DEN SYKESTE MATOPPLEVELSEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

La meg introdusere dere for den sykeste munchemenyen jeg har sett på lenge. Lite visste jeg, hvor mett jeg kom til å bli, i det jeg gikk inn på BFF Diner i går ettermiddag. Jeg fant stedet på instagram (bff_oslo), og ble helt oppslukt i matbildene de la ut på story. Jeg ringte Karima og sa at “hit måtte vi dra”! Og, det gjorde vi. Vet helt ærlig ikke hvor mye jeg skal skrive å skryte om maten, jeg tenker kanskje at bildene kan snakke for seg selv?

*ta bilde av meg mens jeg holder drinken min hihihi*

GENSERHER

Lobster Roll! Jeg vil seriøst gråte, det var så godt. Her har du hummer i en fantastisk majonesdressing med salat oppi et saftig og deilig brød. NAM!!

The main corses…

Denne burgeren her var helt insane! Gå øverst i innlegget å sjekk ut “yo mama burger” så ser dere hva som er på. Vil bare nevne at nederst så har du fritert mac and cheese med fire forskjellige oster.. Just saying!

New Orleans Crawfish boil. Ferskvannskreps i en helt fantastisk marinade. Kanskje det beste jeg har smakt i hele mitt liv!

Frittert kylling på vafler med lønnesirup. Jepp, du hørte riktig. Kjøttet var så mørt, saftig og smakfullt. Nei, jeg har faktisk ikke ord for hvor fantastisk dette måltidet var. Da jeg skulle gå hjem holdt jeg seriøst på å legge meg i veikanten fordi jeg var så mett for å ta en powernap. Likevel; SÅ verdt det!

I dag er middagen derimot litt kjipere. Her går det i pølser med potetmos 😉 Litt av en luksus man unner seg selv på en onsdag, haha!

EN LITEN NYHET SOM VIRKET ENORM

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

JAKKE – LIGNENDE HER / GENSERHER / BUKSEHER / VESKEHER / SKOHER

Hei, og gooood tirsdag! Nei faen, det er jo onsdag allerede? Ukene flyr avgårde som vanlig. Nå er vi halvveis i uken, og jeg fortsetter på jakten etter mestringsfølelse. Det må være en av de beste rusene jeg vet om. For ja, det er faktisk som en rus! I går fikk jeg en liten high da jeg skulle levere inn arbeidskrav i finansregnskap. Mest sannsynlig sykt snork for dere å lese om, men nå er dette min blogg og jeg må få skrive om hva jeg vil. Hehehe. Uansett. I går startet jeg på innleveringen, og beregnet at jeg cirka måtte bruke to-tre timer hver dag i tre dager for å få den ferdig. Oppgaven var som gresk ved første øyekast, og jeg strakk meg fort etter mobilen for å scrolle på instagram i stedet for å starte. Men, så tok jeg meg selv i nakken og bare “dette SKAL du gjennomføre Julia!!!!!”. Og, jeg gjennomførte. Ble ferdig med utregningen og regnskapet på to timer, og fikk levert inn. Ikke nok med det, tre timer senere fikk jeg svar om at oppgaven var godkjent og “bra”. BRA!!!! Ingenting å rette på, ingen feil!!! Jeg ble så glad at jeg holdt på å begynne å grine. Hahah. Snakk om små gleder i hverdagen ♥♥♥♥♥♥♥ Et lite skritt for menneskeheten, et stort skritt for Julia.

JAKKE – LIGNENDE HER / GENSERHER / BUKSEHER / VESKEHER / SKOHER

Her har dere gårsdagens antrekk! Går tydeligvis bare i all black, eller all beige om dagen. Nå sitter jeg faktisk i forelesning, eller har rettere sagt pause mellom timene. Om to minutter starter vi på igjen, så jeg må runde av! Håper alle har en fin onsdag, så snakkes vi senere i dag ♥

SVAR PÅ Q&A

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei og god morgen! ♥ Jeg hadde en liten Q&A på instastory i går som jeg skal svare på her, la dessverre ut spørsmålsrunden ganske sent – så om du fremdeles lurer på noe så bare spør i kommentarfeltet så svarer jeg der.

Hvorfor har du sluttet å legge ut oppskrifter? 🙁

Det er nok flere grunner til det. For det første så har det jo nettopp vært sommer, og jeg har ikke vært motivert til å bruke mye tid på å lage mat. I tillegg har jeg nettopp flyttet, det har vært store endringer i livet mitt, mye usikkerhet på hva som skjer videre og generelt bare mye å tenke på. Mat er ofte noe jeg bruker tid på når jeg har overskudd, noe det kanskje har vært litt lite av de siste månedene. MEN, nå merker jeg at det klør i fingrene etter å starte med matlagingen igjen – og det er et godt tegn! ♥

GENSERHER / BUKSEHER

Du kan se mine tidligere oppskrifter på youtube her

Går du på prevensjon?

Nei! Jeg sluttet på p-piller i sommer faktisk. BESTE avgjørelsen jeg noen gang har tatt! Tenk at jeg “ikke har kjent meg selv” siden jeg var 16 år, og puttet i meg hormoner som godteri. Har aldri opplevd å ha en så stabil psyke som nå. Mindre humørsvingninger, jeg gråter ikke av “ingenting” lengre, klarer å tenke rasjonelt i en diskusjon og er ikke like styrt av følelsene mine. Akkurat nå ser jeg på alternativ prevensjon, men vil ikke starte på hormoner igjen. Har noen tips, anbefaling? Tas imot med STOR takk!

Tar du fremdeles fillers og botox?

Dette spørsmålet er så gjentagende, hahaha! Skjønner ikke hvorfor det er så interessant? Jeg har vært åpen om at jeg har fjernet fillersene i leppene mine, og jeg har alltid vært et bollefjes:)) Dere kan jo kanskje dere tenke dere selv hvor jeg står rundt botox. Ellers har jeg ikke lyst å kommentere dette mer. Mine uttalelser har jo allerede kommet både i media og i en bestselgende bok, så da får jeg vel si meg fornøyd med det:)))) Lol.

Hva studerer du?

Jeg studerer “Bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi”! Det er via Høyskolen i Molde som faktisk er den beste (?) skolen innen logistikk i Norge. Vet ikke hvorfor jeg hadde behov for å skrive den siste setningen der, sikkert for å vise at jeg ikke er så dum. Haha! Uansett. Jeg trives godt så langt!

SOLBRILLERHER / JAKKEHER / BUKSEHER

Kan du kommentere det siste som ble skrevet om deg på jodel?

Jeg aner faktisk ikke hva som blir skrevet om meg på jodel, og er ikke spesielt interessert i å vite det heller. Hvorfor påføre seg ekstra stress? Likevel, jeg kan kommentere det siste jeg ble tilsendt; som var at jeg ble “busta i å ta en stripe på do på premierefesten til Isabel”. Måtte seriøst bare le når jeg så det. Bare så for meg et scenario der jeg satt alene på jentedo og noen plutselig brøt seg inn å busted meg i å ta narkotika. Hahaha, det høres bare så vanvittig dumt ut. Om du ikke skjønte det, så NEI det er naturligvis ikke sant. For det første tar jeg ikke sånt, og for det andre så hadde jeg nok vært litt mer diské om jeg først skulle prøvd. Dette er jo en stund siden noen skrev, og grunnen til at jeg ikke har reagert før nå er rett og slett fordi jeg ikke føler noen behov for å forsvare meg for dumme og usanne rykter. Så lenge jeg, mine venner, foreldre og familie vet hva som er sant så bryr jeg meg ikke om stort annet.

Hvor ser du deg selv om fem år?

Det aner jeg ikke. Mine mål er å være ferdig med utdannelsen, ha en god inntekt, være lykkelig og tilfreds med livet.

Hvordan har corona påvirket deg?

Jeg tror nok at corona, karantenen, lock down og alt har påvirket meg mer enn jeg kanskje tror. Jeg bodde jo i Bergen når det hele startet, og når jeg ser hvor annerledes livet mitt er nå så er det helt tydelig at mye har skjedd. Ellers har det ikke påvirket meg så mye jobbmessig, men på privaten så er mye annerledes.

Har du angst?

Nei, det vil jeg ikke si. Jeg har periodevis kjent på mye uro i kroppen, ofte i perioder med lite søvn, dårlig jobbing, mye alkohol, lite mosjon og uløste ting i livet. Jeg vet hva og hvorfor denne uroen kommer, så det er enkelt å helt basice grep i hverdagen for å unngå denne følelsen. Jeg har det nok mer stabilt og rolig på innsiden nå enn på lenge. Det er en god følelse ♥

REINSDYR I PITA

MMMM ♥

Hei fra en stappmett Julia! Jeg kom nettopp hjem etter en kjempehyggelig middag hos Glenn i den nye leiligheten hans. Seriøst, den har blitt så utrolig fin!! Dere burde følge med på bloggen hans fremover for update etter renoveringen. Det er så stor forskjell! Vi spiste reinsdyr i pita med masse gode grønnsaker. Hadde reinsdyrkjøtt i kjøleskapet som måtte lages i dag, egentlig bruker jeg det jo mest i viltgryte men siden jeg ikke ville starte uken med fleske-bonanza så valgte vi en sunnere variant i stedet 😉 Så godt, og ikke minst veldig enkelt. Lagde også en god dressing til, oppskrift finner du under!

Hjemmelaget rømmedressing:

en boks lettrømme
tre fedd hvitløk
en ts sriracha
salt og pepper
gastromat
chilli explotion

Enkelt og godt til mye!

I dag har jeg straaaaks gått mine 10.000 skritt, rettere sagt 8593. Nå vurderer jeg faktisk om jeg skal gå ut en liten tur bare for å få inn de siste skrittene, eller gå de ekstra i morgen. Det er jo sent, så jeg burde nok heller vurdere å tenke på å legge meg. Haha! Eller, vent! Jeg mangler vaskepulver!! Perfekt, da får jeg løpe på butikken å kjøpe det så satser jeg på at det er nok skritt for i dag 😉 Hehe. Det hadde jo vært dumt å ikke få til skriftmålet for uken allerede på mandag…

Håper ukestarten har vært fin for deg, så snakkes vi i morgen ♥

MINE PERSONLIGE MÅL FOR UKEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

JAKKEHER / TURTLENECKHER / TRENINGSTIGHTSHER

Her er et live bilde av hvordan jeg ser ut denne mandagen. Ikke spesielt fresh, fett hår, tom for tørrsjampo og sminken klæsjet jeg på med fingrene. I tillegg så går jeg rundt i treningsklær, men hvem bryr seg egentlig? Det høres kanskje ut som om denne dagen startet negativt, men heller tvert i mot! Jeg våknet opp full av energi, og klarte nesten ikke å vente med å komme meg ut døren for å starte arbeidsuken. Derav treningsklærne og manglende tidsbruk på utseendet 😉

Nå sitter jeg på Espresso House, og tenkte jeg skulle dele mine personlige mål for uken med dere. Det er faktisk ikke ofte jeg setter meg mål for ting, noe som er utrolig dumt? Jeg innser hvor viktig det er å ha ambisjoner på kortere sikt, store som små. Hvis ikke er det lett for at dagene flyter over i hverandre, noe som er fort gjort med et yrke som mitt.  Så, mine mål for uken er:

1. Gå 10.000 skritt hver eneste dag! Det er så enkelt å følge med på hvor mye man går på “helse” appen på iphonen. Forrige uke kan jeg ikke skryte av særlig mange skritt, derfor har jeg bestemt meg for å bli mer bevisst på det denne uken.

2. Oppdatere bloggen hver eneste dag! Senere i dag skal jeg sette meg ned å lage en plan for uken, vil at innleggene mine skal være varierte og interessante. Har dere noen ønsker? ♥

3. Jeg skal starte på “law of attraction, 30 day program”. Dette har jeg tenkt på lenge, jeg har til og med kjøpt meg en egen notatbok for akkurat dette uten å komme i gang. Så, denne uken skjer det! Her er link til programmet.

4. Være superbevisst på kostholdet mitt denne uken. Misforstå meg rett, jeg skal kose meg og spise normalt. Men, jeg skal være bevisst på at jeg får i meg alt kroppen trenger av næring, mineraler, fiber osvosv. Det er ikke særlig  mye energi i en brødskive til middag for eksempel, noe jeg kanskje har spist liiiittt for ofte den siste tiden av latskap for å lage mat til meg selv. I tillegg til å drikke nok vann!

5. Starte opp med YouTube-kanalen min igjen. Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan det ble gjort i starten (litt for mye skravling og lange filmer, kan gjøres mer effektivt og presist). Det virker som om det er interesse for at jeg starter opp matkanalen min igjen, så derfor lurer jeg på; ønsker til retter jeg skal lage?

6. Være snill og god mot meg selv. Takke nei til ting som ikke gir meg noe, og fokusere på mulighetene jeg har i stedet for alt som er begrensende.

Her er noen av målene jeg har satt for meg selv denne uken! Ikke for høye krav eller for vanskelig å gjennomføre, så dette burde gå fint! Har du noen mål?

JAKKEHER / TURTLENECKHER / TRENINGSTIGHTSHER

Håper alle lager seg en fin start på uka! Nå skal jeg komme meg hjemover, lage en litt forsinket (men sunn!) frokost før jeg har forelesning fra klokken 14 via zoom.

POTETO HEAD

ANNONSE – Affiliatelinker

BLUSEHER

Hei og gooood fredag! Is it a good day to be alive?! (altså hva skjer med trynet mitt på bildet over.. ikke rart folk tror jeg har masse fillers (usant)) Fredag er min favorittdag, og jeg er så klar for å skli inn i helgen med godt humør 😀 I natt har jeg sovet cirka to timer, og bare irriert meg over alt. I syvtiden ga jeg rett og slett opp å prøve å få sove, så jeg måtte ta en alvorsprat med meg selv.. Skal jeg virkelig la dette ødelegge dagen min, eller skal jeg bare overse faktum at jeg er drittrøtt og lage meg en fin dag fordi? Valget falt på sistnevnte, og jeg kom nettopp hjem etter en digg tur ute i frisk luft. Elsker luften på høsten, den gir meg seriøst så mye energi! Så ja, jeg er glad. Trøtt, men glad:)

Starter helgen med å dele litt foodgasm fra Village Tandori på Frogner ♥

I helgen har jeg Karima på overnattingsbesøk igjen, noe som er veldig koselig! I kveld er planen bare å ta det med ro, spise reker, se nytt på nytt og lade opp til en ny dag i morgen. Forhåpentligvis med mer søvn i natt, haha. Håper alle har en fin start på fredagen, vi snakkes senere!

RABATTKODE PÅ HELE NELLY.COM

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Heiiii! Nå burde jeg egentlig skrevet en innlevering i finans, men i stedet så surfer etter høstplagg for sesongen. ÅH jeg elsker høstmoten, det må være favoritten! Jeg har funnet en kode som gir -15% avslag på hele nelly.com (ikke bare NLY brands men alt!!). Under finner dere mine favoritter pluss koden ♥ Happy shopping, det blir det iallfall for meg!

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

MESSENGER15

GIR -15% AVSLAG PÅ ABSOLUTT HELE NELLY.COM

DET SPØKER I LEILIGHETEN

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

GENSERHER / BUKSEHER / TØFLERHER

Hei og goooood…. onsdag har det vel blitt? Dagene går seriøst helt i surr denne uken. Har stort sett hatt skole og jobbet hjemmefra i antrekket over. Null sminke, håret i en dott og følt meg generelt ufresh. I tillegg har jeg vært sykt trøtt, og sovet rundt 12-13 timer hver natt. Pollensesongen er vel over nå eller?! Haha! Uansett deilig å sove mye ♥ Husker da jeg var barn, og fikk det typisk barnespørsmålet “hva er det beste du vet” så svarte jeg “å sove”. De fleste barn svarer typ is, godteri, lek eller barne tv. Men neida, jeg elsker å sove:))

Over til en annen ting, det spøker i leiligheten!! Jeg er seriøst 100% sikker på det. Den siste måneden har jeg våknet opp rundt 3-4 hver eneste natt, helt uten noen spesiell grunn. Tenkte ikke noe over det først, MEN i helgen da Kaltrina var på besøk så hadde hun også våknet opp i firetiden av rare lyder i leiligheten. Det er altså ikke bare meg! Jeg anser meg selv som en spirituell person og jeg tror virkelig at det finnes mer mellom himmel og jord. Så, what to do? 🙁 Jeg bor jo alene og syns det er litt skummelt, selvom jeg ikke har følt noen negativ energi er. Så, kanskje det er snille spøkelser? Heheh. Erfaring og tips tas imot med stor takk!

VENNINNEHELG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

BLUSEN MIN FINNER DU HER ♥

Hei fine dere! Hvordan har helgen vært? Min har vært skikkelig koselig med venninnebesøk fra torsdag til i går. Kaltrina kom fra Stockholm (til de som lurer ang smitte så har hun allerede hatt corona og er fritatt karantene, bare så det er sagt), og Karima kom også for å bo hos oss i helgen. Det har vært etterlengtet med en skikkelig jentehelg, og nå er kvoten min fylt opp for denne gang.

Nå er det åpenbart ny uke, noe jeg er sånn halvveis klar for. I går våknet jeg opp litt småsyk og slapp, noe jeg merker sitter i kroppen enda. Planen er derfor å holde seg inne og “isolert” for å se an hvordan det utvikler seg. Man kan jo aldri vite nå som man står midt i en pandemi, så velger å være på den sikre siden. Skal prøve å få jobbet litt, og ellers skal jeg bare slappe av å hente krefter til uken.

Håper alle får en fin start på uken! <3

ÅRETS FØRSTE OFFISIELLE HØSTANTREKK

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd
Koden “NYLAND15” gir -15% rabatt

LUEHER / JAKKEHER / GENSER  – HERVESKEHER / DRESSBUKSEHER

NYLAND15

gir -15% på hele NAKD!

Endelig høst! Er det lov å si? Jeg elsker alt ved det. Luktene, fargene, stemningen og ikke minst; klærne! Jeg er faktisk utrolig takknemlig over at vi bor i et land med sesonger. Det er som om kroppen min er innstilt på at nå er den “lei” av sommer, og gleder seg til tiden som kommer. Akkurat det samme som skjer om cirka et halv år, da er jeg lei av kulde og vil helst bare ha sommer 😉 Norge bare; your wish is my demand. Jeg ser bare for meg den ånden i lampen fra filmen The Secret når jeg skriver “your wish is my demand”. Noen som har sett den og skjønner hva jeg mener? Hahah!

 

LUEHER / JAKKEHER / GENSER  – HERVESKEHER / DRESSBUKSEHER

NYLAND15

gir -15% på hele NAKD!

Såå,  hva syns dere om mitt første offisielle høstantrekk? Fra å være en person som alltid kler seg i svart når september nærmer seg, må jeg si at jeg faktisk har blitt en stor fan av beige. Hva er det man sier.. Beige is the new black? Ble mange engelske sammenligninger i dag merker jeg. Uansett, jeg elsket dette antrekket fra NAKD og kommer nok til å bruke alle plaggene mye i tiden som kommer. Jakken er spesielt en stor favoritt. SÅ fin passform, alt bare klaffet helt perfekt. Ikke for lang, ikke for kort, ikke for stor over skuldrene, ikke for lange armer. Elsk!

NAKD har fått inn ekstremt mange nyheter, og om du følger meg på insta så kommer det straks en story med alle plaggene jeg klikket meg hjem i denne runden. Husk å bruke rabattkoden for å få avslag på kjøpet ditt, det gjelder absolutt alle merker ♥

Nå skal jeg lage meg en etterlengtet middag, vi snakkes babes!