natt til 1.mai

God kveld! Etter mye om og men om vi skulle ut for å feire natt til 1.mai eller ikke, ble det endelig bekreftet det planen var i utgangspunktet – vi blir inne for sofakos og god mat. Jeg for min del får egentlig bare hodepine av det forferdelige været det er her i Møre og Romsdal, og river meg i håret av tanken på alt det moroe (om det i det hele tatt er et ord) som skjer i Oslo i kveld. Har blitt invitert til utrolig mange kule fester, der man faktisk kan sitte UTE å nye vårværet. ÅÅÅÅÅ!! MEN, jeg kan ikke klage likevel. Snart kommer to venninner å henter meg, før vi skal hente Glenn og dra avgårde på butikken for å kjøpe inn snadder til kvelden. Jeg ligger nå i sofaen (mett som vanlig..), og er egentlig ikke gira på å stappe noe inn i topphullet resten av kvelden. Men kjenner jeg meg selv rett er jeg sikker sulten igjen om fem minutter.  Ha en super kveld folkens, og drikk med måte om dere skal ut å feste ikveld!

Livet ass

“På mandag begynner jeg å trene og spise sunt”. Den mandagen har jeg sett fram til i flere uker, men den har uheldigvis ikke kommet enda. Det er jo umulig å være sunn hos mamma i Molde. Herregud, det er jo mat så langt øyet kan se! Jeg er ikke den personen som står over et godt måltid. No, can´t do. Jeg er født med med en utrolig dårlig egenskap, og det er at jeg ikke eiger magemål. Jeg spiser meg kvalm, venter en halvtime, for så å spise meg kvalm igjen. Slik fortsetter det som regel hele dagen, og det resulterer i at jeg har en magesekk på størrelse med en fotball.  Kom til Glenn i sta, og han bare “jeg har trent og spist laks, og nå skal jeg skjære opp sunn frukt til oss namnam!”
Og han bare: BOOM! Mens jeg da vet dere. Kom rett fra butikken der jeg hadde kjøpt kjeks som jeg gomlet i meg så fort jeg satt meg i sofaen, selvom jeg nettopp hadde spist middag hjemme og var mett.
Og jeg bare: BOOM her ligger jeg hihihi, og jeg elsker sjokolade. Kontraster dere, kontraster. I morgen skal jeg begynne. Sånn helt seriøst. Har faktisk lovt å bli med på fjelltur også, så nå må jeg virkelig!

Barndomshjemmet

Herregud, så deprimerende.. Sånn er været i Molde. Det SLUDDER. Fikk helt sjokk da jeg gikk ut av døra i sta, for er det virkelig mulig? I morgen er det jo mai! Heldigvis skal jeg bare være her en uke, før jeg reiser til syden (Oslo), der gradestokken iallefall er over ti grader. I fjor husker jeg at kvelden før 1.mai var kjempevarm. Det gikk an å bade, grille og virkelig kose seg ute.  Trynet mitt er like deprimerende som været, og jeg orker faktisk ikke fikse på det engang. Været gjør noe med meg, og jeg vil helst bare ligge inne hele dagen. Noe jeg forsåvidt skal også. Skal forflytte meg ned til noen venninner etterpå, for å være deprimert med de. Stakkars russ som helt sikkert skal UT å feste i dag. Hadde jeg aldri i verden gjort, uansett hvor mye jeg fikk betalt. Tenkte å vise dere noen bilder av huset til mamma, forresten! Det er så utrolig koselig her.  Hun er seriøst pynte-ting og designgal. Kjøper noe nytt hele tiden, bytter ut, setter ting tilbake, og styrer på. Blir sikkert helt lik når jeg blir eldre, for merker jeg er litt sånn allerede. Nå skal jeg lage meg en fruktsalat (jeg har blitt sunn i dag vet dere), før jeg skal hente mamma på jobb.

party with this, wake up to that.

God morgen! Åh, i dag var det utrolig deilig å få sovet skikkelig ut. Våknet ikke før klokken halv tolv, noe jeg ikke har gjort på flere måneder! Nå sitter jeg som en nerd å leser til eksamen, som bare er fire timer unna. HJELP dette kommer til å gå dårlig, gitt.. Har eksamen i Norsk Muntlig i dag, om noen lurte. Er det forresten noen som vet hva jeg absolutt MÅ kunne? Jeg klarer aldri i verden å huske over 500 sider! Bare for å hoppe over til noe totalt annet; jeg må bare le av hvor utrolig stygg jeg er uten sminke. Iallefall om jeg våkner opp halv-klein med gårsdagens pudder grodd inn i hver eneste pore og fine linje. Ushhhh, får frysninger bare av tanken. Jeg ville IKKE våknet opp med meg, for å si det sånn. 
Lørdags kveld, klar for å ha det moro!
Søndags morgen, hadde kledd av meg alt unntatt smykke før jeg sovnet som et slakt på sofaen. Våknet opp, så meg i speilet og bare: HAHAHA!!!  Jeg har vært i konstante forhold mer eller mindre siden jeg var 16 år, noe jeg virkelig ikke kan skjønne. Så virkelig ikke ex-ene mine hvordan mitt sanne jeg var? Eller har jeg så sykt bra personlighet at man liksom glemte morratrynet mitt? Det er en mysterium jeg aldri kommer til å få svar på. Nå er jeg iallefall singel, og det er synd jeg ikke kan slå opp med meg selv………

Hjemme i Molde

 
Meg og Lars i går. God dag fine! Etter et hodepinehelvete igjennom Gardermoen sitter jeg nå i Molde, og har nettopp kommet inn dørene hos mamma. Jeg sier dette uten å overdrive, men jeg var sikkert mer fyllesyk enn all russen som skulle hjem fra Tryvan – til sammen! Fant meg en krok der jeg kunne slappe av med rolig musikk på ørene, mens jeg så stressa mennesker springe for å rekke flyene sine. Åh, jeg hater virkelig flyplasser, og jeg hater virkelig å vente. Lille Zara er hos June, og skal bli passet av henne mens jeg er borte. Ååå, som jeg savner den lille jenta mi allerede! Kommer til å bli vanskelig å være hjemme i Molde mens hun er i Oslo.. Nå står mamma på kjøkkenet å lager middag til oss, så nå blir det å fylle opp magen med nammis før jeg skal ned for å besøke Glenn. Har dere hatt en fin søndag så langt eller?

out and about

God morgen! Kvelden i går som egentlig bare skulle være et tomannsvors med meg og Silje, endte opp med full leilighet og hæla i taket. Moro! Isabell ringte meg å spurte om hun kunne ta med seg en gjeng opp til meg, og det var selvfølgelig greit. Alltid hyggelig å hilse på nye mennesker 🙂 På byen dro vi samlet ned til Solli Plass, men jeg og Silje endte selvfølgelig opp med å surre rundt alene. Etter fram og tilbake, endte vi på Nox der vi koste oss til det stengte. Da tror jeg vi begge hadde fått nok innabords, for når vi kom hjem til meg i halv fire tiden så hadde vi matorgie inne på kjøkkenet. Våknet opp idag tidlig til skinke opp igjennom veggene og majones i sofaen. Hurra, dette gleder jeg meg til å rydde opp gitt..
Fine Silje! <3  Zara ble kraftig fornærmet på Erik i går, da han tilfeldigvis klarte å sparke henne… (…….)
Men så fikk hun en skinkebit, og vips så var alt bra igjen! Nå skal jeg rydde litt i leiligheten, før jeg må UUUT å nyte solen. Har en kompis i byen som jeg veldig gjerne vil treffe, så da er det bare å komme seg i dusjen. Vi bloggez.

sommer kommer!

  Ikke vet jeg hvordan været er i resten av landet, men i Oslo er det bare flott! Temperaturene bare stiger for hver dag, og jeg kan faktisk sove med vinduet åpent hele natten uten å dø av kulde. I dag spradet jeg til jobb med en tynn jakke, og bare nøt solen i ryggen. Deilig! Merker jeg blir så lykkelig når været er slik, endelig kan jeg komme ut av min kjedelige-klesboble og faktisk ha på meg sommerlige jakker, andre sko enn store boots og solbriller. Kose-seg-ute-med-alkohol-sesongen er også godt igang, og det er ingenting jeg heller vil på en solfyllt dag enn å sitte ute å kose meg med gode venner og et glass i hånden. Ryktes det er drittvær hjemme i Molde, noe som er kjipt siden jeg reiser dit på søndag.. Blir der en uke, før jeg pakker med meg Glenn i kofferten tilbake til Oslo. Han skal bo hos meg i flere uker, og jeg gleder meg sånn! Vi kommer til å gjøre sååå mye gøy, og det kjennes nesten ut som om jeg er nyforelsket bare av tanken på hvor mye vi skal kose oss.
Sånn her kommer jeg til å sitte hele sommeren. Alt ned på høykant.  Noen fler som gleder seg til sommer eller? Det eneste som mangler nå er brunfargen min, for under all selvbruningen er jeg like hvit og grå som bloggdesignet mitt.

pressevisning og takterrassefest

God dag! Hadde en utrolig kul kveld på pressevisning hos Gambit i går. Den startet med titting på kolleksjonene, og gud der var det mye jeg hadde lyst på! Bilder kommer i et eget innlegg. Vi gikk rundt å tittet på klær med en drink i hånden. Altså, blir det stort bedre?  Etter vi var ferdig å se var det duket til grillparty oppe på takterassen, der vi fikk servert utrolig god mat og drikke. Satt bare å minglet å koste oss egentlig hele kvelden, alltid med noe godt i glasset. Hodet mitt har det kanskje ikke like godt i dag, men det er absolutt verdt det! Jeg for min del spiste meg ihjel på foccacia med aioli, som er noe av det beste jeg vet. Stakkars de som pratet med meg etterpå, for å si det sånn. Hahah! Neida, forhåpentligvis var jeg ikke den eneste som boltret meg i aioliskålen….
Kari og sønnen Ousman. Sjekk ut hjemmesiden hans HER. Visste dere at dette er designeren bak “OSLO”-plaggene. De har så mye kult, verdt å ta en titt.


Fikk en god prat med Kari i går om kosthold og trening, og mange tips jeg kommer til å ha god nytte av. Som sagt har jeg ikke vært særlig flink etter jeg flyttet til Oslo, men nå blir det endring i sakene. Med mer kunnskap inne ser jeg fram til å starte på treningssenteret igjen!
Meg og kjekke Benny. Koste oss gjorde vi!

halv pris på iPhonedeksler

Hei fine! Nå er jeg på vei ut dørene, og på vei ned mot Vika. Forteller hvorfor i morgen! I mellomtiden syns jeg dere som har iPhone 4 burde sjekke ut salget til Handelsporta.no, som er norges beste innenfor iPhone-deksler. Nå har de 50% avslag på alle casene til iPhone 4, og det er faktisk helt syyykt hvor billig det blir. I butikken koster en slik iallefall 200kr? Bare sjekk prisene under! Da kan man kjøpe fler, noe jeg digger siden jeg elsker å bytte på deksel etter humøret. Under har jeg plukket ut mine favoritter, men om dere titter inn HER finner dere sykt mye mer, i alle fasonger og farger.
45 kr HER og 60kr HER    
80kr HER og 40kr HER  
45kr HER og 50 kr HER.

min lille skatt

God morgen! Eller, morgen er det kanskje ikke lengre da. Nå er jeg innom leiligheten mellom slagene, og har akkurat nok tid til å slenge ut et innlegg til dere. Travel dag, men heldigivs er energinivået høyere i dag! Med en puls på fem hundre løper jeg rundt i Oslo´s gater for å rekke alt. Fra i morgen av har jeg heldigvis ikke stort annet på agendaen enn å jobbe, noe jeg faktisk ser veldig fram til. Ikke noe moro når man føler man ikke kan yte 110%. Zara er på overnattingsbesøk hos tante June, og det er faktisk utrolig trist å ikke ha henne i leiligheten når jeg kommer hjem. Er så vandt med at hun står ved døren å venter til jeg skal låse opp. Åh, lille gullet mitt <3 Se så fine bilder June tok av henne i går! Jeg smelter heeelt, og kjenner det stikker litt i kroppen av savn, selvom jeg bare har vært borte fra henne i knappe 12 timer. Bilder stjelt fra bloggen hennes
Zara og kjæresten til June, Aleksander. Det er så koselig å se at Zara er så glad i andre mennesker. Hun finner seg alltid det første fanget som er ledig for å sove på, selv om hun kanskje ikke kjenner personen så godt. Haha!