SVAR PÅ SPM DEL 2

Så du forlater Oslo allerede?! Trodde du trivdes her i byen jeg… Hva med june da, hva sier hun om at du flytter? Håper på svar:)
Jo, det er selvfølgelig med litt blandede følelser jeg forlater Oslo. Jeg elsker virkelig Oslo over alt på jord, og er egentlig ikke så fan av Bergen.. Haha! Men jeg satser absolutt på å flytte tilbake igjen til Oslo etterhvert, forhåpentligvis med Kristoffer. Også vil jeg jo bo i Molde når jeg blir “voksen”. Det er ikke så lett å bestemme seg altså! Men jeg føler Bergen har mer å gi til meg akkurat nå, både fordi da bor jeg sammen med kjæresten min, jeg får endelig bo i samme by som Birte, jeg kan studere der + at jeg er jo mange fine venninner der som jeg gleder meg til å være mer sammen med! 🙂 Ang June så er hun veldig glad på mine vegne, og hun skjønner meg veldig godt. Vi har jo vært bestevenninner i mange år selvom vi ikke har bodd i samme by, så jeg vet ingenting kommer til å forandre seg om jeg flytter til Bergen 9829; Kommer til å besøke henne MASSE!

Hvilke fag tar du opp dette året?
Jeg har tre obligatoriske fag jeg må ta for å bli ferdig med vgs, og det er historie, spansk og samfunnsgeografi. Ellers tar jeg opp samfunnsfag og geografi i tillegg, for å forbedre vitnemålet! 🙂 Jeg øver endel på spansk nå, og jeg er så utrolig redd for at jeg ikke skal klare den eksamenen og dermed ikke fått studert til høsten. Det er så sykt vanskelig, og jeg sliter virkelig! Ææææ, jeg orker ikke enda et friår!! Ønsk meg lykke til 🙂 Jeg får forresten på sonans!

Du er så fin i den hatten!! Hvor er din fra, har du evt sett slike hatter selges andre plasser? 
Tusen takk, så koselig å høre! 9829; Jeg kjøpte min på HM til 179kr, og er veldig fornøyd. Tror kanskje de selger den på Lindex og, ved mindre den er utsolgt!

Er bestevennene dine på videregående de samme som bestevennene dine idag?
Både ja og nei! De venninnene jeg var venninner med da jeg gikk på vgs anser jeg som mine beste venninner den dag i dag. Når det er sagt så er ikke det de samme jentene jeg faktisk gikk på skole med, men foreks Birte, June, Ida, Guro, Torild osv.. Om dere skjønner? Haha! De gikk altså ikke på skolen sammen med meg.

Hvordan vil du beskriver deg selv som person?
Åh, den var vanskelig! Hm, hvor skal jeg begynne? For å starte med det positive først da, så føler jeg jo at jeg er en snill og lett jente å ha med å gjøre. Samtidig så kan jeg virke ganske “care” til og med ovenfor de jeg er mest glad i uten at jeg merker tenker over det selv (noe jeg har skjerpet meg på). Jeg fyrer opp ganske fort og er det noen jeg virkelig ikke liker kommer jeg mest sannsynlig aldri til å gjøre det heller. Av og til kan jeg være litt kjapp å dømme folk, og få utrolig dårlig samvittighet senere. For hallo, hvem er jeg til å dømme? Jeg burde jo vite hvordan det føles siden jeg har blogget en stund. Uansett da. Nå glemte jeg jo helt hva spørsmålet var. Hvordan er jeg som person? Vel, jeg klarer egentlig ikke å svare på det akkurat nå. Håper dere skjønner litt av alt surret jeg skrev over her 🙂

kan du fortelle litt om hunden din?:) jeg vurderer å kjøpe hund, og lurer på feks hvor mye det ca koster å ha hund i mnd/året? er det mye stress å ha hund? hvordan er rutinene dine på turgåing og sånn med zara? var det vanskelig å dressere henne osv? blir kjempeglad for svar!:)
Zara er virkelig den nydeligste skapningen i verden, iallefall i mine øyne! Hun har så mye personlighet, og jeg er så glad for å se det tilbakestående fjeset hennes hver gang jeg kommer hjem 9829; Det er ikke så veldig dyrt å ha en sånn liten hund. Jeg kjøper ny mat til henne kanskje annenhver måned eller noe? Chihuahuaforet fra Royal Canin koster rundt 200kr og er veldig bra. Om du kjøper deg hund for første gang kan det jo være stress, fordi det blir jo ting du må forandre på for å få tid til å lufte hunden osv. Nå har jeg hatt Zara i over 3 år så alt er egentlig en rutine. Hun er ute å tisser cirka to/tre ganger om dagen, og da er hun bare ute i bakgården her. På vinteren hater hun å gå i snøen for hun blir veldig kald på benene! Mens på sommeren blir hun som regel med å går på fjellt og lengre turer. Da elsker hun å være ute 🙂 Jeg føler egentlig ikke jeg har vært spesielt streng når jeg har dressert henne, bare prøvd meg litt fram. Og nå er hun egentlig veldig flink og sånn halveis lydig! Om jeg sier nei så hører hun alltid etter osv. Så kan hun sitt, bli, gi labb, hopp osv. Det er egentlig alt jeg føler hun trenger 🙂

 Kan du skrive om din morsomste/ flaueste kveld på byen?
Noen av mine morsomste kvelder på byen var nok under Moldejazzen 2013, FOR en fest! Den flaueste gangen min ute på byen er nok en kveld på Gran Canaria i februar 2013, da jeg fikk for meg at jeg ville bli bardisk-danser på Harleys (Riders) på Gran Canaria, så jeg gikk bort til manageren og spurte om jeg  fikk lov til det. Da ble han kjeeempeglad, og jeg fikk et intervju dagen etter. Da jeg våknet opp neste morgen var jeg sååå flau, og dro selvfølgelig ikke på mitt bardisk-danser-intervju. HAHA.

Bruker du hair extensions nå, og hvile hårprodukter bruker du? 
Ja det gjør jeg! Bruker tapeextensions fra Hendrix, og er så fornøyd. Får så mange komplementer for håret mitt hele tiden, og det gjør meg så glaaaad 🙂  


Akkurat nå bruker jeg denne shampoen (link) og balsamen (link) fra S-factor. De fikk jeg av frisøren min Silje på Hendrix anbefalt til håret mitt, og jeg elsker de! Var en mellomperiode jeg brukte Oribe også, men siden de er tomme nå er jeg tilbake igjen til disse fra S-Factor. De lukter så nydelig, og jeg elsker de. Om de ikke bor i Oslo og får kjøpt de på Hendrix, så er linkene over til blush! (adlinks)

Hvor synes du det er best å bo i oslo?
Jeg har bare bodd på Majorstuen, men jeg trives utrolig godt her! Det er så trygt føler jeg, pluss at det er i nærheten av både t-bane, trikk og buss! Men om jeg skulle ha flyttet til en annen bydel så måtte det vel blitt St.Hanshaugen, Grünerløkka eller Kværnerbyen. Sistnevnte er så sykt nytt og fint syns jeg!

Hvor skal du på ferie i sommer?
Det er ikke helt bestemt enda, men jeg har utrolig lyst til Hellas faktisk. Der er det så nydelig fint 9829; Jeg har veldig lyst til Karpathos igjen, eller noen av de andre øyene Hellas har å by på. Har dere noen tips?

Litt random, men hva pleier du å sove i om natten? For eksempel med kjæresten og sånt 😀
Det er veldig forskjellig om jeg fryser eller ikke! Men som regel sover jeg bare med truse, enten om jeg er alene eller med kjæresten. Jeg HATER å sove naken, så det gjør jeg aldri. Da føler jeg diverste bakterier og støv osv kommer inn i tissen min om dere skjønner. Utrolig barnslig formulert, i know  – men jeg takler det ikke.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg