EN TUNG DAG

IMG_8910-2 IMG_8916-2IMG_8902-2IMG_8977-2 IMG_9006-2

Litt snapshots fra dagen! Jeg er utrolig trøtt og sliten etter snurren vår i går, men siden vi reiser hjem i morgen var det bare å komme seg ut å kjenne på luften. Merker det er tungt å skulle dra ut i kveld også, men hva gjør man ikke for venna sine? Haha! Hadde egentlig fristet mest med roomservice og litt søppeltv, men det får jeg ta imorgen når jeg er hjemme i Bergen. Nå står Andreas å maser på meg så jeg må nesten stupe ned i sminkepungen, vi snakkes i morgen ♥

DET HAR BLITT KONSUMERT…

(Oppholdet er sponset)

IMG_8175-2

… mye kaffe denne uken for en person som aldri drikker kaffe! Er sikker på jeg har drukket to kopper (minst) hver dag hele uken. Å nei, jeg vil ikke bli avhengig! Da jeg hentet espressoen fra kaffemaskinen på hotellrommet i sta satt jeg faktisk å nøyt den i sengen. Før var kaffe bare en nødløsning jeg helte nedpå mens jeg holdt meg for nesa, mens nå nyter jeg det virkelig. Søren! Jeg kan ikke bli avhengig!

IMG_8190-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk utsikten fra rommet mitt på Scandic Vulkan forresten. Det er store vinduer fra gulvet til taket rundt hele rommet, og helst vil jeg ligge her resten av dagen bare å kose meg. Men, det kan jeg dessverre ikke. I kveld skal vi på halloweenfest, og resten av kostymet må kjøpes inn!

VINN GOODIEBAG TIL MANGE TUSEN KRONER!

HELG og innsjekk på Scandic Vulkan! Rommet er så utrolig fint, jeg viser dere senere. Nå sitter jeg i sengen å blogger kjapt før jeg må inn på badet å fikse meg for kvelden. Vi har booket bord på Hanami på Tjuvholmen og skal dit å spise med en gjeng etterpå. De har helt nydelig mat, så jeg gleder meg veldig ♥

Over til noe helt annet! Har du lyst å vinne en goodiebag fyllt med både sminkeprodukter, hårprodukter og en Gizmo rettetang? Jeg ryddet nemlig i “bloggskuffen” for en ukes tid siden, og har produkter til flere tusen kroner jeg ønsker å gi vekk! Alt du trenger å gjøre er å bruke ett minutt å svare på denne undersøkelsen. Det er bare 7 kjappe spørsmål. Legg igjen mailen i kommentarfeltet når du har gjort det, så er du med i trekningen 🙂

IMG_8204-2IMG_8211-2JakkeHER / BukseHER / SkoHER

Over er en liten sneekpeak på dagens antrekk, flere bilder kommer senere! Håper alle er klar for helg og har noen gøyale planer ♥

TILBAKE SKAL JEG

IMG_8126-2IMG_8121-212194077_10153123841621867_822271971_o

Office fun! Jeg vet ikke når jeg flytter tilbake til Oslo, men tilbake skal jeg. Som blogger kan det fort bli ensomt og ensidig når man ikke har kollegene sine rundt seg. Dessverre holder omtrent alle i bloggnettverket mitt United Influencers til i Oslo, så da prøver jeg å utnytte tiden godt mens jeg er her! Heldigvis har jeg min bloggbestis Cath i Bergen, så helt alene er jeg ikke ♥ Nå skal jeg jobbe herfra et par timer til før jeg tar helg! I dag kommer også Andreas til Oslo, så vi blir litt av en gjeng denne helgen.

IKKE FOR Å SKRYTE..

(Inneholder annonselenker)

I sta var jeg så sliten at jeg holdt på å sovne på trikken. Nå er jeg så våken at jeg kunne løpt et maraton, og grunnen til det er fordi det står en svær entrecote på kjøkkenet å venter på at jeg skal lage den. I kveld skal jeg lage et herremåltid til meg, Glenn, June og Viola. Jeg elsker å lage mat, spesielt så lenge jeg har et glass med god rødvin og deilig musikk i bakgrunnen. Da danser jeg rundt på kjøkkenet og koser meg skikkelig!

Og over til overskriften, hvor flink har ikke jeg vært til å oppdatere her inne den siste uken? Tre ganger om dagen nesten hver dag! Syns dere det er litt overkill, og at det er nok med to? En liten skjennepreken til dere er jo at dere suger på å kommentere.. Husk at tilbakemeldinger, uansett om det er ris eller ros, er utrolig viktig for meg.. 🙂  Men men.. Under har dere et av mine siste antrekk! Er helt forelsket i denne ponchoen og vil helst bruke den hver eneste dag.

IMG_4759-2IMG_4916-2IMG_4841-2IMG_4757-2IMG_4753-2IMG_4879-2IMG_4769 kopi-2IMG_4819-2PonchoHER / GenserZara / BukseZara / SkoHER / VeskeBalenciaga

DETTE VAR PÅ TIDE!

(Behandlingen er sponset)

IMG_5096-2

Hei fra kontoret! Nå sitter jeg og noen andre bloggere å jobber fra de fantastiske lokalene til United Influencers. Utrolig deilig å komme seg på et skikkelig kontor for å skrive altså, alt blir mye mer effektivt når jeg ikke kan dille rundt som jeg gjør hjemme.

Dagen min startet på fantastiske Artesia på Majorstuen. Der koste jeg meg en time først med morgenkåpe, basseng, frukt og smoothie før jeg fikk 45 minutter ansiktsbehandling. Testet ut Party Facial, som er perfekt nå før festsesongen vi har i vente! Her fikk jeg både dyprens, fruktsyrepeeling og deilig massasje. Huden min er så myk og den gløder skikkelig. Jeg har ikke vært så flink til å ta vare på den de siste månedene, så dette var høyst nødvendig. Du kan lese mer om behandlingen her.

IMG_5079-2IMG_5090-2IMG_5151-2IMG_5162-2IMG_5192-2

Ser det ikke deilig ut? Artesia har lokaler både på Majorstuen og på Grand hotell! For booking kan du ringe 22825000 eller fylle ut skjema her.

HVA MENER EGENTLIG GLENN OG JUNE OM MEG?

Glenn om meg:

Effektiv: Er det noen som gjør handling ut av ord, så er det Julia. Når hun først bestemmer seg for noe, så får hun det gjort. Koste hva det koste vil. Ikke før jeg har startet på et blogginnlegg er Julia allerede ferdig med sitt. Jeg er nokså sikker på at det er mange som skulle ønske de hadde denne egenskapen. Ja, for hvor deilig er det ikke å få mest mulig ut av dagen?

Morsom: Det er få ganger jeg ler så mye som jeg gjør når jeg er sammen med Julia. Dette kommer nok av at vi har ganske lik humor, men også fordi Julia er veldig morsom. Hun tar seg selv lite høytidelig og dette er nok mye av grunnen til at vi har det så gøy sammen.

Smart: Ved første øyekast er det nok mange som dømmer Julia på grunn av hennes vakre utseende og som følger av at hun blogger. Julia er ikke bare pen, men også veldig smart. Hun kan litt om mye og er i følge min mening veldig reflektert. Visste dere forresten at Julia har klisterhjerne? Hun kan for eksempel alle rutetidene på kollektivtrafikken her i Oslo utenatt. Imponerende, sant?

Morgenfugl: Julia er et prakt eksemplar av et a-menneske. Helg, hverdag eller ferie spiller ingen rolle. Julia er oppe før fuglene fiser. Dette kan faktisk være litt irriterende til tider. Jeg er nemlig tidenes b-menneske og liker å sove lenge. Når Julia er på besøk derimot er det ingen kjære mor. Da er det bare å komme seg opp av sengen og gripe fatt på dagen. Til gjengjeld er jeg veldig glad for det i ettertid. Ja, for tenk så mye mer vi får ut av tiden vi er sammen da. Hehe.

Matglad: I likhet med meg selv er Julia over gjennomsnittet glad i mat. Selv om vi er glad i å spise ute er Julia også veldig flink på kjøkkenet. Hennes spesialitet er biff, som forøvrig er min livrett. For å si det sånn, man merker fort på humøret til Julia når blodsukkeret er lavt. Da er det bare en ting å gjøre, nemlig finne første og beste restaurant eller dagligvarebutikk. Et lite tips fra meg er å ha en proteinbar eller sjokolade på innerlomma. Men husk! Dette fungerer kun som en midlertidig løsning. Haha!

IMG_9756-2

June om meg:

– Julia er den største partyjenta jeg vet om! Er helt sikker på at hun er den som lager mest liv når det skjer noe i Bergen. Hun holder ut til neste morgen, og dagen etter er hun klar for fest igjen, haha! Hun har også noen turntriks på lager, og du skal ikke se bort fra at du finner henner i spakaten på dansegulvet eller at hun slår hjul over bordet på nach.

– Denne gode jenta snakker folk opp og ikke ned! Hun er utrolig flink å se det positive i folk og vet at man ikke hever seg selv om man snakker dritt om andre. En superfin egenskap som flere burde ha, og dette er noe av det jeg sette mest pris på med Julia!

– Julia kan trykke i se tidenes biffmåltid og ti minutter senere være sulten igjen. Da kan det friste med en Big Mac meny eller en stor skål godteri. Hun har tidenes forbrenning, og jeg er sikker på at hun kan helle nedpå med kalorier uten å legge på seg et gram av det.

– Etter hun ble singel har hun alltid hatt en gutt eller flere i bakhånd! Og om det bare blir med en greie, så er de gode venner etterpå. Ikke alle som får til det, men denne jenta får virkelig respekt hos det motsatte kjønn (forsåvidt hos samme kjønn også!).

– Det finnes ikke et kjedelig øyeblikk med denne jenta, og hun har alltid en morsom plan på lur. Blir med andre ord aldri kjedelig i hennes selskap og den spontane siden hennes overrasker stadig! Hun er rake motsetningen av en gråmus, og sprer masse liv og glede rundt seg til enhver tid.

– Julia er veldig ryddig av seg, og har ting på plass! Hun holder alltid tider, sørger for at det ser fint ut rundt henne og er superflink til å ta initiativ og opprettholde kontakt. Noen av de mange herlige egenskaper denne jenta har! Og du kan bare glemme sutring over vasking og husarbeid, denne jenta setter på musikken og tar seg en dans mens hun gjør arbeidet, jeg må nesten spørre henne hvor hun får denne gleden fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les min og June sin avsløring om Glenn HER ♥
Les min og Glenn sin avsløring om June HER ♥

ANOTHER OSLO OUTFIT

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicJakke – Weekday / Skjorte – Mads Nørgaard / Bukse – Minimum / SkoHER / Veske – Balenciaga 

Kan virkelig ikke si noe annet enn at dagene flyr avgårde! Plutselig er det kveld igjen og vi er halvveis i uken, WÆÆ! Jeg vil ikke at Oslouken min skal gå over før jeg rekker å blunke, så det gjelder å gjøre dagene så meningsfulle som mulig. I morgen tidlig skal jeg på Artesia for spa, og det gleder jeg meg veldig til. Kan ikke huske sist jeg skjemte meg bort på den måten, og for en deilig måte å starte dagen på da ♥ Nå skal jeg hoppe over i treningstøyet å dra på Elixia sammen med Glenn og June, vi snakkes i morgen 🙂

GIRLY HEAVEN

Dagen min startet hos coverbrands for et planleggingsmøte. Jeg syns det er så greit å komme innom når jeg er i Oslo, slik at jeg får testet, sett og valgt ut produkter som jeg virkelig liker! Dere ser jo bare det endelige resultatet og ikke hva som foregår bak bloggen, så i dag knipset jeg litt bilder under møtet mitt 🙂 Det er fantastisk å være på lageret deres, sminke heaven!! De har alt du kan tenke deg, og helst vil jeg bare putte alt i en svær trillekoffert å løpe derifra..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SMAKEN PÅ DET SURE LIV

God morgen! Som det a-menneske jeg er har jeg som regel aldri problemer med å stå opp da alarmen ringer. Det er grusomt i cirka to sekunder før jeg er klar for en ny dag. Ja, jeg er veldig heldig på den måten. I dag, derimot.. I dag fikk jeg virkelig smake på hvordan det er for mange der ute, som hater å stå opp tidlig. Herlighet så vondt det var da klokken ringte sju, øynene mine hadde seriøst trengt teip om de skulle holde seg oppe! Jeg sov en halvtime til og kom meg i dusjen, og nå er jeg klar for et morgenmøte med coverbrands. Tenkte kanskje å ta litt bilder på kontoret/lageret deres – alle jenters sminkedrøm for å si det sånn 😀

Siden jeg slumret alarmen rekker jeg ikke poste hele antrekket, så her har dere iallfall en liten sneak peek!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic