TAR LIVET SOM DET FALLER SEG

 

Hey babes ♥ For en deilig lørdag! Eller egentlig ikke. Haha. I dag tidlig våknet jeg på den verst tenkelige måte. Det vil si to timer for tidlig av alarmen til Andrea som klikket HELT. Den skrur seg nemlig ikke av slik som andre alarmer, men ringer og bråker helt til hun gjør oppgaver for å skru den av. Det var helt sykt. Vi skulle nemlig på spraytanhuset, så det måtte man jo rekke. Deretter spiste vi frokost på Olivia, og herreguuud den pastaen var helt syk! Husker ikke hva den heter, men det er den nederste på pasta-menyen. Så tuslet vi litt rundt i byen, handlet inn til i kveld og nå ligger vi bare på sofaen å lader opp til nok en gøy kveld. Jeg er skikkelig gira på å dra ut i kveld, og bare vet det blir en gøy kveld. Det er også sååå hyggelig å ha besøk av Andrea også. Skikkelig kosehelg der vi bare tar livet som det faller seg.

Må bare legge til at jakken jeg har på meg er helt syk. Jeg elsker den!! Skikkelig spesiell med en helt nydelig passform. Vil ha den i alle farger, haha! Du finner den her ♥

 

GODT OG BLANDET

Blandede bilder fra i går, da vi var out and about. Haha neida vi stresset egentlig bare avgårde. Jeg har på meg skinnjakke fra Samsøe Samsøe, genser fra By Malene Birger (her), dressbukse fra Nly Trend (her) og sneakers fra Tiger of Sweden (her).

Nå er jeg på Janne & Julia og har skikkelig helgefølelse. Wow, det har jeg ikke hatt på lenge! Litt sånn “herreguuud det er fredag og i helgen skal jeg gjøre sååååå mye gøøøøøy!!!”. Så blunker man, og plutselig er det mandag igjen. Neida. Andrea kom fra Oslo i går, og det var sååå kos å se henne igjen ♥ Solen skinner også, det er varmt og jeg har generelt en veldig fin start på helgen. Kan ikke be om mer enn det!

JEG HAR FÅTT NY SJEF

JAKKE – NLY HER / GENSER – FILIPPA K HER / LAKKTIGHTSRIVER ISLAND / BOOTSNLY SHOES

FYYY så varmt det var å gå i det antrekker der i går! Herregud, det er jo over 20 grader i Bergen hver dag for tiden. Hva skjer?? Jeg har jo pakket ned sommerklærene for lengst! Haha.

Nå som jeg har oppklart hele vær-situasjonen… Hei! Akkurat nå holder jeg på å fryse ihjel. Hehe! Som jeg nevnte tidligere i uken har Janne skrudd av varmekablene på kontoret siden han mener “det er en badstue her inne!!!!”, noe jeg vil si meg uenig i. Jeg fryser jo hele tiden, og spesielt nå. Derfor sitter jeg med jakke og hele pakka. Ikke særlig komfortabelt å jobbe med, men det får gå i en liten periode. Jeg skal la han få viljen sin noen dager til før jeg setter ned foten å skrur på varmen igjen. Han er jo tross alt sjefen min. Jeg fikk helt sjokk da jeg fikk vite det på mandagsmøte. Sjef? Jeg skal jo ikke ha noen en sjef? Jeg er min egen sjef og skal være det resten av livet! Men han mente på at siden han er daglig leder i aksjeselskapet vårt, så ble han altså sjef over alle i firma. Inkludert meg…. Noe som helt sikkert stemmer, hva vet vel jeg om roller innad i et aksjeselskap. Kanskje jeg må selge aksjene mine, i prinsipp over at jeg ikke vil ha noen sjef. NEIDAAA. Haha! Det er altså våre jobbproblemer, om noen måtte lure.

Janne heter egentlig Jan-Erik og er en mann. Flere tror det er en dame, men det er det altså ikke. Vi kaller han bare Janne. Bare for å ha det oppklart! 😉 Det er han med masse tatoveringer som titt og ofte dukker opp på mystorien min. Han er singel og på leting om noen måtte lure (men ikke si at jeg har skrevet dette her, da dreper han meg sikkert). Skikkelig godkar!

JAKKE – NLY HER / GENSER – FILIPPA K HER / LAKKTIGHTSRIVER ISLAND / BOOTSNLY SHOES

Nå skal jeg på møte. Ting skjer! Så er jeg invitert til noen venner på pulled pork nachos. Digg torsdagskveld 🙂

-50% PÅ JAKKER, KUN I DAG

Hei jenter! Jeg titter bare innom for å komme med et hot tips til dere (haha så teit å si..). Kun I DAG har Nelly -50% avslag på utvalgte jakker. Finn siden + mine favoritter under:

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Wohooo! Alle jakkene på denne linken er på -50% rabatt. Sikre deg høstens jakke til halv pris, det liker vi ♥

EN NY BEKYMRINGSMELDING

Hellu og god morgen ♥ Den siste tiden har jeg fått litt kommentarer på at jeg ser sliten ut. Flere mener at man ser det godt i ansiktet mitt, at kanskje noe ikke er som det skal. Jeg tenkte bare å skrive noen ord om det, og egentlig bare “friskmelde” meg selv. Det er jo utrolig kjipt om jeg ser sliten ut på bilder, for det er jo ikke særlig flatterende? Ja, jeg er ganske sliten om dagen. Men på en god måte! Ikke fordi jeg er lei, men det er jo ufattelig lange dager for tiden. Samtidig har jeg et mål, så de lange dagene gjør absolutt ingenting. Denne uken her kommer til å bli hektisk, mens samtidig er det ikke like travelt de neste to ukene så jeg rekker å hente meg inn igjen. Jeg har masse energi og er happy – og det går bare bra med meg! 🙂

Jeg føler nesten høsten har blitt en tid der folk kommer med bekymringsmeldinger til meg. I fjor høst var det fordi jeg hadde blitt for tynn, mens nå er jeg altså for sliten. Haha! Hva er det med høsten?? Jeg hadde det fint i fjor, og jeg har det veldig fint nå 😀 Men dere skal vite at jeg blir veldig rørt av at dere faktisk legger merke til sånne ting, for det hadde jeg ikke sett selv engang!

Håper alle har en super torsdag, så snakkes vi senere i dag.

NEW IN, NYE HØSTKLÆR!

KJOLEHER / HEELSHER

HVOR kul er ikke denne kjolen? Da jeg så den på modellen på Nelly tenkte jeg ikke at den skulle være så fin! Virkelig en ny favoritt som jeg gleder meg til å bruke neste gang anledningen passer seg 😀 Heelsene er også favoritter, har hatt de en måneds tid nå og de sitter som et skudd på foten!

LANG PELSJAKKEHER / LAKKTIGHTSHER / BOOTSHER

Denne jakken. Wow. Så kul, spesiell og fin. Elsket den sammen med lakktighsten og disse bootsene. Et perfekt hverdagsantrekk som er alt annet enn kjedelig!

STRIKKET GENSERHER

Hva syns dere egentlig om den fargen til meg? Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg kler den eller ikke. Ingeborg sa den var nice, og den vokser mer og mer på meg. Ikke rart jeg er usikker, siden jeg omtrent bare går med svart. Haha! Men passformen er uansett amazing 😀

ULLKÅPEHER / DRESSBUKSEHER / SNEAKERSHER

Denne kåpen har jeg allerede brukt tre ganger den siste uken, så den har vel blitt en favoritt uten at jeg har merket det. Haha! Passer til absolutt alt ♥

BOBLEJAKKE/PARKASHER

Jeg har fått helt dilla på lange boblejakker i år, og denne her er et virkelig kupp. Så god å varm, og ikke minst (jævlig) kul. Alt for varm til å gå med akkurat nå siden det er 21 grader i Bergen i dag, så jeg gleder meg faktisk litt til vinteren kommer. Om det er lov å si?

VELVET HOODIEHER

Jeg elsker hoodies, og jeg elsker velvet – en perfekt kombinasjon. Denne er også såpass lang at jeg kan bruke den som kjole om jeg vil stæsje den opp litt med heels.

VELVET BLAZERHER / VELVET BUKSEHER / HEELSHER

Velvet for alltid ♥♥♥ Neida, men jooooda. Er litt hekta på det om dagen. Denne dressen her…. OMG som jeg elsker den! Dessuten føles det ut som om jeg har på meg joggisen, fordi den er så myk og behagelig. Noe helt annerledes enn dressen jeg har fra Filippa K, der det strammer både her og der 😉

SHEARLING JAKKEHER / RØD MESH BODYHER / SKINNBUKSEHER

Denne jakken er sykt kul, men det kommer ikke så godt fram på dette bildet dessverre. Mesh-bodyen har jeg i svart fra før (elsker den såklart), så måtte ha den i rød og. Men det er nok skinnbuksene som er den store vinneren i dette antrekket, for den bruker jeg HELE tiden. Sitter som et skudd, ser fin ut og passer både til hverdags og fest!

CROPPED GENSERHER / LAKKTIGHTSHER / BOOTSHER

Et veldig typisk Julia-antrekk egentlig. Høye bukser og en cropped genser. Så kult, men samtidig veldig casual! 😀

Husk at du nå kan få opptil -25% rabatt på ditt kjøp med koden “falldeal” ! 😀

Q&A – SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA SNAPCHAT

Hvor er skinnbuksen og jakken fra?

Både skinnbuksen (link her) og jakken (link her) er fra Nelly (seff.. Haha!)

Har du skilte foreldre? I såfall, hvordan tok du det?

Ja, det har jeg. Jeg tok det faktisk ganske bra! Det var nok fordi de skilte seg på et tidspunkt i livet mitt der jeg var veldig vrang (les: fjortistiden), og da syns jeg det var lettere å forholde seg til foreldrene mine hver for seg enn sammen. Mye lettere å få ja til å dra på fester osv med foreldre som har dårlig samvittighet ovenfor barna grunnet skilsmisse. Ja, det høres helt forferdelig ut når jeg skriver det på den måten, men det er dessverre helt sant. Likevel har jeg aldri hatt noen problemer med at foreldrene mine ikke er sammen. Jeg vil heller si at vi har knyttet enda sterkere bånd til hverandre på hver vår side. Samtidig er det helt fantastisk at begge har funnet kjærligheten på nytt, for det fortjener de virkelig ♥

Hvor høy er du?

168cm!

Når skal du fortelle oss “de store nyhetene” på bloggen?

Sorry, jeg har faktisk litt angst for at jeg i det hele tatt annonserte at noe stort skulle skje. Det er så forbanna irriterende å lese A men ikke B, og det forstår jeg. Akkurat nå vet jeg ikke helt dato på når jeg kan røpe de store nyhetene, men det er ikke lenge til. Det er mye juridisk man må gå igjennom før alt er 100% sikkert. Men jeg er giret, og jeg håper dere også vil syns det er gøy!

Hvordan har du det?

Tusen takk som spør ♥ Jeg har det vel egentlig ganske bra. Litt mye hengende over skuldrene akkurat nå, men jevnt over vil jeg si meg ganske fornøyd med hverdagen!

Hvordan er disse skoene å gå i?

For meg som får gnagsår bare av å se på et par nye sko, ble jeg positivt overrasket over disse. De er superbehagelig på foten, og presser ikke noen steder. Håper de får de inn i flere farger, for jeg skal ha alle! Du finner de her ♥

Hvor går ditt neste reisemål?

Om jeg får det som jeg vil så går det til LA og Las Vegas. Som jeg har sagt tidligere har jeg så sykt lyst på Celine Dion-konsert før hun gir seg for godt, og det må man jo bare få til! Ellers reiser jeg til Oslo for en ukes tid i starten av oktober. Mer spennende har jeg ikke planlagt resten av året, men det blir vel heller ikke tid til så mye mer reising før jul enn til Oslo. Får satse på mer utenlandsturer over nyttår 🙂

Hvor gammel er Zara, og hvilken oppdretter kjøpte du henne fra?

Dette får jeg faktisk sykt mye spørsmål om! Zara fylte 7 år 9.juli i år, så hun begynner å bli en voksen dame (selv om man ikke skulle tro det). Jeg kjøpte henne fra en oppdretter i Mo i Rana som heter Beate Jensen, litt usikker på hva selve oppdretts-firma heter dessverre siden det er så lenge siden. Beste spontankjøpet i mitt liv! MEN, jeg anbefaler virkelig ingen å kjøpe en hund på impuls slik som meg. Det er ufattelig mye arbeid, uansett om hun er en liten og lettstelt rase – så man må tenke seg nøye om!

Har du noen gang angret på at du startet å blogge?

Jeg har kanskje angret noen ganger tidligere, da jeg var rundt 18 år og ting var helt crazy. Men nå har jeg skrevet på denne bloggen omtrent hver dag i snart 9 år, så jeg kjenner ikke en hverdag uten. Jeg kan med hånden på hjertet si at å starte å blogge var den beste avgjørelsen i mitt liv. Det har gitt meg så utrolig mange muligheter, bekjentskaper og ikke minst erfaring som er veldig sjelden og som ikke kan læres på skolen. Jeg vil helst blogge resten av livet, haha!

Klarte du å slutte å snuse?

Vet du hva, det gjorde jeg ikke. Dette er kanskje bare en dum unnskyldning, men den dagen jeg bestemte meg for å slutte følte jeg på hvor kjipt livet uten snus var. Det var alltid noe som manglet. Så nå har jeg gått tilbake til min slutte-å-snuse-plan som jeg laget for et par år siden, og det er at jeg skal slutte den dagen jeg blir gravid. Om mange år med andre ord 😉

Hvordan er ditt forhold til andre i bloggnorge?

Veldig bra! Man har jo møtt de fleste opp igjennom årene, og det er en gjeng med hardtarbeidende jenter med bein i nesa. Dessuten er alle utrolig hyggelige. Husk, man kommer seg aldri opp og fram (iallfall ikke i Norge) om man er frekk, overlegen eller uproff. Det gjelder også i bloggbransjen. Alle er utrolig jordnære og skikkelig, skikkelig hyggelige. Jeg har fått noen av mine aller beste venner igjennom bloggen!

Fine bestekompisen Glenn ♥

Har du fremdeles kontakt med eksen din?

Nei, vi har ingen kontakt! 🙂 Nå er det så lenge siden vi slo opp også så det hadde bare vært veldig rart.. Haha!

Hvorfor er du ikke den spontane Julia, pakker med deg tingene og flytter til Oslo?

Det er kun én grunn til det, og det er butikken! Hadde det ikke vært for at jeg åpnet butikk hadde jeg flyttet til Oslo for lenge siden. Jeg skal tilbake til Oslo, men jeg kan ikke flytte i dag. Akkurat nå er vi i en oppstartsfase og jeg vil gjøre mitt ytterste for å legge det beste grunnlaget for butikkens fremtid før jeg flytter. Men, jeg er jo omtrent like mye i Oslo som i Bergen så det gjør meg ingenting – selv om jeg gleder meg til å komme tilbake til favorittbyen 🙂

MIN MIDDAG + DEN PERFEKTE GUACAMOLE

Jeg blir like sjokkert over hvor mett jeg blir hver gang jeg spiser speltlompepizza. Skikkelig digg hverdagsmat når jeg spiser alene! Jeg bruker kjøttdeig av svin eller karbonadedeig, og blander det sammen med en dæsj lettfløte, worchestersaus, kalvefond, litt honning, diverse krydder, og lar det koke til en fast blanding før jeg legger det på lompen, topper med ost og setter det i ovnen. Superlett! Og selvfølgelig mye korianter som topping 😉 Mmmmm.

Tilbehøret er minst like viktig for at middagen skal bli god. Jeg elsker hjemmelaget guacamole, og har kommet frem til en oppskrift jeg bare elsker! Mos avocado og bland det sammen med 3 cherrytomater, finhakket rødløk, kajennepepper, salt, hvitløkspulver, pepper og en dæsj lime. Bruker også å ta i bittelitt rømme, men det er ikke nødvendig. Igjen, med koriander som topping. Som du ser er jeg fremdeles hekta på rødløk og må ha maaaassse ved siden av maten. Haha, lurer på når den obsessionen skal gå over..

Jeg er litt matlei for tiden, spesielt om jeg skal lage middag til meg selv. Da orker jeg ikke å styre med for mye, og det går i kjappe middager. Når jeg skal ha gjester kan jeg derimot bruke flere timer på kjøkkenet, men jeg gidder liksom ikke det hver eneste dag om jeg uansett bare lager mat til meg selv. Sååå, om du har en god middagsoppskrift så kom gjerne med den ♥

JEG KLARER MEG IKKE UTEN

Hey! For en kjedelig, men samtidig deilig dag. De siste ukene har vært ganske hektiske, for å si det mildt. Så i dag har jeg gjort alle de kjedelige tingene som man utsetter i sånne perioder, og deilig er det. Typ lagt regninger til forfall, rense opp i skapet, handle mat og planlegge ukene som kommer. Planlegging er definitivt noe som trengs om alt skal gå opp, så i dag har jeg faktisk skrevet en innleggsplan til bloggen blant annet. Ikke en veldig slavisk en, men bare en pekepinn på ting jeg må huske å gjøre 🙂 Dette er fremdeles en dagbok som jeg ønsker skal være privat og ikke minst med spontant innhold, og da kan man ikke planlegge til punkt og prikke!

Anyhow, nå som det er sagt kan jeg endelig komme til poenget om hva dette innlegget skal handle om. Haha! I det siste har jeg fått komplimenter på to ting; brynene mine og håret mitt. Da jeg var hos Martine på lørdag spurte hun meg om hvordan håret mitt hadde blitt så langt, og ikke minst tykt igjen. Vi alle vet jo hvordan det så ut for to år siden, da jeg mistet helt sykt mye hår.

Disse to produktene klarer jeg meg ikke uten! Håroljen fra Luam er den beste jeg har prøvd, og den har jeg også brukt i nesten ett år nå. Hver eneste morgen og kveld. Det samme gjelder vippeserumet fra Komorebi, som jeg bruker på brynene mine. Nå har jeg jo ikke vist meg frem noe særlig uten sminke på bloggen, så dere vet ikke hvordan brynene mine egentlig er. Men de har vært ikkeeksisterende. Tynne, blonde og skikkelig kjipe. På disse bildene har jeg nesten ikke tegnet på noe som helst, bare farget de. Jeg har så mye hår der nå, og det er faktisk helt sykt med tanke på hvordan de var før jeg startet på serumet til Komorebi.

Håret mitt har også endelig kommet tilbake. Både med hjelp av Haircare og utelukkende på grunn av oljen i tuppene. Det hjelper slik at de holder seg fuktet i løpet av hele dagen, samt at de blir rustet mot hverdagen (om man kan si det slik, haha).

 

HÅROLJE HER / VIPPESERUM HER

Akkurat nå er vippeserumet fra Komorebi på -60%, og håroljen fra Luam på -50% rabatt (!!!), og koster bare 199,- per stykk.

Heeelt sykt billig med tanke på hva du faktisk får. Jeg sverger til begge disse produktene, og kommer nok aldri til å slutte. Haha! Klikk dere inn på linkene for å lese fullstendig ingrediensliste, samt mer info om produktene. Nå skal jeg lage frokost! Nei mener middag, selv om det blir frokost og med tanke på at jeg har glemt å spise. Skjerpings!!

ON MONDAYS WE WEAR BLACK

JAKKE – MOSS COPENHAGEN HER / GENSER – NLY HER / SKINNTIGHTS – VERO MODA HER / BOOTS – NLY HER / SUNNIES – QUAY HER

Nå la jeg nettopp ut et bilde på instagram og holdt på å skrive “on mondays I always wear black”, men så innså jeg hvor teit det var og tok en emoji i stedet. Jeg bruker jo svart hver eneste dag. Neida. Men seriøst, jeg er helt elendig til å komme på bildetekst, og skriver bare mye meningsløst for å virke kulere enn det jeg er. Livet med sosiale medier som jobb ass. Kanskje jeg burde kurses litt.

Nok en mandag er over, og godt er det! Min dag har ikke vært spennende i det hele tatt egentlig. Legge inn varer på nettbutikken, vippetime, bloggjobb og mandagsmøte med gjengen i butikken. Når jeg kom hjem hadde jeg heller ingen mat i kjøleskapet, og siden jeg har klart å rote bort bankkortet mitt kunne jeg ikke dra på butikken heller. Så akkurat nå er jeg dritsulten, og skal faktisk legge meg for å glemme hvor sulten jeg er. Haha!

 

Her har dere dagens fargeglade antrekk! Alle klærne er nye, og jeg tenkte faktisk å vise dere min siste shopping i morgen. Genseren er så syyyyykt kul, men det kommer dessverre ikke så godt frem på bildene. Jeg elsker høsten! Mye gøyere å kle seg enn på sommeren. Men det skal sies at det har vært over 20 grader i Bergen i dag, så jeg har ikke fryst for å si det mildt.. Eller jo, frøys faktisk da jeg satt på møtet med gjengen i sta. Janne har nemlig skrudd ned varmekablene på lageret, så det var helt forjævlig kaldt der inne. Da kom det godt med at man hadde på seg pelsjakken sin 😉

 

JAKKE – MOSS COPENHAGEN HER / GENSER – NLY HER / SKINNTIGHTS – VERO MODA HER / BOOTS – NLY HER / SUNNIES – QUAY HER

Så ja, god natt da dere! Ja, jeg vet at klokken bare er kvart over ni og at det er krise at en ung kvinne i starten av 20 årene legger seg så tidlig. Men, det har vært en lang dag og jeg har gledet meg til å legge meg helt siden jeg sto opp. Haha! Sov godt ladies ♥