LØRDAG

  Bilder fra Wallmans for noen måneder siden.   Hei og god lørdag! Her i hus går det kun i kjærestekos denne helgen, og godt er det. Har ingen spesielle planer, så vi tar egentlig dagen som den kommer. Ville bare titte innom for å ønske dere en god helg!

BAK FASADEN

For hvert tiende bloggbilde som blir tatt, så er fem av de mislykket. Jeg har funnet ut at fjeset mitt egentlig er veldig morsomt, for det kan bli så utrolig stygt på noen bilder. Det skulle ikke vært mulig vettu! Det er jo ikke rettferdig for dere heller at dere kun ser de fine redigerte bildene. Her har dere et lite sammendrag av meg, helt uredigert edition:


(Både dobbelthake OG hemmahånd, der jeg liksom skulle se på tv…………………. )

KLEIN

GOD HEEELG! De fleste er vel ferdig med skole eller jobb nå? 🙂 Jeg startet denne fredagen med å være fyllesyk.. Meg og et par venninner dro ut for å ta en øl, og før vi visste ordet av det sto vi med hodet i været og shottet tequila. At jeg aldri lærer… Dro hjem ganske tidlig i går egentlig siden jeg får besøk av kjæresten i dag, tenkte det ikke var verdt å være alt for kvalm.. Litt fornuftig likevel da kanskje? Nå har jeg nettopp dusjet og fikset meg litt, så nå skal jeg bare ut å kjøpe inn litt småting før han kommer.  I helgen blir det bare rolig for min del iallefall, merker jeg er så sykt lei av å alltid måtte være helt utkjørt når søndagen kommer. Da blir liksom mandag også ødelagt! Noen som kjenner seg igjen? Snart er det jo også juleferie, og da kan jeg love dere at det blir nok innabords og nok fyllesyke dager. 

VICTORIA SECRET PÅ BLIVAKKER!!

 – Og det sykeste av alt, absolutt alt fra VS er på -20 prosent nå, og at de har gratis frakt!  ÆÆÆÆ, nå ble torsdagen plutselig ikke så dritt likevel! Sist jeg var i London hamstret jeg inn disse fantasatiske produktene fra Victoria Secret, livredd for at jeg skulle gå tom i nærmeste framtid. Det jeg ikke visste da var at det også gikk an å kjøpe de på BliVakker! Det er jo kjempedyrt å bestille fra VS sine nettsider siden tollen er på så dyr, men blivakker har jo ikke toll! Herlighet altså, jeg er så glad nå. Haha! Grunnen til at jeg har lagt min elsk på disse produktene er fordi de lukter som himmelen, i tillegg gir de massevis med fuktighet. Jeg tuller ikke altså, de lukter så godt at jeg går å sprayer på meg bodysprayen sikkert ti ganger om dagen. Kjæresten min digger også lukten av denne, og jeg får alltid komplementer når jeg har det på meg. MMM! Jeg har alt fra body butter, spray, lotion og bronzere. Jeg klarer meg virkelig ikke uten de altså..
Bodyspray HER, bodylotion HER. Resten av produktene fra Victoria Secret finner du HER. Dessverre selger de ikke body butteret eller bronzeren fra VS på blivakker, men jeg vil anbefale dere disse produktene i stedet som funger minst like godt:
1. Body Bronzer fra Glo, gir en fantastisk glød og et MUST i julen! HER // 2. Body butter fra MatsiMela HER // 3. Body butter fra MatsiMela HER.   Husk at det alltid er gratis frakt! 🙂 //Adlinks

 

YESTERDAYS LUNCH

Hei og god formiddag! I går var jeg som nevnt på en veldig spennende lunsj, nemlig med de som jobber med Nestcafe Dolce Gusto i Norge. Slike lunsjer ser jeg alltid for meg at kommer til å bli både kjedelige, litt kleine og at vi sitter der kun å prater om kaffe i flere timer. Der trodde jeg helt feil, gitt! Gjengen som var samlet i går var en helt fantastisk kombinasjon, og vi lo og skravlet i flere timer. Utrolig moro når forventningene blir snudd totalt på hodet. Til sammen var vi syv stykker, nemlig meg og June, Christian og Annette pluss tre herlige damer fra MSL group! Her er et bildedryss fra den fantastiske leiligheten til Trude, som var så snill at vi fikk komme på besøk:

Nå er jeg klar for å ta en liten powerwalk før jeg skal grille meg litt i solariumet. Tenker alltid at jeg skal bli så flink å vedlikeholde brunfargen min etter sommeren er over, men det er mye lettere sagt enn gjort. Syns det er SÅ tiltak å gå bort dit for å ligge der i en halvtime, blææ. Litt av noen luksusproblemer dere, livet som blogger ass……….

HEIPÅDEI

GOOOD kveld! Nå sitter vi hos June med deilig middag i magen, mmm! Tenk at det allerede er torsdag i morgen, herregud jeg tror faktisk ikke en uke noen sinne har flydd forbi så fort som denne. Utrolig DIGG, nå nærmer det seg jul dere! Tenk at på søndag er det 1.desember og første søndag i advent. Jeg er en ordentlig juleperson og syns definitivt det er den høytiden som er best. Tenk så kjedelig, og ikke minst lang vinteren hadde vært uten julen da? Herlighet, jeg hadde aldri bodd i Norge om julen ikke eksisterte. Desember er egentlig den eneste måneden jeg tolererer at snøen faller ned i takt med gradestokken, ellers av året kunne jeg tenkt meg å bodd på en strand.  Nå skal jeg ligge her litt til mens jeg lar maten synke ned, før jeg drar hjemover. Ha en fin kveld! Under finner dere noen bilder vi tok under lunsjen i dag 🙂

RISE AND……….

…shine? Ikke mye skinning i dette trynet akkurat nå, for å si det sånn. God morgen! Formen er bedre og jeg er klar for en ny dag. Klarte selvfølgelig ikke legge meg før sent i går, så jeg kommer til å være som en zombie hele dagen. Vel vel, sånn er det vel noen ganger. Siden jeg sover omtrent så lenge jeg vil hver dag så blir det nesten som et sjokk når jeg må opp kl 07.30. Rart det der altså! Bare for et halvt år siden var jeg overlykkelig om jeg fikk sove så lenge, og jeg hadde aldri problemer med å komme meg opp. Jeg la meg nok litt tidligere også når jeg tenker meg om…. Forhåpentligvis har jeg klart å snudd den grusomme døgnrytmen min nå siden jeg sto opp tidlig i dag, slik at jeg får lagt meg tidlig igjen til kvelden. Nå må jeg fyke inn på badet for å trylle litt med sminkekostene, så blogges vi senere! Noen bilder fra Olivia en forleden dag.

HUND & FRITID

Hei hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem og tenkte jeg skulle slappe av en liten time før jeg drar ned til June for å lage middag. Er SÅ kjedelig å stå alene å lage mat, derfor passer det perfekt at vi kan være fler en gang i blandt 🙂  I dag tidlig dro jeg opp til Annette på Jar der vi skulle intervjues til magasinet Hund og Fritid. Fikk sett litt av det nye huset hennes, og det er så fint! Hunden hennes Wilma er jo også så herlig. Hun er enda en valp og utrolig lekete, noe som skremte Zara litt siden hun er den pinglen. Haha! Moro var det å se på de iallefall. Kunne tenkt meg en hund på størrelse med WIlma når jeg blir eldre og får barn, en veldig fin rase! Fikk en liten nuss av henne også som dere ser over, hihi. Etter intervjuet dro jeg rett til en spennende lunsj, kommer til å skrive om den senere! 

PALJETTFEST

Er det fler enn meg som blir helt gal av å tenke på hva man skal ha på seg i desember? Jeg titter innom nettbutikker dagen lang for å finne flere antrekk, for i julen kan man virkelig ikke ha lite å velge imellom! Derfor passet det perfekt at nelly har salg på plagg med paljetter akkurat nå 😀 Hvem vil vel ikke gnistre på nyttårsaften?! Da er det til og med lov med pumps i paljetter spør du meg! Alt vist under er på 20% avslag, og salget varer i to dager til, altså til den 29.!
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

1. Rød HER // 2. Grå HER // 3. Sølv HER // 4. Svart HER Den svarte kjolen har jeg selv, og jeg elsker den! Må bestille den i grå også. Den sitter som et skudd, og det er en underkjole slik at du ikke kjenner paljettene i tillegg til at den er veldig tøyelig så den ikke er vanskelig å få på seg. Resten av paljettsalget finner du HER.

NATTSKRAVLING

Hei dere! I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst, jeg har hatt feber og egentlig bare sett på The Vampire Diaries hele dagen. Herlighet altså, selvom jeg har sett alt fra før så måtte jeg bare starte hele serien på nytt. Jeg ELSKER den! Formen min virker mye bedre nå enn den gjorde i sta, så jeg er nok tilbake i godformen i morgen igjen tenker jeg. Hurra! Da har jeg en veldig travel dag i forhold til denne tirsdagen, så da gjelder det at formen er på plass. Merker livet mitt står litt på vent akkurat nå, føler liksom at jeg bare går rundt å venter på at ting skal skje. For eksempel juleferien da jeg først skal til Bergen, for så å dra til Molde, for så å feire nyttår i Roma. Akkurat nå er jeg inne i en skikkelig dødperiode der absolutt ingenting motiverer meg til å gjøre noe som helst. At denne perioden måtte komme akkurat nå passer meg jo midt i ræva, for det er SÅ mye jeg burde ha gjort som jeg utsetter. Jeg blir skikkelig kvalm bare av å tenke på det altså. Kunne ønske jeg var mer strukturert!!!! Ellers har jeg en ganske problemfri hverdag altså, så jeg skal ikke klage. Egenskapte problemer kommer jeg nok alltid til å ha siden jeg er verdensmester i å utsette ting, men det får jeg vel bare leve med. Haha! Håper alle sammen sover godt i natt. Tenk, i morgen er det onsdag allerede! Denne uken flyr jo forbi, og godt er det. Da virker ikke dødperioden min like lang likevel. Natta!