EN SKIKKELIG DRITTDAG

(Inneholder annonselenker)

De siste årene har jeg lagt mer og mer fra meg å skrive om de dårlige dagene på bloggen. Av en eller annen grunn har jeg sikkert fått for meg at dere kun vil lese om de perfekte dagene der livet er superdupert. Sorry altså, men i dag har vært en real drittdag. Jeg kan ikke peke ut en spesiell grunn til at det er slik, men jeg tror det er en skikkelig smørje av mange halvdårlige ting. Knekken altså, du følger med meg i dag også.

Mørketid, eksamensperiode og helt forjævlig vær er nok tre av grunnene som trigger mest. Det er ikke særlig livsoppløftende å måtte kle på seg tre lag med vindtette jakker, vannfast maskara og en paraply av stål bare for å dra på butikken å kjøpe snus. I dag har jeg bannet mer enn normalt, og siden jeg banner endel fra før sier det litt. Fy faen altså. Dette er ukult av meg. Å banne på bloggen liksom.

I sta skulle jeg liksom legge ut bilder av et antrekk jeg tok for noen dager siden, men de bildene tok jeg selvfølgelig dagen før jeg dro til frisøren så håret mitt var dritstygt. Dessuten hadde jeg glemt å ta spraytan kvelden før så  jeg var lyserosa i trynet. Haha jeg må le av meg selv. Jeg er så håpløs. En skikkelig drittdag for et normalt menneske hadde jeg nok aldri overlevd, siden jeg holder på å dø av litt ettervekst og mangel på selvbruning.

IMG_8564-3IMG_8580-2Jakke – Samsøe Samsøe / BukseHER / SkoHER

Det røde huset bak der irriterte meg noe jævlig forresten.

Nå skal jeg kle på meg jakkene mine, pakke Zara inn i noe vanntett og komme meg på butikken. Nå fikk jeg lyst på grøt til kveldsmat, med masse sukker og en god klatt smør. Tven er forresten flyttet inn på soverommet for anledningen. Jeg skal pleie denne drittdagen slik at det ikke gjentar seg i morgen. Sov godt!

SPØRSMÅL OG SVAR RUNDT BI

Hvordan fungerer eksamene?
Det varierer veldig fra fag til fag! Noen fag har en eksamen som teller 100%, der man enten har en skoleeksamen eller en hjemmeeksamen. Hjemmeeksamen varierer veldig, og kan enten vare i én uke eller så får dere oppgaven i starten av semesteret slik at dere har mange måneder å jobbe med den på. Det varierer som sagt fra fag til fag! 🙂 Eller så har dere fag med flere eksamener, for eksempel én innlevering som teller 60% av karakteren og en skoleeksamen som teller 40%. Jeg syns alt i alt eksamene på BI er veldig gode, og om du møter opp i alle forelesninger får du veldig mye gratis til eksamen, og du slipper å lese deg ihjel to uker før 🙂

Hvordan er miljøet på BI Bergen?
Miljøet på BI Bergen er helt fantastisk! Det er så avslappet stemning på skolen og “alle er venner med alle”. Jeg anbefaler veldig å engasjere seg i et utvalg eller en undergruppe når du starter, det er supersosialt og du blir kjent med mange nye mennesker. Jeg har fått venner for livet som jeg ikke ville fått uten BIS Marketing for eksempel 🙂 Det er jo endel ting som skjer hele tiden i form av fester, men man må jo ikke bli med på alt! Har faktisk ingenting å utsette på miljøet på skolen.

Hvordan synes du kombinasjonen mellom studier/skolearbeid og det sosiale går?
Jeg syns det går veldig greit, men siden jeg har bloggen som fulltidsjobb i tillegg merker jeg det kan være utfordrende til tider, spesielt i eksamensperioden der man liksom skal prestere 100% på alle nivå. Men til de som ikke jobber fullt ved siden skal det nok gå helt fint. Når det er eksamensperiode er liksom alle i en modus siden det er likt for alle. Jeg tror iallfall det er lurt å delta i forelesningene, da slipper du å lese deg ihjel for å henge med 🙂 Jeg elsker å være sosial og kunne aldri satt vennene mine til side, noe jeg heller ikke føler jeg må!

P5310012-2

Er det mye sosialt som foregår i regi av skolen?
Ja det er endel! På skolens bar rederiet er det fester støtt og stadig. Alt fra små quizer til store arrangementer som halloweenfest, back to school party og oktoberfest. Det er veldig gøy!

Hvordan betaler man studieavgiften, alt på en gang, eller er avgiften oppdelt utover semesteret?
Man får én regning som man betaler etter man har fått stipend fra lånekassen om man har søkt om det.

Hva synes du om forelesningene?
Jeg skal ærlig innrømme at noen fag og forelesere er bedre enn andre. Likevel er det utrolig flinke og engasjerende forelesere på BI som gjør det gøy å gå i forelesning, selvom det er klokken åtte en mandags morgen 🙂

Er du fornøyd med selve skolebygget?
Såvidt jeg vet er skolebygget flunkende nytt, så det er kjempefint!

Vil du anbefale BI?
Ja jeg har som dere kanskje skjønner bare gode erfaringer rundt skolehverdagen min 🙂 Angrer ikke et sekund at jeg valgte å starte på BI!

 

KNEKKEN

Hei og god mandag. I går ble det ingen oppdatering, og grunnen til det var enkelt og greit fordi jeg ikke gadd. De siste ukene har vært superhektisk med skole, så prøver jeg jo å opprettholde bloggen samtidig. Sistnevnte har jeg overhodet ikke klart så bra som håpet, og da blir man faktisk jævlig irritert på seg selv. I går hadde jeg skikkelig knekken, der jeg vurderte å gi opp hele skoleprosjektet.

De siste ukene har hverdagen min endret seg ganske mye, både på privaten og skolefronten. Jeg er et skikkelig rutinemenneske, så når ting endrer seg på mange plan i livet mitt blir jeg helt forvirret og ting blir gjort veldig halvveis. Nå har jeg kun én uke igjen av den verste eksamensperioden før det blir roligere, så da skal jeg nok klare å få orden på sakene igjen.

Helt ærlig tror jeg ikke noen av dere som leser bloggen tenker spesielt mye over det, men bloggen betyr veldig mye for meg så jeg blir litt skuffet over meg selv når jeg ikke klarer å levere som ønsket. Det er mest for min egen del, og ikke fordi jeg tror dere blir lei dere fordi jeg ikke oppdaterer 🙂 Haha! Nå skal jeg skrive ferdig hjemmeeksamen i sosiale medier før jeg hopper videre til hjemmeeksamen i metode. Mandag 7.desember kan ikke komme fort nok!!

IMG_9831-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan går eksamensperioden for deg? 

Senere i dag kommer forresten et innlegg om BI med spørsmål og svar, så de som er nysgjerrig rundt det burde klikke seg innom 🙂

BLACK WEEKEND

(Inneholder annonselenker)

God lørdag alle sammen, fikk du shoppet fra deg på black friday i går eller? 🙂 Jeg shoppet faktisk ingenting, men heldigvis har mange av butikkene tilbud ut helgen så det går nok fint! Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet, gjør litt skole og skal straks shine over leiligheten. I kveld er det lysfest i Bergen med raketter og tenning av julegranen – noe som kommer til å bli superkos ♥ I kveld er jeg invitert på “fyllaspillkveld” som Cathrine kalte facebookeventet. Det blir tapas, fylla og spill. Haha! Det blir nok en deilig jentekveld hjemme hos Cath. Jeg har altså en veldig fin lørdag i vente til de som ikke skjønte det, men først; vasking av leilighet! IMG_4591-2IMG_4604-2IMG_4636-2IMG_4671-2IMG_4683-2
GenserSamsøe / BukseHER / Veske – Balenciaga / SkoHER

NESEOPERASJON?

IMG_8218-2IMG_8207-2

En ting jeg er veldig usikker på om jeg har blogget om før er min planlagte neseoperasjon. Da jeg var 18 år hadde jeg bestemt meg for å korrigere nesen. Jeg var ikke fornøyd med den, og tenkte egentlig at alt annet hadde vært mye bedre. Etter en spontan telefonsamtale hadde jeg plutselig fått operasjonsdato og medisinliste på mail. Jeg hadde sendt bilder til klinikken i Oslo og fortalt hva jeg ville ha endret på. Det var greit, og jeg var klar for å legge meg under kniven. Jeg hadde planlagt alt fra hvem som skulle følge meg dit, booket hotellrom i nærheten og bestilt flybilletter fra Molde.

Jeg er en utrolig spontan person, noe som ikke alltid er så ille om det kommer til godiskjøp, et par litt for dyre sko eller en shot for mye på byen. Jeg syns alltid ting virker som en veldig god ide og blir lett revet med. Da ideen om å operere nesen falt inn i skallen min var det første jeg gjorde å ringe klinikken. Heldigvis får man ikke en slik omfattende operasjon på dagen, så jeg måtte ventet i tre måneder. Jeg trengte ikke mer enn et par uke før jeg avbestilte timen, og kom til fornuften.

Noen neseoperasjon har jeg altså ikke tatt. Heldigvis klarte jeg å tenke at jeg ville vente litt til før jeg bestemte meg. At om jeg virkelig ville det noen år frem i tid så skulle jeg gjøre det. Jeg er utrolig glad for det den dag i dag, at jeg valgte å vente. Jeg har faktisk ingenting i mot å operere seg, og syns man står helt fritt til å gjøre hva pokker man vil med sin egen kropp. Det eneste jeg tror er lurt er å vente til man er 100% sikker. Noen trenger ikke lang tid før de vet hva de vil, mens andre, slik som meg, trenger flere år på å tenke igjennom avgjørelsen nøye. Du vet selv hva som er best for deg, og ingen andre.

FAVORITTER PÅ CRAZY SALG HOS COVERBRANDS!

God morgen, og god black friday! ♥ Shoppingdagen der tilbudene er elleville og man får mye for pengene. Dette er årets største shoppingdag, en tradisjon fra USA som heldigvis har kommet for å bli i Norge også.

Denne herlige fredagsmorgenen tenkte jeg å fortelle dere om tilbudene til coverbrands.no! Grunnen til at jeg velger å skrive om akkurat de kontra de tusen andre nettbutikkene som også har salg i dag er fordi sminke kan være dyrt, så her kan man spare mye. Coverbrands har over 9000 skjønnhetsprodukter så her finner du garantert dine favoritter! De har rabatter fra 25-80%, så her kan man gjøre mange gode kupp. Coverbrands har også gratis frakt og hele 365 dagers angrerett, noe som er helt sykt!
Image and video hosting by TinyPic

I dette innlegget tenkte jeg å vise mine black friday favoritter, som jeg har plukket ut selv. Alle produktene er ting jeg bruker selv akkurat nå, og de fleste produktene har jeg faktisk brukt i flere år ved unntak av rettetangen fra Remmington som jeg kommer tilbake til lenger ned i innlegget 🙂

1. Min første favoritt må jo såklart være mappen som faktisk får plass til all sminken min. Lulus sine toalettmapper har jeg brukt i over seks år, og jeg har faktisk alle i bruk enda! De fleste jeg har er litt større enn denne, så her er altså den jeg bruker til sminken min. Superfint, elegant design og passer perfekt i vesken ♥ (ja, jeg har med meg sminken min overalt..) ♥ Du finner den her!

2. Primeren fra TheBalm har blitt et must have for meg det siste året. Tidligere brukte jeg aldri primer, men nå forstår jeg virkelig verdien i å ha et godt underlag før du starter på foundationen. Denne inneholder A, C og E vitaminer og roer ned irritert og rød hud. Sistnevnte er jo meg på vinteren dessverre.. Du finner den her!

Image and video hosting by TinyPic

3. Søstrene Manizer har jeg jo nevnt til dere på bloggen flere ganger i løpet av de siste årene. Dette er highlightere som tidligere har kommet i hver sin enkle forpakning, men nå kommer samlet!! Dette er helt fantastisk i og med at jeg bruker alle tre, det kommer helt an på hvilket humør jeg er i og hvilken anledning det er. Nå som strobing er i vinden er dette virkelig den perfekte julegave til venninner! ♥ Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

4. En annen perfekt julegave å ønske seg eller å gi bort er best seller kittet fra Billion Dollar Brows. Her har de samlet alle sine bestselgere i et praktisk kitt, som inneholder bl.annet øyenbrynspenn, dobbel highligter, bryngel og mer til. Du kan lese mer om kittet her!

5. Okei, nå ble det veldig mange perfekte julegaver her, men denne her er kanskje mest perfekt av alle grunnet prisen. In the buff er en øyenskyggepalett med 12 forskjellige farger, og det til prisen av drøye 100kroner!!! Jeg bruker denne paletten hver eneste dag, for her er farger både til hverdags og de mørkere til fest. Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

6. Wink marker pen er en litt tykkere våtliner som er superenkel å bruke. Denne ble jeg introdusert for i sommer og har brukt den siden. Det beste med denne er at den ikke inneholder olje, så man kan bruke den om man har vippeekstensions 😀 Du finner den her!

7. Jeg har tidligere brukt rettetang fra GhD i mange år, faktisk siden jeg først startet å rette håret. Det er jo ingen hemmelighet at håret sliter ved varmebehandling, men nå har det kommet et nytt produkt på markedet som skal slite 68% mindre på håret ved retting! PROtect bruker vann og en behandling som inneholder makadamia til å danne kjølig mikrodamp som absorberes i håret. Denne kombinasjonen beskytter håret mens du styler det med varmebehandling. Jeg har brukt styleren fra Remington i et par måneder nå, og så langt er jeg veldig fornøyd! Du finner den her!  PS! Om du kjøper styleren får du også med en hårbørste til en verdi av 109kr gratis 😀 Alle Remingtonprodukter har -25% rabatt!

8. Smilelab er min faste hjelper for å vedlikeholde et hvitt smil, noe jeg kan gjøre med god samvittighet siden denne er skånsom mot tennene. Den er likevel effektiv og gir meg alltid en boost før jeg skal noe spesielt. Da står jeg med den i 30 minutter mens jeg sminker meg før jeg skal ut for eksempel! Egentlig er dette en kur man skal ta over en/to uker, men siden jeg har gjort det tidligere bruker jeg den bare i ny og ne for å vedlikeholde – noe som funker utmerket 🙂 Du finner den her!

9. Så har jeg spart det beste produktet, og min aller største favoritt til slutt! Denne ble jeg introdusert for i sommer, og siden da har jeg brukt den hver eneste dag (om man ser bort fra kleine søndager på sofaen)! Det er ganske sykt, for jeg blir ofte lei leppeprodukter og bytter de ut ofte, men denne liplineren/leppestiften får jeg rett og slett ikke nok av. Den sitter som et skudd og varer hele dagen eller natten, og så tørker den ikke inn leppene som mange liplinere har en tendens til å gjøre. Jeg kan også regulere fargen på den, om det blir rett å si? Bruker å duse den litt ut om dagen, men kjører på med en sterk look om kvelden. Om du skal kjøpe noe til deg selv eller andre anbefaler jeg denne fra Glo Minerals på det aller varmeste, min favorittfarger er Demure, men den kommer i mange andre farger også! Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

Håper alle får utnyttet dagen godt til å handle inn de fleste julegavene! Hvor deilig er det ikke å kjøpe de for en billigere penge? Håper du fant litt inspo til venninnegaver, eller noe fint til deg selv til jul! Bare spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på ♥

 

NETTBUTIKKEN ER OPPDATERT!

klææær

Nå er tictail-butikken min oppdatert med masse nye plagg 😀 Bl.annet en bomber fra samsøe samsøe, endel kjoler, verdens fineste free-people genser og mye annet! Klær som blir bestilt i kveld sender jeg i morgen tidlig på vei til skolen, så da har du det i posten på lørdag mest sannsynlig ♥ Du finner alle plaggene HER!

PS! Du kan velge om du vil betale med kort eller paypal, betalingen er 100% sikker 🙂

ALFA OMEGA

IMG_8274 kopi-2IMG_8424-3IMG_8266 kopi-2IMG_8444-2IMG_8305 kopi-2IMG_8325 kopi-2IMG_8447-2Jakke – Minimum / Genser – Mads Nørgaard / BukseHER / SkoHER / Veske – Balenciaga / SunniesCath sine

God morgen! Titter bare kjapt innom for å vise gårsdagens antrekk, i dag har jeg en veldig travel dag så jeg merker hodet planlegger hvordan den skal gå opp i stedet for å fokusere på hva jeg skal skrive i dette innlegget. Jeg har ikke spist frokost enda, så det er kanskje derfor jeg ikke klarer å konsentrere meg, haha. Mat for meg er alfa omega for å holde meg skjerpet, så for mitt eget beste burde jeg dra meg inn på kjøkkenet å mekke sammen noe. Hva syns du om antrekket?

JEG HAR INGEN Å MISTE

Jeg har i et par innlegg skrevet om viktigheten om bruk av refleks, du kan lese de her og her. Jeg har tidligere skrevet om hvor bra det er at refleks nå kommer i en trendy utgave, men i dag tenkte jeg å ta på meg alvorligcapsen og fortelle dere om noe som kanskje ikke er så hyggelig å lese om. Jeg har heldigvis ikke kjent noen som har mistet livet grunnen manglende refleks. Men jeg har hørt om det, og har bekjente som har mistet en av de viktigste personene i livet sitt fordi en bil ikke enset han i mørket. Han ble kjørt rett ned, og livet var dessverre ikke til å redde. Dette er lenge siden nå, men jeg kan ikke forstå hvor vondt det må være for vedkommende. Å dø på en slik måte er så ufattelig trist, spesielt siden det kunne vært unngått ved bruk av refleks. Et friskt, raskt og sunt menneske kan fort bli revet bort fra jordas overflate en mørk høstkveld om bilen ikke ser en. Jeg vil ikke miste livet på den måten, og jeg vil heller ikke at noen andre mennesker på hele planeten skal miste livet sitt på den måten. Det er nok grusomhet i verden fra før som tar mange liv, mangel av refleksbruk burde ikke være en av de.

Igjen, jeg hyller samarbeidet Forsikringsselskapet If har med Mardou&Dean. Her viser de virkelig at de tar dette på alvor, og bruker utradisjonelle midler for å få fram et alt for viktig budskap.

IMG_5239-2

Hele reflekskolleksjonen Forsikringsselskapet If har med Mardou&Dean får du hos butikkene til Mardou&Dean i Sorgenfrigaten 17 og Holmens gate 4 i Oslo. Man kan også få tak i den på nettet, på hjemmesiden til If HER!

SÅ, HVA ER PLANENE FOR TRENINGEN?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når mørketiden kommer og kroppen pakkes mer og mer inn i store gensere, jakker og skjerf merker jeg lysten til å komme seg på trening blir mindre og mindre. Hvorfor gidde? Er det ikke mye deiligere å ligge på sofaen å bare kose seg med litt tv-serier i stedet? Å trene for overskudd er jo supersmart, men dørstokkmila er alt for lang. Iallfall for meg.

Jeg trenger et mål. Jeg trenger en grunn til å trene. En grunn til å se bra ut, og føle meg vel. For meg holder det ikke at man får overskudd og helsefordeler. Jeg velger en pose med potetgull og en tur på byen foran helsefordeler any day. Jeg kan gjerne dø av overvekt så lenge jeg har en cheeseburger ved meg på dødsleiet, da dør jeg iallfall lykkelig.

Med en slik tankegang som jeg har skjønner kanskje de fleste at jeg trenger et mål å trene mot. Og nå har jeg det! Dette trodde jeg faktisk aldri at jeg kom til å skrive på bloggen, men jeg skal delta på en nesten-naken-shoot. Ikke helt naken, men med undertøy. Bildene er faktisk til privat bruk, og jeg er ikke sikker om jeg kommer til å dele de på bloggen enda. Om de blir like delikat og stilrene som jeg ser for meg gjør jeg det kanskje, men om det blir for mye sex over det holder jeg de for meg selv. Vi får se! Hva er vel ikke et bedre mål å trene mot? Jeg vil være i min livs form når disse bildene blir tatt, slik at jeg kan se på de mens jeg sitter på gamlehjemmet med en øl i høyre og en dobbel cheeseburger i venstre hånd. Da skal jeg tenke “shit, jeg hadde mine glansdager”.