FRA ØL TIL PROSECCO

Heiii og god søndag! ♥ Så langt i dag har vi forflyttet oss fra Flesland til Gardermoen, der vi har hele SYV timer med mellomlanding før flyet går videre til Spania. Kunne like så greit dratt inn til byen å hentet noen småting i leiligheten som jeg gjerne skulle hatt i varmer strøk – men deeeet orket vi ikke. Heldigvis er jeg gullmedlem hos Eurobonus, og med tilgang til lounge med alt av mat og drikke inkludert er skikkelig luksus. Så langt har jeg spist en god lunsj, drukket en øl og skal straks sette i gang med proseccoen. Føler seriøst det er fredag i dag?? Helt sikkert fordi jeg er på reise.

 

GENSERHER / BUKSEHER / KOFFERTHER

Jeg sitter å tenker på hva min neste IG-video skal være. Har dere noen ønsker?

Ellers irriterer jeg meg over at man ikke kan laste ned serier til macen på netflix. Hvorfor er det bare på telefonen???

Takk for meg! Ønsk meg god tur, så snakkes vi fra Spania ♥

SKJØNNHETSDAG

ANNONSE – Affiliatelinker

GENSERHER / BUKSEHER / TØFLER  – HER

Tre snapshots fra i går! Halleluja nå er det helg folkens! I skrivende stund sitter jeg på espresso house på torgallmenningen i Bergen og føler meg som en jævla idiot. Har tydeligvis kledd på meg i søvne, og har på meg dette treningssettet med en skinnjakke til. Det ser ikke krise ut, men det er SJUKT KALDT! I dag har jeg nemlig “skjønnhetsdag” som jeg liker å kalle det. Bikinilinjer skal vokses, vipper skal fylles på, brynene skal formes og avslutningsvis skal jeg på Microneedling Restylane Skinbooster hos Akademiklinikken. Lurer på hvor mange timer jeg bruker på skjønnhet i  måneden. Det er ikke direkte få!

Så ja, her har dere et innsyn i my life as a blogger. Skal forresten prøve å filme seansen hos Akademiklinikken etterpå, så får dere se hvordan behandlingen foregår. Har jo begynt med IG-video, har dere sett min første?

LITT SOM UKENS HURTIGSKRIVING

Jeg må bare skrive til dere i pausen. Er midt i siste episoden på sesong 7 av Game of Thrones. Skulle gjerne sagt at grunnen til gårsdagens fravær var fordi jeg var travel. Men, jeg er ingen løgner – og sannheten er at jeg spilte inn én instagramvideo (som tok meg 30min) og så GOT resten av arbeidsdagen. Minus den tiden jeg brukte på å ordne meg for å spille inn filmen, og vi alle vet at denne sminkedokka ikke blir ferdig på ti minutter.

Så ja, nå har jeg litt sånn angst. Eller ikke angst, det er jo faktisk en psykisk lidelse og et ord man bruker alt for løssluppent. Jeg kunne forsåvidt bare fjernet teksten, men hva er spenningen i et sånt blogginnlegg der man pirker på hver setning? Jeg er mer…. nervøs for hvordan hverdagen min kommer til å bli nå som jeg ikke lengre kan sløse bort hele dagen min på en “tv-serie”. Haha, herregud. Jeg skrev nettopp “tv-serie”! Skulle trodd jeg var 50 år. Sier man ikke bare “serie”?

Jeg er sterkere tilbake på alle mulige kanaler fra og med i morgen. Nå har jeg gitt meg serieforbud det neste halvåret, og alt jeg kan se på er reality. Man blir liksom ikke like hekta på reality som fiksjon? Eller, hekta blir man. Men ikke på samme måte at man bare MÅ se hva som skjer mellom LVP og Dorit i neste episode av RHWO Beverly Hills. Hvem prøver jeg egentlig å lure. Man MÅ jo bare se neste episoden for å finne det ut :((( Kanskje jeg rett og slett bare må skaffe meg en slags blokkering for Tv2Sumo, Netflix, HBO og resten av streamingtjenestene. Eeeeeeeeeller slutte å blogge for å analysere serier på fulltid i stedet. Hva tror dere?

DE BESTE I BYEN

ANNONSE – Sponset behandlinger hos Beauty London

LASHES ON FLEEK ✨

Sier man forresten “on fleek” lengre, eller henger jeg etter som alltid? Hei, og god kveld fine dere! ♥ I disse tider med heftige debatter vil jeg gjerne beklage på forhånd om jeg påvirker noen til å ville fikse på fleisen etter å ha lest dette. Internettet er stort, så det er bare å klikke seg videre om man ikke ønsker påvirkning!

Jeg vil enkelt og greit gi en liten shout out til Beauty London i Bergen. Der har jeg vært fast kunde siden 2015, og ingen har rørt verken vippene eller brynene mine siden da. Eeeeller bikinilinjen for den sags skyld, da jeg også vokser meg der. Både the boss lady Nina og alle hennes FANTASTISKE ansatte får meg virkelig til å slappe av i god viten om at jeg er i trygge hender. Behandlingen jeg tar mest er volumvipper, der jeg som oftest går til Kamilla, så har jeg tatt microblading på brynene mine hos Nina! I løpet av årene har jeg gått til de fleste av jentene, og alle er like dyktige i det de driver med.

For meg er det ekstremt viktig å gå til en salong der jeg vet de ansatte er godt opplært og kurset. At man ikke ligger hjemme i stuen til noen som tar svart betaling, og du egentlig ikke aner hva de klistrer på vippene dine. Man må faktisk huske på at vippene er skjoldet til øynene (om dere forstår hva jeg mener), så man burde være veeeldig kritisk til hvem som får komme nært.

Akkurat nå har de en instagramkonkurranse gående, info finner du på bildet over!

Beauty London ligger sentralt til i Bergen sentrum, nærmere bestemt Strandgaten 88. De utfører alt fra voksing, HD-bryn, alle varianter du kan tenke deg av vipper, samt hudbehandlinger som Green Peel (som jeg anbefaler på det sterkeste!). Pluss mye mer ♥

For timebestilling kan du laste ned appen “Beauty London”, gå inn på nettsiden deres HER eller ringe 45414016 ♥

MAN ER SIN EGEN VERSTE FIENDE

ANNONSE – Affiliatelinker

Jeg har ikke publisert noe her siden før helgen, og har gått et par runder med meg selv. Føler det er press fra andre kanter, og da gjør jeg som jeg gjør best – stikker hodet i sanden å later som om livet mitt er perfekt. Ingen suksessoppskrift, for det ender bare opp med at jeg har ekstra mye å fikse opp i når jeg først kommer til overflaten. Jeg har jo blogget i sånn cirka hundre år, og mye har forandret seg. Akkurat nå har jeg vært i en periode der jeg ikke føler jeg strekker til. Jeg er rett og slett ikke flink nok. Føler jeg suger på alle plattformer. Som en venn, kjæreste, mot meg selv og ikke minst som “influenser”. Jeg trener ikke nok, spiser ikke sunt nok, sover ikke bra nok, viser ikke nok kjærlighet, er ikke flink i jobben min. Skjønner du tankemønsteret? Ekstremt destruktivt.

Men, jeg er ingen person som orker å ha det dårlig over en lengre periode. Å sitte å ha et sytete tankesett er ekstremt svakt, og en sånn person vil jeg ikke være. For jeg vet jo at jeg er god nok, sånn innerst inne. Dessuten har jeg vært igjennom sånne perioder før, og som alltid våkner jeg opp en morgen der jeg har fått nok. Nok av syting, nok av klump i magen. Som en ny start.

Kanskje dårlig forklart, men det er iallfall grunnen til at jeg ikke har oppdatert på noen dager. Jeg har rett og slett syns litt synd på meg selv. Noe som er helt OK fra tid til annen – så lenge man klarer å snap out of it til slutt. I dag føler jeg meg motivert! Om få dager ligger jeg på en strand i Spania, så det får være gulroten for en bra uke. Både på jobb, som medmenneske samt å være snill mot meg selv.

Ha en fin tirsdag ♥

GENSERHER / BUKSEHER / SKO – ZARA

ENDELIG TILBAKE I TRENINGSRUTINENE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

TRENINGSGENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER

Refererer til forrige innlegg for å si at dagen ikke har vært heeeelt i seriemodus. Jeg har jo faktisk trent! Det er ekstremt deilig å være inne i de gode treningsrutinene igjen. Får meg til å undre på hvorfor jeg sluttet i det hele tatt? Jeg merker ekstremt stor forskjell både fordi kroppen er strammere (ikke nødvendigvis så mye tynnere), energien er på topp, og jeg føler dagene bare blir lettere. De siste to årene har jeg gått med en ekkel klump i magen fra tid til annen (en mild angst, jeg vet ikke) – mens nå så er klumpen helt borte.

Ikke for å være helt treningsnørd, men jeg liker det! Nå skal jeg som sagt på fridays for å munche til den store gullmedalje. Balanse er viktig 😉 Hihi. Snakkes i morgen ♥

JEG HAR FEILET I LIVET

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER
5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER
9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

(Jeg fikk ikke til å legge på tall i photoshop, men jeg starter rekken fra øverst til venstre ♥)

FÅ -25% PÅ ALT OVER, SAMT ALT PÅ DENNE LINKEN ♥

Heiiiii og god torsdag! Jeg har hatt en dag som vanligvis ville skapt ekstremt dårlig samvittighet og sinne på meg selv. Nemlig en dag i latskapens navn der jeg har sett på serier store deler av formiddagen. Jeg har startet på sesong 5 av Game of Thrones. Som spådd klarte jeg ikke å holde meg til den éne episoden jeg tillat meg selv til frokost, så jeg forflyttet meg fra kjøkkenbordet og ned i stuen på daybeden og ble liggende der til klokken tre. Jeg er så drit lei av å skape så mye stress, angst og skyld i mitt eget hode. At man alltid skal ha så ekstremt høye forventninger til seg selv. Hva så om dagen ikke ble så effektiv? Livet går videre. For å avslutte denne dagen med stil skal jeg på date night på fridays. Elsker at jeg har en kjæreste som digger å munche junk food like mye som meg ♥♥♥♥

MIN NESTE REISE!

Nå er jeg så drit lei debatt, og ikke minst at det alltid er noen som ikke leser blogginnlegg skikkelig før de kommenterer alt mulig mellom himmel og jord. Men men, det er ikke jeg som kaster bort tid. Uansett!

I dag har jeg vært helt zombie. Mangel på søvn de siste nettene pluss travle dager. Ingenting negativt, jeg elsker jo å ha det travelt. Dessuten er det ekstra motiverende å jobbe på nå, for om en drøy uke reiser jeg til varmere strøk sammen med typen. ÅÅÅÅH det skal bli så deilig! På denne tiden av året i fjor hadde jeg både vært i Køben, på Island, i Dubai og var på vei til New York. Mens nå har jeg ikke vært utenlands siden Egypt i september :((( Ja, buhu. Jeg er både et miljøsvin og bortskjemt som har fått reist så mye. Men, jeg gleder meg fordi. Hihi!

Annonselinker:

BIKINIOVERDELHER (på -20%!) / BIKINITRUSEHER (på -60%!)

Vi reiser ikke lengre enn til Malaga, eller nærmere bestemt mellom Malaga og Marbella. Alt jeg vil nå er å ligge langflat på en solseng i konstant prosecco-bris. Og sove. Og spise! Rett og slett leve de glade pensjonerte dager.

Noen bilder fra da vi var der nede i sommer. Savn ♥

Åh, nå vet jeg såvidt hva jeg skriver. Er så trøtt at jeg holder på å faceplante ned i tastaturet. Jeg kom forresten på at jeg ikke har sett de to siste sesongene av Game of Thrones. Verdt å se? Er så redd for at jeg kommer til å ligge våken hele natten om jeg setter på første episode av sesong 5 nå, det er det siste jeg trenger. Haha! Takk for meg og god natt babes.

HVILKET FORBILDE VIL DU HA?

Jeg hadde egentlig ingen planer om å se kveldens debatt på NRK (mest fordi jeg var fornærmet fordi vgtv-debatten jeg skulle være med i utgikk – men det er en annen historie lol). Likevel engasjerte denne debatten meg såpass mye at jeg nærmest måtte blitt lagt i tvangstrøye for å ikke klikke meg inn på NRK tv. Ingen tvangstrøye i siktet, så jeg satt meg godt til rette med et glass rødvin, snusen i leppa, macen på fanget og var klar for å bli provosert. La meg først si; det er ikke alltid de som roper høyest som har rett.

Som Sophie sa – det kom ingen stor sannhet ut av debatten. Skal jeg være helt ærlig var hele opplevelsen ganske antiklimaks, bortsett fra når hun fra aftenposten (husker ikke navnet!) kom med sin punch line. Hvorfor snakker vi om følgerne våre som en gjeng hodeløse høns som ikke kan ta selvstendige valg? Om det er EN ting jeg har formidlet gang, på gang, på gang, på gang via mine sosiale medier – så er det at vi er ansvarlig for våre egne handlinger. Personlig har jeg garantert blitt påvirket av andre til valgene jeg har tatt. Fillers i leppene her, botox i pannen som 18-åring, trening, speltlomper, lite kalorier og kosttilskudd som lover deg evig lykke. Påvirkning eller ei. Til syvende og sist så var det jeg som tok disse valgene. Ingen influenser eller Kardashian. Hvorfor skal noe så enkelt gjøres så forbanna vanskelig?

Å skylde på bloggerne blir for enkelt. Da kan man like så greit sy puter under arma på samtlige av Norges ungdom når man først er i gang. Livet er faktisk ingen dans på roser. Her i landet sitter vi å klager over hvor usikker man blir fordi forbildet sitt tatoverer hodebunnen, mens en 7-timers flytur unna blir kvinner lemlestet, voldtatt og overvåket på en app slik at de alltid skal være underdanig mot mannen. Jeg har faktisk ikke ord på hvor latterlig jeg syns hele denne debatten er. Hvor latterlig jeg syns poengene er. Sist men ikke minst, hvordan denne debatten framstiller unge mennesker som sektmedlemmer uten kapasitet til å tenke for seg selv. En jævla saueflokk. Hvordan generasjon er det egentlig vi har i vente? Mennesker som ikke kan stå til ansvar for seg selv og egne valg, fordi “forbildene oppfordret oss til å gjøre det:(((“.

Sist, men ikke minst. Hvordan forbilder vil vi egentlig ha? De som alltid legger skylden på andre, og har et behov for å rette finger og finne en syndebukk?  Eller de som lever og agerer etter beste evne – uten at alt nødvendigvis er så politisk korrekt hele forbanna tiden? Ingen av oss kom vel ut av livmoren som perfekte mennesker, det gjorde iallfall ikke jeg.

Kall meg gjerne dum, naiv eller uviten. Men, er det virkelig for mye å be om at folk må lære seg å ta litt ansvar selv?

 

DEN PERFEKTE GAVEN TIL DEG SELV

REKLAME – I samarbeid med Goodiebox

Åh, jeg både elsker og hater dette pendlerlivet.. Oslo->Bergen / Bergen->Oslo. Fram og tilbake, livet i en koffert. Akkurat nå sitter jeg faktisk på flyplassen for en dagstur til Oslo. Jeg vet jo at jeg lever det beste av to verdener. Jeg kan være i leiligheten i Oslo å vie min fulle tid til venninner og de sosiale mediene, samtidig som jeg kan være i Bergen med fullt fokus på kjæreste og enda mer jobb. Det eneste jeg har blitt ekstremt lei av er pakkingen. Å planlegge hvor klærne mine skal ligge, ikke minst toalettsakene mine. I det siste har jeg faktisk vært så “lat” at jeg ikke har orket å ta med meg toalettsaker på over 100ml (som ikke kommer seg igjennom sikkerhetskontrollen), fordi jeg er så lei av å vente på bagasjen at jeg pakker med meg minst mulig.

Klær er det egentlig ikke så farlig med, men jeg merker at det er kjipt å ikke alltid ha de gode hudkremer, ansiktsmaskene, rens osv tilgjengelig til enhver tid. Men! Nå har jeg fått et nytt samarbeid som gjør hverdagen (og reisingen) ekstremt mye enklere. For litt siden siden fikk jeg min første Goodiebox, som er et forbanna genialt konsept. Kort fortalt; du får tidenes goodiebag i posten hver eneste måned. Ikke en sånn tullete goodiebag med kjipe vareprøver leverandørene bare vil ha ut av veien, men ordentlige produkter som faktisk kommer til nytte. Du mottar produkter for minst 650kr per måned, men du betaler kun 199,- inkl frakt! Si meg, hva er egentlig 199kr verdt? Hudpleie og sminke er jo ekstremt dyrt, så verdien her er helt utrolig.

Hver eneste måned har Goodiebox et nytt tema, og månedens tema er “Powered by” som har en total verdi på 1001kr. I tillegg til alt det, får du med en parfyme til verdi av 245,- som ny kunde 😀 Månedens Goodiebox inkluderer også en sheet mask som fukter i dybden og gjør huden glødende, hydrert og er en perfekt base for sminken, en blank neglelakk som kan brukes alene, eller som base og top coat på neglene dine, en maskara som ikke klumper og forlenger vippene dine (jeg bruker den over mine vippeextensions) samt mine to absolutte favoritter:

Banana setting powder og Absolut Repair-sjampoen fra L’oreal! Banana-pudderet er kanskje det beste setting-pudderet jeg har prøvd. Det legger seg helt fløyelsmykt over sminken og gjør at den holder hele dagen. Jeg har brukt det i ca en uke nå (også på bildene fra den siste tiden, samt dette innlegget). Hvor fint?! Som dere vet er jeg i en periode der jeg har fullt fokus på å pleie håret mitt, så denne reparerende sjampoen i reisestørrelse er perfekt for meg som alltid er på farten. Wii ♥

De meste av produktene er i full size, men det som er så genialt (spesielt for meg) er at noen av produktene også er i reisestørrelse. Så konklusjonen; jeg kan ha noen produkter fast i Oslo, noen produkter fast i Bergen, mens resten av mine favoritter kan jeg ta med meg som håndbagasje de turene jeg er for lat til å sende en koffert. Det optimale hadde naturligvis vært å ha alt samlet, men det har jo du kanskje muligheten til? Det er nye produkter i Goodiebox hver eneste måned, fra seriøse leverandører som er rå innen hud og hårpleie. Kanskje du får deg noen nye favoritter, mens de produktene som kanskje ikke faller helt i smak kan man jo alltids gi videre som bursdagsgaver og lignende ♥

Goodiebox koster som sagt 199,- (inkl frakt) hver måned, og du er garantert produkter for et minimum på 650kr. Som regel er verdien også høyere! Du er også sikret kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører.

Om du vil skjemme deg bort med en månedlig Goodiebox kan du klikke deg inn HER ♥

Hvem vet hva neste måneds leveranse bringer? 😉