WHERE IS THE SNOW?

Hei fra Oppdal! Jeg hadde forventet snø opp til taket og en kulde som lagde rim i barten, men her er det kjempemildt og snøen er nesten borte. Det gjør meg absolutt ingenting, for vi koser oss sånn uansett! I går lagde vi som sagt dampede blåskjell til middag, for det ble pokerspilling til laaaangt på natt. La oss vel ikke før i fem tiden, så det sier litt.. Jeg tapte som det suste i pokeren forresten, og gikk ut først av alle!! Regner med vi skal spille det igjen, så da skal jeg ha et skikkelig comeback.. Haha! 

Nå blir det bare sofakos på hytten før det blir fiksings til kvelden. Kalkun og vin står på menyen, og jeg gleder meg til å feire! Håper alle sammen koser seg, og får en fin avslutning på 2014 ♥

OPPDAL

I går bestemte vi oss for å reise til Oppdal i dag, siden vi ikke hadde noen spesielle planer i Molde på nyttårsaften – så hvorfor ikke? Familien til Kristoffer har hytte her, så vi blir en fin gjeng de neste dagene ♥ Hørte forresten rykter om at vi skal stå på slalom mens vi er her, og det gruer jeg meg veldig til. Jeg er så utrolig dårlig, og syns det er megaskummelt å kjøre fort nedover bakkene. Dessuten streiker hele kroppen min sekundet jeg syns farten blir for stor, slik at jeg bare ramler og slår meg slikkelig. Resten av gjengen her er jo proff, så spørs om jeg bare på campe i baren eller kjøre barnebakken alene.. Haha! Jeg er som Bridget Jones i slalombakken, om noen har sett den filmen.  Ikveld skal vi lage dampede blåskjell, drikke vin og kose oss forran peisen i deilige joggeklær. Mat, vin og man slipper å pynte seg, finnes det noe bedre egentlig? Kanskje hyttelivet virkelig er noe for meg! Først skal jeg skrape opp flaksloddene jeg fikk til jul som jeg helt har glemt av. Kanskje jeg blir millionær?? Not, nå har jeg jo jinxet mine sjanser siden jeg skriver om det. Men men..

NYT

Vi klager når vi er sulten og vi klager når vi er mett. Det gjør iallefall jeg! Nå klager jeg fordi jeg er syk, og har en konstant strøm av snør rennende ut av nesen min hvis ikke jeg er kjapp og snyter meg først. Men hva klager vel jeg for? En liten forskjølelse er absolutt helt greit, selv midt i romjulen. Dette er uansett den aller beste tiden av året, og vet dere hvorfor? Jo, fordi jeg blir invitert på middagsselskaper omtrent hver dag, og middag er det beste måltidet i verden. Spesielt julemat! Jeg har ikke tenkt å komme med en tale over hvor heldige vi er, og at vi må sette pris på det vi har. For det håper jeg virkelig dere vet allerede. For jeg er forbanna heldig, og jeg nyter virkelig hvert eneste sekund av tiden her hjemme. Før jeg vet ordet av det er jeg tilbake i forelesningssalen på BI og tanken om pinnekjøtt og ribbe til middag hver dag bare er et fjernt minne. Husk å nyt julen folkens!

JULEMAT OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Jeg har en gladnyhet! Akkurat i det jeg var på vei til å grave meg ned i et hull av dårlig samvittighet for all dritten jeg har spist de siste ukene, fikk jeg en hyggelig forespørsel. Jeg skal få meg PT! Han skal også sette opp fullt treningsprogram og detaljert kostholdsplan til meg, så da poppet jeg opp fra hullet mitt og spiste enda en julemiddag med god samvittighet. Jeg vet nemlig at jeg ikke hadde klart å dra meg på trening flere dager i uken hvis jeg ikke fikk et lite push, woho. Vi har bestemt oss for å starte over nyttår, for lets face it.. Jeg kommer ikke til å endre om kostholdet mitt nå midt i denne mathøytiden. Som pappa sier så er det ikke hva man spiser i julen som teller, men hva man spiser fra nyttår til neste jul. Det er helt sant! Så kos dere med maten resten av ferien, det skal iallefall jeg ♥     

FRA MIDDAG TIL MIDDAG

Det føles ut som om alt man gjør i julen er å løpe fra middagsselskap til middagsselskap. Jeg elsker det! Nå skal vi til mamma for å spise ribbe, og selv om jeg overhodet ikke er sulten – så gleder jeg meg masse til mat 🙂 

DAGENS PREKEN

Hola! I dag våknet jeg med julens første hangover, og skal jeg være helt ærlig så er den ikke så aller verst. Jeg var virkelig ikke i form da jeg dro ut i går, og har hatt tendenser til feber i flere dager nå. Typisk når det endelig skjer noe? Heldigvis er jeg flink til å drikke vann, noe jeg sterkt anbefaler alle å huske når de er på fest! Jeg drikker sikkert en liter vann til sammen i løpet av et vors. Kanskje fordi jeg er voksen og kjedelig, men jeg er ingen fan av å bli alt for full eller å bli dårlig. Det var dagens preken fra bestemor-Julia. 
Crop top HER og skjørt HER (annonselenker)

JULEFEST

For en feiring av det var av Gunnhild i går! Med kake, vin, sang og skravling hadde jeg en utrolig fin kveld. Vi burde bare blitt der resten av kvelden, for på byen var det så fullt at jeg såvidt fikk plass til å holde drinken min uten at noen skubbet meg. Det var masse kjentfolk så jeg koste meg veldig, men etterhvert bestemte jeg og Andreas oss for at vi nesten bare måtte dra et annet sted med litt mindre mennesker. Vi dro på et sted som heter Bar Alex her i Molde, der det var utrolig bra musikk og god steming. Kjempegøy! I kveld er det klart for en ny runde på byen, men jeg er enda litt usikker på om jeg skal ut eller ikke. Som sagt er jeg ikke heeelt i form og er utrolig forskjølet, så jeg vet ikke hvor digg det er for andre at jeg går rundt og snyter meg, nyser og hoster de i trynet. Vi får se! Under finner dere noen bilder fra i går.  

INTENSE ØYNE?

En gang i blant får jeg kommentarer på at jeg har et intenst blikk, og “at jeg burde roe meg ned noe jævlig”. Det har seg slik at jeg ikke gjør det med vilje. Stirrer intenst inn i kamera, altså. Hvorfor blir det sånn da? Jo, det skal jeg forklare. Det er egentlig ganske enkelt altså, men uansett. Jeg har utrolig blå øyne, og når jeg kommer ut i dagslys kan de se veldig lys blå ut. Når det er så lyst blir i tillegg pupillene mine utrolig små, noe som gjør at det ser ut som jeg har det mest intense (creepy, om du vil) blikket ever. Det er altså ikke noe jeg har kontroll over selv! En mer avansert forklaring var det altså ikke. Nå skal jeg skifte før jeg skal feire bursdagen til Gunnhild. Håper alle sammen koser seg ikveld ♥ Bildene under er forresten ikke noe godt eksempel på det jeg nettopp forklarte, men jeg tenkte å dele gårsdagens middags-outfit fordi. Er så forelsket i skjørtet, bruker det hele tiden!


Bluse HER / Skjørt HER / Klokke – Marc Jacobs (adlinks)

FØR MOROA STARTER

God morgen! Endelig 2.juledag, denne dagen har jeg gledet meg til lenge. Her i Molde så er det julens store festdag, noe som både kan være utrolig gøy eller ufattelig frustrerende. Det er mange mennesker ute, og blir det en perfekt mix av venner, bekjente og halvkjente så blir nok kvelden bra. Det er derimot slik at det ofte er litt for mye folk på byen, slik at hele kvelden blir et grusom mix av lange køer, knuffing i baren og velting av glass. Jeg satser på at sistnevnte ikke skjer, og at denne kvelden blir fantastisk. Jeg skal i bursdag til Gunnhild ikveld også, og det gleder jeg meg masse til ♥ Men før all denne moroa starter skal jeg møte Andreas! Og før jeg skal møte Andreas (haha) skal jeg bestille meg en pakke fra nelly slik at den garantert kommer før nyttårsaften. Husk at dere må bestille innen 23.59 ikveld for å være sikret!! Jeg tror iallefall jeg skal bestille enten 9, 10 eller 11, og 7, pluss kanskje 13.. Hmmm? (Annonselenker)
1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her / 8. her / 9. her / 10. her / 11. her / 12. her / 13. her

Nelly har også et salg på gang, det finner du her. 

ÅRETS KJEDELIGSTE DAG

I dag tidlig opplevde jeg noe helt nytt. Jeg våknet nemlig mett! Kanskje ikke så rart om jeg tenker på de gigantiske mengdene mat som fant veien ned i magen min i går. Det var likevel klart for familiefrokost, så jeg fikk trøkt ned en liten skive med egg og røkt laks før jeg takket fint for maten. I dag skal jeg ha en utrolig rolig morgen. Ingen sminke, bare ansiktsmaske, håret i en dott og julefilmer på skjermen. I tre-tiden er jeg invitert på familiemiddag hos bestemor, så da må jeg nok få på meg finstasen igjen. 1. juledag brukte å være den kjedeligste dagen i året da jeg var yngre, fordi mamma nektet å kjøre oss noen steder og alle vennene mine gjorde ting med familien sin. Nå elsker jeg den derimot, det er så digg at verden nesten står stille for en dag! Ingen mas og omtrent ingen planer. 


I dag koser jeg meg i pysjsettet mitt fra Ruth&Circle som jeg kjøpte fra nelly yil bare 199kr! Du finner det her ♥ (annonselenke) Minner om at salget til nelly har startet! Når jeg har publisert dette innlegget skal jeg inn å shoppe litt selv 😀 Du finner det her. Husk at du må bestille innen 26.12 klokken 23.59 for å få sikret deg plagg til nyttårsaften!!