HVA MENER EGENTLIG GLENN OG JUNE OM MEG?

Glenn om meg:

Effektiv: Er det noen som gjør handling ut av ord, så er det Julia. Når hun først bestemmer seg for noe, så får hun det gjort. Koste hva det koste vil. Ikke før jeg har startet på et blogginnlegg er Julia allerede ferdig med sitt. Jeg er nokså sikker på at det er mange som skulle ønske de hadde denne egenskapen. Ja, for hvor deilig er det ikke å få mest mulig ut av dagen?

Morsom: Det er få ganger jeg ler så mye som jeg gjør når jeg er sammen med Julia. Dette kommer nok av at vi har ganske lik humor, men også fordi Julia er veldig morsom. Hun tar seg selv lite høytidelig og dette er nok mye av grunnen til at vi har det så gøy sammen.

Smart: Ved første øyekast er det nok mange som dømmer Julia på grunn av hennes vakre utseende og som følger av at hun blogger. Julia er ikke bare pen, men også veldig smart. Hun kan litt om mye og er i følge min mening veldig reflektert. Visste dere forresten at Julia har klisterhjerne? Hun kan for eksempel alle rutetidene på kollektivtrafikken her i Oslo utenatt. Imponerende, sant?

Morgenfugl: Julia er et prakt eksemplar av et a-menneske. Helg, hverdag eller ferie spiller ingen rolle. Julia er oppe før fuglene fiser. Dette kan faktisk være litt irriterende til tider. Jeg er nemlig tidenes b-menneske og liker å sove lenge. Når Julia er på besøk derimot er det ingen kjære mor. Da er det bare å komme seg opp av sengen og gripe fatt på dagen. Til gjengjeld er jeg veldig glad for det i ettertid. Ja, for tenk så mye mer vi får ut av tiden vi er sammen da. Hehe.

Matglad: I likhet med meg selv er Julia over gjennomsnittet glad i mat. Selv om vi er glad i å spise ute er Julia også veldig flink på kjøkkenet. Hennes spesialitet er biff, som forøvrig er min livrett. For å si det sånn, man merker fort på humøret til Julia når blodsukkeret er lavt. Da er det bare en ting å gjøre, nemlig finne første og beste restaurant eller dagligvarebutikk. Et lite tips fra meg er å ha en proteinbar eller sjokolade på innerlomma. Men husk! Dette fungerer kun som en midlertidig løsning. Haha!

IMG_9756-2

June om meg:

– Julia er den største partyjenta jeg vet om! Er helt sikker på at hun er den som lager mest liv når det skjer noe i Bergen. Hun holder ut til neste morgen, og dagen etter er hun klar for fest igjen, haha! Hun har også noen turntriks på lager, og du skal ikke se bort fra at du finner henner i spakaten på dansegulvet eller at hun slår hjul over bordet på nach.

– Denne gode jenta snakker folk opp og ikke ned! Hun er utrolig flink å se det positive i folk og vet at man ikke hever seg selv om man snakker dritt om andre. En superfin egenskap som flere burde ha, og dette er noe av det jeg sette mest pris på med Julia!

– Julia kan trykke i se tidenes biffmåltid og ti minutter senere være sulten igjen. Da kan det friste med en Big Mac meny eller en stor skål godteri. Hun har tidenes forbrenning, og jeg er sikker på at hun kan helle nedpå med kalorier uten å legge på seg et gram av det.

– Etter hun ble singel har hun alltid hatt en gutt eller flere i bakhånd! Og om det bare blir med en greie, så er de gode venner etterpå. Ikke alle som får til det, men denne jenta får virkelig respekt hos det motsatte kjønn (forsåvidt hos samme kjønn også!).

– Det finnes ikke et kjedelig øyeblikk med denne jenta, og hun har alltid en morsom plan på lur. Blir med andre ord aldri kjedelig i hennes selskap og den spontane siden hennes overrasker stadig! Hun er rake motsetningen av en gråmus, og sprer masse liv og glede rundt seg til enhver tid.

– Julia er veldig ryddig av seg, og har ting på plass! Hun holder alltid tider, sørger for at det ser fint ut rundt henne og er superflink til å ta initiativ og opprettholde kontakt. Noen av de mange herlige egenskaper denne jenta har! Og du kan bare glemme sutring over vasking og husarbeid, denne jenta setter på musikken og tar seg en dans mens hun gjør arbeidet, jeg må nesten spørre henne hvor hun får denne gleden fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les min og June sin avsløring om Glenn HER ♥
Les min og Glenn sin avsløring om June HER ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg