ALL THE SINGLE LADIES


Body fra Ganni.

Er ikke denne litt kul? Plukket den opp i København. Litt usikker på hva jeg skal bruke den til enda, men plutselig så trenger man vel en body også. Dette er vel skritt 1 av å bli en ekstem samler tenker jeg. Men så lenge jeg samler på klær så er det vel ikke så alt for ille?

Nå er jeg hjemme i Bergen igjen forresten, sliten som fy. Ble selvfølgelig plassert ved siden av gutta-på-sin-første-partytur på flyet, noe som var jævlig irriterende. Hvem drikker vodka redbull klokken to på dagen, på en MANDAG? Også lo de hele tiden. Personlig syns jeg det bare er gøy å høre på at andre le om det er jeg som har sagt noe morsomt, ellers er det bare irriterende. Iallefall når det kommer fra 18 år gamle gutter med dunbart og modne kviser. 

Nå skal jeg se på paradise hotell for enda mer kvisehumor, vi snakkes i morgen! Da skal jeg endelig få trene igjen etter fire dagers pause, gleder meg til å løpe min kjære 8 kilometer 9829; Tenkte også å skrive et innlegg om kosthold i morgen, siden mange lurer på det. 

MINUS 20% FOR ALT PÅ MIINTO!

// Innlegg skrevet i samarbeid med miinto

 

 Hyyyl!! I dag har Miinto.no 20% avslag på absolutt alt i nettbutikken sin 😀 Dette er jo en av mine favorittsteder å nettshoppe, fordi omtrent alle merkene jeg liker godt er samlet på ett sted. Primeboots, By Malene Birger, Daniel Wellington, Samsøe Samsøe, Kouture, listen er lang! Jeg har siklet på de knehøye primebootsene kjempelenge nå, så de kommer jeg nok til å bestille meg i dag. LYKKE!

Under finner dere mine favoritter – og happy shopping!

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

 


HER // HER // HER // HER

Noen favoritter?

CHILL SUNDAY

I dag har vi baaaare tatt det helt med ro. Dro på Cafe Norden for å spise frokost tidligere i dag og jeg bestilte meg en skikkelig svær burger. Hadde gledd meg så fælt til å endelig spise litt junk igjen, men akkuart den burgeren jeg bestilte var selvfølgelig ikke spesielt god så jeg endte opp med å spise tilbehøret i stedet for.. Haha! Bestilte meg også en jordbærmilkshake og den var så god at jeg helst skulle tatt den med hjem å fyllt opp badekaret med. Anbefales på det sterkeste om dere skal til København!

Planene for kvelden er egentlig bare å dra ut å spise for så å slappe av enda mer, Kristoffer drar jo i morgen tidlig og jeg reiser ikke til Bergen før på kvelden. Lurer på hva jeg skal finne på? Satser på at jeg får sen utsjekk fra hotellet, ellers så kan jeg jo bare dra på flyplassen å shoppe litt. De har seriøst dritbra shopping på Kastrup!


Cardigan – Bikbok // Skjerf – Acne // Bukser – Second Female HER // Sko – Toms // Veske – Michael Kors

WINE AND DINE

Hei! Vi våknet ikke før nå vi, og det skal jeg si at denne søvnen var utrlig etterlengtet. Har stått opp syv hver eneste dag hele uka og sovet kanskje maks seks timer, og det er virkelig ikke nok om man skal fungere.. Derfor føler jeg meg mye mer uthvilt nå enn på lenge! I går kveld ble kamera dessverre litt glemt bort så jeg har ingen bilder bortsett fra disse snikbildene Kristoffer tok av meg:

Selv om dette kanskje er sykt uinteressant for dere så kan jeg jo fortelle litt om kvelden i går. Først dro vi på København Plaza for å ta noen drinker sammen med resten av gjengen, vi hadde bordreservasjoner klokken ni på Bistro Boheme som er den resturanten jeg har skrytt sånn av. Vi dro derfor dit for å spise, og herlighet så god maten er der altså.. Får vann i munnen bare av å tenke på det! Kanskje vi må dra dit ikveld og? Hahaha. Vi ble iallefall sittende der og skravle utover kvelden med masse god vin og mat, ååh for en koselig kveld 9829;

Må ærlig innrømme at jeg er litt hangover i dag, men den skal nå ut å kureres med en digg lunsj. Kristoffer ligger ved siden av meg å ser på film nå, og jeg nettshopper litt på nelly. De har bare så mye fint at jeg klarer ikke la være! I dag har de jo salg på fem av sine mest populære merker.

20% avslag på Estradeur HER


HER // HER // HER

20% avslag på Notion 1.3 HER


HER // HER // HER

20% avslag på Club L HER


HER // HER // HER

20% avslag på Cheap Monday HER


HER // HER // HER

20% avslag på Ruth & Circle HER 


HER // HER // HER

EN MOUSSE VERDT Å BLI FEIT FOR

Okei, før jeg sier noe som helst annet vil jeg bare gi ti (eller en million) stjerner til resturanten vi var på i går. Maten der var, åh, jeg finner ikke helt ordene. For å si det sånn så har jeg ikke spist så nydelig mat på LENGE. Det er kanskje fordi jeg er såpass sunn nå og tillater ikke meg selv å spise saus eller drikke vin i hverdagen, eller så er det fordi maten der rett og slett bare var nydelig. Jeg spiste biff (jeg er biffjente numbah one), og til dessert delte vi en hvit sjokolademousse. Altså, som dere kanskje vet så HATER jeg sjokolade. Syns det er alt for søtt og jeg får seriøst bare vondt i hodet av å spise det. Men den moussen der, åh. Den er faktisk verdt å bli overvektig for. 

Til biffen drakk jeg rødvin mens ellers delte vi en flaske cava – nam! Nede til høyre ser dere den fabelaktige moussen. Hvem tror dere kommer til å dra tilbake dit ikveld for å spise middag? Vi! Burde jo egentlig utforsket resturantlivet i København litt mer siden vi kun er her en langhelg, men skal jeg være helt ærlig så gir jeg faen i det akkurat nå. Alt jeg kan tenke på er biff og sjokolademousse. Nesten sånn at jeg vurderer å dra å spise det til frokost..

Nok matprat fra meg, her har dere gårsdagens enkle antrekk:


Topp – BikBok // Jeans (verdens beste svarte bukser!) – link HER // Heels – link  HER // Klokke – Michael Kors

Planene for dagen er vel egentlig ganske lik som i går, bare gå rundt å kose oss egentlig. Finner oss vel en resturant senere vi blir sittende på for å spise frokost og sikkert lunsj mens vi koser oss med en flaske vin i sola. Her stresser vi ikke med noen ting!

Hva er deres planer denne helgen? 🙂

 

//Adlinks

 

IDIOTER PÅ HALVMARATON

Huff, føler jeg skriver mye om dette altså, men HERREGUD for en nydelig vær det er her! Det vi har gjort i dag er å hatt dagsfylla sammen med mange andre av Kristoffer sine venner fra militæret pluss kjærestene deres. SÅ moro! Kan kanskje innrømme at jeg er litt brisen mens jeg skriver dette, men tenkte at det går vel fint?

Det har også vært verdensmesterskap i halvmaraton i Køben i dag, herlighet som vi slet med å gå over veien i stad! Haha må bare le av hele greia, vi sto der og bare ventet på et lite mellomrom  mellom de som srprang maraton, og da det kom så løp vi som noen idoioter over veien..

Uansett! Nå skal vi fikse oss for å dra ut  å spise med to andre par, før vi skal på byen en tur ikveld. GØY 😀

KJAPP UPDATE

Hei dere, for en lykkens dag! Kjæresten har kommet, og det var kjempedeilig å se han igjen etter så lang tid. Vi har bare kost oss på rommet fram til nå, og er nå klare til å dra å spise valentineslunsj. Siden han var borte både på valentines, bursdagen min OG bursdagen hans har vi tre herlige dater å ta igjen. Tar med meg kamera for å knipse bilder ila dagen. Tittet egentlig bare innom for å si hei, hhehe:)

KYSSEFAIL


Hahahah jeg ler meg IHJEL av “”””””””kyssebildene”””””””””” til meg og Kristoffer, det ser jo helt grusomt ut! Haha. Syns synd på folk som må se oss kysse i offentligheten..

Hei forresten 😀 Har hatt en superfin dag her i København, sola skinner og vi pluss en million andre turister satt nede ved brygga og nøyd en deilig lunsj pluss en flaske cava i solen. Det var faktisk så varmt at jeg nesten kunne sitte bare i singletten! Nå er sommeren på vei og jeg kunne ikke gledet meg mer. Åh 9829;

Prøver forresten å holde kostholdet mitt sunt selvom jeg er her nede og vi kun spiser ute på resturant til hvert måltid, men jeg må innrømme det var fristende å spise pomfiten Kristoffer fikk til burgeren sin. Han gjorde ikke direkte saken bedre av å legge alt på fatet mitt mens han sa “versågod”, og jeg begynte seriøst å sikle nedover munnvikene og måtte nesten binde hendene mine bak stolen før jeg kastet meg over chipsen. Jeg klarte faktisk å la være å spise, HURRA! Tenkte å ha spisedag i morgen eller på søndag, og da skal jeg seriøst bruke HELE dagen til å spise alt mulig dritt jeg kommer over. Fy, som jeg gleder meg.

Noen bilder fra i dag:

Ikveld skal vi ut å spise på en dødskoselig resturant vi gikk forbi i sta, den så fantastisk fin ut så håper maten er like bra 😀 

SPØKELSER OG SOMMEFUGLER

Sov ikke mer enn fire timer i natt jeg, og vet dere hvorfor? Jo, i går skulle plutselig jeg-er-redd-for-spøkelser-syndromet slå inn, og jeg lå bare og var sykt urolig og egentlig ganske redd. Jeg så for meg at det var slik som på åndenes makt at det sto skygger i speilet osv, og det er ikke tull å si at jeg faktisk var overbevist om at jeg kom til å få en face to face med et gjenferd i natt. Æææ! Ler litt av hele greia nå da, samtidig som det irriterer meg. Er jo så trøtt at halvparten hadde vært mer enn nok, men nå er det ikke så alt for lenge til Kristoffer kommer så da må jeg jo være litt fresh!

Pratet nettopp med han i telefonen nå, og jeg begynner å få skikkelig sommerfugler i magen! Har jo ikke sett han siden starten av februar, så det er nesten to måneder siden. Føler meg som en 14 år gammel jente som skal på kino med crushen sin for første gang. Sykt merkelig følelse. Men det er jo positivt da tenker jeg, det betyr jo bare at vi enda er forelsket 🙂 Hihi. 

Vi bor forresten på hotell Østerport for de som lurte på det. Et ganske sentralt hotell har jeg forstått! Skal vel ut å utforske litt senere i dag tenker jeg. Standaren på hotellet er helt grei, syns resepsjonsområdet og spisesalen er kjempefint, men hotellrommene er kanskje litt……old fashion? Er jo så vant med at det er så sykt høy standard på alle hotellene man er på i Norge, så man blir jo veldig bortskjemt av det. Rommene er fine nok de altså, har jo ikke planer om å ligge her i fem dager uansett så det får holde! 

KAPPLØP OG ALENEMIDDAG

Hei! Da er jeg framme i København, og det er sykt deilig 😀 Reisen gikk kjempefint, det eneste problemet var at alle på flyet lekte førstemann til taxien etter vi gikk av. Da slo konkurranseinnstinktet mitt inn skjønner dere, og jeg løp med den gule kåpen flagrende bak meg med en trillekoffert som gikk så fort at hjulene nesten falt av! Jeg kom først i taxikøen og kunne fornøyd (men litt svett) hoppe inn i en bil til hotellet. Med en gang jeg satt meg inn begynte også taxisjåføren å gi meg rikelig med komplementer, og det var jo hyggelig. Jeg var både “smukk”, “beautiful” og “vakker”, og jeg ble jo såklart dritflau der jeg satt fordi jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Men det verste var jo at han spurte meg på date! Og når jeg svarte “takk for tilbudet, men jeg har kjæreste” ble det klein stillhet resten av taxituren. Som varte i 20 minutter… Haha! Syns det var veldig hyggelig uansett da, er ikke alltid fremmede er så hyggelige som det han var 🙂


Dagens reiseantrekk: Jakke fra Zara, Veske fra Michael Kors og boots fra Friis.


Kjole fra Bikbok. Helt perfekt å reise i, så myk og god! Slipper man å kneppe opp knappen på jeansene når man sitter på flyet, noe jeg alltid gjør..

Ikveld har jeg faktisk vært på resturant helt ALENE å spist middag. Jeg var så sulten når jeg kom fram at jeg bare måtte.. Kristoffer kommer ikke før i morgen tidlig dessverre, så nå får jeg en natt alene. Gleder meg sånn til han kommer, åh 9829; Etter at jeg hadde spist middag (og tatt meg et par glass vin) stoppet jeg innom et supermarked for å kjøpe inn litt til hotellrommet. Dessverre hadde dette supermarkedet bare godteri og potetgull, så jeg bare lukket øynene og spaserte fort bort til kjøledisken for å hente et par pepsi max. Nam!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og rive av meg alt av sminke, før jeg setter på en film. Elsker å sove i hotellseng, det er så digg. Håper jeg sovner fort slik at morgendagen kommer fortere! 

Hva gjør dere i dag?:)