VICTORIA SECRET PÅ BLIVAKKER!!

 – Og det sykeste av alt, absolutt alt fra VS er på -20 prosent nå, og at de har gratis frakt!  ÆÆÆÆ, nå ble torsdagen plutselig ikke så dritt likevel! Sist jeg var i London hamstret jeg inn disse fantasatiske produktene fra Victoria Secret, livredd for at jeg skulle gå tom i nærmeste framtid. Det jeg ikke visste da var at det også gikk an å kjøpe de på BliVakker! Det er jo kjempedyrt å bestille fra VS sine nettsider siden tollen er på så dyr, men blivakker har jo ikke toll! Herlighet altså, jeg er så glad nå. Haha! Grunnen til at jeg har lagt min elsk på disse produktene er fordi de lukter som himmelen, i tillegg gir de massevis med fuktighet. Jeg tuller ikke altså, de lukter så godt at jeg går å sprayer på meg bodysprayen sikkert ti ganger om dagen. Kjæresten min digger også lukten av denne, og jeg får alltid komplementer når jeg har det på meg. MMM! Jeg har alt fra body butter, spray, lotion og bronzere. Jeg klarer meg virkelig ikke uten de altså..
Bodyspray HER, bodylotion HER. Resten av produktene fra Victoria Secret finner du HER. Dessverre selger de ikke body butteret eller bronzeren fra VS på blivakker, men jeg vil anbefale dere disse produktene i stedet som funger minst like godt:
1. Body Bronzer fra Glo, gir en fantastisk glød og et MUST i julen! HER // 2. Body butter fra MatsiMela HER // 3. Body butter fra MatsiMela HER.   Husk at det alltid er gratis frakt! 🙂 //Adlinks

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg