NÅ SKAL JEG BARE KOSE MEG

ANNONSE – Affiliatelink nelly

Som dere ser er jeg enda litt sliten i trynet etter de siste ukene. Men, det kommer seg! Som jeg skrev tidligere i dag så skal sommeren nytes. Etter den tøffe starten er jeg motivert til å nyte den skikkelig over the top. Jeg elsker å kose meg!

Venninnen min Katrina jobber som flyvertinne i SAS, og de gangene hun har stopp i Bergen har vi en fast tradisjon. Vi spiser på Sumo! Byens beste resturant, spesielt etter at de pusset opp uterestauranten. Om du ikke har vært å sett – gjør det. Mine favoritter på menyen er uten tvil Hot Ebi og Kamo Ichigo, mens nå har en ny favoritt sneket seg inn på listen – nemlig Dirty Ushi. Det er den til høyre på bildet!

En liten sneakpeek på uterestauranten i Bergen ♥

MMMM SUSHI HEAVEN!

Som dere ser så trenger man ikke å pynte seg for å gå på Sumo (selvom det er å foretrekke for min del, kremt..). Denne gangen møtte jeg opp i treningstøy. Kan faktisk ikke huske en eneste gang jeg har spist ute i treningsklær? En første gang for alt! Jeg elsker alt av treningsklærne til Aimn, og omtrent hele treningsgarderoben min er derfra. Jeg bestiller det fra nelly, og hele utvalget finner du her 🙂 Alt jeg har bestilt er true to size, så det er lett å bestille!

Jeg tar meg selv i å skrive ekstremt dårlig norsk om dagen. Beklager det altså. Er som sagt ikke helt tilbake i “moden” enda, men det kommer seg. Om noen har ønskeinnlegg for resten av uken så si gjerne ifra, jeg trenger sårt litt inspirasjon ♥

BACK TO BUSINESS

At de tre siste ukene har vært ganske tøff er ikke til å stikke under en stol. Men, nå er den perioden over og jeg er SÅ klar til å komme meg back to business. I helgen har jeg sovet 26 timer og vært helt tappet for energi, mens i dag våknet jeg livsglad og følte meg endelig som Julia igjen. Det er rart ved det. Når man sakte men sikkert sklir inn i en dårlig periode merker man ikke noe som helst. Men når man først kjenner på å være tilbake i sitt “gode humør” er forskjellen ekstremt stor. Jeg føler meg glad, lettet og motivert. Tre ord som ikke har reflektert mitt humør i det hele tatt den siste måneden. Åh, det er sånn en befrielse. Alt går over til slutt, man trenger bare tid. Nå har jeg hele sommeren foran meg til å bare nyte, og det skal jeg gjøre!

I dag sitter jeg bak på kontoret til REGN å jobber derfra. Det er helt umulig for meg å jobbe hjemme. Da virker alt så mye viktigere. Vaske klær, støvsuge, spise litt godteri, ta en lunsj nummer to – alt for å unngå å åpne mailen som har stått urørt de siste ukene. Det føles veldig godt å være tilbake, men samtidig rart. Trenger nok et par dager for å komme skikkelig i arbeidsmodus igjen – men det går seg til.

Igjen, tusen takk for all støtten og kjærligheten dere har vist meg etter jeg valgte å være åpne med dere. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg setter pris på hver og én av dere ♥ Vi snakkes senere i dag!

TIL ETTERTANKE

Da var tiden kommet for litt ettertanke. Uansett hvor ironisk dette høres ut så er jeg en ekstremt privat person, både her på bloggen og i virkeligheten. Så å skulle dele min abort med dere mens den pågikk er noe av det skumleste jeg har gjort. Etter den voldsomme responsen på godt og vondt sitter jeg igjen med følelse av at ja – fy faen, jeg tok det riktige valget med å publisere mitt forrige innlegg.

Før jeg fortsetter med å fortelle hvordan det har gått, vil jeg bare adressere noen av tilbakemeldingene jeg har fått. Jeg har lest absolutt alle kommentarer (i det minste de på min blogg), og dere er helt fantastiske. TUSEN TAKK for alle lykkønskninger, varme tanker, klemmer og støttende ord. Tusen takk til alle som har delt sine erfaringer på godt og vondt. Tusen takk til alle som heier på meg, og selv om jeg ikke har svar på alle kommentarene enda så vit at jeg heier på dere også ♥ Sammen er vi sterkere, og med nestekjærlighet til hverandre står vi enda sterkere sammen. Tusen, tusen takk.

Jeg vil at dette skal være et positivt innlegg, men jeg må komme med en liten kommentar til de som er negative også. Merkelig nok (eller kanskje ikke?) er det mest menn som har sterke meninger mot min abort. Barnemorder. Drapsmann. Hore. Bimbokjerring. Du skulle brent i helvete. Joda, takk for saklig tilbakemelding guttaboys. De få kvinnene som har vært motstander av valget mitt argumenterer med at de personlig er ekstremt glad for at de ikke valgte abort. At de har de beste barna i verden, og kunne aldri vært foruten de. Så utrolig bra, godt å høre at de er fornøyd med valget sitt om å beholde barnet. Da har de tatt ansvar og valg over sin egen kropp og sitt eget liv. Da syns jeg også det må respekteres at jeg tar ansvar og valg over min kropp og mitt liv.

Dagen i går gikk over all forventning, om man kan bruke det uttrykket rundt en abort. I forkant var jeg livredd. Hvordan kom jeg til å reagere psykisk? Min største frykt var å gå på en ordentlig smell. Nå er dette relativt ferskt, men akkurat nå føler jeg meg bare veldig lettet. De to siste ukene har vært helt grusom. I forkant av aborten var jeg mye lei meg. Jeg gruet meg veldig til dagen i går. Gruet meg til å måtte fjerne en del av meg, og ikke minst frykten for at jeg kom til å angre. Men her sitter jeg, både lettet og enda mer sikker i mitt valg. For meg er det ikke aktuelt å få barn akkurat nå. Joda, alle forutsetningene ligger der med fast forhold og hele pakka – men man skal ikke føle seg tvunget til å bære fram et barn kun fordi omstendighetene ligger tilrette for det. Jeg er på et veldig godt sted i livet akkurat nå, og ønsker å seile på den frie bølgen enda litt til. Det er mitt valg, og det trenger jeg faktisk ikke å unnskylde eller rettferdiggjøre ovenfor noen.

ET TUNGT VALG

Hei dere ♥ Det har vært ganske stille fra meg på sosiale medier de siste ukene, og grunnen til det er fordi jeg fikk en nyhet som har preget meg veldig. Jeg overrasker meg selv som velger å være såpass åpen om dette mens jeg står midt i det – samtidig har jeg gått flere runder med meg selv om hvorfor dette skal være en hemmelighet.

For to uker siden tok jeg en graviditetstest, og den var positiv. Jeg har aldri visualisert eller fantasert om dagen jeg faktisk ble gravid. Da jeg så plusstegnet på testen var det som en flom av følelser kom over meg. Som et stort sjokk. Jeg behandlet det også som min dypeste hemmelighet. De siste to ukene har vært tøffe på mange måter. Tøff fordi jeg visste at jeg kom til å velge å ta abort. Tøff fordi jeg ikke så for meg hvor lei meg jeg kom til å bli for et valg jeg har tatt for lenge siden. Jeg og kjæresten min har alltid hatt en åpen dialog rundt hva vi kom til å velge om denne dagen mot formodning kom. Vi vil gjerne ha barn sammen i fremtiden, men ikke nå. Jeg vil ikke ha barn nå. Kanskje jeg aldri vil ha barn, kanskje jeg vil ha barn om tre år. Det vet man jo ikke.

Jeg har gått på prevensjon i over ti år (and still counting), så at jeg står i denne situasjonen akkurat nå er veldig surrealistisk. Faktisk hadde jeg ikke tenkt å skrive eller dele noe som helst om det. Holde det hemmelig for meg og mine nærmeste. Men, jeg er ikke den første som går igjennom prosessen jeg er i nå. Hvorfor er det ingen som snakker om det? Ofte hører man historier om hendelser mennesker har gått igjennom i ettertid når alt er fordøyd. Svært sjeldent leser man om vanskelige hendelser mens de pågår. Hvorfor er det så mange jenter (inkludert meg selv) som føler man bærer på en stor hemmelighet når man velger å ta abort? Hvorfor er det så tabu, eller vanskelig å snakke om? Det er jeg veldig nysgjerrig på, og det er akkurat derfor jeg velger å dele min reise med dere nå. Mens den pågår.

Selve aborten er ikke gjennomført, så akkurat nå er jeg fremdeles gravid. Den gjennomføres ikke før i morgen (onsdag). Jeg gruer meg ekstremt mye. Både psykisk og fysisk. Jeg har aldri vært gravid før, langt heller fjernet noe fra kroppen min. Akkurat nå syns jeg det er veldig tungt. Kanskje ekstra trist fordi jeg er i et forhold med en mann jeg ser for meg å få barn med i fremtiden, og i en relasjon jeg håper kan vare livet ut. Ekstra trist fordi jeg vet vi hadde klart det med glans. Så ja, jeg er ganske lei meg. Jeg tar ikke lett på valget, men jeg vet at det er det riktige. Å få mitt eget barn er ikke noe jeg er klar for, eller ønsker på nåværende tidspunkt. Jeg er 100% sikker på valget mitt uansett om det er leit.

Jeg har så mye mer jeg skulle sagt. Både om egen situasjon og den grusomme situasjonen i verden. Men, det får bli når jeg har kommet meg etter morgendagen. Jeg er uansett veldig takknemlig for støtten jeg har rundt meg, både av kjæresten, familien og venner ♥ Syns dette er ekstremt skummelt å dele, spesielt siden jeg står midt i det. Tror aldri jeg har vært så åpen på sosiale medier før. Jeg håper likevel at det er riktig av meg å åpne meg for dere som leser, da jeg vet mange har gått/går/skal gå igjennom samme situasjon.

Det kommer som sagt et mer utfyllende innlegg senere. Håper morgendagen går bra.

PÅ VEI TIL PARIS

Reklame – Affiliate nelly

GENSERHER / BUKSEHER / KOFFERTHER

Heiiii og god tirsdag (som egentlig er en mandag!). Her går det unna om dagen. Nå sitter jeg nok en gang på flyplassen, men denne gangen heldigvis på utenlandsloungen til SAS på Gardermoen. Jeg skal til Paris med kjæresten! 31. mai hadde vi vært sammen i ett år, og da er vel Paris en perfekt destinasjon for å feire kjærligheten?

Jeg har faktisk bare vært i Paris én gang, og det var ingen god opplevelse for meg. Det høres kanskje ut som tidenes luksus/bortskjemt/klageproblem, men jeg skal prøve å fortelle likevel. Våren 2015 reiste jeg ekstremt mye, og var såvidt innom leiligheten for å vaske klær før jeg dro til utlandet igjen. Vårens siste utenlandstur var til Paris for jobb i ett døgn, og jeg kom omtrent rett fra Barcelona der jeg hadde vært på en annen samarbeidstur. Jeg var bare så sliten etter tre hektiske måneder. Husker jeg var helt utbrent. Ville bare ligge på hotellrommet så fort jobben var ferdig, og var ikke interessert i å verken se eller oppleve noe av hva Paris hadde å tilby. Husker jeg gråt på vei til flyplassen på vei hjem fordi jeg var så sliten. Haha *crybaby*. Jeg elsker jobben min, men den perioden der var ganske hektisk og jeg var sliten. Nå er jeg derfor klar til å endelig oppleve den fantastiske byen alle snakker så varmt om ♥

  

GENSERHER / BUKSEHER / KOFFERTHER

Vi border om cirka 15 minutter, så nå skal jeg spise opp brødskiva mi og kaste i meg siste slurken av hvitvinen. Vi snakkes fra Frankrike!

ENDELIG FREMME

Hei og god helg! Åh, jeg har en sånn god følelse i kroppen i dag. Du vet når du på en måte er rolig til sinns, samtidig full av energi å klar til å gjøre masse gøy? Sånn har jeg det nå. I går var egentlig bare et helvetes stress, for å være helt ærlig. Stresset i hjel med alt som skulle gjøres før jeg reiste, og da vi endelig kom oss på flybussen (meg og Karen med fire store kofferter, haha) merket jeg at hjertet nærmest hoppet ut av kroppen. Men, det var i går – og nå er jeg endelig i Molde ♥

Fine Eline ♥ Møtte henne til lunsj tidligere i dag!

Mamma har egentlig den mest utrolige utsikten, men i dag ligger skyene tett og lavt over byen så man ser nesten ingenting. Haha! Jeg skal kun være  her i helgen, fordi en av mine gode venninner skal gifte seg. Tenk det! I kveld skal vi på “førpremiere” før bryllupet i morgen. Ta et par glass vin og bli kjent med resten av gjengen som skal delta i morgen. Åh, hun kommer til å bli den nydeligste bruden i verden. Skal ta bilder i morgen!

Kunne virkelig ønske jeg kunne bli i Molde litt lengre enn bare i helgen. Merker det er så deilig å komme hjem. Har ikke vært her siden jul! Må pakke inn mye aktivitet på få dager. Etter førpremieren i kveld skal jeg til pappa for å spise pizza med familien der, noe som blir veldig koselig. Man får utnytte tiden så godt man kan:-)

Håper alle får en fin start på helgen, så skal jeg prøve å rekke å titte innom i morgen før jeg drar i vielsen ♥

FOR EN TRENING

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

YOGA TIME 🧘🏼‍♀️

TRENINGSGENSER – AIMN HER / TRENINGSTIGHTS –  AIMN HER

Jeg trener omtrent bare i treningsklærne til Aimn om dagen, som dere kanskje har sett? Haha! Brukte mye nike og typ 2xu tidligere, men jeg foretrekker bl.annet Aimn både på grunn av lavere pris og bedre kvalitet. Ikke sponset btw! Liker også Nelly sitt eget sportsmerke veldig godt, som er enda billigere. Ser at nesten alt er på salg nå, fra 50%-70%. Link finner du her ♥

Fine kompisen min Daniel! Wow, for en treningsøkt jeg har hatt i dag. Startet dagen med 30min Bootielicious, etterfulgt av 30min Absolution han er instruktør på, før vi rundet av hele ballet med en liten privattime yoga sammen med Daniel. For et par år siden var vi på byen sammen heeeele tiden, mens nå har vi byttet ut nattklubber med Sats. Det går fremover for både han og meg 😉

 

TRENINGSGENSER – AIMN HER / TRENINGSTIGHTS –  AIMN HER / JOGGESKOHER

Joggeskoene mine er også på -20% fram til fredag:) Nå har jeg ikke trent på en uke, og det kjente jeg på formen i dag. Likevel er det ikke noe jeg stresser med. For meg skal trening være noe man kan kose seg med, uten at man får den irriterende dårlige samvittigheten om man ikke rekker like ofte som man selv mener man burde. Det er deilig å være på det stadiet, og ikke nazi som jeg var tidligere. Kanskje den mest oppbrukte punchlinen i verden – men alt med måte. Det er så sant!

Nå skal jeg løpe ut døren for å spille inn neste ukes podcast. Neste uke får vi inn før aller første gjest, og det håper jeg dere syns er like morsomt som oss! Det er jo onsdag i dag, noe som betyr ny episode – og den finner du på iTunes her ♥

SVAR PÅ DE SISTE SPØRSMÅLENE

SKAL DU FLYTTE???

Det var mange som kanskje tenkte det etter å ha sett instastoryen min i dag. Men, nei! Jeg holdt bare på å rydde i garderoben, selvom det kanskje så ut som tiiidenes flytteprosjekt. Jeg skal fortsatt bo i Oslo, selvom jeg er store deler av tiden min hos kjæresten i Bergen 😀

HVOR GAMMEL ER TYPEN OG HVA DRIVER HAN MED? OG HVOR GAMLE ER BARNA?

Kjæresten min er 45 år og er arkitekt med eget firma. Syns han er superflink, og er så stolt av han som klarer å sjonglere mye jobb, barn og ikke minst meg 😉 Hehe! Barna er snart 8 og 10 år ♥ Verdens søteste!

HVORFOR ER DU SÅ MYE I BERGEN?

Det spørsmålet svarte kanskje seg selv i de to spørsmålene over, men det er altså av romantiske årsaker 🙂

DU REISTE SÅ EKSTREMT MYE I FJOR, HVORFOR IKKE I ÅR?

Jeg gjorde det, ja. For et år det var ♥ Køben, Island, Dubai, New York, Cannes på under fem måneder! Jeg har vel egentlig ingen spesiell grunn til hvorfor jeg fartet så mye i fjor kontra i år, jeg cravet det kanskje på en helt annen måte. Nå merker jeg at det rister i reisefoten min, så jeg satser på at høsten inneholder mange gøye reiseplaner:-) Vi har faktisk sett litt på et cruise som går fra Vancouver til Tokyo med Royal Caribbean. Altså, HVOR kult hadde ikke det vært? For en opplevelse!

Meg og fineste Anna i Reykjavik ♥

Beach babes i Dubai 😎

KAN DU SKRIVE LITT MER OM COACHEN DIN?

Ja! Det skal jeg gjøre 😀 Tenkte å komme med et mer utfyllende innlegg om det senere. Til de som er interessert i å lære mer om hva coaching går ut på, så sjekk ut siden til InHouse Coach HER. Jeg ELSKER det!

NOEN SERIETIPS?

Har ikke sett på så mange serier i det siste, det har mest gått i real housewives-maraton. Av og til trenger man bare en hjernedød serie å se på, spesielt om man har det travelt i hodet. Akkurat nå ser jeg derimot på den nyeste sesongen av the rain på netflix. En dansk serie som er veldig spennende! Ellers er jeg ute etter noe nytt å se på etter det. Tips? Helst på netflix eller sumo. Sa opp HBO-abonnementet etter GOT – som sikkert resten av Norge? Haha!

KAN DU BLOGGE MER OM KLÆR SOM DU GJORDE TIDLIGERE?

Ja, selvfølgelig! Tidligere hadde jeg jo faste outfit-spalter flere ganger i uken – mens nå har jeg blitt litt slapp. Syns jo det er utrolig gøy med klær, så jeg ser ingen grunn til at jeg plutselig sluttet med det..

Et lite tips som jeg nevnte i forrige innlegg er at Nelly har -20% på hele siden nå! Her kan man gjøre mange kupp, bl.annet på sommerplagg og bikinier. Du finner kampanjen HER ♥

 

KYSS DEN DEILIGE DYNA FARVEL

ANNONSE – Affiliatelink til nelly

Hei og god morgen! Jeg har glodd på tastaturet på macen i godt over en time nå. Skulle egentlig vært på Sats klokken syv, men sånn ble det altså ikke. Jeg er så trøtt i dag. Faktisk helt latterlig trøtt. Noen dager er bare sånn, og det er helt greit. Er ikke akkurat i sommermodus med regn og 11 grader ute. Jeg er så innmari værsyk. Som om både energi og livsglede avhenger av været.

🌟 -20% AVSLAG PÅ HELE NELLY, SHOP HER 🌟

(Om du ikke får åpnet linken på telefon, hold den inne å velg “åpne i ny fane”) Tilbudet er fram til fredag, og gjelder ikke blacklist)

Men, nok syting om trøtthet og vær nå. Har dere det fint? Jeg har det egentlig ganske så bra! Ligger fremdeles i sengen med macen på fanget, og på en dag som dette er jeg bare evig takknemlig for å kunne jobbe der jeg vil. Men gleden har vært kortvarig, for nå holder jeg på å tisse meg ut – samt at jeg burde komme meg på trening. Så jeg får kysse den deilige dyna farvel for i dag, så snakkes vi senere babes!

UKENS OPPSKRIFT: VERDENS BESTE FISKEGRYTE

Ukens oppskrift er inspirert av tanten min, som lagde denne i bursdagen sin. Syns den var SÅ god at jeg måtte lage den selv. På onsdag forrige uke fikk jeg besøk av kjæresten min fra Bergen og noen venner, så da måtte jeg selvfølgelig diske opp med et festmåltid 😀

DU TRENGER:

CA 1KG TORSK
ET NETT BLÅSKJELL
EN BOKS REKER I LAKE
CA 300G REKER TIL TOPPING
ET NETT BLÅSKJELL
TO BOKSER SETERRØMME
EN BOKS KREMFLØTE
PAPRIKA
HVITLØK
MEIERISMØR 
MEL

1. Start med å dampe blåskjellene. Jeg fyller vann slik at bunnen akkurat blir dekt, og legger i to klatter meierismør. Ha i paprikaen og ca 3-4 fedd hvitløk. Når smørret er smeltet har du i blåskjellene og damper de til de har åpnet seg. Når de er ferdig rensker du de, og heller kraften over i en annen skål. Denne skal du bruke senere!

2. Skjær torsken i mindre biter, og pakk de godt inn med mel. Ha på godt med salt og pepper. Stek de i meierismør.

3. Rør ut sæterrømmen på middels varme i en stor kjele. Ta deretter i all fløten. Når dette har kokt opp tar du over fisken. Ha deretter i rekene, blåskjellene og smak til gryten med kraften fra blåskjellene, og krydder etter eget ønske.

Serveres med sitron, kokte poteter og raspede gulrøtter. SÅ utrolig godt, og en sikker vinner om du skal ha gjester 😀