AKD

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jakke – Another Kind of Denim / Bukse – Zara / KlokkeHER / SneakersHER

Friday, finally! Bare tuller, jeg føler jo egentlig det er tirsdag siden vi først kom hjem fra ferie i går. Denne uken gikk fort gitt! Beklager sen oppdatering fra meg. Jeg har jobbet på gulvet i butikken i dag, veldig moro å stå her fra tid til annen også 🙂 Som regel jobber jeg jo mye “behind the scenes” med nettbutikken og andre ting. Jeg skal stå her i hele morgen også, så kom gjerne innom!

Over ser du antrekket jeg hadde på meg siste dagen i Molde. Jakken er fra AKD (Another Kind of Denim) som er klesmerket til kjæresten min. Det er egentlig hans jakke, men jeg syns den kledde meg ganske godt også! Spørs om jeg må stjele den flere ganger, hihi. I kveld er planen å slappe av, spise en stor, god middag og ta seg noe godt å drikke når jeg kommer hjem. Jeg merker at jeg ikke er vant med å stå så mye i løpet av en dag, for jeg er helt gåen i ryggen! Haha, er dette andre dagen på rad jeg klager over alderen min? Jeg er jo bare 23, så jeg har jo mange år igjen før jeg burde klage over ryggen.. Men men, jeg har alltid vært tidlig ute med mye, så hvorfor ikke dette også. Håper alle får en fin slutt på uken ♥

DISSE HEELSENE..

(annonselenke)

Image and video hosting by TinyPic
Most comfy heels, ever!

Har jeg vist dere disse hælene før? Altså, ja. Jeg har jo det! Men med mangel på bedre ting å blogge om en regnsfull torsdagskveld i Bergen tenkte jeg like så greit å vise de frem igjen. Når jeg var yngre kunne jeg gå på de høyeste, vondeste hælene uten problem. Mens nå foretrekker jeg sneakers til omtrent hver anledning. Disse fra Nelly er derimot helt fantastisk å gå i! Som nevnt tidligere gikk jeg med de en hel dag i Paris uten noen problemer. De som har vært i Paris vet at det kan være mye gåing i en slik by. Til og med for late Julia som ikke orker å reise seg for å gå på do engang. Er det noe dere visste om meg forresten? Selv om jeg liker å trene og alt det der, så er jeg ufattelig lat på sånn smågåing. Om jeg for eksempel har glemt å hente kniv om jeg setter meg ned for å spise middag, så orker jeg ikke gå den lange veien inn på kjøkkenet for å hente det ved mindre det er høyst nødvendig. Haha! De som kjenner meg hører ofte “kan ikke du hente…”. En dårlig uvane, noe jeg kanskje burde skjerpe meg på!

Image and video hosting by TinyPic

Skoene finner du HER ♥

(De finner også i svart her)

VI PRØVER IGJEN

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicGenser og bukse fra Zara, Sunnies fra Céline, Klokke – HER

Lets try again!

Denne gangen har jeg ikke forhåndspostet dette innlegget, men sitter å skriver det så fort jeg kan på sengekanten før vi drar avgårde til flyplassen. Tenk om vi ikke får blitt med dette flyet heller bare fordi jeg skulle blogge først? Haha, da tror jeg noen sin underbevissthet heller vil være i Molde en god stund til. Neidaa, jeg gleder meg faktisk veldig til å komme hjem til Bergen! Det eneste jeg ikke gleder meg til er været vi flyr inn i. Men men, jeg skal bare være i Bergen frem til søndag før jeg skal til Oslo for innkjøp – og jeg har aldri opplevd en dårlig sommer i Oslo så langt. Værsyk much? Jeg tittet egentlig bare innom for å ønske alle sammen en super torsdag! Så fort jeg lander må jeg sende Christoffer hjem med koffertene før jeg drar rett til byen for noen avtaler før jeg skal stå på Janne & Julia de siste timene i dag. Kom innom da vel! 🙂

NOE Å TENKE PÅ FØR MAN SKAFFER SEG HUND

Det er veldig mange som spør meg om hvordan det er å ha hund. Jeg har hatt Zara siden jeg var 17 år, altså i seks år (herregud så fort tiden går..). Som potensiell hundeeier forstår jeg godt at mange lurer på hva som skal til før man skaffer seg hund, og det er lurt å gjøre så grundig research som mulig! Både når det kommer til oppdretter, oppdragelse, hvordan det passer inn i din hverdag og hvilken rase som passer best til den.

Da jeg var 17 år falt ikke valget på å kjøpe en chihuahua på mye research. Jeg var egentlig bare ung og ville ha en liten hund. Heldigvis passet hun perfekt inn i min livsstil, men det er absolutt ikke en selvfølge i mange tilfeller! En chihuahua trenger mye tid, både når det kommer til hvor mye tid du bruker med hunden og på oppdragelsen. Det er lett å tenke at “ååå hunden er så søt”, og at man derfor ikke tør å være streng mot den og skjemmer den bort i stedet. Det er faktisk noe av det verste du kan gjøre, både for deg selv og for hunden. Da kan den fort bli fiendtlig mot fremmede og glefse etter hva som helst. Rasen chihuahua er kjempelett å trene opp, så lenge du starter tidlig. Jeg tror seriøst ikke det tok mer enn et par ganger før Zara kunne “sitt”, “bli” og “versågod”. Andre kunster kom etterhvert, men det er viktig å være konsekvent med treningen uansett om det er en Golden Retriver eller en Chihuahua. Hund er hund!

Jeg er absolutt ingen hundeekspert, men her er noen tips til deg som ønsker å anskaffe deg en chihuahua:

1. Start med å gjøre den stueren tidlig! Jeg ville faktisk kjøpt en chihuahua på våren for å gjøre dette lettere. Jeg fikk jo Zara i oktober, og da var det allerede ganske kaldt ute. Hun ville derfor aldri gå ut på grunn av kulden, og gjorde fra seg inne hele tiden. Mens når våren kom så ville hun ut å leke, og derfor mye lettere å lære henne å gjøre fra seg der. Uansett om det ikke er så mye avføring som kommer fra de små skapningene, er det et ufattelig herk å ha en hund som gjør fra seg inne!

2. Chihuahua er en rase som bjeffer mye, og det er vanskelig å unngå uansett hvilken oppdretter du kjøper den fra. Det er ufattelig irriterende å høre på for det første, og for det andre er det ikke hyggelig for noen med en hund som bjeffer bare man reiser seg fra sofaen. Lær hunden til at det ikke er greit å bjeffe, og det her går igjen med at man skal være konsekvent med treningen.

3. Dette er viktig for å få til punktet over. Hunden skal vite hvem som er sjefen! Det er lett å dulle med en chihuahua siden de er så søte og små. Likevel er den en hund, og hunder er flokkdyr som trenger en alfa. Om du ikke tar rollen som lederen i flokken som sier ifra når noe er feil så er det lett for at hunden tar rollen selv – og det vil du ikke.

4. Ha nok tid. En chihuahua trenger mye kjærlighet og vil helst sitte på fanget hele tiden. Å la den være alene hjemme er ikke noe problem så lenge den er vandt til det, men det betyr ikke at man skal være innom hjemme to ganger om dagen for å lufte den uten kos og kjærlighet. Jeg tar med meg Zara på så mye som mulig (så lenge det lar seg gjøre), og passer på at hun aldri er for lenge alene. Det går helt fint for en arbeidsdag, men jeg har satt grenser på åtte timer.

3. Start med sosialiseringen tidlig. La hunden møte så mange forskjellige mennesketyper som mulig, både store og små. Dette gjelder også med hunder, selvom jeg liker å være forsiktig med de store hundene da man aldri vet hva som kan skje med fremmede (det skal jo ikke mye til før Zara blir most, for å si det på den måten..)

Image and video hosting by TinyPic

En annen viktig ting å huske på om man skal skaffe seg en chihuahua, eller en hund generelt er at hund kan være dyrt. Heldigvis er chihuahua en av verdens sunneste raser, så de eneste utgiftene jeg har hatt på henne så langt er diverse obligatoriske vaksiner, fjerning av tannstein et par ganger i året, mikrochip og så skaffet vi henne et pass (hunder må ha pass om du skal til Sverige eller andre land) i går. Kloklipp og stell fikser vi med selv.

Tidligere hadde vi forsikret Zara i Agria (et forsikringsselskap for dyr), men jeg sa opp abonnementet der for et par år siden da forsikringen ikke dekte de vanligste skadene rasen vår. Da er det bedre å sette av pengene du ville brukt på forsikringen på en egen nødskonto for hunden om det plutselig skulle komme opp noe. Veterinærbesøk kan bli svindyre!!

Image and video hosting by TinyPic

Her har du Zara før og etter veterinærbesøket i går. Hun var der for å fjerne tannsteinen sin, og da blir hun lagt i narkose. Timene etter behandlingen er hun helt slapp, og må ligge tett innpakket for å ikke fryse. Altså, hvor søt er hun ikke? Det føltes nesten som å ta med en nyfødt baby hjem fra sykehuset! Haha.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

FERIEN ER OVER

Image and video hosting by TinyPic

Goodbye for now..

Da var årets sommerferie ferdig, og vi sitter på flyplassen i Molde å tar en kaffe (eller jeg drikker en redbull) mens vi venter på å boarde. Det har vært helt fantastisk å være hjemme denne uken, men som alltid rekker man ikke alt man har lyst til. Likevel har det vært deilig med så mye avslapning de siste dagene, og jeg føler virkelig jeg har ladet batteriene til denne uken! På søndag allerede drar jeg avgårde til Oslo for innkjøp til Janne & Julia, og det kommer til å bli utrolig spennende å se hva senere sesonger har å by på. Wii!

Så fort vi lander i Bergen er det egentlig bare å sette igang å jobbe, selv om det frister mest å hoppe i seng akkurat nå. Det er kanskje ikke så rart siden jeg har vært våken siden halv seks, noe som ikke har vært hverdagskost den siste uken kan jeg si 😉 Sengen hos mamma er så god at jeg sikkert kunne sovet i flere døgn uten problem, haha!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicJakke – Samsøe Samsøe (på salg i svart HER) / TeeHER / SkjørtHER / Sko – by Malene Birger (i svart HER og hvit HER) / Sunnies – Celiné (annonselenker)

Nei, nå får vi gå bort til gaten. Ikke at det er så langt, siden vi tross alt bare er på lille Molde Lufthavn. Det er likevel greit å rekke flyet, eller hva? 🙂

Edit: Haha, dette er så bloggtabbe! I går kveld skulle jeg være litt smart å forhåndsposte dette innlegget til i dag tidlig slik at det ikke ble så stress før vi reiste, og jeg skrev derfor “nå sitter vi på flyplassen blabla…” Jeg skulle jo egentlig sitte på flyet fra Molde-Bergen nå, men denne frøkna klarte nemlig å bestille billetter fra BERGEN – Molde i stedet. Er det mulig? Det oppdaget jeg ikke før vi sto på flyplassen, noe som var utrolig frustrerende. Heldigvis fikk vi god hjelp av de i sas-skranken, og vi fikk ordnet nye billetter til i morgen tidlig i stedet. Så ja, da er jeg visst på ferie i ett døgn til!

SAVE WATER, DRINK CHAMPAGNE..

.. det er tydeligvis mamma sitt motto på båten!

At vi ikke kom oss på båttur før i dag er jo helt sykt. Etter en uke med supert vær valgte vi den dagen det var meldt storm til å dra ut på bøljan blå. Haha! Koselig var det uansett, selv om vi måtte kle oss i regnjakke i stedet for bikini. I dag har vi egentlig bare slappet helt av, og vi sov faktisk av oss selv helt til halv tolv! Det er helt sykt til å være meg, som våkner av meg selv åtte stort sett hver dag. Vi har også vært hos veterinæren og fikset pass til Zara, pluss at hun fjernet tannsteinen sin. Viktig å passe på at hundene har det bra! 🙂

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra vår dag! Nå roper mamma at middagen er ferdig, og i kveld står det gambas på menyen. Mmm, det blir digg!

KODE TIL NELLYSALG!

Image and video hosting by TinyPic1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

God morgen ladies! ♥ I dag våknet jeg til en gladnyhet, og det er at det er -20% avslag på ALLE NLY Brands! Jeg elsker mange av klærne de lager både fordi de har god kvalitet og ikke er spesielt dyre. I flere år har jeg jo vært flittig nellyshopper og har egentlig ikke telling over alle plaggene jeg har fra Nelly i skapet. Jeg tenkte bare å dele tilbudet med dere, før vi skal fortsette å nyte den siste dagen vår i Molde. Jeg titter innom senere!

Hele utvalget du kan få til -20% finner du HER ♥

Bruk koden “NLY20OFF“, koden gjelder kun i dag!

FØR STORMEN

(Inneholder annonselenker)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
KjoleHER / Sko – By Malene Birger (i hvit her og svart her) / Veske – Balenciaga

I mange dager har vi vært superheldig med ferieværet her i Molde. Det har vært glovarmt med strålende sol, selvom det egentlig har vært meldt regn. Nå ser det ut til å skifte, for skyene har samlet seg over byen og det ligger torden på kysen. Jeg elsker når det lyner, smeller i himmelen og regnet som kommer etter det hele. Det er så koselig, og gir meg faktisk en skikkelig indre ro. I kveld er derfor planene enkle – ligge på sofaen å se på en film. I dag er nest siste kvelden her hjemme, noe jeg faktisk syns er ganske trist. Ofte så blir det liksom “nok” Molde etter en ukes tid, men denne gangen kunne jeg faktisk tenkt meg å være bare litt til. Det frister jo ikke akkurat å dra tilbake til Bergen når jeg ser snaps om hvordan været er der. Her snakker vi pissregn og temperaturer som tilsier at det er oktober og ikke midt i sommerferien.

I går så jeg forresten “how to be single”, og det er en komedie jeg anbefaler på det sterkeste! Både jeg, Christoffer og broren min lo flere ganger og syns den var veldig underholdene. Egentlig er ikke komedier min type filmer i det hele tatt, siden jeg alltid syns handlingene blir for dumme og forutsigbare, men denne filmen likte jeg 😀

Ellers ønsker jeg alle en fin kveld! Klem fra værentusiast og filmanmelder Julia.

NEW LOVES

(annonselenker)

Image and video hosting by TinyPic

– By Malene Birger –

(Du finner skoene på nelly i svart her og hvit her)

Ny uke, nye muligheter er definitivt et slagord jeg kommer til å leve etter denne uken! Både for bloggen, trening og mat. Forrige uke var utrolig gøy, som hvert år på moldejazz. Men herregud, har jeg virkelig blitt så gammel? For et par år siden kunne jeg dra på byen hver eneste dag en uke i strekk uten stress, mens nå hadde jeg store problemer allerede på dag nummer to! Det er ingen tvil om at fyllesyken blir verre med årene altså, haha. Heldigvis er det lenge til jeg skal på en slik festuke igjen 🙂

Se så fine sko jeg nettopp har kjøpt meg forresten! Jeg fant disse på Høyer i Molde og var solgt med en gang. Det er lenge siden jeg har vært så fornøyde med et par sneakers, men disse måtte jeg bare ha ♥ Jeg så faktisk på de i hvit på nelly bare for en uke siden, men det ble aldri til at jeg kjøpte de. You like?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ellers så er jeg enda i Molde og blir her til onsdags morgen. Akkurat nå sitter jeg og Christoffer enda i sengen, jeg blogger mens han ser på en episode av Friends. Vi titter ut av vinduet hvert femte minutt for å sjekke om det blir sol slik at vi kan dra på stranden. Det har seg nemlig slik at akkurat nå så ser det ut til å bli superfint vær i dag, mens på yr.no er det meldt regn. What to do?? Haha! Vi får bare vente litt til. Jeg er iallfall keen på å sole meg litt i dag, vel og merke med solkrem denne gangen 😀

MOLDEJAZZ

IMG_9756-2IMG_9831-2IMG_9829-2

Hei hei ♥ Akkurat nå sitter det en ekstremt solbrent Julia å oppdaterer dere. “Jeg blir ikke solbrent!” er en løgn jeg har fortalt meg selv i flere år. I går da vi skulle på stranden var jeg fremdeles overbevist om at jeg kun trengte solkrem i ansiktet, og at kroppen ikke ville bli rød men solbrun. Hah, der tok jeg feil gitt! Da vi kom hjem oppdaget jeg først det syke bikiniskillet jeg hadde fått, og tenkte “oh yeees dette var en bra soldag!”. En halvtime senere så jeg meg i speilet igjen og jeg oppdaget at jeg var rød. Ikke litt rød, men rød som en flaske Idun ketsjup. Det er så vondt at jeg ikke kan beskrive det engang! Fra nå av lover jeg å bruke solkrem.

Men, nok om det. Kamera har vært litt glemt disse dagene fordi vi har kost oss sånn. Det er så deilig å være hjemme i Molde, tilbringe tid med familie, venner og bare slappe av ♥ Dette er jo kanskje den eneste ferien jeg kan tillate meg selv i sommer, så jeg får gjøre det beste ut av den! I dag kommer også Glenn til Molde og skal bo hos oss frem til søndag. Jeg gleder meg sånn til å se bestisen min igjen, og ikke minst ta en fest med han både i kveld og i morgen. Jeg skal også få prøve å tatt noen skikkelige bloggbilder disse dagene slik at jeg får oppdatert skikkelig!