JUMPSUIT FEVER!

Jeg har fått så sykt hekta på jumpsuit, og fant ut at det er helt perfekt å bruke nå i vinter. Orker liksom ikke løpe rundt med kjoler – det venter jeg med til sommeren igjen tror jeg! Med et par kule hæler er jo en jumpsuit det perfekte antrekket både til hverdag og når du skal pynte deg! Her er mine favoritter fra nelly!


1. HER // 2. HER // 3. HER


3. HER // 4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER // 11. HER


12. HER // 13. HER // 14. HER


15. HER // 16. HER // 17. HER

HOS MARNA

Tidligere i dag dro jeg innom salongen til Marna på Majorstuen for å legge shellac negler. Endelig! Jeg har gått alt for lenge uten nå, noe som er kjempekjipt. Jeg elsker jo shellac, nettopp fordi det er som vanlig neglelakk som holder superlenge og som beskytter neglene. Da vokser jo neglene mine lengre også, noe som er positivt. Det var flinke Marine som la neglene på meg. Hun er til venstre på bildet under.

Sjekk ut bloggen til neglestudioet HER!


Syns denne fargen passet perfekt til meg nå som det er vinter. Hva syns dere?

For timebestilling kan du sende mail til [email protected]

 

IM BACK

Hei! Åh, da har jeg endelig fått ladet macen. Herregud så DIGG! Nå har jeg jo egentlig sykt mye å blogge om siden det er et par dager siden sist, men nå klarer jeg selvfølgelig ikke å samle tankene mine for å skrive noen ting som helst. Kan kanskje skrive om kvelden i kveld da, så kan jeg heller blogge om gårsdagen i et annet innlegg. Snart kommer kjææææææææææææææææresten til Oslo, og vi har bestilt bord på Trancher (min favorittresturant for tiden) til klokken ni. Gleder meg! Blir så deilig med skikkelig date night igjen 9829;


Bilder fra i gårkveld, da jeg og June var verter for Dolce Gusto sitt nye konsept, som jeg kommer til å skrive om senere 🙂

KLIKK

Så sykt irriterende! Macladeren har klikket og nekter å lade.. Nå er jeg på vei til jobb, men skal fikse det når jeg kommer hjem… Under ser dere forresten Zara som ikke er særlig glad i å stå opp tidlig…

TIPS?

Nå trenger jeg deres hjelp! Er det noen vet om gode måter å tilberede en søtpotet på? I ovnen, steke den, bake, lage stappe? Hmm, det er så mye man kan gjøre! Jeg tenkte å lage det til middag nå etterpå, så tips tas imot med stor takk 😀

I sta dro jeg bort på Elixia for å train hard, men etter et kvarter gikk brannalarmen og alle måtte gå ut. I stedet for å stå ute sammen med resten av treningsnarkomanene før vi kunne gå inn igjen, gikk jeg bare hjem. Jeg er ikke vanskelig å umotivere med andre ord, HUFF! Vel vel, sånn ble det i dag da.. Dagen min er utrolig lite spennende, foruten om min mislykkede økt på trening har jeg bare dusjet og spist lunsj. Straks får jeg besøk, og jeg tenker meg på en powerwalk. Fra og med i morgen av blir det sykt travle dager, så digg å kunne slappe av nå!


Hun er slapper seriøst av HELE tiden. Skal tvinge henne med på tur etterpå, da blir hun nok “glad”. 

SVAR PÅ SPM DEL 2

Så du forlater Oslo allerede?! Trodde du trivdes her i byen jeg… Hva med june da, hva sier hun om at du flytter? Håper på svar:)
Jo, det er selvfølgelig med litt blandede følelser jeg forlater Oslo. Jeg elsker virkelig Oslo over alt på jord, og er egentlig ikke så fan av Bergen.. Haha! Men jeg satser absolutt på å flytte tilbake igjen til Oslo etterhvert, forhåpentligvis med Kristoffer. Også vil jeg jo bo i Molde når jeg blir “voksen”. Det er ikke så lett å bestemme seg altså! Men jeg føler Bergen har mer å gi til meg akkurat nå, både fordi da bor jeg sammen med kjæresten min, jeg får endelig bo i samme by som Birte, jeg kan studere der + at jeg er jo mange fine venninner der som jeg gleder meg til å være mer sammen med! 🙂 Ang June så er hun veldig glad på mine vegne, og hun skjønner meg veldig godt. Vi har jo vært bestevenninner i mange år selvom vi ikke har bodd i samme by, så jeg vet ingenting kommer til å forandre seg om jeg flytter til Bergen 9829; Kommer til å besøke henne MASSE!

Hvilke fag tar du opp dette året?
Jeg har tre obligatoriske fag jeg må ta for å bli ferdig med vgs, og det er historie, spansk og samfunnsgeografi. Ellers tar jeg opp samfunnsfag og geografi i tillegg, for å forbedre vitnemålet! 🙂 Jeg øver endel på spansk nå, og jeg er så utrolig redd for at jeg ikke skal klare den eksamenen og dermed ikke fått studert til høsten. Det er så sykt vanskelig, og jeg sliter virkelig! Ææææ, jeg orker ikke enda et friår!! Ønsk meg lykke til 🙂 Jeg får forresten på sonans!

Du er så fin i den hatten!! Hvor er din fra, har du evt sett slike hatter selges andre plasser? 
Tusen takk, så koselig å høre! 9829; Jeg kjøpte min på HM til 179kr, og er veldig fornøyd. Tror kanskje de selger den på Lindex og, ved mindre den er utsolgt!

Er bestevennene dine på videregående de samme som bestevennene dine idag?
Både ja og nei! De venninnene jeg var venninner med da jeg gikk på vgs anser jeg som mine beste venninner den dag i dag. Når det er sagt så er ikke det de samme jentene jeg faktisk gikk på skole med, men foreks Birte, June, Ida, Guro, Torild osv.. Om dere skjønner? Haha! De gikk altså ikke på skolen sammen med meg.

Hvordan vil du beskriver deg selv som person?
Åh, den var vanskelig! Hm, hvor skal jeg begynne? For å starte med det positive først da, så føler jeg jo at jeg er en snill og lett jente å ha med å gjøre. Samtidig så kan jeg virke ganske “care” til og med ovenfor de jeg er mest glad i uten at jeg merker tenker over det selv (noe jeg har skjerpet meg på). Jeg fyrer opp ganske fort og er det noen jeg virkelig ikke liker kommer jeg mest sannsynlig aldri til å gjøre det heller. Av og til kan jeg være litt kjapp å dømme folk, og få utrolig dårlig samvittighet senere. For hallo, hvem er jeg til å dømme? Jeg burde jo vite hvordan det føles siden jeg har blogget en stund. Uansett da. Nå glemte jeg jo helt hva spørsmålet var. Hvordan er jeg som person? Vel, jeg klarer egentlig ikke å svare på det akkurat nå. Håper dere skjønner litt av alt surret jeg skrev over her 🙂

kan du fortelle litt om hunden din?:) jeg vurderer å kjøpe hund, og lurer på feks hvor mye det ca koster å ha hund i mnd/året? er det mye stress å ha hund? hvordan er rutinene dine på turgåing og sånn med zara? var det vanskelig å dressere henne osv? blir kjempeglad for svar!:)
Zara er virkelig den nydeligste skapningen i verden, iallefall i mine øyne! Hun har så mye personlighet, og jeg er så glad for å se det tilbakestående fjeset hennes hver gang jeg kommer hjem 9829; Det er ikke så veldig dyrt å ha en sånn liten hund. Jeg kjøper ny mat til henne kanskje annenhver måned eller noe? Chihuahuaforet fra Royal Canin koster rundt 200kr og er veldig bra. Om du kjøper deg hund for første gang kan det jo være stress, fordi det blir jo ting du må forandre på for å få tid til å lufte hunden osv. Nå har jeg hatt Zara i over 3 år så alt er egentlig en rutine. Hun er ute å tisser cirka to/tre ganger om dagen, og da er hun bare ute i bakgården her. På vinteren hater hun å gå i snøen for hun blir veldig kald på benene! Mens på sommeren blir hun som regel med å går på fjellt og lengre turer. Da elsker hun å være ute 🙂 Jeg føler egentlig ikke jeg har vært spesielt streng når jeg har dressert henne, bare prøvd meg litt fram. Og nå er hun egentlig veldig flink og sånn halveis lydig! Om jeg sier nei så hører hun alltid etter osv. Så kan hun sitt, bli, gi labb, hopp osv. Det er egentlig alt jeg føler hun trenger 🙂

 Kan du skrive om din morsomste/ flaueste kveld på byen?
Noen av mine morsomste kvelder på byen var nok under Moldejazzen 2013, FOR en fest! Den flaueste gangen min ute på byen er nok en kveld på Gran Canaria i februar 2013, da jeg fikk for meg at jeg ville bli bardisk-danser på Harleys (Riders) på Gran Canaria, så jeg gikk bort til manageren og spurte om jeg  fikk lov til det. Da ble han kjeeempeglad, og jeg fikk et intervju dagen etter. Da jeg våknet opp neste morgen var jeg sååå flau, og dro selvfølgelig ikke på mitt bardisk-danser-intervju. HAHA.

Bruker du hair extensions nå, og hvile hårprodukter bruker du? 
Ja det gjør jeg! Bruker tapeextensions fra Hendrix, og er så fornøyd. Får så mange komplementer for håret mitt hele tiden, og det gjør meg så glaaaad 🙂  


Akkurat nå bruker jeg denne shampoen (link) og balsamen (link) fra S-factor. De fikk jeg av frisøren min Silje på Hendrix anbefalt til håret mitt, og jeg elsker de! Var en mellomperiode jeg brukte Oribe også, men siden de er tomme nå er jeg tilbake igjen til disse fra S-Factor. De lukter så nydelig, og jeg elsker de. Om de ikke bor i Oslo og får kjøpt de på Hendrix, så er linkene over til blush! (adlinks)

Hvor synes du det er best å bo i oslo?
Jeg har bare bodd på Majorstuen, men jeg trives utrolig godt her! Det er så trygt føler jeg, pluss at det er i nærheten av både t-bane, trikk og buss! Men om jeg skulle ha flyttet til en annen bydel så måtte det vel blitt St.Hanshaugen, Grünerløkka eller Kværnerbyen. Sistnevnte er så sykt nytt og fint syns jeg!

Hvor skal du på ferie i sommer?
Det er ikke helt bestemt enda, men jeg har utrolig lyst til Hellas faktisk. Der er det så nydelig fint 9829; Jeg har veldig lyst til Karpathos igjen, eller noen av de andre øyene Hellas har å by på. Har dere noen tips?

Litt random, men hva pleier du å sove i om natten? For eksempel med kjæresten og sånt 😀
Det er veldig forskjellig om jeg fryser eller ikke! Men som regel sover jeg bare med truse, enten om jeg er alene eller med kjæresten. Jeg HATER å sove naken, så det gjør jeg aldri. Da føler jeg diverste bakterier og støv osv kommer inn i tissen min om dere skjønner. Utrolig barnslig formulert, i know  – men jeg takler det ikke.

 

SVAR PÅ SPM DEL 1

Hvilken sminke bruker du?


1. Concealer fra MAC // 2. Foundation fra Clinique HER // 3. Pudder HER og kost fra Bare Minerals HER  // 4. Solpudder fra Guerlian Teracotta HER og MAC // 5. Rouge fra MAC // 6. Brynpenn fra HM // 7. Øyenskygger fra The Balm og Isadora  // 8. Mascara som jeg fikk av vippeextensiondesigneren min // 9. Lip Balm fra Rosebud HER

Denne sminken bruker jeg hver eneste dag, i den rekkefølgen tallene er i. Jeg har brukt samme type sminke i mange år, og det er nettopp fordi jeg er så fornøyd! Bytter selvfølgelig på nyanser osv etter årstiden 🙂 Jeg kjøper stortsett sminke på blush.no, fordi det er så sykt mye billigere der enn i butikken. Nesten halv pris! Også er det gratis frakt, som er et stort pluss. Sminke er jo i utgangspunktet veldig dyrt, så jeg er veldig glad for at det fins en slik side.

Hvor mange kalorier spiser du om dagen?
Det varierer veldig, men jeg bruker som regel ikke å telle kaloriene mine. Men siden jeg har planer om å gå ned noen kilo har jeg vært litt strengere med meg selv den siste tiden, så jeg prøver å ikke spise over 1200 kalorier. Det kommer an på om jeg trener den dagen eller ikke!

Hvor vil du dra på ferie?
Åh, det er så mange steder jeg har lyst til å besøke! I begynnelsen av mars skal jeg kanskje til Marokko (skriver om det senere), ellers har jeg veldig lyst til Karibien igjen. Var jo på Bahamas for et par år siden, men nå kan jeg tenke meg Jamaica, Den Dominikanske Republikk eller Cuba. Elsker kulturen der nede!

Vil du ha mange barn senere?
Ikke mange barn, nei. Jeg kunne tenkt meg to stykker kanskje, maks tre. Jeg er jo vokst opp med tre småbrødre, og det har jo vært helt greit det altså, men jeg syns fire barn er litt for mange etter min smak. Haha! Men tiden får vise altså, ingen vet jo hva som har skjedd ti år fram i tid for eksempel 🙂

Hvor spiser du helst i Oslo?
Åh, jeg ELSKER jo å gå ut å spise, og finner meg fort favorittresturanter! Favoritten per dags dato er nok Trancher som ligger nederst på Løkka. Det er et sted der de kun serverer entrecote, som er så sykt mør at du trenger omtrent ikke tenner for å tygge den. De har også nydelige forretter og tilbehør til maten, pluss at de har et stort utvalg av deilige viner. Nam! Gleder meg til kjæresten kommer i helgen, da skal vi ha en helaften der 😀 Jeg liker også godt Delicatessen som er på løkka, majorstuen og aker brygge, pluss RÅ sushi på majorstuen. Før var Olivia en stor hit, men nå er jeg egentlig ganske lei!

Bruka du fortsatt epilatoren? hørt d e lett å få inngrodde hår, hadde vært kjekt om du kunne skreve om d:)
Ja, det gjør jeg! Men jeg gjør det ikke så ofte lenger fordi det er vinter og jeg trenger egentlig bare å være hårfri når kjæresten er her, haha 🙂 Men jeg prøver å gjøre det cirka annenhver uke fordi, slik at ikke hårene vokser ut igjen tykke. Jeg har ikke fått noen ingrodde hår enda iallefall!

 

Hei fine julia! eg lurer på om du og kjæresten din har tenkt å flytte sammen i nærmeste fremtid? dere bor jo i hver sine byer, avstandsforhold, er ikke det vanskelig? vil ikke dere bo nærmere hverandre og se hverandre oftere?
Hei! 9829; Personlig syns jeg ikke avstandsforhold er så vanskelig som jeg hadde trodd. Når vi først ser hverandre så koser vi oss mye mer enn vi kanskje ville gjort om vi møttes hver dag. Jeg har jo sett han tre dager i uken omtrent helt siden i ble sammen, så det er jo ganske ofte 😀 Men jo, faktisk, jeg har tenkt å ideen om å flytte til Bergen der han bor. Det er vel egentlig bestemt også! Siden han har fast jobb der så kan han ikke flytte til Oslo, og jeg gjør jo ingenting spesielt her, pluss at om jeg starter på skole til høsten så kan jeg jo gå skole i Bergen. Har mange venner der, pluss at jeg hører det er et fantastisk studentmiljø! Så ja, jeg flytte til Bergen i slutten av mars 🙂

Liker du Justin Bieber? Hvorfor/hvorfor ikke
Jeg har egentlig ikke noe som helst forhold til JB, verken positivt eller negativt. Han er en artisk slik mange andre er i mine øyne, og jeg syns selvfølgelig han er flink 🙂 Bare dumt det er så mye negativt styr rundt han i media for tiden, det er som regel aldri lett å bli verdenskjent i ung alder..

GUUUD nå klikket macen her, den dumme viften er helt ute av kontroll. Svar del 2 kommer etterpå!

 

 

MÅ HA

Huff! Satt i telefonen med en venninne mens jeg spilte tetris (noe jeg alltid gjør når jeg prater i tlf), og plutselig kom denne jakken fra Boozt opp i en annonse på siden. Jeg bare ææææ, og klikket meg inn så fort jeg bare klarte – og de hadde alle størrelsene igjen. JIPPI!! Typisk når slike nydelige jakker blir utsolgt på et blunk, så jeg var heldig syns jeg 😀 Er den ikke fin?


Den finner dere HER!

Nå er jeg på vei til trening, spinning og power på menyen i dag! Svar på spm del 2 kommer senere ikveld 🙂

KJOLER TIL UNDER 300,-

Hei folkens! Tror dere ikke denne frøkna endte opp på byen i går? Huff, jeg som skulle være rolig! Vel vel, gøy var det iallefall. Men jeg sliter veldig med å finne noe å ha på meg merker jeg, spesielt siden skapet mitt er overfylt av glitrende julekjoler som jeg er kvalmende lei av. Jeg har blitt helt hekta på enkle kjoler, syns det er så fint! Fant masse jeg likte på nelly, tenkte å bestille meg en pakke 😀 Hvilke er deres favoritter? Og dere, alle kjolene jeg har plukket ut i dag er til under 300kroner! Trenger ikke blakke seg helt for å finne noe fint 🙂


1. HER // 2. HER // 3. HER


4. HER // 5. HER // 6. HER


7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER