LEILIGHETSUPDATE OG INTERIØR

ANNONSE – Affiliatelinker

Heihei ♥ Disse bildene la jeg ut av leiligheten min for ca to måneder siden, med mange planer om å endre på alt interiøret. Som dere ser er det ganske tomt og “ungkarstil” der akkurat nå siden det var møblert da jeg flyttet inn. Siden det er stor plass og ekstremt mye potensiale hadde jeg gledet meg til innredningsprosessen. Jeg ville bl.annet lage en moderne marokkansk lounge i stuen, pluss et nydelig spiseområde til middagsgjester. Men… Jeg må dessverre innrømme at det eneste skrittet jeg har kommet nærmere en reformert leilighet er at jeg har kjøpt en ny hylle… Thats it!! Nå må jeg virkelig få ut fingeren å starte på innredningsprosessen. I dag har de jo så mye salg overalt også siden det er Cyber Monday, og jeg har funnet sykt mye fint hos Jotex jeg tenkte å dele med dere, samt høre hva du syns?

JOTEX

OPPTIL -80% HER

1. HER / 2. HER / 3. HER

Jeg tenker kanskje å kjøpe ett av disse gulvteppene, men er litt usikker på hvilket. Syns alle var sykt fine! Hvordan likte du best? Vil bare tips om at alle disse er på salg, link til resten av teppene på opptil 70% salg finner du her

VASE: HER / BILDE: HER / SKÅL: HER

Ser for meg vasen kommer til å være sååå fin med pampas i, bildet MÅ jo bare passe inn i den marokkanske loungen (haha ler hver gang jeg skriver det, virker så over the top), og skålen også? Hva syns du? 😀 Alle her er også på salg, og resten av dekoret til opptil -80% finner du her!

SENGEGAVL: HER / PUFF: HER / SIDEBORD: HER
STOL: HER / SOFABORD: HER / SOFA: HER

Når det kommer til møbler så vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal starte. Det er SÅÅÅ mye fint! Kommer nok til å ende opp med trehundre forskjellige stiler, men hvem bryr seg. Mitt hjem, mine regler 🙋🏼 Møbler er på opptil 60% avslag her!

Noe som kunne passet inn hos meg tror du? 😀 Ha en fin mandag! Eller cyber monday som det nå heter…

KODE SOM GIR -35% PÅ NELLY!

ANNONSE – I samarbeid med Nelly

Heyyyy ho! Kan man skrive det sånn, eller betyr det “hei hoe?”. Haha, jeg mente iallfall å komme med en hyggelig og julete hilsen 😀 Før jeg logger av for dagen ville jeg bare gi dere en aldri så liten gladnyhet! Akkurat nå får du hele -35%(!!!) rabatt på Nelly. Klikk deg inn HER og bruk koden “JULIA35”. Happy shopping!

JAKKEHER

JAKKEHER

BUKSEHER

JAKKEHER

KJOLEHER

JAKKEHER

KJOLEHER

-35% PÅ ALT FRA NLY BY NELLY MED KODEN

JULIA35

EN BERG OG DALBANE

ANNONSE – Affiliatelinker til Nelly

SKJORTEHER / BUKSEHER

-35% på ALT fra NLY by Nelly med koden “JULIA35” her ♥

Hei fine dere! I dag føler jeg meg egentlig ganske tom for ord, men ville likevel inn her å skrive noen ord. Jeg syns hverdagen er så ufattelig merkelig om dagen. En dag er topp, en dag er kjip. I dag er en litt sånn småkjip dag. Nå som man er mye alene så har man “dessverre” alt for mye tid til å tenke, reflektere og jeg tror ikke det er sunt i lengden? Når ting er mer hektisk så går jo livet mer på autopilot og småting plager en ikke like mye. Mens nå har jeg sååå mye tid til å bare….tenke. Bekymre meg over ting som overhode ikke har noe å si for livet mitt. Er det ikke merkelig? Vi mennesker er sosiale vesner, og jeg må si at jeg gleder meg så ekstremt mye til å få tilbake livet igjen.

Planen for kvelden er bare å jobbe ferdig og slappe av. Det er jo nærmest det eneste man kan ta seg til om dagen. Man kommer kanskje til å savne denne rolige tiden når verden er oppe å gå igjen. Tror ikke du?

NOE FOR ALLE

ANNONSE – I samarbeid med RevolutionRace

JAKKEHER / FLEECEHER

-20% TIL -40% PÅ HELE REVOLUTIONRACE

Heiii alle fine ♥ Vet dere, dette er faktisk en ganske…rar(?) helg for meg om jeg kan si det sånn. Jeg skulle egentlig reise til Svalbard i går, og bruke helgen på den mest fantastiske turen i mitt liv. Som dere alle vet så er vi midt i en pandemi, og nå som Oslo er så rødt som du kan få det så ville jeg faktisk ikke ta sjansen på å evnentuelt bringe med meg smitte videre til Longyearbyen. Sykt kjipt, men sånn er det. Man må bare se framover! Den siste pakken jeg bestilte fra RevolutionRace var stappfull av ski og vinterklær. Hadde gledet meg skikkelig til å vise det fram i “eksotiske” omgivelser på Svalbard, men akkurat nå er livet sånn at det meste av min utendørse aktivitet foregår utenfor mine egne dører. AKA Frognerparken.

Om dere tror RevolutionRace kun er en nettbutikk for de som sover i ingenmannland i en hengekøye, eller er ekstremt sporty både på friluftsliv og ekstremsport så tar dere feil. Jeg skal ikke engang prøve å si at jeg skogens datter, men jeg liker veldig godt å holde meg i aktivitet. Plaggene fra RevolutionRace er helt fantastiske. Ja, kanskje en kort og veldig teit selgende setning, men det mener jeg. Jakken jeg har på meg nå for eksempel. Den kan jo brukes til alt? Det er iallfall min go-to når jeg tar mine daglige spaserturer rundt omkring i Oslo. Nå er samfunnet nærmest stengt ned, og det er begrenset hvor mye man kan finne på. Som nevnt tidligere så er mitt BESTE tips å bare komme seg ut. Frisk luft er som medisin! Enten om det er Frognerparken, eller om det er en tur i nabolaget.

Uansett! Nå er BLACK WEEK i gang og RevolutionRace har salg -20 til -40% på hele nettsiden!! Det er så mye penger spart at jeg ikke orker å tenke på det engang. Uansett om du elsker skog og natur, eller bare liker å ha høykvalitetsplagg til en rimelig penge for å gå en spasertur så er RevolutionRace virkelig nettstedet for deg. Og meg!

   

JAKKEHER / FLEECEHER

-20% TIL -40% PÅ HELE REVOLUTIONRACE

Jeg håper alle har en fin søndag og er snille med seg selv ♥ Vi snakkes mer i morgen!

30% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – I samarbeid med NAKD ♥

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

KODEN BLACKWEEK GIR DEG -30% PÅ HELE NAKD

Da nærmer årets store shoppinguke seg med stormskritt, og jeg kickstarter black week med en kode som gir dere hele -30% avslag på HELE nakd! Jeg føler jeg nevner det i hvert eneste innlegg jeg har om de, men NAKD er seriøst min absolutte favorittbutikk på nett. For det første har de et stort utvalg av merker, men personlig liker jeg faktisk best deres egne kolleksjoner. Tror typ 70% av skapet mitt inneholder klær fra NAKD trend! De mest perfekte dressbuksene (har aldri opplevd å få en dressbukse som ikke passer), de fineste blusene, kuleste jakkene og ikke minst – de diggeste knitsene. Her er det mye penger å spare, så om du velger å unne deg eller noen du er glad i noe fint så bruk koden “blackweek” i kassen ♥

PS! Nakd er karbonnøytrale hele uken. Bra for deg, og for planeten!

  

KÅPEHER / BLUSEHER / DRESSBUKSEHER / SKOHER

Happy shopping alle sammen! Hva skal du bruke lørdagskvelden til? Jeg skal til en venninne, spise hjemmelaget pizza og drikke litt vin. Deilig og avslappende ♥ Vi snakkes i morgen!

FØR HELVETE BRØT LØS

✈️ BON VOYAGE ✈️

*corona happened*

Hvem har vel ikke sagt at 2020 skulle bli tidenes år? Ikke bare tidenes år, tidenes tiår! For min del startet det med et smell på vei til Spania, og avsluttet med et smell da man plutselig ikke kunne reise mer. Planen var jo å være på costa del sol hele første del av året. Husker dere egentlig mars 2020? For jeg husker det nemlig veldig godt. Korona var jo bare en fremmed sykdom i Asia. Personlig var jeg svært lite bekymret, for de hadde jo sykdommer der nede hele tiden? Ja, jeg forstår hvor idiotisk det høres ut når jeg skriver det rett fram på den måten. Men, det var sånn jeg tenkte. Nye flybilletter til Spania var bestilt til april, og våren skulle virkelig nytes i varmere strøk. Jeg skulle lære meg spansk, fokusere på jobb, kjøre rundt i Spania og bare nyte livet til det fulle. Vi alle vet vel hva som skjedde etter det. For å si det sånn; 2020 gikk vel ikke helt som planlagt for noen av oss.

Med det sagt, jeg skal ikke utdype mer hvordan året har vært for meg. Det har jeg forklart ganske godt i andre innlegg. Akkurat nå, så begynner jeg faktisk å se lyset i enden av tunnelen. Jeg dagdrømmer iallfall om det. Hvem vet når alt er tilbake til normalen. Kanskje vi aldri kommer tilbake dit? Likevel så vet jeg at lysere tider kommer. Etter bittelitt mørke til. Hold ut! Husk at livet er så mye mer enn denne perioden! Er det noe jeg har lært dette året så er det at livet skjer nå. NYT det ♥

DETTE ER MINE NATURLIGE VIPPER

ANNONSE – I samarbeid med xlash

Hei alle fine! Etter eggeknusingen i dag tidlig har heldigvis dagen kommet seg til det bedre. Akkurat nå sitter jeg faktisk å studerer mine egne vipper på bildene under, for jeg syns det er så sykt at det er kun MINE vipper på det nederste bildet:

Jeg har jo alltid brukt vippeextensions, men har de siste månedene latt være. Som dere ser på det øverste bildet var ikke akkurat vippene mine et glanssyn for en måneds tid siden, mens nå ser det jo nesten ut som jeg har klassisk vippeextensions? Det er 100% mine altså, men hvor sjukt? Jeg har brukt XLASH sitt vippeserum hver kveld (og hver morgen så langt jeg husker på det), og resultater er jo helt fantastisk! Hadde aldri sett for meg at jeg skulle bli en maskarajente, men nå er jeg altså det ♥

Altså, æææ!! Mine vipper!! Får ikke sagt nok hvor i ekstase jeg er!! Haha 😀 Det er ingen poeng for meg å komme med lovord om hvor bra dette serumet fungerer, det vises jo ganske tydelig på bildene over. Jeg er superfornøyd! Les gjerne med om serumet på hjemmesiden deres her

 

 

Dette må vel være den perfekte julegave? Jeg kommer iallfall aldri til å slutte! Kommer ikke over hvor chabby vippene mine så ut på det øverste bildet, i forhold til nå. Hva syns dere? Helt ærlig?

BESTILL XLASH HER 💁🏼

FEM TIPS FOR Å TAKLE LOCKDOWNEN

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Goood mandag! Eller, er det egentlig det? Når man starter på uke nummer to med lockdown, regnet høljer ned og man presterer å knuse hele åtte egg før man har spist frokost så kan nok den mest optimistiske av oss kalle dette for en blåmandag. En ulykke kommer sjelden alene sies det, og akkurat nå er hodet mitt i full beredskapmodus for å snu denne dagen om til en bra dag.

Som jeg har vært åpen om tidligere så har jeg hatt det litt kjipt den siste tiden. Alt for mye alenetid, tunge tanker og lite motivasjon til det meste. Akkurat nå føles det nesten som om jeg begynner på start, noe som faktisk er positivt! Jeg ser på meg selv som et prosjekt, der jeg skal forbedre meg litt hver dag. Man skal ikke undervurdere mestringsfølelse, og til alle dere som har det tøft nå for tiden tenkte jeg å komme med noen helt overkommelige tips til hvordan vi psykisk skal overleve den siste innspurten før forhåpentligvis alt blir bra igjen.

JAKKEHER (-25%!) / LUEHER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS –  HER (-25%!)

-25% PÅ NELLY HER, SISTE DAGEN!

1. KOM DEG UT!!! For meg er dette virkelig alfa omega for å ha en bra dag. Noen dager løper jeg, andre dager er en kort spasertur i Frognerparken nok. Bare kom deg ut, se andre mennesker å få deg litt frisk luft.

2. Kosthold. Prøv å få i deg all næring du trenger i løpet av dagen. Jeg som bor alene har lett for å lage noe kjapt og enkelt til middag, og forrige uke spiste jeg faktisk pasta med pølsebiter tre dager på rad. Enkelt? Ja. Næringsrikt? Nope.. Får jeg energi av det? Dobbelnope. Jeg tror virkelig et sunt kosthold er ekstremt viktig for en sunn psyke, spesielt i denne tiden.

3. Ikke drikk for mye. Det frister kanskje å slukne sorgene sine i noen glass vin på kvelden, men det kommer ofte med en pris. Da legger man allerede et dårlig grunnlag for dagen etter, og da er man i en kjip sirkel. Spar deg til helgene, og vær flink i ukedagene.

4. Stå opp til vanlig tid, og kom deg ut av sengen. Personlig vet jeg hvor lite det frister å stå opp om man har null planer den dagen. Men,  det føles så mye bedre å komme seg i dusjen, gjøre seg klar og prøve å ha en hverdag så normal som man klarer.

5. Snakk med noen om hvordan du har det. Enten det er venner, familie eller profesjonelle. Noen dager har jeg supre dager, mens andre ikke fullt så topp. Det er lov til å ha begge deler, og også lov til å ytre det til de rundt deg. Ofte føles alt mye bedre etter en liten reprimande!

JAKKEHER (-25%!) / LUEHER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS –  HER (-25%!)

Dette er ikke en “ferie” lengre, dette er dessverre vår nye hverdag på ubestemt tid og jeg tror uheldigvis mange kommer til å slite i etterkant. Jeg har selv følt meg på kanten til stupet ved flere anledninger, men nå går det ikke lengre. Ta små enkle grep og behandle deg selv bra. Legg grunnlaget for veien videre så godt det lar seg gjøre ♥ Du er ikke alene!

HVA SKJER MED STUDIET?

ANNONSE – Affiliatelinker

Hei dere, og god søndag! ♥ Nå tenkte jeg å komme med litt tanker og refleksjoner rundt studiet mitt, da flere har spurt meg om jeg fremdeles går på det, og eventuelt hvordan jeg trives. Først kan jeg jo si at jeg startet å studere “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi” i høst, og ja – jeg studerer fremdeles! Jeg har altså ikke droppet ut, som noen kanskje tror 😉 (vet ikke hvorfor?? eller jo, hehe). Det er ingen hemmelighet at det suuuuger å se på forelesninger via zoom, og personlig syns jeg det er mye mer krevende å lære ting på den måten. Veldig upersonlig og ikke minst sykt vanskelig å holde konsentrasjonen?? Foruten om det så trives jeg megagodt! Føler virkelig jeg har funnet retningen for meg, og det føles godt. Jeg har jo “studert for å studere” før, og når man ikke trives med det man driver med så er det vanskelig å holde motivasjonen oppe.

GENSERHER (-25%!) / BUKSEHER (-50%!)

I dag er det forresten -25% på Nelly HER ♥

Nå er det straks klart for eksamen, og jeg tror faktisk det kommer til å gå skikkelig bra! Vi har egentlig fire fag i semesteret, men jeg utsatt matematikken (hadde ikke kapasitet), og så fikk jeg overraskende nok godkjent finansregnskap da jeg har hatt det på BI før. Jippi! Så de to eksamenene jeg skal ha i år er i “Supply Chain Management” og “Bærekraftig Produksjon”. Kjempespennende fag, og deilig at min første eksamensperiode ikke blir sååå travel med fire fag 😀

Arbeidsmulighetene etter studiene er mange, så det blir spennende å se hvor jeg er om 5 år! Jeg vurderer også om jeg skal ta et semester i utlandet (så lenge koronaen roer seg og det lar seg gjennomføre..). Det er noe jeg angrer på at jeg ikke gjorde på videregående, så nå vil jeg ikke la muligheten gå fra meg.

Om du lurer på noe rundt studiet eventuelt vil søke selv, så bare legg igjen en kommentar så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

Ha en super søndag videre!

GENSERHER (-25%!) / BUKSEHER (-50%!)

POSE MED VITAMINER

GENSERHER

Hei hopp fra kjøkkensofaen 🤓 Virker som det er her jeg bor for tiden, haha. Siden i går har humøret mitt steget betraktelig, og jeg må nok engang innrømme ovenfor meg selv at nei; det hjelper faktisk ikke å se serier hele dagen om du har en dårlig dag. Heller tvert i mot! Da er det enda viktigere å komme seg opp, inn i dusjen og starte dagen. Det er den eneste, og beste medisinen for meg. I dag har jeg gjort litt forskjellige ærender, vasket leiligheten, gått en lang tur og i kveld blir det biff og bernaise med en god rødvin i glasset. Perfekt lørdagskveld spør du meg ♥

Og ja, jeg poserer med et glass med appelsinjuice på bildene over. Gjør alt jeg kan for å ikke bli syk, så her må det noen ekstra vitaminer til! Hva er deres planer i kveld? Kanskje ikke sååå mye å finne på, eller?