UKENS OPPSKRIFT – ANDECONFIT MED NYDELIG TILBEHØR

Heiiiii og god lørdagsmorgen! ♥ Våknet til grått og kjipt vær, noe som ikke var helt ideelt med tanke på dagens antrekk. Jeg skal nemlig på partyyy om ikke lenge! 40-årsdag, rettere sagt. Syns det er mye gøyere å feste på dagen enn på natten. Om man skulle velge.. Haha! Så ja mer til day parties, mindre av de sene nattetimene spør du meg 😉

Før jeg fyker avgårde tenkte jeg bare å titte innom for å dele ukens oppskrift. Altså. Denne MÅ dere teste ut! Om du ikke liker and så iallfall prøv tilbehøret som passer til så mangt. Spesielt de karamelliserte eplene, jeg får vann i munnen bare av å snakke om det.

DU TRENGER:

(Oppskrift beregnet til 2 personer)

– Andeconfit (her kan du jukse å kjøpe en ferdig pakke)

Pastinakkpuré:
– 5 poteter 
– 2 pastinakker (her kan man også bruke persillerot eller sellerirot!)
– 2ss meierismør
– en dæsj fløte
– smak til med krydder

Karamelliserte epler:
2 epler
3ss meierismør
3ss honning

SLIK GJØR DU:

Sett anden i ovnen etter anvisning på pakken. Skjær opp potet og pastinakk i små biter, og kok mørt i vann med en dæsj salt. Når det er ferdig kokt moser du alt sammen med en stavmikser og smaker til med smør, fløte, salt og pepper til du får den smaken og konsistensen du vil.

Eplene skjærer du i tynne strimler. Sett stekepannen på høy varme, og bland sammen smør og honning. Ta i eplene, og stek til de får en fin farge.

Thats it! Superenkelt, men virkelig veldig godt og en sikker vinner om du skal imponere noen med middag 😉

Og, ja. Det er ikke nødvendig med en kvist koriander på toppen. Det var kun for å pynte litt på disse triste mobilbildene. Som vanlig var jeg alt for sulten til å dandere noe særlig fint, men det er da smaken som teller til syvende og sist 😀

Håper alle har en super lørdag! ♥

NEW INN OG 20% PÅ HELE NELLY

ANNONSE – Affiliatelinker nelly.com

Daaa var det fredag, og jeg kunne egentlig ha tenkt meg litt søvn akkurat nå. Men, aperolen står klar i kjøleskapet, middagen er handlet inn og i kveld skal vi kose oss. Meg og mannen i huset, altså. Følg med på instagram, skal filme mens jeg lager mat etterpå! Om dere er interessert i den slags da…

🌟 NÅ ER DET -20% PÅ HELE NELLY, LINK HER 🌟

Ellers kom jeg hjem til Nellypakke på døren i sta, som er like spennende hver eneste gang. Tenkte å knipse bilder av alle plaggene (eller de plaggene jeg liker/som passer vel og merke!), men akkurat nå tenkte jeg bare å vise en liten sniktitt. Sorry dårlig norsk, jeg har tatt meg et lite glass rødvin og ser seriøst skjevt ned på tastaturet. Tåler ingenting etter jeg la opp karrieren som partydronning:(((

HOODIEHER

Denne har jeg mest lyst til å bo i. Verdens mykeste genser!

BELTEHER / JEANSHER

Hvit jeans? Eller rettere sagt; stram hvit jeans? Syns egentlig det er superharry, men denne likte jeg. Enten har jeg blitt harry, eller så var den ganske fin på ekte. Hva syns du?

GENSERHER / BUKSEHER

Denne genseren er egentlig suuuperfin! Dumt den ikke kommer til sin rett på bilde. Kanskje ikke så rart siden jeg sitter på gulvet å poserer til et nedstøvet speil. Her er også bedre bilder av buksen og!

ANSIKTSRENSHER / ANSIKTSKREMHER

Jeg er utroooolig spent på å teste disse produktene fra merket til Isabella Löwengrip! Har brukt ansiktsmasken i samme serie i flere måneder nå, og den er helt AMAZING (link her). Følte derfor for å fylle ut sortimentet. Jeg har troa!

ANSIKTSMASKEHER

Denne masken har jeg faktisk brukt en stund, men måtte bestille ny nå! Har brukt en lignende fra et annet merke tidligere som var myyyyye dyrere, men denne funker minst like fint så hvorfor betale flere hundre kroner mer? Masken bruker jeg hovedsakelig før jeg skal noe spesielt. Den renser virkelig opp i huden og gir en glød jeg ikke kan forklare engang. Sist jeg brukte den spurte en venninne av meg om jeg nettopp hadde tatt botox fordi huden min var så glatt, stram og fin. Hahah! Nå er den jo på salg i tillegg, så den koster bare 103,- fram til midnatt 😀

🌟 NÅ ER DET -20% PÅ HELE NELLY, LINK HER 🌟

Nå skal jeg samle krefter til å fikse noe deilig mat til i kveld! Deilig å føle seg utslitt etter en lang uke, det burde jo bety at man har vært flink? Eller er man bare lat? Haha! Ha en fin fredag 😀

EN DAG FULL AV INGENTING

ANNONSE – Affiliatelinker Nelly
-20% på hele Nelly, link her!

Et sent hallo fra meg i dag! Det er de dagene der jeg gjør minst jeg også får minst tid til jobb. Sånn som i dag. Startet dagen med trening, etterfulgt av ansiktsbehandling på Akademiklinikken før jeg dro hjem for å bare “”””slappe av litt med én episode Real Housewives””””. Hadde allverdens tid til både jobb og blogg, men da var liksom ruten for dagen lagt, og jeg sliter skikkelig i å komme tilbake i jobbmode.

Okeeeei helt uinteressant informasjon for dere, prøver bare å forklare hvorfor dette innlegget kommer så sent. Haha! De slappeste dagene er også ofte de verste for meg, for alt jeg vil gjøre nå er å ha seriemaraton til jeg sovner. Som om jeg har hatt den slitsomme dagen. Det føles iallfall sånn. Det tar tydeligvis på å ikke gjøre en dritt fornuftig.

CARDIGANHER (nå på -60%!)

🌟 NÅ ER DET -20% PÅ HELE NELLY, LINK HER 🌟

Selvom jeg ikke hadde allverdens “innhold”(som man kaller det i dagens bransje) å komme med ville jeg likevel titte innom å si hei! I morgen er det helg, og jeg har cravet iskald aperol hele uken. Sikkert noe med finværet å gjøre. Drinkene er iallfall handlet inn og står klar i kjøleskapet, og i morgen tenkte jeg å filme en ny IG-TV der jeg tar dere med inn på kjøkkenet. Skravling og matlaging, akkurat slik jeg liker fredagskvelden. Sov godt når den tid kommer, så snakkes vi i morgen ♥

NEW IN + RABATTKODE FRA NAKD

ANNONSE – I samarbeid med NA-KD.com

Fikk plutselig en trang til å starte innlegget med å skrive “hello sexy ladies!”. Kaaanskje det henger sammen med at jeg poserer i tanga på første bilde? 🤔  Føler alltid jeg gjør noe ulovlig når jeg tar sånne bilder. Litt den samme følelsen som da jeg smugdrakk på fest da jeg var 15 år, bare at nå tar jeg smug-bilder på soverommet i stedet. Felles er at jeg er livredd for at foreldrene mine skal merke noe. Men, skal man være helt ærlig har jeg lagt ut langt verre ting på bloggen før!

For å komme til poenget med dette innlegget… Jeg fikk hjem en superfin pakke fra NAKD før påske, og under ser dere mine favoritter, pluss en aldri så liten rabattkode som gjelder hele siden.

Alt dette + absolutt HELE siden til NA-KD.com får du til -15% rabatt med koden JuliaN15 ♥ De har fått inn flere varer i påsken, og under har dere eeeenda flere favoritter som jeg gjerne vil klikke hjem! Haha, alt er tydeligvis “favoritter” i dag..

-15% PÅ HELE NA-KD.COM MED KODEN JuliaN15 HER ♥

Håper alle har hatt en superfin onsdag, som egentlig føles som en fredag av en eller annen grunn? Alle de dagene, ikke visste jeg at det var selve livet. Hilse quote-girl93.

HVA ER GREIA MED FOLK OG NIPPLER?

For et par uker siden så var jeg og en venninne på Sumo å spiste sushi. Hun la ut bilde av det flotte fatet over, og tilfeldigvis kom brystpartiet mitt med. Jeg hadde ikke på meg bh, som dere også ser på bildet. Hun la ut bildet på story, og under hele middagen ramlet det inn svar på bildet hennes. Typ “I see nipple”, “nipple” osv osv. Hadde jeg brydd meg om at nipplen min vistes hadde jeg jo åpenbart tatt på meg en bh, men jeg lurer på… Hva er så jævlig spennende med en brystvorte?! Vi alle har en! Folk ass.

Uansett, hei og god morgen ♥ Har dere sovet godt? Jeg våknet litt stressa, uten noen som helst grunn. Har sikkert drømt noe i natt, av og til sitter faktisk følelsene i flere timer etter at jeg våkner selvom jeg ikke husker selve drømmen. Ekkelt!

I dag skal jeg ta meg litt fri på formiddagen for å sole meg sammen med en venninne. Vi bor jo nesten rett ved sjøen her i Bergen, så vi skal kose oss masse med reker og litt rosé midt på dagtid. Viktig å nyte livet mens man kan 😉 Men først, trening! Snakkes senere 😀

VOKSENLIVET SOM KOM SÅ BRÅTT PÅ

Jeg elsker funksjonen til snapchat som viser deg hva du tok bilde av samme dato for ett og to år siden. På samme dato i fjor var jeg visst på byen. No surprise, jeg var jo på byen fire dager i uka for ett år siden. Flere filmer på rad med skjærende bass fra høyttaleren som gir hjerteinfarkt til de som åpner snapen uforberedt. Skjønner ikke hvorfor folk filmer på byen, eller konserter for den saks skyld. Jeg er ikke noe bedre dessverre. Må visst bare leve med oss.

Jeg blar meg videre i arkivet til april 2018. Satt lenge å beundret hvor flink jeg var til å snappe før. Imponerende hvor mange selfies man kan ta som ser nesten helt identisk ut. Snap etter snap, film etter film. Jo lengre jeg blar, jo mer kjente jeg det knøyt seg i magen. Minnene fra 2018 er ikke bare ett år siden, det er faktisk et helt annet liv.

Ingen mer middagsselskap i den slitne, men sjarmerende kjellerleiligheten til Eline og Martine. Ingen fler spontanfylla med Bergensgjengen på en tirsdag, som vi alltid angret på dagen etter. Ingen mer alarmer klokken 08.00 for å stå på gulvet på REGN. Ingen mer “kosedag” som jeg ofte arrangerte på søndager med prosecco til lunsj, bare fordi jeg ikke gadd å være fyllesyk alene og ville heller le av hvem vi hadde dratt med oss hjem kvelden før. Det livet er over. Det gale, spontane, bekymringsfrie og herlige livet er over.

Jeg trodde overgangen skulle bli mer tydelig. At jeg skulle vært mer forberedt på hvor stor kontrast ett år utgjør. Vennegjengen er spredt. Ikke bare i forskjellige byer. Også fordi man plutselig har så mye mer ansvar. Jobb, forhold, økonomi, andre interesser. Det er liksom ikke like lett å slenge seg på en fyllekule som tidligere. Ikke like lett å bare være sammen. For ett år siden var alle young, wild and free. Nå er vi mer young, responsible and saving for pensjonssparing.

Det gjør oppriktig vondt å tenke på at en epoke er over. Fy faen så fin start jeg hadde på 20-årene. Å flytte til Bergen i 2014 er så langt mitt livs beste avgjørelse, selvom jeg hatet det til tider. Når jeg ser tilbake nå vil jeg bare leve alt om igjen. Og om igjen. Oooog om igjen. Det river i hjertet, rett og slett.

Det sies at man ikke skal være lei seg fordi det er over, men være glad fordi det skjedde. Høres litt bedre ut på engelsk, men dere skjønner greia. Selvom jeg ikke kan være like ung og gal som jeg har vært tidligere, så er det på tide å skape en ny epoke. Hvordan den blir gjenstår å se. Oppdaterer om fem år!

FYYY SÅ MYE FINT!!

ANNONSE – Affiliate nelly.com

Rise and shine! Jeg sitter å super i meg dagens dose med monster-energidrikk og kan ikke fatte at det er tirsdag? Ute er det 20 grader og jeg har bokstavelig talt null sommerklær i hus. Før jeg starter på noe som helst av dagens gjøremål mååå bare den overfladiske delen av meg bestille hjem litt plagg som passer seg for sesongen. Fram til klokken 12 i dag så er det forresten 20% på alle merkene til Nelly, under har dere mine favoritter som garantert får plass i handlekurven 🙂 Nå skal det shoppes hjem klær til både hverdags, fest, date og stranden!

Link til salget her!

TOPP HER / BLUSE HER / KJOLE HER

SHORTS HER / POLOSETT HER / JUMPSUIT HER

Husk -20% på alle NLY Brands HER ♥

PS! Varer kun til klokken 12.

JEG DELER ENDELIG MITT NYE LIV

Her har dere min påske via telefonen!

Startet påsken med å reise til Geilo! Jeg og typen dro fra Bergen, mens June og en hun dater (?) (hun får definere selv) dro fra Oslo for å møte oss. På Vestlia Resort var det fullt av kjentfolk, så at vi kun ble to netter var faktisk helt krise. Skulle vært der hele påsken!!

Fin i gassen før afterski. June tvang på meg en kanindrakt (hvorfor i allverden hun pakker med seg en sånn idiotisk ting på ferie er et spørsmål i seg selv) samt at jeg fikk låne en jævlig stykk parykk. Tydeligvis gjør håret mitt ALT for utseendet mitt. Hvem er personen på bildet over?!?!?

Sammen med min kjære som dessverre ikke er avbildet så mye på mine sosiale medier. Grunnen til at jeg nærmest ikke blogger om han, og fordi jeg har blitt mindre personlig på bloggen er fordi jeg ikke har visst hva jeg skal skrive. Han er 19 år eldre enn meg og har et helt annet forhold til sosiale medier enn hva jeg har. Har ikke hatt lyst til å tråkke noen på tærne med å spamme bilder av han og livet mitt sammen med han. I tillegg til at jeg nå bor med to barn annenhver uke omtrent (når jeg er i Bergen) og er bonusmor (jeg aner ikke hva man skal kalle det, igjen – jeg vil ikke tråkke noen på tærne ved å være for personlig eller definere meg som noe som helst ovenfor barna). Så ja, det har vært et fantastisk og annerledes år på privaten men helt jævlig som blogger da jeg ikke vet hva jeg skal dele rundt det hele. Jeg har naturligvis ikke fortalt dette til kjæresten min, før nå nylig. Og da sa han at jeg gjerne måtte dele alt jeg følte for rundt forholdet, og at jeg ikke trengte å være redd for noe som helst. En veldig stor befrielse! Barna kommer nok aldri til å være en del av mine sosiale medier, mens jeg skal skrive et innlegg om han og meg denne uken, og hvordan det er å være i en relasjon med så stor aldersforskjell. Sorry verdens lengste avsnitt, følte bare for en forklaring ♥ Og ja, her er vi forresten på vei til afterski – så jeg gikk ikke med det stygge kaninkostyme og parykken. Haha!

Deeeeilig bakis-frokost på Vestlia. Hva er vel bedre enn frokostbuffet når man er hangover?!

Vi kom hjem fra Geilo på torsdag, og på fredag dro vi på en lang fjelltur. Litt mot min vilje, men det var deilig da det var overstått. Haha! Må være litt sprek også etter to dager på fylla 😉

På lørdag, selveste påskeaften fikk jeg i oppgave å lage lammelåret. Jeg elsker jo å lage mat, og gjør det med glede. Likevel er det ekstra nervepirrende når maten skal serveres til både moren og broren til typen min som begge er superflinke til å lage mat. Daaaaaa må alt være perfekt, haha. Heldigvis ble alt perfekt også. For et mørt og deilig kjøtt! MMMMM ♥

Ellers har jeg jobbet i hagen i hele dag. Skjønner dere hva jeg mener med et nytt liv?!? Noen husker kanskje at et tre falt over huset natt til 1. januar, og hagen har sett helt jævlig ut siden den gang. Nå trengst det en real opprydning, og med en tomt på nesten 3 mål er det ikke akkurat lite å ta seg til. Jeg har aldri jobbet i noen hage før, men med litt instruksjoner gikk det fint.

Skjønner at det kanskje er forvirrende å lese bloggen min nå siden jeg har vært så privat det siste året, men nå skjer det altså en endring på den fronten. Fy søren for en befrielse:)

MIN CRAZY PÅSKE

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Nå tipper jeg dere er veeeeeldig spent på hva jeg har gjort i påsken :D:D:D:D Kødda. Det er vel nok av influencere å følge med på nå til dags at jeg har streifet tankene deres. Savner de gode, gamledager når folk ble sure fordi jeg ikke blogget. Nå blir det bare stille i kommentarfeltet :(((

Jeg skal faktisk komme med en liten påskeoppdatering, jeg venter bare på et par bilder! Likevel følte jeg veldig for å skrive litt her på morgenkvisten. Som vanlig har jeg mistet all edge som jeg hadde på skrivingen min tidligere, så dessverre har jeg ikke noe veldig spennende å melde. Jeg har dog bestemt meg for et par ting i løpet av påsken. For det første skal jeg starte å trene fem ganger i uken. Rett og slett fordi jeg har det bedre psykisk da. Kroppslig har jeg ingen mål annet enn å være slank og sexy. Om man kan si det man tenker høyt uten å bli arrestert. For det andre har jeg bestemt meg for å vokse opp. Ta meg selv å karrieren min litt på alvor. Man blir ikke rik av å se på real housewives, da hadde jeg i såfall hatt langt fler nuller bak tallene på konto.

Og ja, jeg prøvde å redigere vekk støvet på buksen min på det øverste bildet, men glemte det på de to siste.. Om du vil ha en like støvete bukse som meg, så finner du den her. Bodyen er derimot lettere å holde støvfri, og den finner du her.

Nå skal jeg trene! Så jobbe og ta meg selv på alvor! 8) Vi snakkes senere ♥