HELT UREDIGERT

Meg og fineste Kristine, som jeg har blitt bedre kjent med de siste ukene. Disse bildene er helt uredigerte, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg la ut helt “rå” bilder på bloggen. Jeg likte stemningen her. Helt uten fargekorrigering, airbrush eller fjerning av unødvendige elementer. Av og til tar jeg meg selv i å stresse alt for mye i å møte nye mennesker in real. Tenk om de har sett meg på bloggen, og syns jeg ser helt annerledes ut i virkeligheten? I sta fikk jeg en kommentar på bloggen, av en jente som så meg på kino på søndag. Hun sa jeg så lik ut i virkeligheten som på bilder. Det syns jeg var veldig deilig å høre. Jeg har blogget lenge, og har lært meg hvilke vinkler og lys som funker best. Dessuten har jeg lært meg den nydelige funksjonen som fjerner kviser og gjør øyner klarere. Det er egentlig en summel greie, hvordan man kan fikse på seg selv og plutselig bli et annet menneske. Men sånn fungerer det jo ikke in real life. Da synes alt, og hele deg er out there. Så ja. Kanskje jeg ikke trenger å airbrushe huden min, eller redigere fargen på alle bildene mine. De er jo fine nok som de er. Jeg fin nok som jeg er.

 

JEG ER FOR KJEDELIG

En ting vi pratet litt om i går er hvordan bloggnorge har forandret seg. Jeg har jo blogget i flere tiår føles det som, og har vært igjennom alle periodene. Fra man tok de fleste bildene med webcam i 2008, til man begynte å eksprimentere med outfits i 2010, mens i 2012 var det fotballfruefeber og alle ville være like perfekte som henne og omsetningen til blomsterbutikkene landet over økte som bare det. Nå i 2017 er det ikke lengre nok å komme med outfits, dagens middagstips eller rable ned litt random tekst fra dagen sin. Man skal helst ha dybde, og opplevd noe jævlig i livet man kan dele med leserne sine. Angst, depresjoner, ensomhet, en tøff barndom eller what ever. Jeg som har hatt et ganske godt liv føler meg plutselig ganske… kjedelig? Misforstå meg rett, jeg er glad for det og syns det er trist at så mange har opplevd såpass tøffe ting. Dette er bare en observasjon av dagens bloggmiljø.

JAKKE – SAMSØE HER / GENSER – SAMSØE HER / BUKSE – NLY HER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER / SUNNIES – LE SPECS HER

Her er dagens antrekk og jeg er på farten igjen. Fy faen jeg er så hangover. Jeg har forresten fått kommentarer på at jeg har veldig ensformige poseringer på antrekksbildene mine. Jeg tar til meg kritikken, og beklager igjen for disse bildene. Heheh! Jeg har som sagt blogget i hundre år, og tydeligvis funnet ut hvilken pose jeg liker best 😉 Ha en fin fredag!

MÅTTE DET NOE JÆVLIG TIL?

I stedet for å ramse opp hva jeg har gjort så langt i dag, tenkte jeg å dele dagens tanke med dere. Den er; trenger det virkelig å skje noe jævlig for at man skal sette pris på det man har i livet? Altså, virkelig sette pris på de man har rundt seg? Jeg har alltid vært heldig, alltid hatt flere gode venner og aldri følt meg ensom. Menneskene i livet mitt støtter meg, er der for meg og er enkelt og greit verdens beste venner. Det har jeg alltid visst.

De siste dagene har jeg jo gitt uttrykk for at jeg ikke har hatt det så bra grunnen en ganske tung nyhet. Da jeg fikk vite det ble jeg ufattelig lei meg, og innså virkelig hvor glad jeg er i denne personen. Hvor utrolig glad jeg er i alle vennene mine. Jeg har følt meg heldig hvert eneste sekund de siste to døgnene. Heldig fordi dette er ikke en selvfølge for mange. Noe det er lett å tenke. Tenk at det måtte noe så jævlig til for å innse hvor forbanna glad jeg er i de rundt meg. Jeg sier det igjen; ta vare på vennene og familien din. De er det viktigste du har ♥

Jeg har jo vært inne på tanken om å bli veganer. Tenkte det var en god start å lukte litt på plastikkplanten på UI-kontoret. Heeehehe.

I dag har jeg på meg: SKINNJAKKE – SAMSØE HER / GENSER – SAMSØE HER / BUKSE – NLY HER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER ♥

Noen snapshots fra dagen. I dag tidlig kom verdens beste Glenn, og vi begge har hvert vårt rom på Frogner House ♥ Siden været suger max i Oslo har vi ikke gjort sånn kjempemye. Vi har tatt litt bilder og vært innom kontoret å skravlet med alle de fantastiske menneskene i United Influencers. På lørdag er det kick off med hele gjengen, OM jeg gleder meg!! June kom også til Oslo i dag, så nå er trioen straks samlet igjen!

 

SØVNPROBLEMER

Snapshots fra i går. Hva skjer med meg om dagen da? Dette er andre gang siden jeg kom til Oslo at jeg våkner klokken fire på natten, og har ikke sjans til å sovne igjen. Jeg er alt for utålmodig til å ligge å vri meg i håp om å sovne selv om jeg er lys våken, så da prøvde jeg å gjøre noe produktivt i stedet. Akkurat nå sitter jeg nydusjet i morgenkåpe i sengen, med hårkur, tannbleking og har nettopp shavet leggene. Før klokken seks på morgenen liksom, haha! Jeg tenker at jeg skulle jo gjort dette senere uansett, så da sparer jeg jo tid slik at jeg heller kan sove en time da. Glenn kommer jo til Oslo om noen timer, så jeg håper bare jeg rekker å få litt mer hvile før den tid. Men men, dette var et sykt random innlegg. Hehe! Jeg vet ikke om jeg skal si god natt, ha en fin dag eller god morgen – så vi snakkes ♥

-15% EKSTRA RABATT PÅ NELLYSALGET

HER / HER / HER / HER

Heiiiiii! De siste timene har vært utrolig fine. Jeg har fått svar på mange av mine spørsmål, noe som hjalp veldig. Som sagt er det veldig begrenset på hva jeg ønsker å dele siden dette egentlig ikke gjelder meg, men jeg kan si det sånn at en av de jeg ser på som en av mine nærmeste venner fikk en tøff beskjed forrige uke. Livet er skjørt og man må sette pris på det man har mens man har det ♥ Sånn er det.. Akkurat nå ligger jeg i hotellsengen, og tenkte å dele tidenes deal med dere før jeg tar kvelden:

BRUK KODEN “PARTY15” FOR Å FÅ -15% EKSTRA AVSLAG PÅ NELLYSALGET! UTVALGET DET GJELDER FINNER DU HER ♥

LIVET ER UFORUTSIGBART

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive når jeg føler meg så……tom. Livet er så utrolig rart, og så jævlig uforutsigbart. På mandag var jeg overlykkelig og gikk rundt med et smil hele dagen, mens i går og frem til nå føler jeg meg litt som et skall av meg selv. Ikke vet jeg helt hva jeg skal skrive heller, eller hvor mye jeg kan dele siden det ikke er noe som har skjedd direkte med meg – men med noen jeg er veldig, veldig glad i. Jeg får prøve å dele opp livet litt, og tenke at den delen av livet er utrolig tøff akkurat i dag, mens angående meg og mitt privatliv så har jeg det ufattelig bra om dagen. Hvordan kan det være så store kontraster?

Så ja, jeg kan jo kanskje si litt om hva jeg har gjort i dag. Første dag i Oslo, byen jeg elsker og som jeg gleder meg ihjel til å flytte tilbake til. Jeg møtte Ingvild i elleve-tiden, og vi dro på Bagel & Juice for å spise frokost. En tørr salat med en enda tørrere kylling. 130kr well spent.. Deretter dro vi hjem til Ingvild og spilte en runde med kort, av alle ting. Et deilig avbrekk i hverdagen, haha! Jeg er litt usikker på hva kortspillet heter, men jeg tror det er “rumble”? Det er iallfall flere runder der det er om å gjøre å få minst poeng, så taper den som sitter igjen med den høyeste scoren. Gjett hvem som vant da? MEG!!

JAKKE – FILIPPA K HER / GENSER – NEW LOOK HER / BUKSE – FILIPPA K HER / SKO – ZARA / VESKE – TIGER OF SWEDEN HER

Her har dere dagens (veldig hvite) antrekk. Ingvild sa hun ble blendet av å se på meg i sta. Jeg tror ikke hun mente det som en kompliment.. Lyset er forresten helt jævlig ute i dag, ALT for lyst. Her skal alt synes! Jeg trodde det var varmt og sol i Oslo, men det er jo dritkaldt?

Uansett. Jeg elsker antrekket, spesielt denimjakken. Jeg har handlet endel fra Filippa K i det siste og syns de har så syyykt mye fint. Denne jakken kan jo seriøst brukes til alt! Jeg har den i S om noen lurer, så den er oversized! Litt skummelt at den er hvit, da. Med tanke på at solpudder ikke er et fremmedord for meg 😉 Den overlevde heldigvis dagen, og man har jo vanish om krisen skulle oppstå og jeg søler sminke på den. Hehe. Nå sitter jeg på hotellet og venter på en venninne. Vi skal ta et par glass vin før vi skal ut å spise.

Så ja, her har du min dag kort oppsummert. Jeg sier det igjen, livet er rart..

EN FORFERDELIG NYHET

 

Tung i hodet, trøtte øyne og mange spørsmål. I går fikk jeg en forferdelig nyhet som påvirket hele dagen min. På kvelden reiste jeg til Oslo, og akkurat nå ligger jeg i hotellsengen min på Frogner House – som har blitt mitt faste bosted når jeg er i Oslo. Sentralt, nytt, fint og enkelt. Jeg liker meg godt her. Senere i dag får jeg nok svar på flere av spørsmålene jeg har, som forhåpentligvis letter hjertet mitt litt. Ta vare på de rundt dere, familie og venner er det viktigste man har i livet ♥

NY KJÆRESTE?

Hei fra flyplassen! Da er jeg på vei til Oslo, men før jeg går inn på flyet tenkte jeg bare å avklare noe. Det er flere som har spurt meg om den kjekke mannen på bildet over. Han heter Jonas, og har både blitt nevnt på bloggen og skrevet om den siste tiden. Flere lurer på om det er noen jeg holder på med, og andre tror det er min nye kjæreste.

Før det blir noen mer spekulasjoner tenkte jeg bare å avkrefte alle romanseryktene mellom meg og han. Jonas er en av mine veldig gode venner som jeg henger mye sammen med. BTW – he´s gay 😉 Uansett hvor godt jeg liker Jonas kommer det aldri til å bli noe mellom oss, med andre ord. Men, et godt vennskap som kommer til å vare livet ut er jeg sikker på vi har. Det var egentlig ikke noe mer spennende enn det jeg ville si. Hihi.

I dag har jeg hatt en helt jævlig drittdag, som jeg kommer tilbake til senere i kveld. Nå skal jeg hoppe på flyet å komme meg avgårde til hovedstaden. Vi snakkes i kveld!

UKENS OPPSKRIFT: PERFEKT HELGEMAT

Å skrive dette innlegget var ikke en god start på dagen for meg.. Her sitter jeg sulten som bare det og ser på den deilige maten som vi spiste i helgen. Haha! Som sagt fikk jeg besøk av Cathrine og Amalie, og vi hadde skikkelig craving for litt italiensk tapas. MMM. Tomat og mozzarella, spekeskinke, chorizo, stekt chevre med honning, manchego, hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus, stekte poteter og bacon sto på lørdagens meny. Det er egentlig bare å skjære opp alt, plassere det på et fat og nyte!

 

Over til noe helt annet. I natt sov jeg utrolig dårlig, og hadde de verste marerittene. Ikke husker jeg hva jeg drømte om, bare at jeg våknet flere ganger, var livredd og hadde store problemer med å sove. I dag er altså ikke en veldig god dag for meg, og jeg holder seriøst på å sovne her jeg sitter. Gleder meg allerede til å legge meg! Litt senere reiser jeg til Oslo for resten av uken, noe jeg gleder meg veldig til.

Håper alle har en fin, og våken dag.

JEG HAR HATT VIPPEEXTENSIONS I FIRE ÅR

Jeg startet med vippeextensions i 2013, og har kanskje gått uten i maks to uker til sammen siden da. Herregud, det er fire år siden! Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg ser ut 100% naturlig, og det er jo kanskje litt trist? Neida, det kommer vel en dag for det også –  hihi.

I januar skrev jeg om dette vippeserumet, som jeg har brukt en god stund nå. Mange tror at man kun kan bruke serum om man har naturlige vipper, men det er feil! Det er ingen hemmelighet at falske vipper kan slite på dine naturvipper, spesielt om du er like uforsiktig som meg. Jeg liker også å ha MYE og tunge vipper på mine egne, noe som absolutt ikke er bra med tanke på at jeg har veldig tynne, svake og nordiske vipper.

Jeg går fast til Beauty London i Bergen for å fikse vippene, og jeg er alltid like fornøyd ♥ De anbefaler meg alltid å ta litt mindre vipper siden mine er så svake fra før, men jeg nekter og tvinger de til å sette på ekstra mye. Haha! Siden jeg går på vippeserumet fra Komorebi merker jeg at vippene mine både har blitt lengre, og mye sterkere. Tidligere følte jeg at vippeextensione datt av etter én uke, mens det siste halvåret på serum holder de mye lengre siden mine egne vipper er sterkere. Disse bildene tok jeg i dag, og nå er det over en uke siden jeg fylte på sist. Ikke verst, eller hva?

Siden det er mid season sale på Nelly atm er også serumet jeg bruker på HALV PRIS! Du kan nå kjøpe det for 250kr, i stedet for 499kr som det egentlig koster. Serumet har min varmeste anbefaling, uansett om du har vippeextensions eller ikke.

Du finner serumet til halv pris HER ♥

Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å pakke. I morgen reiser jeg til Oslo for én ukes tid, og da trenger jeg endel antrekk *kremt*…. Ha en fiiiin kveld!