Livet ass

“På mandag begynner jeg å trene og spise sunt”. Den mandagen har jeg sett fram til i flere uker, men den har uheldigvis ikke kommet enda. Det er jo umulig å være sunn hos mamma i Molde. Herregud, det er jo mat så langt øyet kan se! Jeg er ikke den personen som står over et godt måltid. No, can´t do. Jeg er født med med en utrolig dårlig egenskap, og det er at jeg ikke eiger magemål. Jeg spiser meg kvalm, venter en halvtime, for så å spise meg kvalm igjen. Slik fortsetter det som regel hele dagen, og det resulterer i at jeg har en magesekk på størrelse med en fotball.  Kom til Glenn i sta, og han bare “jeg har trent og spist laks, og nå skal jeg skjære opp sunn frukt til oss namnam!”
Og han bare: BOOM! Mens jeg da vet dere. Kom rett fra butikken der jeg hadde kjøpt kjeks som jeg gomlet i meg så fort jeg satt meg i sofaen, selvom jeg nettopp hadde spist middag hjemme og var mett.
Og jeg bare: BOOM her ligger jeg hihihi, og jeg elsker sjokolade. Kontraster dere, kontraster. I morgen skal jeg begynne. Sånn helt seriøst. Har faktisk lovt å bli med på fjelltur også, så nå må jeg virkelig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg