HEI FRA MIN NYE LEILIGHET

ÆÆH, hallo fra min nye leilighet 😀 Dette er den aller første bloggposten herfra, og det er jo en milepæl i seg selv! Denne dagen har virkelig gått i ett, fra burdagsfest i går til flytting hele dagen i dag. Jeg er så sykt glad for at jeg valgte å leie inn flyttefolk som gjorde den største jobben for meg. Altså å bære ut alle møblene, frakte de og bære de inn i den nye leiligheten. Jeg tør ikke engang å se for meg hvordan det hadde gått hvis jeg og noen venninner skulle frakte sjeselongsofaen min eller min seng på nesten 2×2 meter.. Flyttingen gikk som smurt, enkelt og greit!

IMG_5115-2

Akkurat nå sitter jeg alene i sofaen, for første gang denne helgen. Jeg føler meg helt tom. Sikkert fordi det ikke er noen rundt meg, som det har vært konstant siden torsdag. Snart kommer heldigvis litt mer besøk, så det ikke blir for stor overgang 😉

IMG_5148-2

GENSER – HER

Jeg elsker den nye leiligheten altså, og gleder meg skikkelig til alt er på plass. Akkurat nå står det typ ti søppelsekker på rommet mitt med klær og ting som må pakkes ut – men det tar jeg i morgen. Det har vært alt for mye aktivitet for denne søndagen, haha! Jeg viser dere forresten hele leiligheten i et eget innlegg når jeg har fått ting på plass 😀

 IMG_5133 kopi-2  IMG_5154-2

Shirin og Ingeborg, som har vært med på flyttelasset i dag. Hihi! Nå skal jeg komme meg inn på badet for å fjerne sminken, sette håret i en dott og bytte til rene joggeklær før neste besøksrunde kommer. Gleder meg skikkelig til å legge meg i kveld også, selv om det blir litt rart å sove et annet sted enn “hjemme”.

Sist vil jeg rette en STOOOR takk til Smart Miljøservice som hjalp meg med flyttingen. For en service, og herregud for en enorm lettelse å slippe å bære tingene sine selv! Hele flyttingen tok vel ikke mer enn et par timer. Skikkelig effektivt og smidig – akkurat det jeg trengte i dag. De er det flyttebyrået i Bergen med flest gode tilbakemeldinger, og jeg forstår hvorfor!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg