STENGE KOMMENTARFELTET

IMG_1786-2

Hei og god fredag alle fine ♥ Beklager at jeg oppdaterer så slapt her om dagen. Jeg er generelt umotivert og sliten for tiden, og derfor kan det være vanskelig å utlevere seg selv på måten man ønsker. Jeg vil likevel dere skal vite at jeg setter helt sykt stor pris på at dere fremdeles klikker dere inn her, og gjør det mulig for meg å ha min største hobby og lidenskap som jobb. Man kan liksom ikke sykemelde seg som blogger, så da får det bare være en litt dårlig periode til ting faller på plass igjen.
De siste dagene har jeg tenkt mye på om jeg skal stenge kommentarfeltet mitt, og jeg har vel egentlig bestemt meg for å gjøre det for en liten periode. Iallfall for noen uker i første omgang, så får vi se hvordan ting ser ut. Det er ikke fordi jeg får så mange stygge kommentarer, heller tvert i mot! 99% av ting dere poster her er jo bare støttende og positive. Men med det sagt så har jeg fått tilbakemelding på alt jeg gjør i livet omtrent i åtte år. Akkurat nå merker jeg at jeg trenger litt ro. Å leve som en offentlig person er et valg jeg tok for lenge siden, og det har jeg også vært komfortabel med hele veien. Likevel trenger jeg bare en pause fra å alltid måtte få tilbakemeldinger på det jeg gjør for en stund. Jeg elsker jo å kunne kommunisere med dere, så det blir nok ingen lang pause 🙂 Det er bare vanskelig å alltid ha noen som henger over deg, om du skjønner? Så ja, for nå får det blir enveiskommunikasjon her fremover. Om det skulle være noe så er det såklart bare å sende en mail til [email protected]! Håper på forståelse for det, og igjen – tusen takk for at du leser bloggen min.

IMG_1642-2IMG_1677-2IMG_1725 kopi-2

Jakke – i beige HER / Bukse – HER / Sko – HER / Veske – HER

Ellers er jeg glad for at det er fredag og snart HELG! Jeg har flere venninner som kommer til Bergen i helgen, og jeg gleder meg som en gal til å ha skikkelig kvalitetstid. I natt sov beste Ingvild over hos meg også, hun flyttet til Oslo før sommeren og Bergen er virkelig ikke det samme uten henne. Linn kommer også i dag, så dette blir nok en veldig bra helg!

JAKKER PÅ -70%

IMG_4029-2

• Jakken min finner du HER •

Huff, hva skjedde med at gradene bare raste nedover i dag da? Jeg holdt seriøst på å fryse ihjel da jeg gikk hjemmefra tidligere. Nå er sommeren offisielt over, det kan vi si for sikkert. Eller man vet jo aldri, personlig håper jeg på enda en tropenatt i midten av oktober! Hvor deilig hadde ikke det vært? 😀
Siden det plutselig ble så kaldt i luften nå er jeg på en liten nettshoppingrunde på Nelly, for de har nemlig opptil -70% avslag på et utvalg av jakker. Under har dere noen av mine mange favoritter:

 

Skjermbilde 2016-09-28 kl. 16.36.42
HER • HER • HER • HER • HER

Hele utvalget av jakker på salg finner du HER ♥

Nå skal jeg straks lage meg litt deilig middag før jeg skal ut å lufte meg litt. I kveld skal vi på åpningen av den nye T-Michael og Norwegian Rain butikken i Bergen. Det blir nok veldig hyggelig, ikke hver onsdag man gjør slike ting! Ved mindre man bor i Oslo da, der er det jo butikkåpninger og produktlanseringen annenhver dag føles det som.. Haha! Moro at det skjer noe gøy i Bergen også 🙂 Håper alle får en fin kveld, så snakkes vi mer i morgen.

DÅRLIG SAMVITTIGHET

IMG_3781-2

• VERDENS BESTE VENN •

God morgen! Eller man kan kanskje ikke si god morgen når klokken er så mye, men jeg har ikke orket å åpne macen før nå. Jeg har drømt så utrolig mye i natt, så jeg føler meg helt rar i dag. Noen ganger setter drømmene seg sånn skikkelig i kroppen i flere timer etter jeg har våknet, og alle følelsene jeg hadde i drømmen ligger fremdeles å ulmer i meg. Æææ, det er så ekkelt! Det er lenge siden jeg hadde det sånn sist, og jeg håper også det er lenge til neste gang. Det er utrolig vanskelig å forklare uten å fortelle om hele drømmen, men jeg klarer egentlig ikke sette ord på det. Jeg føler meg liksom bare tom, umotivert og trist. Akkurat nå vil jeg bare kaste meg under dynen igjen, sette på en serie å sovne. Håper jeg klarer å riste denne følelsen av meg snart, for jeg har jo egentlig en fin dag i vente. Å grave seg ned hjelper ingen.

IMG_3756-2IMG_3777-2

Heldigvis har jeg denne snuppa som alltid får meg til å smile. Hun er seriøst den morsomste hunden i verden, med den største personligheten. Ja, alle sier vel det om sine egne kjæledyr, men da har de ikke møtt Zara.. Haha! Jeg har vært så mye på farten den siste uken, og bare såvidt vært hjemom i leiligheten så jeg har skikkelig dårlig samvittighet ovenfor henne. Hun er jo vant med å være alene hjemme, men det har kanskje blitt litt mye de siste dagene. Agendaen min er full frem til helgen, mens neste uke skal jeg sette av masse tid til min firbente bestevenn ♥

 

MY SOLEMATE

IMG_0681-2

God tirsdag ♥ Jeg skrev i forrige uke at jeg hadde startet å bruke Gel Activ innleggssåle fra Scholl. Nå har jeg brukt sålen i en knapp måned, og jeg tenkte å tipse om de igjen. Jeg får ofte veldig vondt i ryggen når jeg går lenge eller står stille, og det er jo absolutt ingen hemmelighet at skoene vi bruker i dag ikke akkurat er snill mot verken bena eller ryggen. Iallfall ikke skoene jeg bruker, haha!
Om noen kanskje misforsto meg i forrige innlegg så tenkte jeg å oppklare nå. Mange tror kanskje man bare kan bruke innleggssålen i ett par sko, og at man må kjøpe flere etter hvor mange par man liker å variere med. Det er helt feil! Når du først har tilpasset sålen etter din fot er det bare å variere den i så mange sko du ønsker 🙂 Du legger enkelt og greit sålen ned i skoen, og den sitter ikke fast med lim eller noe sånt. Under ser du de fire parene jeg bruker mest i hverdagen, og jeg bruker Scholl Gel Activ Everyday i alle sammen.

IMG_1249 kopi-2

IMG_1254 kopi-2

IMG_1267 kopi-2

Smart, eller hva? 😉 Bena og ryggen skal man jo ha hele livet, og jeg er dessverre ingen person som liker å bruke de “beste” skoene for noen av delene. Om du sliter med ryggen slik som meg, eller rett og slett vil forebygge fremtidig slitasje anbefaler jeg virkelig disse innleggssålene! Som jeg skrev i dette innlegget kommer en liten bruksanvisning og hva det er godt for her:

Slik gjør du det:

• Klipp sålen med en saks i henhold til hvilken skostørrelse du har (det er merket på sålen)
• Gjerne fjern den sålen du allerede har i skoen hvis det er mulig
•Legg GelActiv ned i skoen med det myke gelépartiet (blå og gult) vendt ned

Everyday (sålen jeg bruker):

• Tilpasset vanlig hverdagsaktivitet
• Passer for pensko, fritidssko, vanlig sko, boots og arbeidssko
• Den faste gule geléen støtter føttenes bue og hæl i det foten treffer bakken
• Den mer myke blå geléen tar imot støt

IMG_0622-2

Jeg bruker sålen Scholl Gel Activ Everyday, men det finnes også Work og Sport. Om du skal gå til anskaffelse av en slik innleggssåle anbefaler jeg deg å velge den som passer din livsstil best. Jeg kom fram til at Everyday er den sålen som passer best til min hverdag 🙂
Om du ønsker å lese mer om Scholl Gel Activ Everyday eller en av de andre variantene, klikk deg inn på siden til Apotek 1 her ♥

KONKURRANSE!  Nå kan du vinne hele kolleksjonen av GelActiv- innleggssåler, sammen med hele pedikyr-serien fra Scholl Velvet Smooth: Soothing Foot Soak, Intensive Serum, Moisturizer, Nourishing Night Cream.  Legg igjen en kommentar med mailen din om du ønsker å vinne 😀

#SchollSolemate #JuliaNylandSolemate

 

LUKSUSPROBLEM

IMG_5440-2

IMG_5358-2IMG_5371-2  IMG_5448-2IMG_5467-2IMG_5499-2

Jakke – Acne (lignende her) / Genserher / Over knee bootsher / Sunnies – Céline / Veske – Balenciaga

Hei, beklager sen oppdatering! I dag går alt i sneglemodus hos meg, og jeg bruker typ ti minutter på ting jeg egentlig bruker å gjøre på to sekunder. Hodet mitt er et helt annet sted enn jobb akkurat nå, det er nok derfor alt går så sakte 🙂 Nå har det forresten blitt storm i Bergen, noe jeg ikke klarer å bestemme for om jeg liker eller ei. Det er jo ganske koselig når man er hjemme, eller på natten når man hører det herje utenfor mens du er under dynen. Mens i hverdagen er det jo litt stress å måtte passe på at vippene ikke blåser av bare man skal lufte bikkja liksom.. Apropos vipper, nå skal jeg straks avgårde for å fylle på mine hos Beauty London. Ææ det er så alt for lenge siden sist!
Her er forresten antrekket jeg egentlig skulle postet for lenge siden! Jeg har et lite luksusproblem for tiden, og det er at jeg har typ ti forskjellige antrekk jeg ikke har postet.. Jeg har med andre ord vært flink å ta bilder under ferien min, men ikke oppdatert her. Nå har jeg nesten “for mange” antrekksinnlegg, for det er jo ikke gøy om de kommer hver dag eller?

 

IM BACK

Hei, det var lenge siden! Jeg trengte en liten pause fra all jobb, og har ladet batteriene i Molde den siste uken. Når man lever av å alltid måtte gi av seg selv sier det stopp noen ganger. Jeg hadde ikke noe å gi forrige uke, så da lot jeg heller bloggen støve litt ned. Men, nå er jeg tilbake for fullt! Jeg har savnet å dele her inne, så nå håper jeg dere titter innom like mye som før ♥ I dag er jeg tilbake i butikken, og det er supergøy å stå på gulvet på Janne & Julia igjen. Fine butikken! Vi har fått mye varer mens jeg har vært borte også, og det er sååå gøy!! Jeg skal oppdatere nettbutikken med alt det nye ila dagen, så da anbefaler jeg å stikke innom litt senere 😀

IMG_0497-2

Jeg har mye å se frem over denne høsten, så nå er jeg egentlig bare motivert til å fortsette å jobbe i den gode rytmen jeg hadde før den lille ferien min. Nå er det faktisk under en måned til jeg setter snuten mot Roma, Napoli, Capri og Barcelona også. Wæææ, håper ukene går fort! Heldigvis er det mye på agendaen denne uken, med bl.annet diverse innkjøp, middager og festligheter med leverandører og venner. I helgen kommer min kjære Linn på besøk fra Molde også, og det gleder jeg meg ekstremt til.

IMG_0503 kopi-2

Nå skal jeg fortsette med å legge inn de nye varene i nettbutikken, så snakkes vi igjen litt senere. Håper alle har en fin mandag ♥

HOME.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Home is where the heart is, sies det. Selv om hjertet mitt virkelig ikke tilhører Molde så er det likevel deilig å komme hjem. Hjem til familie, hjem til fjell, hjem til en roligere livsstil og ikke minst hjem til venner som bor her selv om jeg har gitt de streng beskjed om å flytte til Bergen. På dager som dette er jeg likevel glad for at de bor i Molde, hvis ikke hadde det ikke vært like kult å komme hjem.

EN BEDRE HVERDAG

scholl

Hei alle fine ♥
Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag i butikken, og skal straks sette snuten mot Flesland. Det er veldig mange som spør meg mye rundt hvordan det er å jobbe i sin egen butikk, og jeg lover at det kommer et innlegg rundt det senere! Likevel har jeg lyst til å nevne noen ting, som jeg tror kan være nyttig for alle enten du jobber i butikk eller ei.
Jeg har alltid vært plaget med ryggen om jeg har gått eller stått lenge. Det spiller ingen rolle hvilken sko jeg har på meg omtrent, dette er en “skade” jeg har hatt helt siden jeg sluttet på rytmisk gymnastikk da jeg var 16. Det er ikke veldig vondt, men jeg merker jeg fort blir sliten etter en lang dag. Som fulltidsblogger i flere år nå har jeg kanskje ikke hatt den aktiveste hverdagen (haha), og man sitter mange timer foran dataen å jobber. Det ble derfor et sjokk for meg da jeg plutselig skulle stå i butikken mange timer i gangen. Herregud, så vondt jeg hadde i ryggen etter en lang dag! Jeg ble tipset om Scholl sine Gel Activ innleggssåler, og begynte å bruke de for et par uker siden. Det er enkelt og greit såler du legger ned i din egen sko som gir foten din støtte og mindre belastning for harde underlag. Jeg bruker sålen i alle skoene mine om dagen, for du kan enkelt bytte de til andre sko. De passer både i sneakers, boots, joggesko, dress-sko osv..

IMG_1196-2

Slik gjør du det:


• Klipp sålen med en saks i henhold til hvilken skostørrelse du har (det er merket på sålen)
• Gjerne fjern den sålen du allerede har i skoen hvis det er mulig
•Legg GelActiv ned i skoen med det myke gelépartiet (blå og gult) vendt ned
IMG_1203-2
IMG_1209-2

Everyday (sålen jeg bruker):


• Tilpasset vanlig hverdagsaktivitet
• Passer for pensko, fritidssko, vanlig sko, boots og arbeidssko
• Den faste gule geléen støtter føttenes bue og hæl i det foten treffer bakken
• Den mer myke blå geléen tar imot støt
Jeg merker så utrolig stor forskjell både på ben og rygg, så dette er et tips til deg enten om du har plager fra før eller rett og slett vil forebygge fremtidig slitasje. Det er jo ingen hemmelighet at hverdagsskoene man bruker ikke akkurat er vennlig for verken ben eller rygg. Jeg bruker iallfall sålene både når jeg jobber i butikken, skal gå en tur med Zara eller rett og slett er på farten.

IMG_0858-2

Scholl Gel Activ Everyday er den sålen jeg kom frem til passet best til meg og min hverdag, men de har også Sport og Work. Det er lurt å velge den du tror passer best til din livsstil 🙂

Om du ønsker å lese mer om Scholl Gel Activ Everyday eller en av de andre variantene, klikk deg inn på siden til Apotek 1 HER ♥

#SchollSolemate #JuliaSolemate

 

TING JEG SKAL BLI FLINKERE TIL

• Trene. Det siste året har egentlig alt annet vært i fokus enn akkurat dette. Jeg har trent hele livet mitt, og det har alltid gitt meg mye glede og energi. Denne høsten skal jeg virkelig få fart på treningen igjen, bare positive ting kan komme av det!
• Lage mer mat. Jeg elsker å lage mat, invitere venner og prøve nye matretter. I høst skal jeg virkelig teste ut nye oppskrifter, invitere på koselige middagsbesøk og bruke mye tid på kjøkkenet. Har du en favorittoppskrift? Kom gjerne med den! Sunn eller usunn spiller ingen rolle for meg 🙂
• Dele ting. Tro det eller ei, men jeg er en utrolig privat person. Ikke om overfladiske ting som man kan prate løst og lett om, men det er et minimalt antall mennesker der ute som vet mine innerste følelser. Det er egentlig utrolig dumt, for jeg har virkelig verdens mest fantastiske venner jeg kan prate med. Jeg velger bare ikke å gjøre det. Jeg føler jeg blir mindre sårbar jo færre som vet hva som egentlig foregår i livet mitt. Likevel har jeg blitt helt overbevist om den siste uken at å prate om ting som er vanskelig er den beste terapien. De siste dagene har jeg virkelig lettet på sløret, og jeg føler meg allerede ti kilo letter. Man trenger ikke å være så sterk hele tiden. En helt ny hverdag for meg!

IMG_4718-2

Jakke her • Bukse her

• Vise vennene mine at jeg setter pris på de. Jeg har så mange fine, gode og fantastiske mennesker i livet mitt som jeg virkelig stoler på. Likevel er jeg utrolig dårlig til å holde kontakten om de ikke bor i samme by. Jeg hater jo å tekste, så jeg får bli flinkere til å ringe de jeg er glad i.
• Jobbe hardere. De siste årene har jeg vært så heldig å ha denne bloggen som min eneste inntektskilde. Herregud jeg tror ikke dere forstår hvor heldig jeg føler meg! I år har jeg også åpnet butikk, noe jeg aldri hadde fått til uten dere lesere. Fremover skal jeg virkelig jobbe, stå på og vise at jeg fortjener plassen jeg har både i bloggverdenen og i butikkbransjen.
• Stresse mindre. Jeg har egentlig aldri vært en stresset person, men det siste halvåret har det vært helt kaos i hodet mitt. For mye tanker. Her gjelder det igjen å prate med vennene mine, da er det nok mye lettere å sortere alt og håndtere stresset på en bedre måte.
• Gå mer tur. Da vet jeg iallfall at frøken Zara blir glad 😉 Jeg har aldri vært en fjelltur-jente, og har egentlig syns tanken på det har vært fryktelig slitsomt. Likevel er det jo noe helt spesielt med det, så noen fjellturer blir det nok på meg denne høsten! Jeg krysser iallfall fingrene for at jeg klarer det, haha.

IMG_4669-2

Har du noen mål for høsten? 🙂

HØSTJAKKE I BOKS

(annonselenker)

IMG_1178 kopi-2

IMG_1072-2IMG_1106-2IMG_1142-2

 

Jakke HER

God kveld! Da var plutselig sommeren over. Eller det føles iallfall sånn. For et par dager siden kunne man omtrent strutte rundt i bikini, mens i dag så jeg meg nødt til å finne fram en av årets høstjakker. Denne kjøpte jeg faktisk for et par uker siden, men har ikke blitt brukt før nå. Det er jo egentlig deilig, for jeg er jo uten tvil en sommerjente! Likevel syns jeg ikke det er så trist at høsten kommer snikende på likevel. Det er en ny sesong, og det liker jeg å se på som nye muligheter. Det er jo også min favorittårstid når det kommer til mote. Hvem elsker vel ikke varme jakker, store skjerf, boots og strikkagensere?
Nå blir jeg straks hentet av Cathrine, og vi skal på filmkveld hjemme hos Eirin. Dette er faktisk tredje kveld på rad jeg henger med disse to. At vi trives i hverandres selskap kan man ikke si noe på, haha! Det er godt å ha gode venninner rundt seg, for det er definitivt et av de viktigste sikkerhetsnettet man har i livet.

Nelly har forresten laget en høstjakke-guide som jeg anbefaler å sjekke ut om du er på jakt etter høstens jakke! Du finner den HER ♥ Jeg kan godt lage en kollasj med mine favoritter også om det er ønskelig?