ganske så fin med tanke på hvor mange ganger jeg har stappet den opp i hattehyllen på flyet. Link her ♥

CARDIGAN – NAKD HER / TOPP – NLY HER / BUKSE – NAKD HER / BELTE – NLY HER

Her har dere dagens reiseantrekk! Nå skal jeg straks hoppe på dagens første fly. Flyr faktisk alene i dag, fordi både Glenn og Jenny (de to andre som kommer ned i dag, resten kommer i morgen) flyr med Norwegian. Som sagt flyr jeg bare SAS, så da ble det en ensom tur til Spania. Haha, neida. Tiden går nok fort! Nok babling fra meg, merker rosévinen har gått litt til hodet på meg allerede. Vi snakkes fra MARBELLA ♥

JEG SKAL PÅ JENTETUR!

ANNONSE – Affiliate til nelly

SVART BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER
HVIT BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER
GULLØREDOBBER HER

GETTING READY FOR A GIRLS TRIP ✈️☀️🥂

Herregud, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på en skikkelig jentetur. Det var vel til Dubai i februar 2018? Alle de andre reisene har vært via jobb eller med kjæresten (klager absolutt ikke på det heller!), men en skikkelig jentetur har lenge stått på ønskelisten. Jeg fikk bare en melding av Kaltrina der det sto “skal du være med til Marbella neste torsdag?”. Mitt svar; JA. Law of attraction on action sier bare jeg.

STRÅVESKE HER
LEOVESKE HER
HEELS HER

KOFFERT HER

Hadde egentlig pakket ned sommerklærne for sesongen, så i dag har jeg brukt et par timer til å finne fram hva jeg skal ha med meg. I morgen blir en hektisk dag, derfor er det like så greit å være litt i forkant. Denne gangen skal jeg faktisk prøve å pakke med meg antrekk, i stedet for å bare slenge alt oppi kofferten. Hvor realistisk det er får vi vente å se.

Akkurat nå satt jeg meg ned for å spise litt lunsj. Har seriøst ingenting i kjøleskapet. Matbutikken er på andre siden av veien til leiligheten, men merkelig hvor tungvint det skulle være å handle mat. Derfor endte jeg opp med å spise to loffskiver med nugatti til lunsj, og sånn bruker jeg å forberede Marbella-kroppen 🥪 Apropos mat, jeg må straks komme meg ut døren. Er invitert til Andreas på middag! Elsker at vi alltid har så sosiale middager. Dagens høydepunkt ♥

MANDAG MINUTT FOR MINUTT

ANNONSE – Affiliate til Nelly og Nakd

June kom på besøk for å spise frokost! Her går det i rugsprø med makrell i tomat, og to kokte egg. Jeg spiser det hver eneste dag til frokost for tiden. Skulle tro vi var sponset av rugsprø siden det ligger to pakker på bordet. Er altså ikke det, men er absolutt åpen om de vil ha et samarbeid 😜😉

JOGGESETTHER

Jeg har vært utrolig sosial den siste tiden, og har mennesker rundt meg nærmest 24/7. I dag merket jeg at det fristet med helt alenetid, og bare se en serie hele dagen i joggisen. Det var hakket før jeg bare avlyste dagens planer, men så kom voksenlivet å banket på og jeg dro meg inn på badet for å fikse fjeset.

Ikke sponset av energidrikk heller gitt… Men en aldri så liten must have på morrakvisten!

GENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER / SNEAKERSHER

Dagens meget avslappede antrekk. Et hot tips om du ikke orker å fikse deg noe særlig, er å ta på treningsklær sånn at alle tror du egentlig skal/har vært på trening. Haha! Jeg er veldig rar på sånne ting. Om jeg ikke føler meg fresh i fjeset, så klarer jeg ikke ta på meg fine klær. Da kler jeg meg heller ned, sånn som i dag.

Oslo er så fint i dag ♥ Merker likevel at det er kaldere i luften og at høsten er på vei for fullt. Jeg elsker høsten! Masse deilige gensere, store jakker og koselig innetid.

GENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER

Det var min dag så langt! Nå sitter jeg på Sentralen å jobber meg igjennom dagens to-do liste. Tenker jeg blir sittende sånn til 17 (to much info), før jeg skal møte Andreas og Kaltrina for middag. Ikke en så aller verst mandag!

Håper du har en fin start på uken ♥

NÅ KASTER JEG BARBERHØVLEN

ANNONSE – I samarbeid med My Flawless

Hei dere, og god søndag! ♥ Håper alle har hatt en fin helg? Jeg har kost meg fra ende til annen, som du kanskje har fått med deg på storyene mine. Likevel er det deilig at helgen er over, og jeg er så klar for en ny uke i morgen 💪🏼

Før helgen fikk jeg forresten hjem min nye barbermaskin! Den er fra My Flawless og er helt AMAZING!!! Jeg tenkte at barbermaskiner kun var for menn, mens nå har My Flawless kommet på banen for oss damer også. Her er grunner til at jeg elsker den:

– Du bruker den på tørr hud. Altså; man slipper å gå i dusjen, styre med barberskum osvosv.
– Den barberer like tett som en høvel.
– Det går fort! Maks ett minutt per ben.
– Den er miljøvennlig. Si farvel til et stort forbruk av barberhøvler! Denne lades enkelt opp.
– Man slipper de røde nuppene, og den er mye mer skånsom mot huden enn høvler.
– Du kan bruke den på hele kroppen, også bikinilinjen 😉
– Den er 100% smertefri! Altså ikke en sånn grusom epilator, haha.

♥♥♥

+ Den er veldig søt, hihi.

Akkurat nå får du -50% avslag på hjemmesiden, MEN om du benytter koden JULIA20 får du ytterligere 20% avslag!! 

Det er gratis levering, og om du ikke er fornøyd så får du faktisk pengene tilbake 🌟

Nå ville jeg mest sannsynlig barbert leggene mine på badet, men det var rett og slett mer bildevennlig i vinduskarmen 😉 Hahah!

-50% + -20% RABATT MED KODEN “JULIA20” ♥

For mer info og link til produktet finner du HER!

IKKE KLAR FOR HELG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

TRENINGSGENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER / JOGGESKOHER

FREEEDAG ♥ Er det bare meg, eller har denne uken gått veldig fort? Jeg elsker hverdag, og er egentlig ikke helt klar for å ta helg – om det er lov å si? Vil gjerne ha litt mer jobb, trening og kjedelige rutiner før festlighetene braker løs. Haha. Hvem er jeg 😩 Man velger jo selvfølgelig helt selv hvordan helgen blir, og på min agenda er det som vanlig masse gøye og sosiale planer. I kveld kommer noen venner hit for litt drinks, før vi skal på Sumo å spise middag. Favoritten! Deretter skal vi på ISM for drinker. Merker det blir en tidlig kveld for min del. Er helt uinteressert i å ha fest og moro ødelegge dagen derpå for meg lengre. Er liksom ferdig med den perioden i livet. Iallfall for nå 😉

 

Ellers har det vært en veldig bra treningsuke. Det føles så deilig å endelig være back on track! Nå er trening en ekstremt viktig del av hverdagen min, og ikke noe jeg presser meg til å gjøre. Krysser fingrene for at det fortsetter sånn 🤞

Hva er dine planer i helgen?

KYLLINGBRYST MED APPELSINSAUS OG PASTINAKKPURE

PASTINAKKPURÈ:

2-3 pastinakker
5-6 poteter
Fløte
Smør
Salt og pepper

Skrell pastinakkene og potetene. Kutt i mindre biter å kok opp. Deretter blander du inn smør, fløte og mikser det sammen til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

KARAMELLISERTE EPLER:

2 røde epler
3ss honning
3ss smør

Skjær eplene i tynne biter. Smelt sammen meierismør og honning på middels varme i en stekepanne. Deretter skrur du opp varmen litt og steker eplene til de er ferdig karamellisert.

APPELSINSAUS:

2 sjalottløk
2 dl stekesjy fra kyllingen (evt kraft)
3dl fløte
2ts revet appelsinskall 
2dl appelsinjuice (helst fersk appelsinsaft)

Fres chilli og løk i smør til det er blankt. Ha i appelsinjuicen og kok til det er redusert til ca halvparten. Ha i fløten og kok opp, smakt til med appelsinskall og sjy. La det stå i ca 15-20 minutter sånn at smakene for satt seg.

KYLLING:

Jeg freste kyllingen i en varm panne med en stor klatt smør, fire knuste fedd hvitløk og en vårløk i strimler. Brun på begge sider, og legg alt over i en ildfast form. Stek i ovnen på 90 grader til kyllingen viser en temperatur på 70+ grader. La den hvile i ca 20 min før du skjærer i den.

Håper det smaker! ♥ Jeg bruker forresten å lage denne retten med andelår i stedet for kylling, men det var kylling jeg hadde tilgjengelig i dag.

BRENNER DU FOR NOE?

Jeg stilte meg selv et litt dypt spørsmål her om dagen. Av og til tenker jeg faktisk på andre ting enn dagens antrekk og botox, tro det eller ei! Jeg spurte meg selv “hva brenner jeg for?”. I en tid der det er så tydelig hva andre brenner for (#socialmedia) er det ikke til å unngå at tanken streifer en. Etter et dypdykk i sjelen min, som forøvrig tok cirka fem minutter, innså jeg at… jeg brenner ikke for noen ting.

Jeg bryr meg mye om klima. Likevel er det alltid godt med en deilig storfe-biff på lørdagskvelden.
Jeg bryr meg mye om rettferdige arbeidsforhold. Likevel har jeg et storforbruk av både klær og sminke.
Jeg bryr meg mye om voldtektsofre. Likevel holder jeg min kamp hemmelig uten interesse om å hjelpe andre.
Jeg bryr meg mye om homofiles rettigheter. Likevel klarer jeg ikke å komme meg på pride engang.
Jeg bryr meg mye om dyrevelferd. Likevel spiser jeg egg til frokost hver dag.

Listen er lang. Jeg bryr meg om mye, men tydeligvis ikke nok. Er det sånn at vi alle må ha en kampsak? Eller bedre formulert – er det sånn at vi alle burde ha en kampsak? Verden er jo helt fucka, det vet jeg. Likevel klarer jeg ikke å ta alle problemer på alvor. Det er rett og slett for mye feil. Hvor skal man starte? Er jeg helt idiot som bare lever livet mitt etter beste evne, og bare “bryr” meg uten det brennende engasjementet? Bare for å poengtere, å brenne for noe er etter min mening noe man aktivt jobber for i hverdagen, ikke bare at man kutter å spise kjøtt én dag i uka typ.

Sist men ikke minst, er det noe du brenner for?

ALLE DE VIKTIGE GJØREMÅLENE

ANNONSE – Linkene er affiliatelinker til nakd.com

BLUSE – NAKD HER / BUKSE – NAKD HER

HUSK AT KODEN “JULIANYLAND15” GIR -15% PÅ HELE NA-KD.COM!

Tirsdag!! Ingen spesiell dag egentlig… Etter en halvsvett treningsøkt i dag tidlig var det på tide å sikte seg inn på dagens café for å jobbe. Ord kan ikke beskrive hvor godt det er å være tilbake i hverdagen. Jeg har jo et brennende engasjement for å kose meg generelt i livet, men det føles liksom ikke like godt å bare kose seg hele tiden. Man må yte for å nyte!

Nå sitter June og meg på Café Laundromat på Bislett og hamrer løs på hver sin mac så tastene fyker. Hun jobber med et viktig prosjekt i forhold til Vi-Tror-Deg-Stiftelsen , mens jeg prøver å finne ut hvilke filter jeg skal ha på bildene av meg selv. Det er jo ingen hemmelighet at jobben min bærer minst preg av et viktig samfunnsansvar. Men, det er noe jeg har funnet meg i. Noen må stå for underholdningen også!

BLUSE – NAKD HER / BUKSE – NAKD HER / SKO – NAKD

Åh, jeg må bare si hvor mye jeg har sansen for na-kd.com! Nå har jeg jobbet med de i et lite år, og de blir bare bedre og bedre. Du får så ekstremt mye kvalitet for pengene. Plaggene kan brukes og vaskes om og om igjen uten tegn til slitasje og nupper – noe svært få billigkjeder kan skryte på seg.

Her har dere resultatet av dagens filtervalg. Det er “vintage” fra appen tezza, om noen lurer.

Nå skal jeg gå over til dagens andre viktige gjøremål – finne ut hva jeg skal ha til middag. Jeg er en sånn person som liker å vite den slags allerede tidlig på dagen. Sånn at man vet hva man kan glede seg til.