JEG HAR FÅTT NY STIL

JAKKE – TIGER OF SWEDEN / GENSER – NELLY / BUKSE – FILIPPA K / SKO – VANS

Satt å bladde litt i arkivet mitt, og fant dette antrekket som ble tatt for ca ett år siden. Nå hadde det ikke falt meg inn å slenge på meg både en oversized jakke, etterfulgt av oversized genser samt bukse. Syns jo forsåvidt det er kult, men det er liksom ikke meg lengre? Kanskje det har noe å gjøre meg at jeg har fylt 26, og føler jeg må kle meg litt mer voksent 8) Holdt på å skrive “heheh neida”, men kanskje – jo?

Ellers har denne dagen bare flydd forbi, og jeg er kjapt hjemom for å skifte antrekk å plukke med meg litt saker til i kveld. Beste June skal feires med deilig middag i gode venners lag (gud, jeg er virkelig gammel som formulerer en setning på den måten). Vi snakkes ♥

SNART!!!!

  

Ææææ vet dere hvaaaaa! Jeg hørte nettopp igjennom vår første podcast, som akkurat nå ligger til godkjenning på iTunes, Spotify osv. Hvor hører dere på podcaster egentlig? Jeg bruker som regel Spotify! Det er så sjuuuuukt rart å høre sin egen stemme på «radio», og jeg er så utrolig spent på om dere liker den. Håper virkelig det <3 Gir selvfølgelig beskjed ASAP den er tilgjengelig.

Nå sitter jeg i joggisen hjemme hos June, vi skal ta oss et glass rødvin å se en typisk jentefilm! Hun fyller 28 år ved midnatt, så håper jeg ikke sovner på sofaen før den tid:)))))

RABATTKODE – 30% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd.com

Wihuuuu! 😀 En av mine absolutte favoritt-nettbutikker har salg på absolutt HELE nettbutikken i dag og i morgen. Av erfaring går de beste plaggene unna fortere enn fy, så her gjelder det å kjappe seg! Under finner du mine favoritter, + rabattkoden du må bruke i kassen ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER
4. HER / 5. HER / 6. HER

7. HER / 8. HER / 9. HER
10. HER / 11. HER / 12. HER

13. HER / 14. HER / 15. HER
16. HER / 17. HER / 18. HER

BRUK KODEN “3YEARS” I KASSEN ♥

MIN DAG I BILDER

ANNONSE – Affiliatelinker

BODYHER (på -20%)/ JEANSHER (på -30%)

Dagens første selfie, her starter man tidlig med å digge seg selv lol. Apropos, jeg syns håret mitt har kommet seg veldig i det siste? Vet ikke om det kun er jeg som ser forskjell, men føler det både er lengre og tykkere.

SKINNJAKKEHER / JEANSHER (på -30%)/ SNEAKERSHER

Sååååå litt for mange bilder fra resepsjonen til Comfort Grand Central! Det var alle bildene jeg rakk å ta i dag, fordi jeg hadde en behandling på Akademiklinikken klokken 10, og måtte holde sengen etter det. Ingen operasjon altså, jeg forteller mer senere:-)

Ellers har jeg vært litt i ørska i dag, føler meg seriøst fyllesyk fra helgen enda! Det tar på å ha dagsparty + å være nattens dronning 😉 Hahahah. Heldigvis skjer det ikke så ofte lengre, så det får gå. Nå skal jeg sette på en film, og prøve å sove. Har egentlig sovet i hele dag, så det kan bli spennende å se!

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE – Affiliatelinker

Hvordan er denne tightsen i passformen?

Den er stretchy, superpigg og normal i størrelsen 😀 Bruker den hele tiden. Link HER ♥

Hva har du på leppene her? Og hvilken foundation?

Jeg har på meg denne leppestiften, og bruker denne foundationen. Sistnevnte begynte jeg å bruke for typ en uke siden, og det er en av de beste (og billigste) foundationene jeg har prøvd!

Hva het den drinken du lagde da du hadde besøk av Glenn i Bergen?

Det er aperol spritz! Google it 😀

Hvor er genseren fra?

Den er fra NAKD! Link her ♥

Hvordan frisør går du til? Du har så fin hårfarge?

Tusen takk, and I KNOW!! Har gått til samme frisør i fire år, selvom jeg nå bor i Oslo. Går til Karoline på DIGG Hair i Bergen. Hun er den beste ♥

MIN 26-ÅRSDAG

ANNONSE – Affiliatelinker og sponset mat

HAPPY BIRTHDAY TO ME! 🎉

Fineste bestis ♥ Jumpsuiten min finner du her!

Diggeste brunsj-bordet. TUSEN TAKK til Foodora for gavekort! Visste du at de har Joker på foodora i Oslo? Jeg fikk levert alt dette på døren, og slapp å bære tunge poser hjem fra butikken selv. Helt perfekt!

 

For en dag! På lørdag fylte jeg 26 år med en heidundranes feiring. Startet så tidlig som klokken 12 med boblebrunsj med mine nærmeste venner, og jeg kunne ikke bedd om en bedre start på dagen. Jeg er så utrolig takknemlig for de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt. Vennskap er ikke noe man skal ta for gitt.

Feiringen fortsatte til langt på natt, og jeg er seriøst fyllesyk på dag nummer to. Litt av en blåmandag! Nå skal jeg prøve å komme meg til hektene, selvom det frister mest å ha seriemaraton enn å jobbe.. Haha. Snakkes senere 😀

FØRSTE INNSPILLING

Her har dere mitt oppblåste mensentryne, versågod. Vi har spilt inn vår første podcast! Denne gangen følte jeg den satt, og jeg er ekstremt spent på å få høre det ferdige resultatet. Som jeg nevnte tidligere i dag har jeg vært dødsslapp i hele dag. Skikkelig lav på energi og bare sliten i kropp og sinn. Heldigvis løsnet det litt opp da jeg satt meg i podcast-studioet, og personlig føler jeg det ble en OK første episode. Man blir ikke verdensmester over natta!

Her har du gjengen ♥ Følte vi fortjente en liten feiring på favorittrestauranten etter vel overstått innspilling. Akkurat nå ligger jeg i sengen og skal strakt trykke play på reunionen til RHWO New Jersey. The reality TV life chose me ♥ Snakkes i morgen!

UTE AV MEG SELV

ANNONSE – Affiliatelinker og invitert på middag

Hey babes! Jeg må bare spørre, er det normalt å føle seg helt ute av seg selv når man har mensen? Det er kanskje ikke det mest delikate tema å blogge om, men dere bruker jo å ha svaret på alt. Jeg er utrolig slapp og føler meg generelt bare grusom. Som om verken hode eller kropp henger på greip. I dag skal vi jo også spille inn vår første podcast, og jeg er redd for at jeg bare kommer til å stirre løst ut i luften uten å ha noe å melde inn i mikrofonen.

OVERDELHER / BUKSEHER

Ellers inviterte Nelly.com meg på middag i går kveld, og det var så koselig å se igjen gjengen ♥ Jeg har jo reist mye med Nelly tidligere, og de som jobber der har blitt venninner jeg alltid gleder meg til å se igjen. Vi spiste på BA3, og maten var veldig god! Likte også lokalet, så dit drar jeg nok tilbake.

Ellers, er det noe dere vil lese mer om her inne? Føler det er veldig me, myself and I om dagen.

EN FEIT, STYGG OG GRUSOM DAG

I dag har jeg en dag der jeg føler meg stygg, feit og generelt ganske grusom. Jeg har fått mensen for første gang på flere måneder, noe som kanskje er grunnen. Egentlig ble jeg jo superlykkelig, for jeg har i en måneds tid nå vært livredd for om at jeg skulle vært gravid og har tatt uendelig med tester. Et barn nå hadde vært helt uaktuelt, og jeg så for meg aborten å gruet meg noe helt sinnssykt. Men, krise avverget! To much information? Nå skal det sies at jeg går på p-piller, og ser ikke på abort som prevensjonsmiddel bare så det er klinkende klart.

Så ja, nå sitter jeg ved kjøkkenbordet å føler meg som sagt helt grusom. Har sminket meg litt ekstra i dag i håp om å snu det, men den gang ei. Det resulterte i et skjoldete ansikt og litt for mye rouge. I kveld skal jeg feire bursdagen min på forskudd sammen med kjæresten min, så jeg får gi sminken et nytt forsøk før kvelden. Hvis ikke så får han bare ta meg som jeg er 😉 (ikke koffert ment)

Og ja! Disse bildene er åpenbart ikke fra i dag til de som lurte.

NAKD FAVS + RABATTKODE PÅ HELE SIDEN

ANNONSE – Affiliatelinker

God mandagskveld! Jeg sitter godt tilrette i sofaen med teppet rundt meg å chillern ganske greit, om man kan si det sånn. Sitter å titter litt på nettbutikker, og i det siste har jeg fått helt hekta på NA-KD.com. De har jo kuttet ut tollen til Norge (dvs at de tar den regningen for oss, på samme måte som når man bestiller fra nelly.com), noe som gjør at det frister mye mer klikke hjem klær derfra nå enn tidligere. De har bare så sjukt mye fint! Har samlet mine favoritter, og under finner du også en rabattkode som gjelder hele nettbutikken 😀

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

FÅ -15% PÅ HELE NA-KD.COM MED KODEN “NYLAND15” ♥