MINE SISTE DAGER I OSLO

ANNONSE – Affiliatelinker

BEANIE – ARNIE SAYS / JAKKE – HM / BUKSE – LIGNENDE HER

Nå er jeg i desperate need etter musikktips her.. Har jobbet fra kjøkkenet sammen med Andrea i hele dag, og de samme ti sangene går om og om igjen. Nå kan jeg teksten til både drink about, you are young og sweet but psyko på rams. Hva kan man si, jeg blir jo litt lei:))))

 

Her er gårsdagens antrekk, noe dere sikkert skjønte etter gårsdagens innlegg. Nå er jeg i mine siste dager i Oslo for hele 2018. Wæææ! Det blir så rart å plutselig skulle dra herfra, og ikke komme tilbake før etter nyttår. Merker jeg får litt panikk av hele greia. Det er så mye småting som må fikses, for jeg skal tross alt være borte en drøy måned. Får bruke morgendagen på alt, for i kveld skal jeg på Latter sammen med Kaltrina. Jeg har aldri vært på Latter før, så det gleder jeg meg veldig til!

DET KLIKKER FOR MEG

God morgen babes! Åh, huden min er virkelig helt forferdelig om dagen. Som noen kanskje husker har jeg slitt ganske mye med elveblest i ca halvannet år. Det kom etter en… ja hva skal man kalle det? Traumatisk opplevelse i mai 2017. Har skrevet om det på bloggen tidligere, men orker ikke fortelle om det igjen. Uansett! Helt siden da har jeg hatt kronisk elveblest, og det er virkelig helt forferdelig. Om jeg ikke tar allergitabletter hver dag så klør hele kroppen min og jeg får store hevelser i huden. Nå som det er iskaldt i Oslo har jeg også fått kuldeutslett i ansiktet, noe som virkelig ikke er en bra kombinasjon med elveblesten. Jeg holder på å KLIKKE!!!

 

Men men, det går seg vel til. Over til noe helt annet! Se hvor koselig vi gjorde det før julebordet i helgen. Vel og merke den eneste julepynten her i leiligheten, hehehe :))) Nå har vi også tent endel i peisen, og bare det gir meg julestemning til tusen!

Over til noe helt annet, igjen. I dag har jeg en sånn koselig hjemmedag der jeg må vaske klær, og begynne som smått å pakke til fredag. Da skal jeg reise bort i over en måned, bl. annet til Bergen! Noen som klarer å gjette hvorfor jeg skal være så lenge der? 😀

BLOGGERNE I PARKEN

Annonse – Affiliatelinker nelly.com

Hei dere ♥ Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet med Andrea, Karen og Andreas. Alle jobber på hver sin mac, og jeg merker jeg har skikkelig zombiehjerne på hva jeg skal skrive i dette innlegget. Føler det er så kjedelig å ramse opp dagens innhold, men det er kanskje det eneste jeg kommer på nå. Haha! I dag tidlig ble jeg vekt av at Andrea telefonterroriserte meg. Jeg hadde glemt å ta på alarm i går (wopsi), og lå derfor å snorket til klokken ble rundt ti. Først trodde jeg det var alarmen min som ringte i ett sett, men neida – det var bare frøken Badendyck som ville informere meg om at det var på tide å våkne. Jeg står jo egentlig alltid opp tidlig, men i går kom jeg meg ikke i seng før halv tre. I går var vi jo på boklanseringen til fineste Isabel, og det ble både vin og litt for mye mingling. Så kos å starte uken slik, hihihi!

Andrea: JakkeHER / BukseHER
Meg: JakkeHER / Bukse – utsolgt, men lignende HER / Lue – Arnie Says

SE så fint det var i parken i dag, btw! Jeg og Andrea tok oss en liten spasertur tidligere i dag. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke bruker parken mer, både til trening og kos. Kanskje ikke like fristende når det er -6 grader ute som på sommeren, men jeg merker jeg får helt ro i sjela av så mye natur. Hahah!

Andrea: Bukse – HER
Meg: Bukse – lignende HER

I kveld skal vi bare kose oss med en serie, fyr i peisen og vennekos. Om noen har serieanbefaling så rop ut!

RABATT PÅ HELE ROYALDESIGN.NO

Annonse – Affiliatelinker Royaldesign

Hello ladies! Som jeg nevnte forrige uke er jeg i en liten interiørboble om dagen. Meg og Karen bor seriøst i verdens fineste leilighet på St.Hanshaugen, som har så mye potensiale til å bli amazing med litt bedre interiør. Kjøkkenet er jeg ganske fornøyd med interiørmessig, mens stua er en smeltedigel av mange forskjellige stiler.  Jeg har saumfart nettet i tre dager i strekk nå, og endelig funnet en side der den største bestillingen kommer til å bli plassert.

I dag har forresten Royal Design -15% avslag på alt på hele siden. Under ser dere min bestilling samt favoritter som vurderes å klikkes hjem før tilbudet går ut ved midnatt ♥

MIN BESTILLING:

LYSESTAKE 1 HER / LYSESTAKE 2 HER / VASE HER

Her er min bestilling fra Georg Jensen! Klikket med meg litt andre skatter fra Royaldesign også, men de tenkte jeg å vise frem senere når de kommer til leiligheten.

ANDRE FAVORITTER ♥

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Mye fint, eller hva?! 😀

I dag får dere -15% avslag på HELE siden! De har merker som Missoni, Georg Jensen, Ferm Living, Voluspa og MYE mer. Happy shopping!

SNAPSHOTS FRA HELGEN

Reklame – Affiliatelink nelly.com

KJOLEHER (På -25% KUN i dag 😀 Bruk koden “cyber25” i kassen – dette gjelder forresten hele Nelly.com ♥)

Et par snapshots før helgens julebord! Har tatt meg to dager fri for å nyte helgen. Kjæresten kom på spontant besøk, på lørdag hadde vi årets jentejulebord i leiligheten og formen i går sier vel seg selv.. Haha! Dro faktisk ikke på byen på lørdag, og det var så deilig å våkne litt mindre redusert på søndag. Jeg vet ikke, bylivet er liksom ikke for meg lengre. Syns ofte det bare er kav og mas, lange køer, man bruker mye penger og generelt stress. Da syns jeg det er mye hyggeligere å ha venner på besøk, lage god mat og drikke vin her hjemme. Kanskje jeg har blitt en gammel kjerring, men det får bare være. Det er uansett deilig å ikke hige sånn etter bylivet, noe jeg har gjort i alt for mange år 😉

Nå har jeg nettopp sendt kjæresten avgårde på flybussen, og jeg skal starte uken for fullt. Litt senere enn ønsket, men men. Så fort jeg har fikset meg drar jeg avgårde til Andrea for å ta litt bilder, før vi skal på boklanseringen til flinke Isabel i kveld. Gleder meg!

-30% PÅ HELE NELLY TIL MIDNATT

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

!!! Det er -30% på hele Nelly.com frem til midnatt. Alt fra by Malene Birger, Nike, Primeboots, Adidas osv er inkludert 😀 Happy shopping!

LITT KVELDSPRAT

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER

Hele antrekket får du til -25% med koden VIP25 ♥

Hei dere! Hvordan går det midt opp i dette Black Week hysteriet? Det er jo helt sykt hvor det har tatt av de siste årene. Nå fikk jeg nettopp en mail med alle tilbudene Nelly kommer til å kjøre i morgen også, og alt jeg kan si er; gled dere 😉

Ellers har jeg hatt en kjemperolig dag. Gikk meg en times tur i dag tidlig, og da jeg kom hjem igjen kjente jeg at kroppen verket og hodet dundret. Jeg la meg derfor på sofaen for å jobbe, og etterhvert kom Karen også for å joine meg. Jobbingen ble fort byttet ut med et lite seriemaraton under pleddet. Viktig å pleie helsa også, hehehe. Nå sitter vi her med hver vår julebrus, etter å ha hentet en svær kasserolle hos naboen. Appen nabohjelp er jo helt genial?! På lørdag skal vi nemlig ha julebord her hjemme, men fant ut at vi ikke hadde en stor nok kasserolle til alt pinnekjøttet. Karen spurte derfor på nabohjelp-appen om noen hadde en til utlåns, og en time senere var problemet fikset.

Nå sitter vi som sagt i hver vår ende i sofaen å super i oss verdens beste julebrus (Oscar Sylte, Rudolf og Nissens, fra Molde!!). Nå skal jeg rute og krydre ribba slik at den kan godgjøre seg til lørdag. Vi skal ha både ribbe og pinnekjøtt, og jeg skal lage alt. LOVE it! Det betyr en hel dag på kjøkkenet med god mat, musikk og vin. En drømmedag <3

Herregud nå har jeg skravlet alt for mye….. Vi snakkes i morgen, da er det jo selveste Black Friday 😀

VIPKODE – 25% PÅ HELE NELLY!

Annonse – Affiliatelinker

Nåååå er det endelig megasalg hos Nelly! Med koden du finner under får du -25% på hele siden 😀 Denne gangen gjelder det alle merker. Både Levis, Nike, Adidas, Nunoo, Primeboots og andre merker som bruker å være ekskludert. Wohooo!

JAKKEHER (-25% MED KODEN VIP25)

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Alt på -25% med koden VIP25 ↑

CARDIGANHER / BUKSEHER / SUNNIESHER / SKOHER / VESKEHER

Hele antrekket på -25% med koden VIP25!

JUMPSUITHER (PÅ -37%!!)

KÅPEHER / VESKEHER ( BEGGE -25% MED KODEN VIP25)

BLUSEHER / BUKSE – LIGNENDE HER

ALT TIL -25% MED KODEN VIP25

SUNNIESHER / JAKKEHER

-25% MED KODEN VIP25

JUMPSUITHER (25% MED KODEN VIP25)

Koden varer kun i dag 😀 Happy shopping babes!

EN STYGG DAG

ANNONSE – Affiliatelinker Nelly.com

JAKKEHER / BUKSEHER / VESKEHER / BOOTSHER

I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag sånn generelt, men en helt forjævlig drittdag utseendemessig. Andrea kom til meg i dag tidlig, og vi preppet for en lang dag med bloggjobb og bildetakning. Alt var forsåvidt greit, helt til jeg satt meg ned med macen for en times tid siden for å gå igjennom bildene. Nå vet jeg jo selvfølgelig at når noen man sier “jeg har en stygg dag” så er det ingen som ser det andre enn seg selv. Noe som kan være en trøstende tanke, for all del. Men man vil jo for faen føle seg fin for sin egen del også, det er jo det viktigste?!?!? Så helt ærlig føler jeg det har vært en litt bortkastet bloggdag, og jeg burde spart meg for å forevige dette trynet til annen og litt mer…penere dag.

Som dere skjønner har jeg det ganske fint om dagen, som har tid og energi til å klage over noe så overfladisk og meningsløst. Folk dør av sult, og her sitter jeg å sutrer over skjoldete foundation og at trynet mitt ser ut som en sprengt ballong. Takk for meg og god natt.

JUL I VINTERLAND

Gooood morning! Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenbordet å super i meg energidrikk før Andrea kommer hit. Vi skal jobbe sammen i dag, noe som alltid er like gøy ♥

Som nevnt dro meg, June og Glenn for å sjekke ut jul i vinterland i går, som er nede ved Karl Johan. Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri hatt verken interesse eller lyst til å dra på lignende tidligere. Ganske rart egentlig, for det var sjukt koselig. Boder langs gatene som solgte alt mulig fra godteri, brente mandler, pølser, interiør, julepynt – you name it. For ikke å snakke om de koselige lysene, pariserhjulet, maten og stemningen! Nå er jeg offisielt i julestemning, noe som egentlig er krise da det enda ikke har blitt desember..

Jeg fikk også testet den nye vinterjakken min i går. FY SØREN det er så kaldt i Oslo nå.. Heldigvis varmet jakken godt, og denne kan jeg bruke hele vinteren. Du finner den her ♥