JENTEKVELD

Image and video hosting by TinyPic

⋅ GIRLS NIGHT IN ⋅

Haha, jeg dør sånn av dette bildet! Molly må være den (nest) søteste hunden i verden, og er virkelig en trofast kompanjong på bloggen til Andrea. Jeg kjøpte jo min lille chihuahua som 17 åring, og på den tiden er det ikke til å nekte for at én av grunnene var fordi jeg syns det hadde vært kult å skrive om på bloggen. Om Andrea kjøpte sin pomeranian Molly av samme grunn vet jeg ikke, men man kan jo lure? Hihi. Et dårlig valg var det uansett ikke for noen av oss, for jeg vet at Andrea er minst like glad i sin firbente bestevenn som det jeg er i min. Hva skulle vi gjort uten de små bebisene våre? ♥ Det er da bare et bonus at de er bloggvennlige i tillegg. Zara er jo verdensmester i å posere på bilder, og jeg lurer på hvor hun har lært det hen..

Nå som været i Bergen er på sitt normale så er det ikke stort annet å gjøre enn å holde seg inne, ved mindre du er en av de som tror på “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”. Jeg er ikke en av de, så på dager som dette foretrekker jeg å holde meg inne i varmen. Andrea disket opp med en superdeilig middag til oss også, heldige meg! Det er sjeldent jeg får mat servert på den måten, så det passet med midt i blinken etter en lang dag 😀 Tusen takk!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Det er virkelig bare så hyggelig at Andrea har flyttet til Bergen. Back in the days var jo Zara og Molly også ganske gode venninner. Litt av og på iallfall. Molly var jo bare en valp på den tiden, mens Zara var “hele” to år gammel. Uansett syns hun Molly var veldig irriterende som ville leke hele tiden, mens Zara foretrakk å sove i et hjørne på sofaen. Nå for tiden er jo Zara helt gal og vil helst løpe rundt dagen lang, så jeg lurer på hva som har forandret seg. Anyways. De to firbente bestisene har ikke møtt hverandre på flere år, så jeg gleder meg til å se reaksjonen når de møtes for første gang igjen. Har hunder så god hukommelse tro? De var jo sammen heele tiden for et par år siden! Noen som vet?

 

THAT CHOKER

(inneholder annonselenker)

Image and video hosting by TinyPic

Choker HER

Er det én ting jeg har vært på jakt etter de siste ukene er det en choker som denne. Da jeg fant den på Nelly for noen dager siden var jeg rask med å klikke den hjem. Så fort jeg fikk den i postkassen var det bare å slenge den rundt halsen, den er kul! Jeg kommer sikkert til å bruke den hver eneste dag, ved mindre jeg har på meg en turtle neck. Hmm, jeg kan jo forsåvidt bruke den utenpå genseren også om jeg skal ha høy hals. Så kan man jo bruke den på så mange forskjellige måter! Enten som jeg har chokeren på bildene her, snurre den flere ganger rundt halsen osv. Mulighetene er mange. Ehm.. Noen som er fornøyd med sitt nye kjøp? Hihi.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Choker HER / Skjorte med vie armer HER 


Denne hvite blusen er også et nytt tilskudd i garderoben! Den kommer jeg nok til å bruke mye fremover,  garantert sammen med min nye choker. Herregud, jeg hadde aldri trodd jeg kom til å skrive ordet choker så mange ganger i et innlegg. Nå har jeg liksom sagt ordet inni meg så ofte at det høres helt rart ut. Du vet når du sier et ord høy mange nok ganger så mister ordet mening? Sånn har ordet “choker” blitt for meg nå. Kanskje like så greit. Jeg føler liksom at jeg har brukt opp min kvote på ordet for i dag likevel.

Håper alle får en fin onsdag ♥

ENERGIEN MAN TRENGER

Hello ladies! Håper alt står bra til med dere i dag ♥ Som mange vet har min arbeidssituasjon forandret seg drastisk de siste månedene. Etter flere år med kun blogging som jobb følte jeg at jeg trengte å utvikle meg videre. En ting førte til en annen, og etter en samtale med min kjære kompanjong Janne er jeg nå deleier i multibrand-butikken Janne & Julia. Jeg har nok aldri jobbet så hardt og mye i hele mitt liv, men det er verdt det. Min arbeidshverdag har også endret seg, og forrige uke var den første uken i min nye hverdag. Siden jeg kontrollerer alt med nettbutikken vår, i tillegg til å blogge 100%, pluss å jobbe i butikken når vår kjære daglige leder er på skolen sier det seg selv at det er mye å gjøre! Å jobbe døgnet rundt har plutselig fått en ny betydning for meg.

Image and video hosting by TinyPic

Å holde energien oppe hele dagen har blitt utrolig viktig for meg, siden jeg ikke har tid til å ta en lang pause midt på dagen slik som tidligere. Knekken man får mellom klokken 14 og 15 er jo ikke et ukjent fenomen for mange? Det er den tiden av arbeidsdagen der du er godt over halvveis ferdig, men hjernen vil egentlig bare koble ut noen timer tidligere enn planlagt. Jeg som ikke liker kaffe trenger å få et energikick på en annen måte!

Nå har Battery kommet ut med en NoCal drikk som er helt fantastisk. Energidrikk er jo virkelig ikke bare for gamere og 16 åringer som vil døgne 😉 Battery NoCal er jo faktisk bare kalorifri brus som er tilsatt oppkvikkende vitaminer og koffein som gir deg det kicket du trenger for å fortsette arbeidsdagen. Jeg har lagt min elsk på Battery NoCal Lime. Mm, den er så frisk og god! Den har også blitt en stor favoritt blandt de ansatte her på Janne & Julia, dere skulle sett under kassen vår.. Der står det sikkert ti tomme bokser med NoCal Lime. Kanskje på tide å pante flasker snart? Hihi.

Image and video hosting by TinyPic
Batteryen på sin faste plass ved kassen!

Battery NoCal er et perfekt alternativ til kaffekoppen! Den innholder ikke kalorier, og gir det et skikkelig kick når du trenger det som mest. Hverdagsenergi, helt enkelt. Nå er det jo mange som har startet på skole eller jobb etter ferien, og jeg merker selv det er tøft å være “på” så mange timer i døgnet i forhold til tidligere. Om du merker at du sliter med å konsentrere deg hele dagen kan jeg virkelig anbefale Battery NoLime på det sterkeste!

Image and video hosting by TinyPic

UKENS OPPSKRIFT: PROTEINRIK FROKOST

Image and video hosting by TinyPic

⋅ The best way to start your day ⋅

Denne frokosten gir deg proteiner herfra til månen! Jeg har delt oppskriften på disse rundstykkene før, men det begynner å nærme seg noen år siden tror jeg? Dette er den lettere varianten av de andre proteinrundstykkene jeg bruker å lage (link til de her), og er perfekte om du ikke har tid til å bake om morgenen før du skal ut døren. Alt du trenger til ett rundstykke er:

⋅ Èn eggehvite
⋅ Mellom 30-40 gram havregryn. Jeg bruker bare å røre meg fram til en bra konsistens

La denne røren svelle litt mens du for eksempel hopper i dusen eller sminker deg, før du har de i ovnen på 170 grader i 6-7 minutter. I mellomtiden kan du koke et par egg, og voila! En frokost som både er supersunn, og som holder deg mett i mange timer. Tidligere spiste jeg bare et par knekkebrød til frokost, men ble jo sulten igjen etter bare en time eller to. Om jeg spiser dette på morgenen er jeg mett minst fire, fem timer – og er faktisk ikke sulten engang når lunsjen nærmer seg. Perfekt! 🙂

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg foretrekker kaviar og et glass melk til disse rundstykkene, men alle typer pålegg passer egentlig ganske bra. Tidligere spiste jeg alltid hardkokt egg oppå selve rundstykkene med en skive skinke under, mmm ♥ Okei, nå ble jeg nesten litt sulten igjen av all denne matpraten. Nå som jeg ikke snuser lengre vil jeg jo helst spise døgnet rundt.. Jeg kommer forresten til å skrive et innlegg rundt sluttingen i løpet av uken. I dag er det faktisk tre uker siden jeg sluttet, hvor sykt er ikke det?

Image and video hosting by TinyPic

Hva er din favorittfrokost? ♥

UKEN SOM GIKK

Hei hei ♥ Et litt sent “uken som gikk”, siden jeg hadde en liten bloggfri dag i går. Håper det er okei!

Akkurat nå:

Har jeg nettopp kommet tilbake til leiligheten, og sitter å vurderer hva jeg skal spise til middag. I dag frister det så sykt med pølse og stappe, noe som både er utrolig usunt og lite næringsrikt.. Haha! Av og til må man bare gi etter for fristelsen, eller? 😉 Ellers skal jeg sortere litt klær, og kanskje samle sammen noen plagg jeg selger på bloggen i morgen. Det hoper seg så fort opp, og jeg syns det er gøy å kunne selge fine ting videre til en billig penge! Kom innom i morgen så har jeg nok lagt ut litt greier for salg, både dyre og litt billigere plagg 🙂

Ukens fokus:

Forrige uke har hovedfokuset vært på å komme inn i de gode nye rutinene igjen. Nå er ferien over, og jeg skal jobbe i den fine butikken vår fire dager i uka. Det kommer nok til å bli utfordrende å kombinere det med å drive bloggen på fulltid, men jeg tror det skal gå helt fint så fort man har en rutine på det 😀 Rutiner fikse alt, er det ikke det man sier? Hehe.

Ukens antrekk:

Image and video hosting by TinyPicJumpsuit HER

Image and video hosting by TinyPic
Genser HER / Bukse HER

Image and video hosting by TinyPicJumpsuit HER / BootsHER

Image and video hosting by TinyPic
BomberHER / GenserHER / BukseHER / Sko – i hvit HER

Image and video hosting by TinyPic
BomberHER / BukseHER / SkoHER

Ukens beste opplevelse:

Dere vet oss bloggere, og våre samarbeid i hytt og pine. Vi kan aldri hva noe dreier seg om, og vi lover å fortelle alt ganske snart. Så ja, nå skal jeg være en av de irriterende bloggerne. Forrige uke spikret jeg et bloggsamarbeid jeg personlig tror kommer til å ha mye å si for bloggen min fremover! Naturligvis kan jeg ikke dele en dritt med dere, noe jeg forstår både er irriterende og unødvendig at jeg skriver.

En annen ting som definitivt går under “ukens beste opplevelse” er bobleshoppingen vi hadde på Janne & Julia! For et bra oppmøte, og for en god stemning. Et virkelig vellykket arrangement, som vi kommer til å fortsette med fremover.

Ukens verste opplevelse:

Jeg har kanskje hintet litt til det på bloggen i ny og ne, så mange har kanskje forstått at jeg ikke har hatt det helt topp de siste månedene. Jeg er en person som elsker å prate med venninnene mine om alt positivt, mens når det skjer noe negativt i livet mitt lagrer jeg det langt bak i hjernen og fortrenger hele greia. Det siste halve året har det skjedd mange ting i livet mitt som ikke er så veldig bra, og i kjent Julia-stil lagres alt i bakhodet og blir gjemt der. Jeg har derfor ikke følt meg som meg selv i det siste, og det har gått utover privatlivet mitt. Jeg har liksom ikke fått det ut og pratet om det med noen.  Nå har jeg tatt et valg og kommer til å prate med en profesjonell om ting som har skjedd i livet mitt. Siden jeg er såpass dårlig til å løse de negative tingene i livet mitt med venner og kjæreste, tror jeg det blir lettere å prate med noen som er uteforstående. Jeg syns overhodet ikke det er noe flaut å skrive om dette, for jeg tror alle kan ha godt av å prate med noen man ikke kjenner fra tid til annen. Jeg gleder meg iallfall veldig til å prate om, fordøye, forstå og komme meg videre i livet. Jeg vil bare føle meg som Julia igjen.

Ukens irritasjonsmoment:

Det har flyttet inne en jææævlig irriterende flue på Janne & Julia. Siden vi alltid har døren åpen under åpningstidene våre kom den vel inn for noen dager siden. Det er en feit, skikkelig ekkel spyflue som surrer rundt her dagen lang. Jeg får aldri tak i den, og den irriterer vettet av meg! Håper den dør av sult snart, eller finner veien ut i det fri igjen.

Ukens craving:

Hmmm vanskelig å si. Jeg er egentlig veldig matlei for tiden, og trenger virkelig inspo og tips til sunne og gode matretter. Kom gjerne med dine favoritter i kommentarfeltet her ♥ Jeg tenkte jo å starte med “ukens oppskrift” igjen, men da trenger jeg litt inspirasjon! Tror ikke det er så populært om jeg legger ut oppskriften på pølse og stappe liksom, haha. Selvom min hjemmelagde potetmos er den beste 😉

Har du noen ønsker til tema for neste uken som gikk?

TOM FOR ORD

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicGenserHER / BukseHER / SkoHER

God morgen, og god mandag! ♥ De siste 24 timene har vært en berg og dalbane for meg, det var også derfor jeg ikke oppdaterte bloggen i går. Noen ganger er livet så uforutsigbart. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive før jeg har fått samlet tankene mine, så vi får snakkes mer i kveld. Jeg føler meg helt tom for ord. Ville bare titte innom for å ønske alle en god mandag.

MARINE JUMPSUIT

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicJumpsuit HER / Sko HER

Noen bilder i farten før jeg løper videre! I dag har jeg på meg min nye jumpsuit som jeg fikk i posten for noen dager siden. Bildene gjør den virkelig ikke rett, for den er mye finere i enn det ser ut til her. Et supergodt kjøp! Jeg elsker jumpsuits som dette, det gjør iallfall min hverdag mye lettere når man bare kan slenge på seg et plagg, et par boots og være good to go.

I dag har jeg forresten vært på bursdagslunsj til beste Cathrine og hennes venninne Kristin. Det ble faktisk omtrent ingen bilder fra selve bursdagen, selvom både jeg, Cathrine og Eirin var der som bloggere. Haha, det må vel være en første gang? Jeg tok litt bilder av kakene vi fikk hjemme hos Kristin etter lunsjen, mens ellers lå kamera urørt. En veldig hyggelig formiddag, med andre ord ♥ Nå er jeg invitert på middag hos en annen venninne, Ellen – så jeg må skifte fort før jeg løper ut døren. Ved mindre jeg bare tar på meg et par høye hæler til jumpsuiten, hmm. Valgets kvaler. Vi snakkes i morgen!

BOBLESHOPPING

(inneholder annonselenke og reklame for egen butikk)

Image and video hosting by TinyPic

Jumpsuiten finner du HER ♥

Åh, jeg tror ikke dere forstår hvor langt inne det satt for meg å merke innlegget med “reklame”. Butikken er så stor del av livet mitt, og skal jeg liksom merke hvert innlegg jeg nevner butikken i med reklame? Ja, tydeligvis skal jeg det. Helt sykt spør du meg! I innlegg som dette kan jeg forstå at merking må til, men når jeg skriver at jeg står å jobber? Helt utrolig irriterende. Men, rett skal være rett så jeg skal ikke krangle mer på det. Selvom jeg syns de reglene er helt idiotiske. Sånn skikkelig. Men, den diskusjonen orker jeg ikke ta på bloggen. Kanskje bare automatisk skal merke hvert eneste innlegg med reklame, så jeg slipper å havne i trøbbel 😉

Over til det innlegget egentlig skulle handle om: I går kveld inviterte vi venner, kunder og bekjente til “bobleshopping” i butikken etter stengetid. Det er et konsept vi har vært veldig spente på å teste ut, og det kunne virkelig ikke gått bedre. Jeg er fornøyd ♥ Man er jo alltid livredd for at ingen kommer til å komme når man arrangerer noe slikt, men allerede fra klokken seks var det fullt i butikken. Det er så moro at jeg ikke helt klarer å forklare det. Bobleshopping er enkelt og greit at vi inviterer til litt shopping med bobler i glasset. De byr vi naturligvis på, og man kan ta så mye man vil! Hihi. I går samarbeidet vi også med resturanten Bare Vestland som er en av Bergens definitivt beste resturanter etter min mening. Noen som har vært der? Helt fantastisk mat, nydelig service og en rød tråd i hele konseptet. Anbefales veldig. Under har du et lite bildedryss, flere bilder kommer vi til å legge ut på facebook her.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

For en vellykket kveld ♥ Nå har vi også “Bobleshopping” på nettbutikken! Vi har salg helt til søndag, så her kan man gjøre mange gode kupp. Sjekk det ut HER.

DEN TYPE MORGEN

(annonselenker)

Åhhhh, i dag er det en sånn type morgen. Det ble en sen og fuktig kveld i går, og en tidlig og enda fuktigere morgen i dag. Bare en annen type fuktig. Altså, går det virkelig an å regne så mye? Bare man står ute i ett minutt så er man heelt gjennombløt av regnet. Heldigvis har jeg paraply, men det hjelper verken på buksen eller skoene. Men men, jeg syns faktisk det kan være litt koselig når det virkelig høljer den.

Uansett, nok om det. God morgen, og GOD fredag ♥ Herregud, så deilig! Jeg har nok aldri gledet meg så mye til helg som jeg gjør akkurat nå, og det skal bli så deilig å komme hjem fra kontoret etterpå. Da er planen om å fjerne sminka, og hoppe rett i første joggedress i sikte. I dag har jeg forresten på meg min nye, lange bomber fra Nelly. Den er deilig. Denne kommer nok til å bli brukt mye i høst siden den er såpass varm. Anbefales om du er på utkikk etter en kul og billig jakke! For den var faktisk veldig billig 😀 Woho. Vi snakkes litt senere, da kommer det muligens et bildedryss fra bobleshoppingen vi hadde i butikken i går.

Image and video hosting by TinyPicBomberHER / BukseHER / SkoHER

RABATTKODE PÅ NELLY

Image and video hosting by TinyPicGenser HER

Heey babes! I dag har jeg hatt en liten kleskrise.. Den siste tiden har jeg følt at skapet mitt har vært helt tomt, og at jeg har ingenting å ha på meg. Det er jo typisk oss jenter, uansett hvor mye klær vi har. Et skikkelig luksusproblem som dessverre aldri ser ut til å bli løst. Men, jeg er ikke en person som sitter å griner over mangel på sitroner! Jeg kjøper sitronene slik at jeg kan lage lemonade. Hehehe 😀

I dag har nelly tilbud, og da passet det seg perfekt å utnytte seg av det midt i kleskrisen min. Denne gangen var jeg faktisk ganske smart da jeg la plagg i handlekurven min, og valgte nesten bare baseplagg og klær jeg vet jeg kommer til å bruke mye. De crazy festkjolene og høye hælene får jeg handle ved en annen anledning, for akkurat nå skrek skapet mitt etter basegarderoben. Jeg syns nelly har utrolig mye fin base akkurat nå, til en veldig rimelig penge også.

Image and video hosting by TinyPicBeige genser HER / Khaki genser HER / Svart genser HER / Oversized bomber HER / Cropped Marine jakke HER / Svart trench HER / Blå jumpsuit HER / Svart choker HER / Beige lounge-set HER

Over har du det som fikk bli med meg hjem i dag. Som du ser er det mye base, med unntak av den blå jumpsuiten som er så SYKT fin. Den har jeg siklet på i flere måneder, så nå bestemte jeg meg for å endelig kjøpe den. Den lange bomberjakken er jeg også utrolig spent på, håper den er like kul som forventet 😀

Om du ønsker å shoppe litt i dag så har jeg en rabattkode å dele med deg! Bruk koden “FALL20” og få opp til 20% avslag på hele din ordre. Les mer om kampanjen HER ♥ Koden er kun gyldig i dag!