FAVORITTER PÅ CRAZY SALG HOS COVERBRANDS!

God morgen, og god black friday! ♥ Shoppingdagen der tilbudene er elleville og man får mye for pengene. Dette er årets største shoppingdag, en tradisjon fra USA som heldigvis har kommet for å bli i Norge også.

Denne herlige fredagsmorgenen tenkte jeg å fortelle dere om tilbudene til coverbrands.no! Grunnen til at jeg velger å skrive om akkurat de kontra de tusen andre nettbutikkene som også har salg i dag er fordi sminke kan være dyrt, så her kan man spare mye. Coverbrands har over 9000 skjønnhetsprodukter så her finner du garantert dine favoritter! De har rabatter fra 25-80%, så her kan man gjøre mange gode kupp. Coverbrands har også gratis frakt og hele 365 dagers angrerett, noe som er helt sykt!
Image and video hosting by TinyPic

I dette innlegget tenkte jeg å vise mine black friday favoritter, som jeg har plukket ut selv. Alle produktene er ting jeg bruker selv akkurat nå, og de fleste produktene har jeg faktisk brukt i flere år ved unntak av rettetangen fra Remmington som jeg kommer tilbake til lenger ned i innlegget 🙂

1. Min første favoritt må jo såklart være mappen som faktisk får plass til all sminken min. Lulus sine toalettmapper har jeg brukt i over seks år, og jeg har faktisk alle i bruk enda! De fleste jeg har er litt større enn denne, så her er altså den jeg bruker til sminken min. Superfint, elegant design og passer perfekt i vesken ♥ (ja, jeg har med meg sminken min overalt..) ♥ Du finner den her!

2. Primeren fra TheBalm har blitt et must have for meg det siste året. Tidligere brukte jeg aldri primer, men nå forstår jeg virkelig verdien i å ha et godt underlag før du starter på foundationen. Denne inneholder A, C og E vitaminer og roer ned irritert og rød hud. Sistnevnte er jo meg på vinteren dessverre.. Du finner den her!

Image and video hosting by TinyPic

3. Søstrene Manizer har jeg jo nevnt til dere på bloggen flere ganger i løpet av de siste årene. Dette er highlightere som tidligere har kommet i hver sin enkle forpakning, men nå kommer samlet!! Dette er helt fantastisk i og med at jeg bruker alle tre, det kommer helt an på hvilket humør jeg er i og hvilken anledning det er. Nå som strobing er i vinden er dette virkelig den perfekte julegave til venninner! ♥ Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

4. En annen perfekt julegave å ønske seg eller å gi bort er best seller kittet fra Billion Dollar Brows. Her har de samlet alle sine bestselgere i et praktisk kitt, som inneholder bl.annet øyenbrynspenn, dobbel highligter, bryngel og mer til. Du kan lese mer om kittet her!

5. Okei, nå ble det veldig mange perfekte julegaver her, men denne her er kanskje mest perfekt av alle grunnet prisen. In the buff er en øyenskyggepalett med 12 forskjellige farger, og det til prisen av drøye 100kroner!!! Jeg bruker denne paletten hver eneste dag, for her er farger både til hverdags og de mørkere til fest. Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

6. Wink marker pen er en litt tykkere våtliner som er superenkel å bruke. Denne ble jeg introdusert for i sommer og har brukt den siden. Det beste med denne er at den ikke inneholder olje, så man kan bruke den om man har vippeekstensions 😀 Du finner den her!

7. Jeg har tidligere brukt rettetang fra GhD i mange år, faktisk siden jeg først startet å rette håret. Det er jo ingen hemmelighet at håret sliter ved varmebehandling, men nå har det kommet et nytt produkt på markedet som skal slite 68% mindre på håret ved retting! PROtect bruker vann og en behandling som inneholder makadamia til å danne kjølig mikrodamp som absorberes i håret. Denne kombinasjonen beskytter håret mens du styler det med varmebehandling. Jeg har brukt styleren fra Remington i et par måneder nå, og så langt er jeg veldig fornøyd! Du finner den her!  PS! Om du kjøper styleren får du også med en hårbørste til en verdi av 109kr gratis 😀 Alle Remingtonprodukter har -25% rabatt!

8. Smilelab er min faste hjelper for å vedlikeholde et hvitt smil, noe jeg kan gjøre med god samvittighet siden denne er skånsom mot tennene. Den er likevel effektiv og gir meg alltid en boost før jeg skal noe spesielt. Da står jeg med den i 30 minutter mens jeg sminker meg før jeg skal ut for eksempel! Egentlig er dette en kur man skal ta over en/to uker, men siden jeg har gjort det tidligere bruker jeg den bare i ny og ne for å vedlikeholde – noe som funker utmerket 🙂 Du finner den her!

9. Så har jeg spart det beste produktet, og min aller største favoritt til slutt! Denne ble jeg introdusert for i sommer, og siden da har jeg brukt den hver eneste dag (om man ser bort fra kleine søndager på sofaen)! Det er ganske sykt, for jeg blir ofte lei leppeprodukter og bytter de ut ofte, men denne liplineren/leppestiften får jeg rett og slett ikke nok av. Den sitter som et skudd og varer hele dagen eller natten, og så tørker den ikke inn leppene som mange liplinere har en tendens til å gjøre. Jeg kan også regulere fargen på den, om det blir rett å si? Bruker å duse den litt ut om dagen, men kjører på med en sterk look om kvelden. Om du skal kjøpe noe til deg selv eller andre anbefaler jeg denne fra Glo Minerals på det aller varmeste, min favorittfarger er Demure, men den kommer i mange andre farger også! Du finner den her!
Image and video hosting by TinyPic

Håper alle får utnyttet dagen godt til å handle inn de fleste julegavene! Hvor deilig er det ikke å kjøpe de for en billigere penge? Håper du fant litt inspo til venninnegaver, eller noe fint til deg selv til jul! Bare spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på ♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg