ALT INNIMELLOM

DEILIGE OSLOSOMMER! ♥ Hei fininger og beklager så mye for mitt lille fravær! Sikkert ikke så mange som har merket det nå som været er i sydenstemning, men måtte bare si beklager likevel for å lette litt på bloggerstemningen 😉 Siden sist har det skjedd mye forskjellig, men det som kanskje er mest gøy å fortelle om er hvor mye jeg har kost meg. Haha. Her går man altså ikke i dybden, men helt på det overfladiske. Apropos, kunne virkelig ønske at jeg var så tøff at jeg gikk i dybden hele tiden, og ikke bare ved få utvalgte anledninger. Vi alle er mennesker og ingen av oss har perfekte liv, og jeg tror det er så sunt å snakke høyt om livets nedturer og ikke bare det som er positivt.

Med det sagt så har jeg fått soleksem for første gang EVER. Brystet mitt ser ut som en slagmark under Vietnamkrigen og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Har aldri hatt det før, men har en anelse av hvor det kommer fra. En god blanding av nye p-piller, ikke sterk nok solkrem og syrebehandlinger er nok svaret. Jeg har aldri slitt med solbrenthet eller utslett, og har helt ærlig aldri hatt særlig respekt for solen på den måten. Men, etter den siste uken med to skikkelig ille runder med brente skuldre og eksem så har jeg fått opp øynene for at det er viktig å smøre seg skikkelig! Om jeg skal dele bildet av hvor grusomt det ser ut må jeg vurdere over natten. Å sove på saken har jeg hørt er en lur ting.

 

Her er noen snapshots fra søndag og pre-soleksem, da jeg og Glenn hadde en veldig gøy dag med rose og sushi på Tjuvholmen før vi dro videre på grillparty senere. Hvem teller vel ukedager nå på sommeren? 😉

Og her er frøken Zara etter en lang dag på Hovedøyen i går. Både bading, mye sosialisering og sol tar på! Zara elsker jo sol og varme, men likevel merker jeg at det kan bli for mye for henne også. Om man kjenner hunden sin ser man tegnene fort, og det er så ekstremt viktig å ta vare på de små når solen steker. Viktig å holde en bra kroppstemperatur, gi de mye vann og holde de unna å bli dehydrerte eller å få solstikk.

Så jaaa, det var en liten oppsummering fra min kant! Håper alle har hatt en fin helg, start på uken og er klar for det som kommer videre ♥ Vi snakkes i morgen 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg