10 TING JEG GLEDER MEG TIL I SOMMER

1. Sitte mye på uteservering! Noe av det beste jeg vet (som også er min favoritthobby) er å sitte å spise ute på resturanter. Digg mat, god vin, og kanskje det beste – people watche. Jeg kan sitte timesvis å nyte livet på uteservering. Det er helt fantastisk!

2. Være mer spontan. Tror egentlig ikke det trengs, siden jeg er den mest spontane personen jeg vet om. Men det er mye lettere å være spontan på sommeren, når man ikke trenger å ta på seg tre gensere, en parkas, to skjerf og topplue.

3. Flytte inn i ny leilighet! Jeg tror virkelig vi har funnet den perfekte leiligheten. Det virker nesten litt for godt til å være sant. Gleder meg ihjel til å fylle den med grønne planter og mitt eget interiør. Jeg har sååå lyst til å dele bilder med dere, men vet ikke om jeg får lov til å dele bildene fra megleren sin side.. *sender mail å spør*

4. Kose meg i Oslo! Jeg har virkelig ingen behov å reise utenlands når Oslo endelig våkner til live. Til høsten og vinteren er planen derimot å reise MYE 😀 Norsk sommer er jo helt fantastisk!

SMYKKER – Litt overalt / SKJORTEHER

5. Reise på harryhandel. Hahahaha! Jeg er som en unge i en godteributikk når det kommer til matvarehandel. Det beste med ny leilighet må jo være å fylle den med billig dopapir, vaskemiddel og pepsi max?!

6. Reise til Molde ♥ Jeg tipper jeg kommer til å tilbringe minst en drøy uke hjemme i sommer, rundt da Moldejazzen er. Ikke at jeg er så flink til å gå på konsertene, men å feste er jeg god på 8) Alle er også hjemme rundt denne uken, så å samle gjengen igjen kommer til å bli fantastisk!

7. Spise mer sjømat. Hverdagskosten min består av cirka 0.1% fisk, noe som er alt for dårlig. Jeg spiser kanskje makrell i tomat en gang i måneden, thats it. Sjømat er jo så godt, spesielt ferske skalldyr! Reker, kreps, blåskjell, hummer – mmmmm. Herregud så godt.

8. Ikke legge for mange planer. Jeg er en planlegger, og elsker å fylle dagene mine med alt mulig. Men, av og til må jeg minne meg selv på å slappe av. Man trenger faktisk ikke bli med på alt hele tiden! Tenk så deilig å bare våkne på morgenen, uten en eneste plan i verden. Ta livet som det faller seg, liksom. Noe jeg burde bli flinkere til!

9. Starte med treningen igjen. Så fort vi tar over leiligheten skal jeg melde meg inn på treningssenter. Tenkte fresh fitness på St.Hanshaugen siden det er rett ved. Noen som trener der, og kan fortelle meg om det er OK? Da spesielt gruppetimene, siden jeg er stor fan av det! Gleder meg også til å dele mer rundt trening og kosthold her inne, da jeg har forstått at det er savnet ♥

10. Dra på festivaler og konserter. Det er noe jeg sier hvert år, men jeg har aldri hatt nok tid – rett og slett. Denne sommeren er vid åpen, og jeg har muligheten til å hoppe på gøye ting i siste liten. Planen er å få med seg Stavern, Findings, Moldejazz og forhåpentligvis Palmesus. Og ja! Så skal jeg jo på Britney Spears i august 😀

Hva er dine sommerplaner?

VIKTIGERE TING Å GJØRE PÅ

Reklame – affiliatelinker til nelly.com

LATE NIGHT WALKS

Etter jeg var sammen med en svensk herremann for et par år tilbake, prøvde jeg å innføre ordet “promenad” i vokabularet til meg å vennene mine. Det er så gøy hvordan man adopterer ord og uttrykk av de man henger mye med.. Uansett! Det høres så mye hyggeligere ut å si at man skal ta en promenad, i stedet for å ta en kveldstur.

Adopsjonen av ordet gikk derimot ikke som planlagt, og vi sier fremdeles at vi skal ta en kveldstur.

JAKKE – LIGNENDE HER / TEEHER / SKJØRTHER / SNEAKERSHER

I går gikk jeg, Jonas og Eline på en liten spasertur ut mot Nordnes og Verftet her i Bergen for å se på solnedgangen. Vi koste oss med et glass vin mens vi så dagen bli til kveld. Så utrolig hyggelig! Deretter gikk vi igjennom parken, før vi dro hjem for å legge oss med paradise hotel på sengen. Haha. Det er finaleuke folkens! Må ærlig innrømme jeg ikke har vært like flink til å se på årets sesong som jeg har vært tidligere. Kanskje fordi jeg har viktigere ting å gjøre på i hverdagen. Som å se på Real Housewifes of New Jersey for eksempel.

Nå har jeg forresten booket min “siste” flybillett fra Bergen til Oslo!! Kanskje jeg skal skrive ut kvitteringen som et minne. At en æra er over. Jeg reiser tilbake nå på lørdag. Vi tar ikke over leiligheten før om to uker, så jeg må nok bo i koffert enda litt til før jeg føler meg som hjemme. Heldigvis har jeg gode venner som lar meg crashe, som den nomaden jeg er ♥

UKENS SPØRSMÅL – SIVILSTATUS, FREMTIDSPLANER OG BUTIKKEN

REKLAME – Affiliatelinker nelly.com

Ehm ja, jeg har aldri hatt “ukens spørsmål” før, så vet ikke helt hvorfor jeg døpte innlegget akkurat det. Men har fått inn litt repeterende spørsmål de siste ukene, så tenkte å samle de opp her ♥

JAKKEHER / SUNNIESHER / BUKSEHER / BELTEHER

Hva skjer med REGN nå som du flytter?

Sjappa ruller og går videre! Helt siden vi åpnet for et par år siden, så har det alltid vært planen å flytte til Oslo i 2018. Hvordan den nye hverdagen blir, både for meg, partnere, ansatte og involverte er enda usikker – alt vi vet er at alle er gira og på jakt etter enda bedre resultater  og utvikling i tiden fremover 😀

Hvem skal du bo med i Oslo?

Planen var først å bo alene som jeg alltid har gjort, men så fant vi ut at jeg og Karen skal flytte sammen. Både fordi da kan vi få en sykt mye større leilighet, og fordi….hvorfor ikke? Det er veldig få mennesker jeg kunne sett for meg å bo med, uansett hvor gode venner vi er. Å måtte forholde seg til noen andre hele tiden syns jeg er slitsomt, jeg er jo vant til å kjøre mitt eget løp. Karen er derimot en sykt chill jente, og en veldig god venninne – så jeg tror vårt nye samboerskap kommer til å gå dødsbra 😀

Er du fremdeles singel?

JA, haha. Vet at mange tror at jeg har noe på G (om man sier det enda)  med Jonas siden jeg har snappet/tatt mange bilder med han den siste uken. Jonas er en av mine nærmeste venner. Dessuten er han homofil, så jeg hadde ikke hatt sjans uansett hvor mye jeg hadde prøvd 😉 Om jeg blir romantisk invovlert med noen i fremtiden er det ikke sikkert jeg hadde delt det på bloggen heller. Jeg har jo delt mye angående ekskjærestene mine tidligere, og man ser jo hvor bra det gikk. Haha! Akkurat den delen av livet liker jeg å holde privat, men vi får se hva livet bringer 🙂 Per dags dato er det ikke spesielt mye å dele på den fronten heller, hahah.

KJOLEHER

Hva skal du gjøre når du flytter til Oslo?

“Bare” blogge ♥♥♥♥ Åh, det kommer til å bli så deilig å få flyttet inn i leiligheten, og endelig kommet meg i rutiner igjen. Jeg er så sjukt motivert til å skape innhold fremover, og har mye gøy å dele i månedene som kommer 😀 Kom gjerne med ønsker til hva dere foretrekker å lese om her! Meg og June skal også ta skikkelig grep rundt YouTube-kanalen vår, noe som er mye lettere når vi bor i samme by.

Har du noen reiseplaner fremover?

Jeg har ingen konkrete reise booket, men litt sånn halvveisplaner. Det blir kanskje en tur til New York i juni, Marbella i juli, selvfølgelig en tur til Molde, endel festivaler og ellers skal jeg bare nyte sommeren i Oslo og kose meg i den nye leiligheten. I september skal jeg og June mest sannsynlig på tiiiidenes ferie også, der vi skal reise rundt fra “paradis til paradis”. ÆÆÆ, er så spent! Mer om det senere, når alt er spikret 😀

SKJORTEHER / JEANSHER

Det var noen av de mest stilte spørsmålene den siste tiden! Spørs i kommentarfeltet om du lurer på noe mer ♥

KLAR FOR SK18

SUNNIESHER / BIKINIOVERDELHER / BIKINITRUSEHER

Et veldig sent hallo fra meg i dag! Jeg har signert kontrakten på ny leilighet (som jeg egentlig burde gjøre før jeg annonserte det i går,lol), pakket nettbutikkbestillinger oooog…..bare surret rundt? Noen dager er hodet mitt bare overalt, haha! To-do listen min er med andre ord like lang som da jeg våknet i dag tidlig. Wopsi.

Noen bilder fra søndag! Vi badet og koste oss, helt til vi fant ut at det tidligere hadde vært spor av e-coli(?) i vannet. Litt kjipt å finne ut når man sitter der nybadet med saltvannsdråper rennende ned i ansiktet. Men, man får bare se positivt på det! I verste fall får man diaré i noen dager, og kroppen blir klar for SK18.

Har dere forresten sett artikkelen om haien i Stavanger? Herregud flaks jeg fikk årets første bad på søndag, for det blir også det siste!!!!

ENDELIG NY LEILIGHET!!

WÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! Gjett hvem som nettopp har fått seg ny leilighet 😀 Hele leilighetsjakten virket så mørk en periode, at jeg seriøst vurderte å bare drite i Oslo-livet å ta sommeren i Spania. Spesielt siden jeg måtte dra til Bergen, og ikke hadde mulighet til å dra på visninger. Men, plutselig kom den perfekte leiligheten opp på finn.no, Karen dro på visning noen dager senere og nå er leiligheten vår!

GUL BLUSEHER

Personlig har jeg ikke sett den in real enda, men den ser heeeelt fantastisk ut. Stort kjøkken, stor stue, helt nyoppusset, midt på St.Hanshaugen – egentlig alt jeg var på jakt etter. Vi flytter ikke inn før om to uker, og jeg gleder meg til å vise dere mitt nye hjem ♥ For en lettelse altså. Nå skjønner jeg hva ordtaket “ti kilo lettere” betyr. Kunne ønske det gjaldt fysisk også 😉

Nå står wok-middag på menyen her i Bergen, før en avslappende kveld. Håper alle har hatt en fin start på den nye uka!

SUNN MANDAGSMIDDAG

Dette ser kanskje litt kjipt ut, men herreGUD så godt! En av de bedre middagene jeg har spist på lenge (som jeg har laget selv, vel og merke). Den nye uken er i full gang, og som jeg skrev i dag tidlig så er det virkelig på tide å få kostholdet på plass igjen. Men, sunn mat trenger ikke være kjip, smakløs og tørr. Hjemmelagde ferske vårruller er for eksempel superdigg!

Du trenger bare kjøttdeig av kylling/svin stekt med en god dose hvitløk samt div krydder, og det du selv liker av grønnsaker. Jeg foretrekker raspet gulrot, kål, chilli, paprika, agurk og vårløk. Pluss en svær neve med koriander 😉 Rull det inn med rispapir, og nyt! Jeg bruker også en god dose hoisinsaus på. Ikke at det er så veldig sunt, men la oss leve litt liksom.

PS! Jeg er skikkelig dårlig til å pakke inn vårrullene, så jeg bruker bare å blande alle ingrediensene sammen og spise det som en salat. Haha.

Kom gjerne med gode middagstips ♥

 

UKEN SOM GIKK I BERGEN

Reklame, affiliatelinker nelly.com

UKENS OPPTUR:

Å komme til Bergen! Jeg som trodde det kom til å bli ukens nedtur.. Ord kan ikke beskrive klumpen jeg hadde i magen før jeg reiste hit. Ord kan heller ikke beskrive hvor glad jeg er fordi jeg faktisk dro. Jeg har nok aldri vært så overrasket over utfallet av en tur, og hvor ekstremt bra jeg har følt meg hele uken. Alt takket være gode venner og ekstremt mye latter.

UKENS NEDTUR:

Nå har jeg nettopp stått å stirret ut i luften for å komme på én ting jeg kan sette fingeren på som ukens nedtur. Kanskje at det er sykt fint vær ute, men jeg ikke kan sole meg fordi jeg er på REGN? Nei, det blir nesten for dumt å skrive det også – for jeg koser meg virkelig den siste tiden her. Så ukens nedtur må vel bli at jeg var jævlig trøtt og bittelitt fyllesyk på lørdag etter feiringen av Eline på fredag. Med andre ord; en ganske bra uke. Som dere sikkert har forstått by now. Haha!

 

UKENS MAT:

SUSHIEN PÅ SUMO!!!! Herlighet, verdens beste sushi.

UKENS INNKJØP:

Jeg tok meg en liten nettshoppingsrunde på torsdag, og hva jeg kjøpte finner du i dette innlegget ♥

UKENS LÆTTIS:

Som jeg skrev i går, så har jeg ledd så mye at jeg har fått vondt i kjeven ved flere anledninger. Det er vanskelig å velge ut én spesiell latterkrampe, for de har det vært mange av. Jeg har jo bodd hos Eline og Martine den siste uken, og de må jo være verdens morsomste jenter. Har også møtt Jonas og Ingeborg endel, og de er også oppskriften på latterkramper. Jeg lover å slutte å nevne det i hvert innlegg fremover – så jeg sier det en siste gang; den siste uken har vært amazing, og jeg har aldri ledd så mye!

UKENS ANTREKK:

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER

TEE «UNG SPILLER»HER / BUKSERHER / SNEAKERSHER

KJOLEHER

SUNNIESHER / SKJORTEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

UKENS FLAUSE:

Da jeg kom hjem fra byen seeeent natt til lørdag, så lå jeg som vanlig å scrollet instagram før jeg sovnet (med ganske høy promille). Så kom jeg over en ganske kjekk fyr, gikk inn på profilen hans og likte bildene hans. Uten å begynne å følge han såklart. Da jeg våknet ble jeg så sykt flau at jeg måtte gå inn å slette alle liksene, noe som egentlig bare er flauere?! Jeg gjør aaaaaaaldri sånt, sikkert derfor jeg ble så pinlig berørt over meg selv. Hahah blir seriøst flau bare av å skrive dette. Single life ass 😉

UKENS CRAVING:

IS!!! Jeg er egentlig ikke en godtemoms, og bruker alltid å crave typ junkfood. Mens denne uken har jeg sikkert spist ti is til sammen, noe som er veldig ulikt meg. Favoritten er kroneis med jordbær (vel og merke bare toppen, fordi jeg hater kjeksen), og sandwich-is ♥♥♥♥♥♥♥♥

UKENS MUSIKK:

ON1Y – Airplane Mode
Tomas Barfod – Family
Hedegaard – Ready To Love You (blir seriøst aldri lei) *setter den på*
Lauv – Getting Over You

Kimonoen til Eline finner du her, og kjolen min her ♥

 

UKENS TANKER:

Optimisme. Takknemlighet. Motivasjon! Det har vært et langt år, men nå har jeg endelig landet og samlet tankene mine. Så ukens tanke er faktisk bare at livet kan være så sjukt bra, og at jeg må holde på denne følelsen.

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

DO ME! Bli enda flinkere til å ta vare på meg selv. Trene, spise bedre og sove nok. Man kan godt bli med på sosiale ting på kvelden, men man trenger ikke drikke en hel vinkartong, bestille ti drinker å ta samboccashots liksom. Man kan ha det minst like gøy (om ikke bedre) med et par glass vin, og være opplagt dagen derpå. Ja takk, begge deler!

Jeg har også min aller siste uke i Bergen før jeg drar for godt

OPPSKRIFT – SØNDAGSMIDDAG

SØNDAAAG! En dag som er min favorittdag uansett om jeg er hangover eller ikke. Søndager er alltid fri, både fra “jobb” og fra mitt “””””sunne””””” kosthold. Haha, nå har jeg ikke vært spesielt sunn den siste måneden, men regelen ved en ekstra usunn søndag står fremdeles 😉 Jeg elsker å bare slappe av, se serier hele dagen og spise godt. Det er så digg!

Nå tenkte jeg å dele en av mine favorittoppskrifter, som er skikkelig munchemat. Også perfekt om du skal ha gjester, noe jeg er veldig glad i ♥ Har delt oppskriften før, men siden den er så god kjører jeg på igjen!

· PARMESAN-RISOTTO MED LANGTIDSSTEKT INDREFILET ·

 

LANGTIDSSTEKT INDREFILET:

Sett ovnen på 80 grader. Regn ca 2-300gram per pers. (Jeg tok 200gr siden risottoen er ganske mektig). Før du gjør noe som helst med kjøttet, la det ligge ute i romtemperatur en god stund. Min lå ute hele dagen! Deretter krydrer du det med de krydderne du liker, jeg bruker personlig aldri salt på kjøtt før steking (har hørt det trekker ut vannet, altså gjør det tørrere (vet ikke om det er sant)). Jeg brukte svart pepper, kajennepepper, hvitløkskrydder og litt olje. Fres kjøttet kjapt i pannen på hver side, før du setter det i ovnen med et steketermometer. Jeg liker kjøttet når det er mellom 68-70 grader i kjernetemperatur! La det hvile en god stund, rundt 30 minutter før du starter å skjære opp i fine biter.

RISOTTOEN:

Du trenger (til seks pers):

  • 500gr risotto
  • Tre store, finhakkede sjampinjonger
  • 3 fedd finhakket hvitløk
  • 2 stk finhakket sjalottløk
  • 170 gram parmesan (kan bruke mindre, men jeg eeeeelsker parmesan)
  • ca 30 gram meierismør
  • 1,5 l kjøttbuljong

Fres finhakket sjampinjong, hvitløk og sjalottløk i en stor og dyp stekepanne (evt kaserolle om du ikke har en stor nok stekepanne). Når det har blitt blankt, rører du inn risottorisen. La risottoen trekke inn smakene fra ingrediensene, før du tar på en liten del av buljongen. La dette trekke helt inn, før du heller i litt til. Fortsett sånn til du har brukt all buljongen, men la det trekke godt inn for hver gang!

Avslutt med å røre inn parmesanen og meierismøret. Topp med svinekjøttet og sjampinjonger og nyt. MMM! Håper det smaker ♥

EKTE LYKKE

REKLAME – Affiliatelinker nelly

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER / SKO – TIGER OF SWEDEN

Da jeg flyttet til Oslo i starten av mai var det med stor lettelse. Jeg hadde Bergen så langt opp i halsen at jeg holdt på å spy. Likevel visste jeg at jeg måtte tilbake til Bergen i slutten av mai for å ha mine siste vakter på gulvet i butikken vår REGN før jeg dro for godt. Jeg telte ned dagene til jeg måtte fly tilbake, og helt ærlig gruet jeg meg skikkelig. Syns det var megadritt å måtte tilbringe siste del av mai i byen jeg trodde hadde kvelt meg.

Nå forstår jeg jo at det ikke er noe galt med Bergen. Det var noe galt med meg selv den siste tiden jeg bodde her. For å komme tilbake hit har ikke vært annet enn fantastisk. Jeg har ikke følt på en sånn indre glede på veldig lenge. Eline og Martine har huset meg siden jeg kom tilbake, og jeg har seriøst ledd så mye, høyt og lenge at jeg flere ganger har fått vondt i kjeven? Det er vanskelig å forklare, men jeg føler meg liksom lykkelig. På ekte. Ikke bare sånn overfladisk øyeblikks-lykke som forsvinner når du er alene igjen. Jeg er også ekstremt takknemlig for at jeg har så gode venner som kan “ta meg inn” mens jeg er her.

Kimonoen til Eline finner du HER ♥

KJOLE – MISSGUIDED HER / VESKE – BY MALENE BIRGER HER / SKO – TIGER OF SWEDEN

Om det er været, vennene, byen, jobben eller en kombinasjon av alt vet jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg har det skikkelig bra om dagen. Jeg kunne virkelig ikke bedd om en bedre avslutning på tilværelsen i Bergen. Alt jeg sitter igjen med nå er gode minner!

Forresten, hvor fint par hadde ikke jeg og Jonas vært?! Syns vi kler hverandre skikkelig godt på disse bildene. Bare dumt vi er like interessert i gutter begge to ://///

EN MAGISK KVELD

😍😋🌟

Herregud, for en nydelig kveld vi hadde i går. Kan ikke huske sist jeg koste meg så mye, eller spiste så godt. De som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg gikk på Sumo litt for ofte de første årene i Bergen. Det kunne være flere ganger i uken. Sushien der finner du virkelig ingen andre steder. Helt amazing! De som har spist der vet hva jeg prater om. Jeg er sååå glad for at Sumo endelig har kommet til Oslo også, midt på Solli Plass! Jeg er naturligvis stamkunde der også 😉

I går satt vi på den helt nye uteserveringen deres her i Bergen, og den har blitt så fresh! Koste oss i flere timer med både sushi og annen asiatiske varmretter, bobler i glasset og latterkramper på løpende bånd. Kan ikke huske sist jeg lo så mye på en kveld? Mer om det senere, haha. Det er noe helt magisk med disse sommerkveldene altså ♥ Håper alle har en fin helg så langt!