PINK OBSESSION

GENSER – SAMSØE HER

HERREGUUD se på denne fine genseren! Hva skjer med meg og rosa om dagen, forresten? Jeg elsker det 😀 Den er fra Samsøe Samsøe, og jeg hentet den på posten i går. Jeg var heelt i ekstase da jeg pakket den ut, enda finere enn jeg hadde sett for meg. Hihi.

NÅ ER DET -20% PÅ HELE NELLY! SE KAMPANJEN HER, OG BRUK KODEN “SPRING20” I KASSEN ♥

I dag har jeg en superhektisk dag i vente, alt fra bloggjobb til å sette inn nytt interiør på Janne & Julia. Deretter skal jeg på åpningen av det nye Comfort-hotellet på flyplassen. Der blir det både deilig middag og overnatting. Jeg sier aldri nei takk til en hotellseng på en tirsdag 😉 I morgen reiser jeg til Oslo, så jeg må prøve å få denne kabalen til å gå opp. Haha. Jeg merker pulsen min er i hundre, så første punkt på lista må vel være å stresse ned ti hakk. Ha en fin dag så lenge, vi snakkes etterpå!

VLOG: JEG FLYTTER!

 

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 17.33.49

Trykk på bildet for å komme til youtubekanalen min ♥

En aldri så liten videoblogg fra en sliten Julia! Flytting tar på, det må jeg si. Likevel er jeg så sykt fornøyd med å endelig komme inn i den nye leiligheten, at jeg kan virkelig ikke klage. Følg meg gjerne på youtube her, videoblogging er supergøy og definitivt noe jeg skal fortsette med fremover 😀

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ:

Er jeg veldig glad! Det var utrolig rart å våkne opp i en ny leilighet i dag, og jeg føler egentlig at jeg er på besøk hos noen.. Haha! Det var skikkelig merkelig å sminke seg, finne fram klær og lufte Zara i et helt nytt nabolag. Jeg merker at dette var på tide, å komme seg videre i en ny leilighet. Litt for mye historie i den gamle, noe som ikke er rart etter tre år 😀 Nå starter jeg på blanke ark!

UKENS NEGATIVE OPPLEVELSE:

Forrige uke var så fin, men selvfølgelig har jeg to småting jeg kan dra frem. For det første har jeg klart å rydde bort bankkortet mitt da jeg kom hjem fra byen etter bursdagsfesten min på lørdag. Tror jeg iallfall. Jeg har nemlig en syk ryddemani, og så fort jeg kom hjem shinet jeg leiligheten etter hele vorset og pakket ned resten av leiligheten min. Jeg var ikke direkte edru *kremt*, så jeg husker jo ikke noe av dette. Jeg hadde seriøst pakket ned ALT som manglet til flyttingen, inkludert bankkortet mitt. Jeg håper iallfall at jeg har pakket det ned, og ikke mistet det på vei hjem. Den samme natten, i mitt lille rydderave klarte jeg også å smekke kjøkkenskapet så jævlig hardt inn i hodet mitt. Jeg var redd jeg fikk hjernerystelse, men det ser ut til at jeg slapp unna med en stor kul. Haha, håpløst.

UKENS BESTE OPPLEVELSE:

Her kan jeg umulig trekke frem én ting! Jeg hadde både bursdag (min favorittdag), fikk besøk av beste Glenn, feiret to bursdagsfester og flyttet inn i ny leilighet. Tider som dette viser bare hvor heldig jeg er som har så gode venner som ønsker å feire meg og viser at de setter pris på meg, det tar jeg ikke for gitt ♥

UKENS PERSON:

GLENN ♥ Verdens beste som kom en langhelg for å feire bursdagen min. Jeg kunne ikke bedd om en bedre bursdagsgave!

UKENS ANTREKK:

IMG_7387

HOODIE HER

IMG_4210-2

JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER / SUNNIES – HER

IMG_5148-2

GENSER – HER

IMG_4595 kopi-2

GENSER HER

UKENS CRAVING:

Edamame med masse maldonsalt! Jeg syns det er så digg, og er overlykkelig for at jeg endelig har funnet noe sunt å crave i stedet for cheesburgere og nuggets 😉 De selger det dessverre ikke overalt, men vet at Lerøy i Bergen har det. Om dere vet om flere butikker så rop ut!

UKENS SANG:

Armin Van Buuren – I Need You (spotifylink her)
Xavier Rudd – Follow The Sun (spotifylink her)

DENNE UKENS FOKUS:

Å komme meg til rette i den nye leiligheten. Jeg har litt av et prosjekt foran meg, men med høy musikk og et litta glass rødvin skal nok utpakkingsprosessen gå som smurt 😀

Er det forresten flere punkter dere ønsker på “uken som gikk”?

HEI FRA MIN NYE LEILIGHET

ÆÆH, hallo fra min nye leilighet 😀 Dette er den aller første bloggposten herfra, og det er jo en milepæl i seg selv! Denne dagen har virkelig gått i ett, fra burdagsfest i går til flytting hele dagen i dag. Jeg er så sykt glad for at jeg valgte å leie inn flyttefolk som gjorde den største jobben for meg. Altså å bære ut alle møblene, frakte de og bære de inn i den nye leiligheten. Jeg tør ikke engang å se for meg hvordan det hadde gått hvis jeg og noen venninner skulle frakte sjeselongsofaen min eller min seng på nesten 2×2 meter.. Flyttingen gikk som smurt, enkelt og greit!

IMG_5115-2

Akkurat nå sitter jeg alene i sofaen, for første gang denne helgen. Jeg føler meg helt tom. Sikkert fordi det ikke er noen rundt meg, som det har vært konstant siden torsdag. Snart kommer heldigvis litt mer besøk, så det ikke blir for stor overgang 😉

IMG_5148-2

GENSER – HER

Jeg elsker den nye leiligheten altså, og gleder meg skikkelig til alt er på plass. Akkurat nå står det typ ti søppelsekker på rommet mitt med klær og ting som må pakkes ut – men det tar jeg i morgen. Det har vært alt for mye aktivitet for denne søndagen, haha! Jeg viser dere forresten hele leiligheten i et eget innlegg når jeg har fått ting på plass 😀

 IMG_5133 kopi-2  IMG_5154-2

Shirin og Ingeborg, som har vært med på flyttelasset i dag. Hihi! Nå skal jeg komme meg inn på badet for å fjerne sminken, sette håret i en dott og bytte til rene joggeklær før neste besøksrunde kommer. Gleder meg skikkelig til å legge meg i kveld også, selv om det blir litt rart å sove et annet sted enn “hjemme”.

Sist vil jeg rette en STOOOR takk til Smart Miljøservice som hjalp meg med flyttingen. For en service, og herregud for en enorm lettelse å slippe å bære tingene sine selv! Hele flyttingen tok vel ikke mer enn et par timer. Skikkelig effektivt og smidig – akkurat det jeg trengte i dag. De er det flyttebyrået i Bergen med flest gode tilbakemeldinger, og jeg forstår hvorfor!

HÅRET MITT ER REDDET

Hei og god søndag ladies ♥ Da er den store flyttedagen her, og flyttebilen kommer allerede klokken ett. Æææ, jeg er så spent. Skikkelig digg at vi tar hele flyttelasset på en dag. Jo fortere jeg kommer meg til rette, jo bedre! Gleder meg til å vise dere den nye leiligheten, den er så fiiiin.

haircare

Mer om det senere, nå tenkte jeg faktisk å snakke litt om hår av alle ting. Ikke for å skryte eller noe, men jeg har i flere år fått ekstremt mye skryt for håret mitt. Etter at jeg tok ut tape-extensione mine i 2013 vokste håret mitt ut til å bli tykt, langt og egentlig ganske fint om jeg skal si det selv. Haha! Men, for ett år siden tok det en drastisk vending. Dere husker kanskje da jeg skrev dette innlegget? Håret mitt hadde blitt utrolig slitt, tynt og det hadde blitt helt annerledes. Slik har egentlig håret mitt vært siden da, og jeg har prøvd det meste av hårkurer og oljer til ingen nytte. Det hjelper såklart litt, men jeg har følt at hårveksten min sto stille. Selv om tuppene ble bedre ble ikke håret lengre.

IMG_4642-2

For drøye to måneder siden startet jeg på Haircare, som er kosttilskudd du tar én gang om dagen. Jeg har lest mye godt om produktet flere steder, og tenkte at dette var siste løsningen min før jeg faktisk begynte med extensions igjen. Jeg er jo vant med å ha langt, tykt hår – så om jeg måtte jukse meg til resultatet hadde jeg gjort det. Hehe.

Men! Nå har jeg som sagt gått på Haircare et par måneder, og resultatet er helt sykt. Det høres kanskje ut som jeg overdriver, men jeg er helt seriøs. Håret mitt har vokst ut igjen, og det er TYKT! Jeg må naturligvis pleie tuppene litt for å vedlikeholde det lange håret, men nå som jeg har startet på Haircare vokser faktisk håret igjen. Dere kan jo se selv..

Her er et bilde fra et antrekksinnlegg i januar:

blk

Og her er et bilde av håret mitt nå:

IMG_5037-2

ALTSÅ HALLO, du ser jo tydelig forskjell på lengden! Disse bildene er bare en og en halv måned i fra hverandre, noe jeg ble litt overrasket av å se. Det er helt utrolig at håret kan vokse, og se stor forskjell på så kort tid.

IMG_5063-2

Nei, jeg anbefaler Haircare på det aller sterkeste. Som dere ser gir det helt utrolige resultater. Et produkt jeg går 100% god for! Om du sliter med tynt hår, eller om du føler at hårveksten “står stille” anbefaler jeg å teste ut disse produktene før du gjør drastiske tiltak som hair-extensions osv.

Du kan både lese mer, og bestille Haircare HER ♥

   IMG_5073 kopi-2

UKENS OPPSKRIFT: DEN PERFEKTE INDREFILET

God morgen! Som lovt kommer gårsdagens middag som ukens oppskrift, og denne gangen skal jeg dele den beste biffmiddagen du kan tenke deg 😀 Jeg bruker å variere med tilbehøret, men i går gjorde vi det enkelt å hadde potetbåter, soppstuing og maiskrem til. Ikke den mest fargerike middagen, men jeg skal love det at den smaker nydelig 😉 Viktigst av alt er jo biffen, og at den blir mør som smør. Hvis ikke kan man like så greit spise en kotelett mener nå jeg!

IMG_4994 kopi-2

DU TRENGER:

– Ca 200 gram indrefilet per person. Jeg foretrekker å kjøpe et stort stykke i stedet for mange små, da er det lettere å steke!
– Steketermometer
– Ferdige potetbåter eller skjær opp poteter selv
– Mais
– To bokser kremfløte
– Tre store sjampinjonger
– Kjøttfond
– Maizenamel
– I tillegg trenger du meierismør til steking, fire fedd hvitløk, salt, pepper og litt kajennepepper (kan strykes

SlIK GJØR DU:

Først starter du med biffen. Det er VIKTIG at den er romtemperert og ikke kommer rett fra kjøleskapet. Jeg bruker å la kjøttstykke ligge på kjøkkenbenken i en time, minst! Sett ovnen på 150 grader, før du tar stekepanna på medium pluss varme. Når pannen er varm tar du i en goood klatt med meierismør, hele fedd med hvitløk og venter til den er nøttebrun. Deretter steker du biffen kjapt på alle kanter slik at den får en fin, brun skorpe. Når det er gjord legger du den i en ildfast form, og stikker i et steketermometer i den tykkeste delen av kjøttet før du har den i ovnen. Når kjernetemperaturen er 55 grader tar du ut kjøttet og legger den på et fat eller lignende for at biffen ikke skal ettersteke på varmen til formen fra ovnen. La kjøttet hvile i 20 minutter før du skjærer det opp, dette for at alle de gode smakene skal sette seg i kjøttet. Et tips! Jeg salter ALDRI kjøtt når jeg lager det, fordi salt trekker ut vann og kan gjøre biffen tørrere. Det er først når kjøttet er ferdig at jeg glir det inn med litt godt maldonsalt. Et godt stykke kjøtt trenger heller ikke all verdens med krydder, siden det har mye gode smaker selv.

Når kjøttet er i ovnen starter du på soppstuingen. Stek soppen i stekerestene til biffen, og add en ekstra klatt med smør. Ta på salt og pepper. Når soppen er ferdig rører du inn en eller to spiseskjeier med mel, før du tilsetter cirka en boks med kremfløte. La dette få et oppkok, før du tilsetter kjøttfont etter smak. En dæsj med soyasaus er også godt! La dette surre på lav varme til biffen er ferdig. Helt til slutt lager du maiskremen, som bare er en boks med mais med en dæsj fløte. Kok opp og mos sammen med stavmikser. Salt etter behov.

Voila! Og ja, potetene lager du bare som normalt. Jeg tar på litt olje og salt før jeg setter de i ovnen.

IMG_5016 kopi-2  IMG_5026 kopi-2

Mmmm! Nytes helst med rødvin, om du er over 18 år vel og merke 😉 Min favoritt er Amarone Della Valpolichella!

BACKLIGHT

IMG_4595 kopi-2

READY FOR SOME NETFLIX AND CHILL

Jeg syns det er så morsomt at quoten over er forbundet med sex. For meg betyr det å ligge langflat på sofaen med dobbelthaken nedover brystkassen og chipsposen på høyre hold. Nå har jeg og Glenn nettopp spist tidenes beste biffmiddag. Å lage mat er min aller største hobby, og jeg elsker å stelle i stand til besøket mitt. Det er faktisk ytterst få som får lov til å “tre inn” på kjøkkenet mitt å forstyrre meg i matlagingen, uansett hvor mange gjester som er til bords. Jeg er nok kanskje en aldri så liten kontrollfreak på det området, men god mat betyr så utrolig mye for meg. Jeg tok forresten litt bilder underveis, så oppskrift og fremgangsmåte kommer i morgen ♥ Denne helgebiffen må du prøve!

IMG_4571 kopi-2

GENSER HER

Ellers har jeg gjort litt forskjellig i dag. Både vært en tur på Janne & Julia, hatt en fail bloggshoot, hatt en bra bloggshoot, hatt filterlættis på snapchat i sengen sammen med Glenn og laget nydelig middag. Begge er veldig reduserte etter i går, så nå skal vi se på nytt på nytt og bare slappe av i sofaen. I morgen skal jeg jo feire bursdagen min for fullt, så det gjelder å være uthvilt! Håper alle får en fin helg, og en fin fredagskveld. Vi snakkes i morgen ♥

 

ET HISTORISK ØYEBLIKK

IMG_4356-2

23. februar: Den første dagen jeg gikk i farger i 2017.

Jeg må jo kanskje være den kjedeligste bloggeren å se antrekksbilder til, siden jeg alltid går i svart. Av og til kan jeg tøffe meg med hvit eller grå, men det er sjeldent du ser meg i rosa, blå og denim – spesielt på samme dag!

Her er iallfall gårsdagens antrekk, er som sagt helt forelsket i den rosa hoodien og kommer til å bruke den mye fremover. Ellers hadde jeg en helt fantastisk bursdag, og koste meg fra ende til annen. I går dro vi en tur på byen, så jeg merker hodet ikke er helt med i dag. Haha! Kvelden endte på Burger King sammen med Janne, der det ble megamunch før jeg tok en taxi hjem. Solen skinner i Bergen, og jeg håper det fortsetter iallfall til søndag. Helst i flere uker, men det er vel å håpe på litt for mye.

IMG_4182-2

IMG_4343-2IMG_4210-2IMG_4278 kopi-2  IMG_4349-2

JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER / SUNNIES – HER

I dag skal jeg prøver å være så effektiv som mulig, sånn at jeg kan ta helg så fort som mulig. I kveld skal jeg lage “Julias spesialbiff” (som Glenn liker å kalle den) til oss. Kanskje det kan bli ukens oppskrift? Skikkelig digg helgemat 😀

IMG_4379-2IMG_4382-2

HOODIE HER

Hei igjen! ÅH HERREGUUUD det gjorde godt med en powernap. Eller, egentlig gjorde det mest vondt når jeg tenker meg om. Det er så digg å sove på dagen, men det sekundet du må våkne føles det ut som verden raser sammen. Jeg hater egentlig å powenape, nettopp fordi jeg føler jeg bare blir slappere av hele greia. Derfor gjør jeg det aldri heller.

Men, nok om meg og mine sovevaner. Nå må jeg komme meg inn på badet for å skifte til et litt mer partyvennlig antrekk. Jeg elsker forresten denne hoodien, helt latterlig behagelig og skikkelig kul. Jeg kjøpte den i svart også (såklart..), men i dag følte jeg for å tøffe meg litt med rosa. Hva syns du? 😀

SE HVEM SOM HAR KOMMET

IMG_4450-2IMG_4453-2

SEEE hvem som har kommet ♥♥♥ Jeg kunne ikke bedd om en bedre bursdagsgave! Ja, da har jeg altså blitt 24 år. Jeg våknet av meg selv klokken fem i dag tidlig, og var superspent på å sjekke ut alle gratulasjonene jeg tenkte jeg hadde fått i løpet av natten. Til min store skuffelse hadde jeg bare fått to.. Haha! Back in the days fikk man jo flere hundre gratulasjoner i løpet av dagen, men det blir visst bare mindre og mindre av de med årene. Ikke at det betyr så mye, for jeg har fått verdens fineste meldinger og gode ord av alle jeg bryr meg mest om her i verden. Det er det eneste som teller!

Bestekompis Glenn har kommet til Bergen, og for meg betyr det utrolig mye. I dag har vi fartet rundt i Bergens gater, og solen kom som bestilt til bursdagen min 😉 Takk gud for det. I går var været så jævlig at jeg vurderte å avlyse hele bursdagshelgen min om det fortsatte. De som er i byen vet hva jeg snakker om.

IMG_4470-2IMG_4489-2

Det var også utrolig stas å endelig vise frem Janne & Julia, for det er nemlig første gang han ser butikken. Man blir jo litt stolt, spesielt når man ser reaksjonen hans. Av og til glemmer jeg liksom at jeg har vært med på å åpne den butikken, siden det er mer hverdagssak for meg nå. Haha!

IMG_4535-2

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SUNNIESHER

Siden jeg våknet såpass tidlig i dag er jeg utrooolig trøtt akkurat nå, og har tenkt å ta en aldri så liten powernap før det braker løs i kveld. Litt senere kommer det en gjeng hit, og vi skal forhåpentlig kose oss masse både her og på byen senere i kveld. Er det bursdag, så er det bursdag! Snakkes litt senere 😀