TJEN PENGER PÅ DØDTIDEN

ANNONSE – I samarbeid med Meningstorget

Jeg er en person som foretrekker å ringe kontra å sende meldinger. Men, så fort et ukjent nummer popper opp på telefonen får jeg automatisk litt telefonskrekk. Mest sannsynlig er det jo bare en selger, noe som er mitt største mareritt. Jeg er alt for redd for å såre personen på andre siden av røret, for det er jo tross alt jobben deres å være jævlig irriterende som ringer på de minst passende tidspunktene. Dessuten, hva får man igjen av å bruke mange minutter på å svare på en undersøkelse via telefon? Man blir ikke rikere, og kaster bort tid man kunne brukt på noe annet.

Men, jeg har jo egentlig ikke noe i mot å svare på undersøkelser. Det er jo veldig gøy, og ikke minst nyttig! Så lenge det er på mine premisser. Jeg har vært medlem av Meningstorget i over ett år, og svarer på flere undersøkelser i uka. Det er en lett avkobling som man faktisk får noe igjen for. På Meningstorget tjener du poeng for hver undersøkelse du svarer på, som du kan bytte i både gavekort og penger. Helt genialt!

Tema på undersøkelsene varierer. Du kan få spørsmål om alt fra tv-kanaler, til dagligvare, eller hva du mener om dagens regjering. Variert og spennende! Det er jo ikke uten grunn til at man ønsker svar fra befolkningen på visse spørsmål, enten det er noe så “lite” som tv-vaner, eller noe viktigere som hvor pålitelig du syns politiet er. Det er jo for at man skal forbedre seg og gjøre det lettere for oss forbrukere og samfunnsborgere. Dessuten, hvor mye tid bruker man ikke på å scrolle igjennom instagram eller facebook hver gang man tar bussen eller sitter på toget? Bruk tiden til noe mer nyttig og tjen penger på “dødtiden” med Meningstorget.

Man velger helt selv hvor mange undersøkelser man ønsker å svare på. Poengene man opptjener kan man også bruke fritt. Enten få det direkte utbetalt til din PayPal-konto, løse inn til gavekort på noen av Norges største nettbutikker eller gi pengene til veldedighet. Du kan lese mer om hvordan det fungerer her.

Det er superenkelt å registrere seg, og det tar kun fem minutter 🙂

REGISTRER DEG GRATIS PÅ MENINGSTORGET HER ♥

PS! Du må være fyllt 18 år.

RABATTKODE PÅ HELE NAKD!

Annonse – affiliatelinker nakd

Jeg har virkelig fått sansen for NAKD i det siste, og tok meg en liten shoppingrunde der for en drøy uke siden. Nå har de endelig kuttet tollen i Norge også, noe som gjør det mye enklere å handle derfra. Toll is a bitch – selvom jeg kan forstå hvorfor man vil verne om norsk produksjon. Uansett! Tenkte bare å kjapt vise dere hva jeg klikket hjem. Fikk også lov til å dele en rabattkode med dere. Bruk “NYLAND15” i kassen for -15% på hele NAKD, dette gjelder alle merker ♥

BEIGE DRESSJAKKE HER

BEIGE DRESSBUKSE HER

LEO BLUSE HER

BLÅ STRIKK HER

AVIATORJAKKE HER

Kanskje ikke de beste bildene, haha! Husk å bruke koden “NYLAND15” om du vil ha rabatt på hele siden. Den gjelder kun til i morgen ♥ Finn hele utvalget her!

NOEN JEG SER OPP TIL

FLINKE Joakim!! En person jeg virkelig beundrer og ser opp til. Det er så ekstremt imponerende hva han har fått til i så ung alder. Visjonen og stå-på viljen er noe vi alle kan lære av. Stay tuned for hans neste prosjekter!!

– BEHIND THE SCENES – 

I kjent bloggerstil, dagens shoot er selvfølgelig for noe som er superhemmelig.. Egentlig helt meningsløst å dele litt men ikke alt. Personlig hater jeg når andre bloggere forteller om de o-store nyhetene, men nekter å fortelle hva de faktisk er. Men men, det er som Sophie sier “det er bedre med dobbelmoral enn ingen moral”. Elsker det utsagnet, haha! Da kan man liksom snakke fritt uten å være redd for ting man har sagt tidligere. Kanskje dumt og uetisk – men livet kan ikke være så veldig politisk korrekt til enhver tid. Det hadde vært utrolig kjedelig.

Nå sitter jeg på Gardermoen. Veldig spontant, faktisk ble billetten bestilt én time før jeg måtte løpe ut av døren. Jeg har pakket med meg to kofferter pluss en bag, bare for å være sikker på at jeg ikke har glemt noe. Skjønner egentlig ikke helt hvorfor det er ekstremt viktig å pakke med to krølltenger, fire par boots, et par identiske kåper og tre forskjellige parfymer kun fordi man har dårlig tid når man pakker. Hadde jeg hatt god tid hadde det nok holdt med en liten trillekoffert.. Kanskje jeg ikke fokuserer like godt under stress som jeg selv liker å tro. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal?!

Neida, det skal ikke være enda en hemmelighet hvor min neste destinasjon er. Skal bare til Bergen, hehe.

NÅR MANDAGEN ER GOD..

ANNONSE  – Affiliatelinker nelly

SUNNIESHER / JAKKEHER

Okei, kan vi prate om hvor sykt kaldt det har blitt?! Det føles som i går Oslo var en alt for varm sommergryte, mens nå er det eneste plagget jeg kan bruke for å ikke fryse til en ispinne mine fuskepelser. Men uansett, for en bra mandag det har vært! Jeg har verken vunnet i lotto eller knekt kreftkoden – men det er bare så deilig å være fornøyd med arbeidsdagen. Det er alt for lenge siden sist, for å si det sånn.. Når mandagen er god blir all ting godt, er det ikke det man sier? 😉

 

Nå skal jeg avslutte mandagen med middag på Sumo sammen med kjære Andrea og Andreas. Håper alle har hatt en super mandag, så snakkes vi i morgen! ♥

DISSE PODCASTENE HØRER JEG PÅ

Jeg kan ikke skryte på meg å være den mest flittige podcast-lytteren, men i det siste har jeg blitt så lei av å høre på musikk. Som vanlig henger jeg etter flere år enn alle med å starte med nye “trender”, som å høre på podcast eller se på youtube. Men, jeg har fått noen favoritter jeg tenkte å dele med dere 😀

THE MINDVALLY PODCAST

Her prates det mye om “law of attraction”, inspirasjon til å bli en bedre versjon av seg selv samt han prater med mennesker som kommer fra ingenting og som har fått til noe stort. En veldig motiverende podcast!

THE KÅSS FURUSETS

Kanskje min favorittpodcast! Jeg ler så mye når jeg hører på Else og Ramona. Ofte i veldig upassende situasjoner, som når jeg sitter alene på bussen eller går på gaten. En virkelig feelgood-podcast som tar for seg hverdagen på en humoristisk måte jeg kjenner meg igjen i.

BARNEVERNSBANDEN

En ny p3-podcast som handler om Barnevernsbanden som herjet på Sørlandet i 2010. De ranet forskjellige busser, en bank, fullt av bensinstasjoner osv. En veldig spennende podcast der man blir kjent med deltakerne i Barnevernsbanden.

SKITSHOWET

Podcasten til bloggkolleger Anna og Erica. Jeg ler meg seriøst ihjel av de to der.. Spesielt når de snakker om bloggfester osv jeg selv har vært på, og kan se for meg deres versjon av dagen. Haha! De er litt som the Kåss Furusets som tar for seg hverdagen fra et humoristisk perspektiv.

RADIORESEPSJONEN

Husker jeg ble hjerteknust da radioresepsjonen la opp. Dere kan tro jeg var overlykkelig over at de kom tilbake! Alle vet vel hva radioresepsjonen er by now? Hvis ikke; hør på den!

Har dere noen podcast-tips til en nybegynner som meg? 😀

BACK ON TRACK

ANNONSE – Invitert + annonselinker til nelly

JAKKEHER / DRESS – NAKD / SKOHER

Et par snapshots fra i går, da vi var på lanseringen til Martine Lunde som har gitt ut en klokke i samarbeid med Mockberg. Klokken var kjempefin, og eventet like så! Det ble fort en partysøndag, noe jeg ikke var klar over da jeg møtte opp på toppen av Grand Hotell. Men men, everyday is a party. Gratulerer så mye til Martine ♥

Akkurat nå sitter jeg på Tranen sammen med June og Andreas å jobber. Det er så deilig å ha noen man kan jobbe med, selvom alle sitter begravd i hvert vårt arbeid og ikke er spesielt sosiale. Uansett mye bedre enn å sitte hjemme alene, som egentlig er ganske stusselig har jeg merket. Haha!

Jeg er skikkelig motivert denne uken, og det føles godt. Det har vært en lang periode der dere har hørt lite fra meg. Når ikke alt er på topp personlig så synker også motivasjonen, men jeg merker at hver dag blir bedre og at jeg nå er på vei tilbake ♥ Jeg har virkelig verdens beste jobb og jeg vil at dere skal hvite hvor ekstremt jeg setter pris på alle og enhver som klikker seg inn her. Dere er virkelig BEST! ♥

Husk at dere fremdeles får -20% på alle NLY Brands, link her! 😀

-20% PÅ NELLY

ANNONSE – Affiliatelinker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Hvor denne uken ble av er et spørsmål i seg selv.. Den har absolutt ikke vært så effektiv som jeg hadde håpt på mandag – men da får man bare se framover å satse på innsatsen er bedre neste uke 😉

Tenkte bare å tipse dere om at det er -20% avslag på ALLE NLY Brands akkurat nå 😀 Helt perfekt enten om du skal ha hverdagsklær, finere kjoler, sko og jakker. De har virkelig alt man trenger til en komplett garderobe!

TILBUDET FINNER DU HER ♥

BEIGE AND BLACK

REKLAME – Affiliatelinker

JAKKEHER / HATTHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

Dagens antrekk! Kvalitetstid med venninner, deilig lunsj, og nå middagsselskap med Kaltrina og Christina. Utrolig deilig dag som jeg virkelig trenger ♥

LIVET SOM ALDRI KOM

Reklame – Affiliatelinker og link til egen nettbutikk

En grå og regnfull dag i Bergen (en vanlig dag med andre ord) møtte jeg Cathrine for første gang på nesten ett år. At det har gått så lang tid er skremmende i seg selv. Ikke fordi det har noen betydning for vennskapet vårt, men fordi jeg ikke aner hvor tiden blir av. Noen år er liksom sånn at man oppnår mye og føler seg på et helt annet sted i livet enn enn året tidligere, mens siden 2017 kan jeg ikke skryte på meg å ha spesielt mye å vise til. Det er vel bare et sånt år.. Føler nesten jeg har blitt en dårligere versjon av meg selv, og at jeg oppnår mindre. Men det er vel som Petter Stordalen sier. At suksess er noe du har hatt, og kan få igjen. Ikke noe du har.

Nå startet jeg dette innlegget litt vel negativt ladet, det var absolutt ikke meningen. Haha! Selvrealisering og mindfullness er jo en evig prosess jeg ikke helt skjønner meg på. Jeg er vel bare i en sånn periode. Dere skjønner.

Å se igjen Cathrine var helt fantastisk. Hun er en ordentlig god venn jeg er ekstremt takknemlig for å ha i livet mitt selvom vi ikke alltid ses med jevne mellomrom. Nå er jeg jo endel i Bergen av åpenbare kjærlighetsgrunner, og da er det deilig å vite at hun er der ♥ Vi drakk kaffe på Det Lille Kaffekompaniet som ligger i en sidegate mot Fløyen i Bergen. Superkoselig og personlig, akkurat slik jeg liker det. Er så lei av alle kjedene som overtar hele verden virker det som. Både innen klesbransjen, resturant/og cafébransjen og matbutikker. Det skal jammen ikke være lett å drive eget nå til dags, og det er nok også derfor jeg er så stolt over at REGN går så bra. Ingeborg som er daglig leder i både butikken og firma gjør en helt overveldende god jobb etter at vi eierne forlot redet. Det viste seg at hun klarte seg bedre uten oss 😉 Haha!

 

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

Ellers bor jeg både i jakken og sneakersene på bildet over om dagen. Virkelig budsjettkupp med høy kvalitet! Jeg er tilbake i Oslo og prøver så godt jeg kan å få hverdagen til å falle på plass her. Det er som om jeg er på søken etter en ny mening med livet om dagen. Noe som er fryktelig irriterende siden jeg ikke ser ut til å finne noen svar. Føler jeg har gjort det samme i evigheter, og at jeg trenger en forandring. Likevel så har jeg jo faktisk nettopp flyttet tilbake. Både ny leilighet, nytt miljø, ny by og nye muligheter. Jeg tror kanskje jeg tenkte så innmari stort og høyt om Oslo før jeg flyttet tilbake. At livet liksom skulle bli så forbanna perfekt bare jeg var ferdig med Bergen og forpliktelsene der. For all del – jeg har et godt liv i Oslo. Men å tilbe byen som Nirvana gjorde at jeg gikk på en liten smell når jeg først flyttet hit. For alt er absolutt ikke så perfekt som jeg trodde. Brikkene jeg tenkte skulle falle på plass er fremdeles litt overalt og jeg føler meg nesten litt snytt. Haha! Der ser man hva store forventninger som ikke innfris gjør med en person.

Men, i dag er en ny dag og mulighetene er mange. Om man ikke lever og ånder for at man er sin egen lykkes smed kommer man aldri til å bli fornøyd. Følelsen av ekte lykke er ikke noe som bare detter i fanget på noen. Å være så bevisst på egne følelser som det jeg er kan være både verdens beste følelse men også en forbannelse. Det eneste jeg vet er at alt ordner seg alltid til slutt ♥ Og; jeg har det bra – men ikke helt perfekt riktig enda. Dette hørtes ut som et veldig sytete og negativt innlegg, men jeg er visst i et reflekterende humør i dag.

Vi snakkes mer senere, nå har jeg jo skrevet en hel novelle her. Ha en fin tirsdag!

NÅR IKKE VINEN STREKKER TIL

ANNONSE – Affiliatelinker

GENSERHER / DRESSBUKSEHER

Et kritisk spørsmål man kan stille seg selv etter man har fylt 20… Hva er hobbyene dine? Da mener jeg bortsett fra å se på tvserier, feste, være med venner eller sitte på café. Det slo meg etter RG-treningen på tirsdag. Jeg har ingen ordentlige hobbyer. Føler liksom ikke å drikke vin på en tirsdag teller som en hobby, om du skjønner?

Nå skjønner jeg plutselig hvorfor voksne starter med rare aktiviteter. Som å synge i kor, squash og bokklubber. Det er jo et avbrekk fra hverdagen, og noe sosialt man kanskje ikke får igjennom jobb eller trening. Tenk at jeg har blitt så voksen at jeg oppsøker disse tingene :(((

Huff. Nå er det torsdag og jeg er straks klar for en av mine største hobbyer. Å ta seg en real tur på byen, nærmere sagt oktoberfest. Jeg har verken kostyme eller klær som passer inn på en oktoberfest, så jeg får nøye meg med et ekstra lag med sminke. Heheh 8)