ÅRETS BESTE BLACK FRIDAY DEAL

ANNONSE – I samarbeid med BliVakker

Hello babes, og happy BLACK FRIDAY! Den største shoppingdagen i året, og er man smart er det mange penger å spare 💸💸 Internett koker bokstavelig talt av forskjellige deals, og for å gjøre jobben litt lettere for dere har jeg plukket ut en av de aller beste (om ikke den aller beste) dealen som jeg tenkte å skrive om i dag ♥

BliVakker kjører på med et gigasalg, der alle produkter er rabattert fra minst 27% rabatt, og opptil hele 70% avslag!! BliVakker har jo et ekstremt utvalg av aller kjære skjønnhetsprodukter, og under finner dere mine absolutte favoritter.

GAVESETT FRA BIOTHERM HER

Biotherm er helt rå på hudpleie, og på denne tiden av året trenger huden min mye fuktighet. Mange misforstår gjerne konseptet om fukt i huden, og tenker at de fort begynner å “glinse” fordi huden er overhydrert. Dette er helt feil! Huden glinser fordi den mangler fukt, og den naturlige talgproduksjonen settes i gang for å beskytte huden. Når huden er fuktet forsvinner også den overflødige glinsen. Dette gavesettet fra Biotherm inneholder alt du trenger for fresh hud. Både rens, toner, krem, serum og body lotion (toneren og body lotionen er også inkludert i pakken, men jeg glemte de to igjen i Bergen 🙁 ). Du finner gavesettet her ♥

DEO FRA BIOTHERM HER / BODY LOTION FRA BIOTHERM HER

Foruten om ansiktet er også kroppsproduktene til Biotherm en favoritt. Fun fact; jeg kjøper alltid deodoranten og body lotionen på taxfree når jeg reiser, og oppdager nylig at begge disse er rimeligere på BliVakker. Haha! Deodoranten holder seg absolutt hele dagen, noe som er spesielt viktig for meg som bruker mye bluser (som øverste bildet) som trenger en god deo. Heheh. Body lotionen er et absolutt must for meg uansett hvilken tid av året det er. Bruker den også som after sun når jeg er i varmere strøk, fordi den gir så  mye fukt og glød. Elsker den!

Alt fra Biotherm har med andre ord mine varmeste anbefaling.

FÅ opptil -70% HOS BLIVAKKER HER ♥

MIN DAG VIA TELEFONEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly og nakd

Heiii! Herlighet, dagen har bare flydd avgårde uten at jeg egentlig helt vet hva timene har gått til. Har knipset noen bilder underveis, så her har dere dagen min via telefonen ♥

KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER

KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER

Prøvde på mine nye partykjoler! Noe av det gøyeste med denne årstiden er hvor mye man pynter seg 😀 Lurer på om en av disse blir årets nyttårskjole. Noen tanker?

Fineste ♥  Vi spiste lunsj på nye Bølgen og Moi! Er så utrolig glad i June, og hun er virkelig en jernkvinne jeg er veldig imponert og stolt av. Hun har nettopp kjøpt seg ny leilighet, jobber med et stort prosjekt, hele hun er så “landet” og hun er virkelig et stort forbilde for meg. Alle burde ha en June i livet sitt!

BLUSE HER

Husk at du får -30% på hele nakd med koden “nyland30” ♥

I kveld har jeg min første alenekveld på evigheter, og den nytes til det fulle! Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg bare slappe av med frustrerte fruer. Deilig 😀 Har fire dager igjen før Viaplay fjerner serien, så burde egentlig låst meg inne å sett de siste tre sesongene på de dagene. Realistisk? Haha!

MINE FAV NELLYOUTFITS + EKSTRA RABATTKODE

ANNONSE – I samarbeid med Nelly

Helluuuu 😀 Jeg skal ikke bable så mye rundt det, og går rett på sak. I dag har jeg nemlig en skikkelig godbit til dere! I forbindelse med Black Week har Nelly allerede -20% på alle varer, samt enda sykere tilbud på forskjellige kategorier hver eneste dag. Men! Nå har jeg fikset en unik rabattkode som er kun for mine følgere.

KODEN “JULIANYLAND25” GIR -25% RABATT PÅ HELE NELLY

Koden gjelder ut i morgen!

Jeg har elsket Nelly i flere år, og under har dere mine favorittantrekk + linker fra de siste månedene ♥

GENSERHER / DRESSBUKSEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

BOBLEJAKKEHER

JOGGESETTHER

BOBLEJAKKEHER / TRENINGSTIGHTSHER

 

JAKKEHER / JEANSHER

KJOLEHER

KJOLEHER

I tillegg til mine favoritter som jeg har til odel og eie, så har jeg andre favoritter fra siden som jeg tenkte å klikke hjem!

HER / HER / HER
HER / HER / HER

HER / HER / HER
HER / HER / HER

HVOR mye fint?! Husk at det er salg på ALT og ALLE merker. Både by Malene Birger, Nike, Levis, ++++ alle merkene på hele siden! Husk at de også har mange skjønnhetsmerker som Voluspa, mange parfymer osv oooosv 😀

Husk koden “JULIANYLAND25“, og happy shopping babes!

NEDTUR PÅ TAMPEN AV UKA

ANNONSE – Affiliate til nelly

KJOLEHER

I dag har Nelly -30% på alle partykjoler, inkludert denne ♥ Hele utvalget finner du her! Hei og god tirsdag 😀 I dag har jeg skikkelig torsdagsfølelse. At jeg bare venter på helg. Dagene går litt i surr når man jobber for seg selv. Litt nedtur at vi ikke er halvveis i uken engang, men men.. Hihi.

Dette er en skikkelig “kontordag”, så jeg har virkelig ikke noe spennende å dele. Om noen få strakser skal jeg klappe sammen macen og dra til Jonas på middag. Han har kjøpt seg ny leilighet, og den må selvfølgelig innvies med middag og litt vin. SÅ kos ♥♥♥

Vi snakkes mer i morgen, så har jeg forhåpentligvis noe litt mer interessant å dele.

NYE KLÆR OG EN SYK RABATTKODE

ANNONSE
Få -30% på hele nakd med koden “NYLAND30” ♥

BLUSEHER

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

GENSERHER

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER / SKOHER

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

BLUSEHER / DRESSBUKSEHER

JAKKEHER / GENSERHER

HVOR mange fine plagg? 🤩 Som jeg har nevnt flere ganger det siste halvåret, så må NAKD være favorittnettbutikken min! Plaggene ser eksklusive ut og holder vask etter vask. De har de fineste baseplaggene som bluser, dressbukser, skinnbukser, gensere og jakker! Jeg har fått en super rabattkode til dere under black week, så om du bruker koden “NYLAND30” i kassen så får du -30% på HELE nakd.com ♥

Happy shopping!

UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

Er jeg supergira fordi Black Week er i gang! Det er den travleste jobbmåneden i året, men også den gøyeste 😀 Likevel vil jeg at alle burde tenke seg om, og ikke bli helt revet med. Black Week (og black friday) er en tid der man kan spare mye penger, om man er smart. Om man kjøper klær, sminke, julegaver osv som man allerede ville kjøpt på fullpris kan man gjøre en god deal. Men, om man lar seg rive med å kjøper “alt” fordi det er billig så ender man både opp med å gjøre mange dårlige kjøp. Det er jo gøy å handle på salg, men samtidig så burde man være litt kritiske til hva man velger å bruke penger på.

UKENS TANKE:

Jeg føler meg veldig rotløs for tiden, og føler at jeg burde reise mer. To helt motsiende tanker, så det gir jo egentlig ingen mening.

UKENS TIPS:

Det må jo selvfølgelig bli litt Black Week tips!

Få -30% på hele NAKD her
Få -25% på hele Nelly med koden “BW25” her

UKENS WIN:

At jeg har blitt hekta på en serie igjen, hehehe. Forrige uke var ganske turbulent så det var dessverre ingen store oppturer. Likevel har jeg blitt heelt hekta på frustrerte fruer igjen, som blir min lille “escape” i hverdagen. Det er så deilig å føle at man kan slappe av skikkelig med en serie, det trenger jeg nå!

UKENS ANTREKK:

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

KJOLEHER / SKOHER

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

UKENS MAT:

Åh, jeg er så matlei for tiden. Ingenting som frister egentlig. Har heller ikke lagd mat på en god stund, noe som er utrolig synd siden jeg finner så mye glede i det. Håper matlysten kommer tilbake asap, mat er jo livet 😀

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Været i Oslo. HVA skjer?! Det regner jo hele tiden, og jeg føler aldri det blir lyst ute?

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Jobb er jo en selvfølge. I dag skal jeg innom hudpleieren min på Frogner Aestics som alltid er veldig digg. I morgen skal jeg ha middagsdate med Jonas, og endelig få se den nye leiligheten hans. På onsdag skal jeg på middag til Andrea der hun skal dele sin deilige lasagneoppskrift med meg. Torsdag og fredag er jeg enda usikker på hva som skjer, men helt sikkert noe gøy!

GJØR TING SOM GIR DEG ENERGI

ANNONSE – Affiliate til nelly

KJOLEHER / SKOHER

I DAG ER DET -20% PÅ HELE NELLY HER!

Hello, og fortsatt god søndag babes 😀 I helgen har vi vært i familiehuset til Andrea i Ås utenfor Oslo, og det var virkelig akkurat slik jeg ville tilbringe helgen. Avslapning med serier, kortspilling, rødvin, god mat og bare kose seg med gode venner. Føler meg full av energi i dag og skikkelig motivert for neste uke. Det er jo det man burde bruke helgen til, er du ikke enig? Gjøre ting som gir deg energi og glede, og ikke sliter deg ut.

I dag er det jo søndag (no shit) som er min personlige shoppedag. Elsker å ha tid til å titte rundt i nettbutikker, spesielt når de har salg! Nå før jul går det jo alltid litt ekstra penger, så da kan det være lurt å følge med når butikkene har salg slik at man får mest mulig ut av førjulsbudsjettet. Under har jeg plukket ut mine favoritter fra Nelly til dere, de er jo de beste på julekjoler så her kan man sikre seg årets til en billigere penge!

HER / HER / HER
HER / HER / HER

♥♥♥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

♥♥♥

HER / HER / HER
HER / HER / HER

♥♥♥

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd
(-30% på hele nakd her med koden blackweek)

HVORFOR SLUTTET DU PÅ BI?

Da vi åpnet Janne & Julia (nå REGN) hadde jeg ikke hatt sjans til å være fulltidsblogger, ta fulltidsstudier og åpne klesbutikk. Jeg likte dessuten ikke linjen jeg studerte, og markedsføring var ikke noe for meg. Derfor bestemte meg for å ta et permisjonsår fra BI for å åpne klesbutikken. Et permisjonsår ble til to, og nå, fire år senere har jeg vel skjønt at jeg aldri kommer tilbake til BI… Ikke på samme linje, i hvert fall 😉 Haha!

HVILKET REALITYPROGRAM KUNNE DU VÆRT MED I?

Hadde ELSKET å bli med i Skal vi danse, det er seriøst min store drøm! Ellers kunne jeg tenkt meg Love Island om jeg hadde vært singel, noe som forhåpentligvis aldri kommer til å skje hihihi.

DU HAR BLITT TYNNERE DEN SISTE TIDEN, GÅR DET BRA?

Åh, takk som spør! Ofte kan man jo gå ned i vekt i en vanskelig periode der matlysten ikke er på topp. Så jeg har kanskje hatt litt dårlig matlyst i det siste. Absolutt ingenting bevisst, og jeg spiser alt jeg vil når jeg vil. Men jeg har det fint, og prøver å tenke at livet ikke alltid trenger å være så seriøst 😀 Gi litt f liksom.

HAR DU EN ANNEN JOBB VED SIDEN AV BLOGGEN?

Nei, akkurat nå er alt jeg jobber med er enten bloggen eller mine sosiale medier. Kunne gjerne ekspandert litt og har tanker rundt firma jeg kunne tenke meg å starte. Føler 2020 kommer til å bli mitt beste år!

HVILKE HUDPRODUKTER BRUKER DU?

Litt forskjellige (kommer helt an på årstid, hva huden min trenger osv). Akkurat nå bruker jeg en sjukt bra serie fra Biotherm, som jeg kan lage et eget innlegg om senere!

FÅR DU MYE HAT?

Som jeg får med meg, nei. Om ting blir skrevet på jodel eller om folk ikke liker meg bryr jeg meg ikke særlig om. Jeg forstår at jeg har en blogg der ting ofte kan bli misforstått, det er lett å lage halvsannheter og det er jo en mer overfladisk side av meg selv som blir vist på internett.

HVOR GAMMEL ER ZARA?

9! Tenk at hun blir 10 år til sommeren, er det ikke helt sykt?!

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

I dag er det -30% på HELE Nakd med koden “blackweek”! ÆÆ!

Om det er noe mer du lurer på så bare legg igjen en kommentar! ♥ Ha en fin søndag så lenge, så snakkes vi etterpåååå.

MANGE BALLER I LUFTEN FØR HELGEN

ANNONSE – Affiliate til nakd

BLUSEHER / BUKSEHER / SKOHER

Hei og god helg! 🤩 Må bare si at NAKD har de beste blusene. Jeg bruker veldig mye “finbluser” i hverdagen, og absolutt alle jeg har fra Nakd holder vask etter vask, etter vask, etter vask! Har sikkert vasket den jeg har på meg i dag 15 ganger (uten å overdrive), og den er like fin som den var da jeg fikk den. Et hot tips 😀 Du får forresten -15% avslag på hele NAKD med koden “nakdnew” HER!

I kveld har jeg mange baller i luften, og er litt usikker på hvilken jeg fanger. Enten blir det helt chill med mat og kos hjemme, drinks med noen venninner eller henging med noen andre venner. Veldig kos å ha litt forskjellige alternativer, hihi! Så har to av mine nærmeste venner nettopp kjøpt seg nye leiligheter, så jeg tenkte å titte innom å se på de også. Spennende!

Veldig koselig å jobbe fra Café Laundromat på Bislett forresten!

Hva er dine planer i helgen? 😀

KAN MAN DØ AV KJEDSOMHET?

Heiii fra toget, av alle ting! Ble en spontantur til Oslo, og når en flybillett plutselig koster nærmere 4000,- ble toget det beste alternativet. Man kan si mye om tog. Det er miljøvennlig, går forhåndsvis kjapt i forhold til avstanden og er enkelt. Men, fy søren så kjedelig. Tog er ingenting for meg. Det blir alt for ensformig å sitte stille i nærmere åtte timer. Ingen å prate med, ingen wifi, ingen 4G til å ser på serier, alt for lite action. Finner det ikke avslappende i det hele tatt.

I kveld skal jeg på United Influencers sin julefest, og jeg må dra direkte fra Oslo S for å få med meg moroa. Derfor blir det fullt sminkeparty her på fireseteren min etterpå, og jeg krysser fingrene for at jeg får sitte alene hele veien til Oslo. Har også med meg antrekket lett tilgjengelig i vesken. Akkurat nå sitter jeg sminkefri i treningstights, så det blir litt av en kontrast kan man si. Det eneste som er “on fleek” er håret som jeg fikset før jeg dro fra Bergen.

Dette ble mye meningsløs babling merker jeg. Nå prøver jeg iherdig å laste ned et par episoder av frustrerte fruer på iPhonen slik at jeg slipper å dø av kjedsomhet før jeg ankommer Oslo. Vi snakkes!