LITT NYTT INTERIØR

(Inneholder annonselenker)

God lørdag! I natt sov jeg over tolv timer, noe som er veldig sjokkerende. Skulle liksom være våken til over midnatt slik at jeg kunne ringe June som har bursdag i dag, men bestemoren i meg sovnet halv elleve. Man skulle kanskje trodd jeg var megauthvilt i dag tidlig, men tvert imot. Når jeg sover så mange timer blir kroppen helt i zombiemodus, så når jeg så meg i speilet var personen som møtte meg en vrak. Hjelp! Nå skal jeg hoppe i dusjen og prøve å rette på skaden, under finner dere mine nye interiørkjøp!

inter
Vase kjøpt på Illum Bolighus og duftlys fra Lexington, fikk den i bursdagsgave <3 Så fint!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tredelt skål fra Muuto finner du HER 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Såpepumpe og krus i ekte marmor fra Mette Ditmer, elsker de!! Du finner lignende her og her 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPute fra Missoni 🙂

Noe som falt i smak? 

RABATTKODE PÅ NELLY!

Annonselenker

(Edit: Nå fungerer rabattkoden, happy shopping :D) Jeg har en liten nyhet til dere, og det er at om du bruker koden JULIASTARTSPRING på nelly får du 15% avslag på alle kjøp over 600kr! Det gjelder til og med salgsvarer, så det er jo en megadeal 😀 Under har dere mine favoritter, så kan dere shoppe HER. Vi snakkes senere! (Koden gjelder ut i lørdag 28.feb)

1
1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

FOR EN FEST!

Først vil jeg beklage så mye for innlegget under! Har sendt mail til nelly, og de skal fikse koden så fort som mulig. Legger ut et nytt innlegg når rabattkoden er klar 😀

Over til i går! Hadde en helt fantastisk feiring av bursdagen til meg og Ingvild. De første timene stresset jeg endel, for stuen min var alt for full og jeg hadde ikke nok sitteplasser til alle. Hater når jeg ikke føler jeg er en skikkelig vert og at folk ikke koser seg. Tydeligvis tok jeg feil og alle var superfornøyde, og det gjorde at jeg endelig kunne slappe av og nyte dagen! Vi ble hentet i to store maxitaxier hos meg litt før åtte, deretter fortsatte festen på Calibar til de sene nattetimer. For en fest altså, er så glad for at så mange ville feire med oss 😀 Et lite bildedryss:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg hadde på meg min nye kjole i går, den finner dere HER! (Annonselenke)

Formen i dag er sinnsykt bra, iallefall med tanke på hvor mye det ble innabords i går. Leiligheten så helt forferdelig ut i dag tidlig, men noe annet kan man ikke forvente med nesten 30 gjester, haha. Har ryddet og vasket siden jeg sto opp, og nå er jeg endelig på siste oppvaskmaskin med glass, wihuuuu! Nå skal jeg slappe av med litt serier før jeg finner ut hva jeg skal gjøre ikveld. Håper dere har en fin fredag så langt, og koser dere i helgen! Apropos, noen som har noen spennende planer? 😀

BEIGE

Nå har jeg fem minutter ledig før resten av maten skal lages. Kristoffer og Aleks har sagt ja til å være kokker i kveld også, så da slipper jeg å stresse så mye! denne kvelden kommer til å bli så bra, først tapasvors med våre gode venninner før det braker løs på Calibar klokken åtte. Im so exited!! Under finner dere antrekket mitt mellom slagene, elsker virkelig min nye genser. De har den i mange forskjellige farger på nelly også, wihu 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser HER / Sko – Primeboots

FOOD HEAVEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette vil jeg ha til frokost.. I går ble vi invitert over på pinnekjøttmiddag av en av kompisene til Kristoffer. Det smakte helt ah-mazing, og til neste år skal jeg definitivt kjøpe inn ti kilo pinnekjøtt som skal i frysen. Da kan man lage seg en digg middag både i februar, juli og oktober 😉 Smakte også på soyapølse for første gang i går, siden kjæresten til Aleks er vegetarianer. Syns det smakte utrolig godt!

I dag har jeg det utrolig travelt, først på agendaen står mathandling og laging av tapas til ikveld. Klokken fem ramler det rundt 20 jenter inn i leiligheten, så før den tid må alt være fikset, både leiligheten og trynet mitt! Oppdaterer underveis, wihu 😀

TÅREVÅT ETTERMIDDAG

Huff dette ble en tårevåt ettermiddag. Har ikke gjort annet enn selvpining den siste halvtimen. Kom over en nettside som heter dyreelskerne.no, der de bl.annet deler mange filmer av hjemløse eller mishandlete hunder, som blir tatt inn av et shelter, vasket og stelt. Det strammer seg i hele kroppen min av å se disse filmene og jeg får så utrolig vondt. Samtidig blir jeg så glad når de blir adoptert og får et bra hjem. Når vi kjøper hus skal jeg definitivt adoptere en hund, selvom jeg egentliv vil adoptere alle sammen og gi de et trygt og godt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk også fylt på 3D-vippene mine på TL salongen ved laguneparken i dag! Nå har jeg skikkelig volumvipper før bursdagsfesten min i morgen, jippi <3 For timebestilling kan dere ringe 55010194. Jentene på TL salongen er virkelig verdens flinkeste og så utrolig hyggelige! Koser meg alltid sånn der og blir skikkelig bortskjemt 🙂 Min behandling blir sponset!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA(Dekselet kan du kjøpe her)

Noen detaljebilder fra dagen min. Hadde på meg det nærmste jeg kom til en joggedress, nemlig jumpsuiten min fra nelly. Så utrolig behagelig! Ikveld er jeg faktisk invitert på pinnekjøtt, så dere kan tro jeg gleder meg. Først skal jeg bare innom Illum bolighus for å kjøpe inn litt nytt til leiligheten, fikk gavekort i bursdagen min som jeg gleder meg ihjel til å bruke! Håper den nye putekolleksjonen til Missoni har kommet inn, sikler sånn på noen nye sofaputer 😀

NEW PRIMEBOOTS

Ah, beklager sen oppdatering her! Som sagt feiret vi bursdagen til Isabel i går, og det ble egentlig ganske sent. Eller, jeg kom jo hjem fra byen kanskje halv to eller noe, men da jeg kom hjem bestemte jeg meg tydeligvis for å ha seriemaraton og matlaging, før jeg sovnet i fem tiden. Skjønte greit lite da jeg våknet på sofaen i dag tidlig med smuler rundt munnen og en flaske pepsi max i hånda. Herlighet så mye jeg hadde gitt for å kunne avlyse alle dagens planer og bare dra meg på sofaen resten av dagen, men det kan jeg jo ikke..

Èn ting som er helt sikkert er at jeg skal bruke mine nye primeboots i dag! Kjøpte de på Høyer, og de var på hele 70% avslag. Jeg sto bare å måpte når jeg så det, og måtte spørre hun i kassen sikkert ti ganger om “det virkelig var sant at de var på salg”, haha! Det var virkelig et bra skokupp 😀 Jeg har jo også de svarte med gullglidelås bak (finnes her), men nå kan jeg variere litt! De har masse forskjellige modeller på nelly forresten, se hele utvalget her. (annonselenke)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns du om bootsene? Et bra kupp eller hva? 😀

FINANSHAT

Hei! Herregud jeg hater finans. Ikke fordi det er så kjedelig, men fordi det er så vanskelig! Jeg er virkelig ikke en matteperson og har et korttidsminne som en gullfisk. Husker såvidt hva 2+2 er, så da kan dere jo se for dere hvordan jeg er i finanstimene. Haha! Jeg skriver liksom bare ned det foreleseren skriver på tavlen, så notatboken min er full av tall jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med. Så etter hver oppgave spør Johnny (foreleser) om vi skjønte det, og så ser han ofte bort der jeg sitter, mens jeg nikker ivrig på hodet og er heeelt med liksom. Løgn! Tør liksom ikke å stille spørsmål hvert andre minutt siden vi er flere hundre i forelesning. Da får jeg heller øve på egenhånd sammen med mine smarte venninner.

Apropos venninner, nå skal jeg i bursdag til Isabel som er nestneder i BIS marketing, gleder meg masse 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJakke – Zara / GenserHER / Skjørt HER/ Veske – Leo Wulff / Sko – Primeboots HER (annonselenker)

Liker dere at jeg har dagens antrekk? Legg gjerne igjen en kommentar, syns det er skremmende stille her om dagen.. Motivasjonen min avhenger veldig av tilbakemeldingene fra dere! 

VERDENS BESTE REDIGERINGSPROGRAM!

Hei! Noen lurer på hvordan jeg redigerer bildene mine, og jeg har en gledelig nyhet å dele med dere. Har nemlig blitt heeelt frelst av lightroom! Det var Cathrine som introduserte meg for det, og jeg kan virkelig ikke takke henne nok 😀 Det kan få et bilde helt perfekt, og dessuten er det veldig lett! Har jo photoshop på macen også, men det skjønner jeg ikke en dritt av uansett. Hah!

Bare se forskjellen, SYKT!

Eksempel 1:eks1

Eksempel 2:eks2

Eksempel 3:eks3

Favorittredigeringen min må nok være nummer 3, herregud for en forskjell! Orginalbildet tok jeg i farten av maten, og jeg var så sulten at jeg ikke orket å stille inn kamera slik at det ble lysere. Null problem, for lightroom fikser alt! Bildene blir så delikate og lyse, elsker det.

Lightroom er superenkelt å bruke, likevel er det noen småting som kan være litt uvant. Tenkte å komme med noen tips slik at dere eventuelt slipper å tulle med det i starten 🙂

1: Når du har importert bildene du vil redigere inn i programmet, trykker du på “develop” øverst til høyre for å starte redigeringen. Der finner du et panel til høyre med alt du kan redigere. Her er det bare å prøve seg fram!

2: Jeg gjør nesten det samme på alle bilder. Den øverste innstillingen kan man redigere bildet blåere eller gulere. Jeg drar den alltid mot den blå, for da blir bildet hvitere. Ofte blir bildene man tar veldig gule, iallefall om man tar de inne, derfor jevner denne ut slik at det verken blir gult eller blått, men hvitt (eller den fargen du ønsker). Så stiller jeg litt på kontrasten, gjør bildene hvitere osv. Det er litt vanskelig å forklare, men veldig lett å utføre! Som sagt er det bare å prøve seg litt fram.

3: Når du er ferdig å redigere trykker du IKKE på ctrl+S som i mange andre program, men du må høyreklikke på selvet bildet og velge “export”. Først da blir bildet lagret i en mappe du selv velger. Jeg gjør det veldig lettvint og velger alltid skrivebordet!

4: Det finnes massevis av filmer på youtube med smarte triks til redigering i lightroom, her er det bare å google seg fram! 🙂

Under finner dere en typisk måte jeg redigerer bildene mine på, innstillingene ser dere til høyre:

Skjermbilde 2015-02-23 kl. 22.16.45

Jeg bestilte lightroom via adobe.com. Tror jeg betaler 90kr i måneden eller noe for både lightroom og photoshop. Usikker på hva det koster om du kun skal ha lightroom! Det er virkelig en vel verdt investering for min del som tar så mange bilder hver eneste dag 🙂

Håper innlegget falt i smak og at noen fikk litt bilderedigeringshjelp! Hihi.

LIK innlegget om du vil at jeg skal komme med flere tips!

DAGSKINO MED KIDSA

Hei 😀 Bursdagen har virkelig vært så fin! Startet med å gå en tur i byen, og fikk med meg mye fint fra Illum som er et interiøsmagasin i Bergen, pluss et par lekre boots fra Høyer. Viser dere senere! Vi dro også på kino klokken tre, noe tror nok aldri jeg har vært så tidlig på kino før? Etter jeg så klientellet i kinosalen burde det kanskje lyse en lampe i topplokket, for der satt det en gjeng med ungdommer med modne kviser, dunbarter en veldig intern humor der høylytt prating og kasting av popcorn sto i fokus. Vi så Jupiter Ascending med bl.annet Channing Tatum, og jeg hadde så høye forhåpninger til filmen. Syns egentlig det var ganske rar? Så ingen favoritt her i gården. Spesielt ikke siden dunbarten bak meg tydeligvis hadde kramper i foten og sparket meg i ryggen med jevne mellomrom. De syns også det var veldig kleint når hovedrollene begynte å kline, og da gikk det et stort fnis gjennom salen. Hah, hør på meg da. Hele 22 år i dag og så forbanna voksen da vettu!

Etter filmen dro vi på Soya for å spise middag og ta noen drinker, før vi kjøpte masse blomster og dro hjem. Nå blir det bare avslapping resten av kvelden slik at jeg er klar for skole igjen i morgen. Gikk glipp av alle finanstimene forrige uke siden jeg var syk, så har mye å ta igjen! Åh, bare ser for meg Johnny (foreleseren) kommer bort til meg for å vite svaret på et regnestykke, og jeg bare “hihi jeg vet ikke (som vanlig)”. Mitt mål for året er definitivt å rekke opp hånden minst én gang når han spør om noen vet svaret!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA