Back in Oslo

Heihei! Da var jeg hjemme i Oslo igjen for en natt, før turen går videre til Gran Canaria i morgen tidlig. JEG GLEDER MEG! Jeg er jo så ufattelig vimsete at jeg selvfølgelig klarte å legge igjen speilreflektkamera mitt i Molde, så jeg har ingen bilder tilgjengelig som jeg har tatt de siste dagene… Haha, jeg blir så innmarri oppgitt over meg selv. Er det mulig?? I går kom Ida og Guro opp for å spise reker sammen med meg til lunsj. En utrolig koselig avslutning før jeg dro avgårde til Oslo. Ida har jo fått en helt nydelig baby-gutt, som jeg fikk hilse på i går. Verdens fineste Liam <3
Her sammen med “tante” Guro, som også er fadderen hans.  På kvelden måtte jeg jo selvfølgelig en siste tur ut på byen! En utrolig moro kveld 😀 Nå skal jeg stupe til sengs, slik at jeg klarer å stå opp i morgen tidlig.  Har forhåndspostet et innlegg dere kan lese mens jeg sitter på flyet!

RESTYLANE by Erle

Tenkte å skrive et ordentlig restylane-innlegg til dere, etter flere forespørsler. Som sagt tidligere har jeg begynt med litt restylane i leppene, da spesielt for å fylle ut overleppen. Jeg går til superflinke Erle (blogglink) på Colusseumsklinikken i Oslo. Hun er opptatt av at det skal bli et fint og naturlig resultat, og er ikke ute etter å gi meg lepper som stikker ti centimeter ut fra ansiktet, noe jeg setter stor pris på!  Her et et førbilde, uten noe som helst restylane: Under etter å ha fyllt inn en halv mililiter.   Etter cirka to uker dro jeg tilbake for kontroll, og da fant vi ut at jeg skulle fylle inn en halv mililiter til. Jeg har altså 1 ml til sammen i leppene nå. Som ser slik ut:
Er det ikke naturlig og fint? Jeg er så utrolig fornøyd!! Andrea går også til Erle på Colusseumsklinikken. Så til selve “inngrepet”. Først får du bedøvelseskrem på leppene som cirka skal virke en halvtimes tid. Da syns jeg ikke det gjør vondt i det hele tatt å fylle inn leppene. Man kjenner absolutt ingenting! Det kan føles litt ubehagelig helt øverst i leppekanten, men absolutt ikke særlig vondt. Det varierer selvfølgelig fra person til person.. Andre gang jeg tok det satt jeg ikke i hele 30 minutter med bedøvelsen, men kanskje i 15. Da var det litt mer ubehagelig, men det gikk fint. 

Jeg har også tatt azzalure mellom øyenbrynene mine, altså i sinnarynken. Dette mest fordi jeg selv syns jeg hadde en markert sinnarynke, og gjorde det for å flate den ned. Jeg har dessverre ingen gode før/etter-bilder av det, men selv merket jeg utrolig stor forskjell. Siden jeg enda er ung og ikke har særlig til rynker enda så de fleste rundt meg ikke forskjell, men for meg er det absolutt viktig å føle seg vel i sin egen kropp – uansett hva andre måtte mene.  Jeg er utrolig takknemlig for at du er så flink Erle, det må jeg virkelig si! Jeg vil ikke se ut som tidenes duckface, og føler meg nå riktig så fin.  Sjekk ut Colusseumklinikkens hjemmesider HER, azzalure HER og restylane-siden deres HER. Hva syns dere?

DET SISTE ÅRET..

.. er nå rett rundt hjørnet. Det siste året der jeg er fri som fuglen, og ikke er bundet til noen slags form for skolebenk. Dette blir mest sannsynlig mitt andre og siste friår etter videregående, før jeg fortsetter skolegangen. Man skal tenke på at man blir 40 en dag i livet også, og da er det ekstremt viktig å ha noe på papiret. Jeg kan ikke leve på blogg og en chill jobb for resten av livet, såpass har jeg jo skjønt. Dette er det siste året der jeg kan gjøre hva jeg vil, hvor jeg vil, når jeg vil. Misforstå meg rett. Jeg gleder meg sykt til å bli student, og tror ikke at livet slutter i studietiden. Men da må mer planlegging til, og man kan ikke bare hoppe på første fly til langt vekk om man ønsker det. Noe jeg kan nå. 

Plutselig er jeg 25 år, og har ikke den samme eventyrlysten som jeg har per dags dato. Jeg er en person som vil påstå at jeg lever livet til det fulle, og tar til meg alt det har å by på. Jeg lærer mens jeg lever, og setter stor pris på både negative og positive erfaringer som blir slengt etter meg. Jeg er helt forferdelig spontan, og jeg vet ikke om det er en velsignelse eller en forbannelse jeg har blitt utdelt. Det neste året nå kommer iallefall til å bli det mest spontane av til nå. Verden er min arbeidsplass, så lenge jeg har internett så er liksom all good.  Jeg er livredd for å hoppe inn i studiene før jeg faktisk kan ta å føle på det at jeg har levd et interessant liv fram til da. Kanskje jeg går på trynet et par ganger, men hvem bryr seg? Ting som føler som superdramatisk og tragisk akkurat nå er jo ting man kan le av på vinkveldene man har med venninnene om 20 år. Jeg vil ha historier jeg kan dele med mine etterkommere, og være den kule bestemoren med et åpent og tolerant verdenssyn som kan anbefale barnebarna å følge magefølelsen – uansett hvor det måtte føre de. Alt ordner seg til slutt, og om det ikke er ordnet – så er det heller ikke over. Det er mitt livsmotto. 

Bli kjent, og ikke minst vær ÅPEN for nye mennesker. Jeg har selv vært en utrolig dømmende person, og det fikk meg ikke noen steder. Vær så utadvendt du klarer, og få nye venner fra alle verdens kanter. Men samtidig, husk på dette. Det er kanskje det aller viktigste jeg har å si til dere: ta vare på de vennene du har fra før, og vis at de er verdsatt. Det er de som er der for deg i dine verste perioder, som kommer til å være dine nærmeste livet ut. Ikke ta det for gitt, det er utrolig viktig. Samtidig gleder jeg meg til å få ut denne angsten jeg har inni meg at jeg aldri får nok. Jeg vil gjøre alt på en gang. Å begynne å studere neste høst ser jeg virkelig fram til, for slik jeg har forstått det på mine venner er det utrolig moro. Fadderuker, fester, nye bekjentskap er virkelig noe jeg gleder meg til!  Så ja, da får vi bare vente å se hvor det neste året tar meg hen. Hvem vet? Det kan skje mye på ett år! Jeg syns det er rart å tenke på hvordan ting var i fjor sommer, i forhold til hvordan de er nå. Det gir meg motivasjon og livsglede. For vet dere hva. Livet er faktisk rimelig fantastisk om man vil det skal være det. 

NY DAG, NY BIKINI

Hei hopp! Solen skinner enda, og livet stråler med den. Dagen i et kort sammendrag: Glenn kom på besøk, vi solte oss, lagde smoothie dro å handlet litt, jeg kjørte han på flyplassen, solte meg litt – og skal nå nyte resten av denne herlige sommerdagen. Bikini fra HM. Bildedryss:

Hva gjør dere disse dager?

EXTENSIONSANBEFALING

Hola hola! Tenkte det var på tide med et aldri så lite extensions-innlegg igjen, siden det er mange som spør etter det. Jeg har siden mai brukt tape-extensions, og er superfornøyd med det. Siden jeg strengt tatt er veteran innen extensionsverdenen så vet jeg hva som er bra på markedet og ikke. Jeg er kjempelei av clip-on extensions, siden jeg syns det er så stress siden jeg bruker det hver dag. Iallefall når jeg er i syden, og ønsker å ha langt hår på stranden også. Så noen lurte på om håret var greit å ha på stranden, og det syns jeg absolutt! 😀 Bare husk å vær flink å gre det skikkelig når du dusjer etterpå, slik at det ikke blir floker 🙂 Normalt vis pleier jeg alltid å rette det, siden jeg har bølger i håret selv. Men på bildene under har jeg ikke gjort noe med det etter jeg kom ut av dusjen, og det blir faktisk kjempefint det også! Iallefall på sommeren, når det er fint med litt saltvannshår 🙂 Jeg har extensions fra High Class Hair, og nettsiden finner dere HER. Direktelink til tape-extensione finner dere HER (som jeg anbefaler på det varmeste). De selger clips også, om dere syns det er bedre. De finner dere HER. Jeg har den lyseste fargen på håret, siden jeg syns det er finest på sommeren. Kommer nok til å bruke en blanding av den lyseste og den nest lyseste til høsten, da det er finere med litt spill i håret! 🙂

HYTTETUR

Åh, fantastiske sommer! I går kveld bestemte jeg og to venninner oss for å dra på hytten deres en times tid utenfor Molde for å nyte finværet. Herregud, kunne ønske vi kunne være der enda lengre. For noen fantastiske omgivelser! Bildene under viser ikke i det hele tatt hvor harmonisk og flott det var der, noe som er litt kjipt. I dag tidlig sprang vi på fjelltur før vi kunne nyte finværet på flytebryggen resten av dagen. En helt perfekt sommerdag med andre ord. 
Bikinioverdel- BikBok, bikinitruse HER. (Bare 79 kr! :D)
Torild og verdens skjønneste Mateus koser seg på bryggen. I går kveld koste vi oss med skikkelig hyttestemning, rådyrsafari og en kald pils. Det hører virkelig hjemme på en hyttetur, det skal sies! 😀
Verdens skjønneste Ibra! <3 Nå er det sent, så jeg skal stupe til sengs.. Håper alle sammen nyter sommeren like mye som meg!

SUN IS UP!

ENDELIG KOM SOLA! Åh, dette var på tide! Godværet kom egentlig en uke for sent, men nå som sola faktisk har kommet til Molde skal jeg absolutt ikke klage. I vår familie er det første-mann-til-solsengene konkurranse hver gang sola skinner som den gjør nå, og jeg og lillebror Adrian vant selvfølgelig den. Dessverre gikk jeg inn i ti minutter for å legge inn disse bildene på datan, og da jeg kom ut igjen var det mamma som hadde tatt solsengen min.. Buhu. Jeg skal sende henne opp på kjøkkenet for å gjøre klar grillmaten straks, slik at jeg får den tilbake. Mehehe.
Meg og lillebror aka. tanning crew! Tenk at han er to år yngre enn meg og ser så mye eldre ut! Hahah.


Må bare beklage den horrible bikinien min, det er mamma sin skjønner dere. Jeg glemte å ta med meg noen fra Oslo i og med at jeg egentlig skulle hjem i går. Men nå som jeg blir en uke ekstra trenger jeg jo det!

I kveld skal jeg på hyttetur med en venninne, og det gleder jeg meg veldig til! Sol, bading, fjelltur og god mat. Mmmmmm.

GRAN CANARIA GUIDE

Hola! Først og fremst vil jeg si at jeg reiser ned til Gran Canaria på mandag om en uke, og skal være der cirka en måned fram i tid. Først skal jeg en uke med Lars, før jeg skal til Oslo i fem dager før jeg reiser ned i to uker til sammen med Andrea. Noen andre som skal?  Denne guiden her blir jo i hovedsak rundt Puerto Rico/ Amadores og Arguineguinområdet siden det er egentlig bare der jeg har vært. Kan jo først starte med hotell da, kanskje? HOTELL:
Jeg har bodd på litt forskjellige hoteller mens jeg har vært der nede. Selvfølgelig husker jeg ikke navnet på noen av de, men ingen har vært sånn “wow” at jeg føler jeg trenger å anbefale de. Et hotell jeg derimot vil anbefale er Sunprime Riviera beach, som jeg og Andrea skal bo på i to uker. Det er et spahotell med KUN suitter som hotellrom! Hvor digg er ikke det? Det er 16 års aldersgrense på hotellet, så ingen skrikerunger ved bassengkanten heller! Haha.   STRAND:
Jeg trives veldig godt både på Anfi beach og på Amadores. Anfi er kanskje en litt renere strand, men det er også litt dyrere på resturantene osv der. Amadores er den største stranden av de to, og der er det et flust av både resturanter osv som man kan velge imellom! Bildet under fra Anfi beach. Anbefaler alle å dra på Beach Cluben på Amadores forresten! Der er det dritfint, men det koster selvfølgelig endel mer å leie seng der enn det gjør på selve stranden.   FEST OG UTLIV:
Om man bor i Puerto Rico området så er det vel kun ett sted som gjelder? Nemlig Puerto Rico shopping center. Det er på en måte som et kjøpesenter, men i stedet for klesbutikker så er det fullt av utesteder! Utrolig moro når alt er så nærme hverandre, så man flyver stortsett overalt! Det er griseharry der, men det syns jeg bare er moro når man er i syden. Vi pleier som regel først å starte med drinker på Bora Bora, før vi går videre på Harleys (som nå heter Riders) for å danse og mingle litt, før vi avslutter kvelden på Joker disco i kjelleren om vi orker. 
Dagsfylla med de engelske guttene Rikki, Niall og Kurt “Fluffy” (hahaha jeg ler). Rikki og Niall er der nede når jeg og Lars kommer, så det blir moro å se de igjen 😀

Jeg er absolutt ingen fan av de resturantene jeg har spist på så langt, så der har jeg ingen anbefalinger. Vi pleide stortsett bare å bestille pizza fra Pizza Hut (veldig god) som vi fikk til hotellet vårt siden vi ikke orket ut å spise om vi skulle ut på byen på kvelden.  Om det er noe mer dere lurer på så kommenter gjerne, så svarer jeg der!  

BACK IN BUSINESS

Hei dere! Da var jazzen over, og jeg kan komme tilbake igjen til bloggingen igjen. Dette har uten tvil vært den beste Moldejazzen jeg har hatt! Det har vært så innmarri god stemning på byen, at jeg rett og slett dro ut alle dagene – altså mandag til og med i går. Nå er kroppen sliten, og det skal bli digg med en recoveruke før jeg reiser til Spania neste mandag. Fram til da skal jeg være i Molde, noe som kommer til å bli kjempedeilig. Grunnen til at det har vært så moro i år har sikkert mye å gjøre med at jeg bor i Oslo nå, og ikke ser venninnene mine fra Molde så ofte som før. Det har vært helt fantastisk å dra ut med de igjen, for da kan jeg love dere at stemningen er på topp! 😀 Kunne ønske alle sammen bodde i Oslo, eller at alle ukene i Molde var like moro som denne her! Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk før jeg dro til Molde, for jeg hadde ikke sett for meg at det kom til å bli så moro med tanke på at det var meldt iskaldt og stygt vær hele uken. Men det skal jeg si, været satt ikke stopper på verken stemningen eller utelivet. Det er jo også den første jazzen jeg kan huske der jeg har vært singel. Da slipper man jo å tenke på en annen person når man er på byen, og kan kose seg 100% sammen med venninnene sine uten noe stress. Ah, for en uke. Sier det igjen jeg altså.  Her er en liten instagramkollasj fra uken: Jeg heter Julianyland der.
1. Jentevors på mandag. 2. Klar for å dra ut på mandag. 3. Meg og kjære Guro i går. 4. Torildsnupp og Haakon på fredag. 5. Meg, Vegard og Ola på onsdag. 6. Adrian hangover tidligere i dag. 7. Good stemning på byen på fredag! 8. Lillebror Adrian og guttegjengen vorser litt. 9. Guro og meg på onsdag. Utrolig rotete rekkefølge på bildene over forresten! Nå skal jeg sette meg ned å skrive en Gran Canaria guide til dere, ser det er flere som ønsker det 🙂