BELØNNING ETTER EN BRA DAG

ANNONSE – Affiliatelinker

Heiiii ♥ For en produktiv og deilig dag jeg har hatt, finnes ingen bedre følelse! Belønnet meg selv med å ta en liten shoppingrunde på Nelly, for de har nemlig helt syyykt mye fint inne for tiden. Av erfaring går de beste godbitene først, så jeg kjappet meg å handle de selv før jeg delte de her på bloggen. Ego much? 8) Hihi. Under ser dere litt av handlekurven min, og resten viser jeg på når pakken kommer 😀 Husk at du også får opptil -70% avslag på hele nellysalget her!

TOPPHER

LOUNGE SETHER

GENSERHER / BUKSEHER

STRANDKJOLEHER

DENIMSHORTSHER

KJOLEHER

BLONDEBODYHER (finnes også i hvit!)

STRANDKJOLEHER

UKENS HURTIGSKRIVING: MONGO OG TRAKTORLESBER

Hei og god tirsdag! ♥ Nå tenkte jeg å komme tilbake med en god, gammeldags slager her på bloggen. Tema “ukens hurtigskriving” var faktisk en av mine mest populære temaer for noen år tilbake, men siden det jeg skrev om ofte ble slått ganske hardt ned på sluttet jeg med det for en periode. Grunnen til det er fordi at hele poenget med ukens hurtigskriving er at jeg bare skal hamre løs på tastaturet i fem minutter, uten filter og uten å kunne gå tilbake å rette over innlegget etterpå. Her skal tankene bare flyte helt fritt, og det kan jo være skummelt på det store internett. Nå følte jeg likevel at tiden var inne for et comeback, så here we go. Reglene er enkle; skriv ned alt jeg tenker i fem minutter fra NÅ:

Jeg ligger fremdeles i sengen å ergrer meg over at jeg har kommet til den delen av sommeren igjen der jeg tydeligvis går fra å være et A-menneske til å bli et B-menneske. Dette skjer over en liten periode hver eneste juli, hvert eneste år, og jeg la derfor ut en story på insta for å sjekke om noen smarte sjeler der ute har et svar på hvorfor det er sånn da jeg ikke lever noe annerledes nå enn ellers i året. Her er den storyen om noen lurer:

Etter den storyen fant jeg raskt tilbake til den overfladiske delen av blogghjertet mitt, å skulle ta noen bilder av de nye akrylneglene mine som jeg fikset i går. Jeg ville anbefale et billig, raskt og bra sted på Majorstuen som drives av tre Kinadamer. Men så tok jeg meg selv… Kinadamer? Det er vel ikke lov å si?! Jeg vet for det første ikke engang om de er fra Kina, og for det andre er det vel et ord man ikke bruker i dagens samfunn. Nå tenker jeg på andre ord man slang rundt seg tidligere som man ikke sier lengre. Jeg husker spesielt i ungdommen så kunne vi si “jævla mongo” til hverandre. Eller si at “du er så mongo” i både positiv og negativ forstand. Man kunne også kalle hverandre for traktorlesber om man ikke hadde pyntet seg, horeunge om man var sint på noen eller å si “har du anorexia eller” om noen var tynne.. Ord og uttrykk som dette slang man rundt seg uten at noen reagerte på at det faktisk er ganske ugreit å si. Fy for en ignorant drittunge jeg var… Husker dere noen ord dere brukte tidligere som bare hadde vært helt uakseptabelt å si nå?

Det er så bra at samfunnet er i endring og at å bruke generaliserende ord og uttrykk blir sett ned på om man bruker de feil. Jeg kan personlig ta meg i å tenke at samfunnet har blitt alt for hårsårt og at man alltid må være politisk korrekte hvis ikke klikker det for folk. Samtidig så er jeg så glad for at visse ord faktisk har blitt svartelistet i feil sammenhenger, så vi er faktisk på riktig vei selvom det ofte kan virke som vi tar noen skritt tilbake. Så det ble dessverre ingen anbefaling av de nye akrylneglene mine fra kinasalongen i dag, men det tenker jeg er like greit.

Nå ringe alarmen her, og jeg har dessverre ikke “lov” til å skrive noe mer i ekte hurtigskrivings-ånd. Si ifra om dette er et innlegg jeg skal ta tilbake her på bloggen ukentlig, eller om denne type blogginnlegg er like ut og ugreit som det å kalle andre for en mongo. 

STORE KONTRASTER

ANNONSE – Affiliatelinker

BIKINIHER / STRANDKJOLEHER / SOLBRILLERQUAY

Heiii og god mandag! Denne dagen startet som litt av en kontrast til hvordan den sluttet. Fra 30 grader og poolparty, til under 20 grader og regn i dag. Merker man blir fort vandt til varmen, for i dag holder jeg faktisk på å fryse ihjel selvom jeg har på meg både bukse og strikkagenser… Haha!

På fredag hadde vi en helt fantastisk dag ute i huset til foreldrene til Andrea på Ås. Det er bare 30 minutter unna byen med tog, men det føltes virkelig ut som man kom til en helt annen verden. En deilig flukt fra byen var det virkelig 😀 Vi badet, solte oss, drakk øl, spiste reker til lunsj, digg lasagne til middag, spilte kubb og nattbadet med KLÆR på. Iallfall jeg og resten av taperlaget i kubben… Kart fortalt, en perfekt dag!

Nå er jeg superklar for en ny uke, som forhåpentligvis har mange muligheter. Er så langt fra feriemodus som du får det, noe som egentlig er ekstremt deilig. Ingenting føles bedre enn å være motivert til jobb ♥ Ønsker alle en superfin start på denne grå mandagen. Personlig skal jeg straks på negletime for å freshe opp. Starter altså uken i kjent, overfladisk bloggerstil 😉

ALT VI KVINNER MÅ SLITE MED

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

GENSERHER / SUNNIESNLY / BUKSEHER

Heiiii ♥ Beklager litt slapp bloggoppdateringer denne uken, men hodet mitt føles seriøst ut som grøt. Den siste uken har jeg vært så ufattelig trøtt. Da alarmen ringer om morgenene slumrer jeg den seriøst i en til to timer(!!) før jeg klarer å stå opp. Er det ikke sykt? Jeg er jo egentlig tidenes a-menneske som elsker å legge meg tidlig, og enda bedre å stå opp tidlig. Mens nå vil jeg bare sove dagen lang. Det er sikkert varmen, eller hormoner, eller mensen, eller noe annet vi kvinner må slite med. Haha! The struggle is real. Av og til tenker jeg på at det hadde vært spennende å innta kroppen til en mann for en dag. Kjenne på følelsesregisteret, tankemønstret og reaksjonene. Kvinner er fra venus, og menn fra mars. Er det ikke det man sier?

Så, med mangel på bedre agurknytt så tenkte jeg iallfall å minne dere på at i dag er siste dagen du får -25% på alt fra NLY med koden NYLAND25.

SHOP HER

FOR -25% RABATT ♥

KODE SOM GIR -25% PÅ NELLY!

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Heiii babes! 😀 Jeg skal gå rett på sak; nå dumpet det nettopp ned en privat rabattkode til mine følgere ned i mailboksen. Den gir -25% avslag på alt fra NLY i 48 timer ♥ NLY har jo et helt fantastisk utvalg både av bikinier, kjoler, sommerplagg og generelt det du trenger til en billig penge. Enda billigere blir det også med koden min, som er: NYLAND25 ♥

LOUNGE SET – GENSER – HER / SHORTS – HER

GENSER: HER / SHORTSHER

KJOLEHER

SANDALERHER

JAKKEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

DAGENS SUNNE MATHANDEL

YUMMYYY 😋

Etter at jeg kom hjem fra helgeturen i går var kjøleskapet mildt sagt helt skrapt, så nå har jeg nettopp kommet hjem fra butikken! Tidligere handlet jeg gjerne for hele uken på en gang, men nå som det er sommer, mye sosialt og planer kan endre seg fort handler jeg heller for færre dager. I morgen skal jeg jo for eksempel på grilling, og på onsdag er jeg invitert på middag så begge de dagene går jo ut på middagsmenyen. Gjorde det enkelt i dag og skal spise en god gammeldags laksefilet med kokt potet, raspet gulrot og rømme. En av mine favoritter faktisk!

Ellers har jeg handlet inn mye grønt til frokost/lunsj. Elsker lomper med philadelphia, kalkunskinke, spinat, alfanaspirer og cherrytomat. Lager også mye proteinrundstykker til frokost, tar maks 15 minutter og oppskriften finner du her.

Slik så altså dagens mathandel ut, kom gjerne med tips til digge frokoster eller lunsjer om du har 😀

Håper alle har fått en fin start på uka! ♥

TRE SNAPSHOTS FRA TUREN

Heiiii! Da var jeg hjemme igjen etter en ufattelig gøy helg på tur sammen med jentene. Vi har virkelig kost oss fra første sekund, og jeg kunne ikke tenkt meg et bedre crew å tilbringe helgen med. Dette kommer til å bli en helt fantastisk sommer, det er jeg helt sikker på! Jeg tok faktisk ganske få bilder, noe jeg alltid gjør når jeg koser meg. Derfor kommer det bare tre blandede snapshots fra helgen. Lover å skjerpe meg til neste tur, hihi!

Fineste Karima ♥ Vi møttes faktisk i New York for over to år siden, da vi begge var der å feiret bursdagen til en felles venninne. På den tiden husker jeg at jeg fikk såååå utrolig godt inntrykk av henne, og at jeg ville bli bedre kjent. Men, så skjer jo livet og vi bodde i to forskjellige byer så det ble aldri noe av. For et par måneder siden tok vi opp kontakten igjen, og det er jeg så glad for! Vii kommer til å finne på MYE gøy i sommer og generelt tiden som kommer ♥

Kaltrina og Gustaf 😍 Seee så fine de er sammen! Vi hadde det så gøy på fredagens fest, virkelig en dag jeg kommer til å huske lenge!

TOPPHER

Pizza or pasta? 🤔 Ja takk, begge deler. Elsker å prøve ut mye forskjellig på menyen, og blir fort lei om jeg bare skal spise én ting ute. Det er jo så mye diggere å bestille mye forskjellig som man kan dele, og også smake på mer av utvalget! Enig?

HEI HVOR DET GÅR

ANNONSE – Affiliatelink til nelly

KJOLEHER

På -20%!

Hey babes! <3 Håper alle sammen har hatt en kjempefin helg, det har iallfall jeg hatt! Har vært på roadtrip med jentene og kost oss masse med dagsfest i går, koselig lunsj i byen i dag og nå skal jeg straks hive meg rundt på kjøkkenet for å lage risotto til girsla. Hva kvelden byr på får enda tiden vise, men siden det er lørdag og siste kveld for denne jenteturen så må vi vel finne på noe gøy. Eller? 😉

KJOLEHER

Her er gårsdagens kjole, syns den var sååå fin og ikke minst luftig! Nå som det er så ufattelig varmt er det nesten ubehagelig å ha på seg klær ute, men siden denne kjolen er så sval så gikk det helt fint.

Hva har du gjort på i helgen, noe kjekt? Og ellers så har soleksemen min gått bort, noe som er ufattelig deilig. Skal virkelig være flink å smøre meg resten av sommeren!

 

DETTE ER UBEHAGELIG Å DELE

Må ærlig innrømme at dette bildet er ekstremt ukomfortabelt for meg å dele her på bloggen, men etter at jeg fikk flere private meldinger etter innlegget i går tenker jeg vi kan ha en felles tråd rundt det her.

Som dere ser har jeg fått ekstremt soleksem etter mandagens badebesøk på Hovedøya. Jeg har aldri slitt med verken hissig solbrenthet eller eksem, og fikk mildt sagt sjokk da jeg så meg selv i speilet. Hva har skjedd? Før kunne jeg nærmest ligge i dagevis ute i solen uten noe som helst solkrem, mens i år er huden min så ekstremt, ekstremt, ekstremt sensitiv mot solen! Så, hva har skjedd siden i fjor? Jeg har absolutt ingen fasit, men jeg tror det er en kombinasjon av fjorårets abort (som jeg har vært åpen om), nytt merke på p-piller og at jeg bruker andre produkter på huden min nå enn tidligere. Hormonene i kroppen endres jo helt sykt etter en graviditet, og jeg var faktisk ikke klar over at det kan sitte i så lenge som det har gjort.

Dette er altså en advarsel til alle nå som solen står høyt på himmelen nærmest i hele Norge – vær forsiktig!! Bruk høy faktor!! Dette er skikkelig ubehagelig, men jeg vil bare at flere skal bli obs på dette slik at dere ikke går på samme smell som meg. Spesielt om man bruker p-piller eller annen prevensjon . Sett deg inn i hva bieffektene kan være, for sol kan faktisk være ganske skummelt når man bruker prevensjon og hormonene i kroppen forandres.

Nå skal jeg på roadtrip, det er 29 grader i Oslo og jeg har kledd på meg en høyhalset kjole. Helt grusomt i denne varmen, men sånn får det bli for noen dager. Jeg kommer iallfall til å bruke faktor 50 resten av sommeren!

Om noen har tips eller erfaring med soleksem, så gjerne del i kommentarfeltet ♥

ALT INNIMELLOM

DEILIGE OSLOSOMMER! ♥ Hei fininger og beklager så mye for mitt lille fravær! Sikkert ikke så mange som har merket det nå som været er i sydenstemning, men måtte bare si beklager likevel for å lette litt på bloggerstemningen 😉 Siden sist har det skjedd mye forskjellig, men det som kanskje er mest gøy å fortelle om er hvor mye jeg har kost meg. Haha. Her går man altså ikke i dybden, men helt på det overfladiske. Apropos, kunne virkelig ønske at jeg var så tøff at jeg gikk i dybden hele tiden, og ikke bare ved få utvalgte anledninger. Vi alle er mennesker og ingen av oss har perfekte liv, og jeg tror det er så sunt å snakke høyt om livets nedturer og ikke bare det som er positivt.

Med det sagt så har jeg fått soleksem for første gang EVER. Brystet mitt ser ut som en slagmark under Vietnamkrigen og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Har aldri hatt det før, men har en anelse av hvor det kommer fra. En god blanding av nye p-piller, ikke sterk nok solkrem og syrebehandlinger er nok svaret. Jeg har aldri slitt med solbrenthet eller utslett, og har helt ærlig aldri hatt særlig respekt for solen på den måten. Men, etter den siste uken med to skikkelig ille runder med brente skuldre og eksem så har jeg fått opp øynene for at det er viktig å smøre seg skikkelig! Om jeg skal dele bildet av hvor grusomt det ser ut må jeg vurdere over natten. Å sove på saken har jeg hørt er en lur ting.

 

Her er noen snapshots fra søndag og pre-soleksem, da jeg og Glenn hadde en veldig gøy dag med rose og sushi på Tjuvholmen før vi dro videre på grillparty senere. Hvem teller vel ukedager nå på sommeren? 😉

Og her er frøken Zara etter en lang dag på Hovedøyen i går. Både bading, mye sosialisering og sol tar på! Zara elsker jo sol og varme, men likevel merker jeg at det kan bli for mye for henne også. Om man kjenner hunden sin ser man tegnene fort, og det er så ekstremt viktig å ta vare på de små når solen steker. Viktig å holde en bra kroppstemperatur, gi de mye vann og holde de unna å bli dehydrerte eller å få solstikk.

Så jaaa, det var en liten oppsummering fra min kant! Håper alle har hatt en fin helg, start på uken og er klar for det som kommer videre ♥ Vi snakkes i morgen 😀