RABATTKODE: -25% PÅ HELE NLY

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

HER / HER / HER
HER / HER / HER
HER / HER / HER

-25% PÅ ALT HER

KODE:

JULIA25

Happy shopping babes!

BLÅMANDAG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

LOUNGE SETHER

Få -25% på alt fra NLY HER i 48timer med koden “JULIA25” ♥

Åh, dette var litt av en blåmandag må jeg si. Den rolige spahelgen i Kragerø endte dessverre opp med både party og nach, så det merkes på kroppen i dag for å si det sånn. Det er jo helt krise å reise på tur med Karima, for vi begge mangler impulskontroll og har vel aldri sagt nei til en fest i hele vårt liv?? Haha! Likevel har det vært den gøyeste helgen på lenge, og jeg er støl i magen fordi vi har ledd nærmest dagen lang i tre dager. Kamerarullen er full av tullefilmer fra helgen som jeg håper aldri når offentligheten. Hadde det vært overvåkningskamera på hotellet tror jeg seriøst det hadde vært tidenes realityshow å se på oss fra fredag til søndag. Det sier jeg med all ydmykhet 😉

Nå er det mandag (til de som ikke visste det:)), og jeg er straks klar for å starte skoleuken min. Bøkene mine har endelig kommet på posten også, så jeg skal løpe avgårde å hente de nå slik at jeg er klar til forelesning klokken to. Ha en kjempefin mandag folkens, så snakkes vi senere!

JENTEHELG!

ANNONSE – SPONSET OPPHOLD

BIKINIOVERDELHER / BIKINIUNDERDELHER

HEI FRA FANTASTISKE KRAGERØ RESORT 🌟

Da har vi ankommet Kragerø, og selvom været virkelig ikke er på vår side så gjør det absolutt ingenting. Jeg er faktisk ekstremt glad i regnvær (tro det eller ei), men jeg syns det gir en langt mer koselig og behagelig stemning enn om det er strålende sol. Noe av det mest tilfredsstillende og avslappende jeg vet er faktisk å sitte ute under tak mens det regner og blåser ute. Får så ekstremt ro i sjela av det! Nå som jeg skriver dette offentlig forstår jeg at jeg åpenbart er preget av mine 4 år i Bergen ☔️ Enda godt vi mennesker er tilpasningsdyktig!

   

Jeg er her sammen med Karima, og vi kommer nok til å ha en helg fylt med ekstremt mye latter, tull og moro 😉 Akkurat sånn jeg liker det! I morgen har vi faktisk leid oss karakter, noe jeg gleder meg EKSTREMT til! Mens i kveld skal vi spise på restauranten til hotellet og bare slappe av. Lade opp batteriene til en aktiv dag i morgen 😀

Håper alle nyter helgen når den tid kommer, vi snakkes i morgen!

EN PERFEKT HELG I VENTE

ANNONSE

GENSERHER / CAPS OG BELTE – NAKD (NYLAND15 gir -15% på ALT!)

Hei og god fredag babes! Å si at det har vært en intenst start på skoleåret blir vel å lyve, jeg har hatt noen forelesninger på nett og egentlig bare prøvd å orientere meg så godt som mulig. Jeg skal prøve å ikke skrive så mye om skole på bloggen altså, vet at det er kjedelig å lese om for de som ikke studerer ♥

Jeg kan heller snakke om mine spennende helgeplaner! I dag tidlig (kl 06.30 rettere sagt) satt jeg og Karima oss i bilen mot Kragerø der vi skal kose oss hele helgen (sponset opphold!). Vi kom frem for ca tretti  minutter siden, og rakk hotellfrokosten på fittehåret. Herregud unnskyld sykt ekkel metafor. Det betyr altså bare at vi rakk den i siste liten. Haha. Noen ord og uttrykk fra ungdommen er det på kanskje på tide å legge fra seg? 😉

En siste ting om skolen, det ene faget jeg har dette semesteret heter Bærekraftig Produksjon! Ekstremt spennede og ikke minst tidsriktig nå til dags der miljø er viktigere enn noe før. Gøy å få inn kunnskap om planeten samtidig som jeg utdanner meg.

Ellers, hvordan har dere det om dagen? Klare for å ta fatt på hverdagen igjen?

TRØBLETE FØRSTE SKOLEDAG

ANNONSE – I samarbeid med nakd

GENSERHER / BUKSEHER / BOOTSHER

NYLAND15

-gir -15% avslag på hele NAKD! ♥

Hei fra en veldig spent frøken! I dag har jeg min første forelesning. Vel og merke via zoom, og dagens fag er Bærekraftig Produksjon! Absolutt veldig spennende 😀 Det eneste problemet er at streamingen klikket ti minutter inn i forelesningen, så vi som studerer via nett verken hører eller ser hva foreleseren driver med. Litt kjip start, for jeg er faktisk ekstremt sulten på å lære nå og føler at jeg går glipp av hele forelesningen på grunn av tekniske feil… Men men, håper de fikser opp i det så fort som mulig slik at ivrige studenter som meg får notert 😉

Ellers er jeg tilbake i høstuniformen min, all black as usual.. Haha! Hele antrekket er fra NAKD, og som dere vet er det en av mine absolutt favorittnettbutikker ♥

Husk koden NYLAND15 når dere shopper! Nå skal jeg prøve å ringe skolen for å sjekke hva som skjer med denne forelesningen som tydeligvis er umulig å streame.. Litt av en start på skoleåret. Wish me luck!

IKKE FOR Å SKRYTE

ANNONSE – Affiliatelinker

BIKINIHER (underdelen iallfall 🤓)

Bare meg alene på stranda når jeg tror ingen andre ser meg… Prøvde å være litt instamodell, men fant ut at det var mer jobb enn jeg orket i dag. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en liten morning-tanning-session, og sitter nydusjet i sengen med solbrent nesetipp og skal straks ordne meg for dagen. Herregud, jeg må faktisk skryte litt av meg selv. Fordi… I dag har jeg badet! Alene! De som kjenner meg vet at jeg er livredd for hai, og er ekstremt irrasjonell rundt hvor jeg tror haiene kan befinne seg. Av og til kan jeg få tanker at den kommer ut av dusjen liksom. Så, at jeg faktisk badet helt alene er kanskje ikke en bragd for menneskeheten, men et lite skritt for meg!

For en fin morgen! Hadde pakket med meg digg frokost (og digg snus som dere ser, bosted), hørte på podcast og på et tidspunkt sovnet jeg faktisk litt også. Elsker å sove på stranden, da går tiden så mye fortere. Jeg hater nemlig å bare sole meg for å sole meg, så da er det perfekt å ta seg en liten blund for å få tiden til å gå.

VESKEHER

Pakket i denne freshe bagen i dag også! Størrelsen på den kommer virkelig ikke frem på bilder, men den rommer alt du trenger til en dag som dette 😀

BILDEDRYSS FRA EN HELT FANTASTISK DAG

ANNONSE – Affiliatelinker

    

SOLBRILLERHER / TIGHTSHER

VESKEHER

Sommerens beste dag må muligens gå til i dag! I dag tidlig våknet jeg uten forventninger, men en smule trøtt rundt klokken seks. Vi hadde leid båt for dagen, og måtte komme oss ut døren. Jeg har slitt sykt med søvn den siste uken, og har sovet i snitt to-tre timer hver natt (til de som lurer på det). Jeg var derfor ganske nummen da vi satt i bilen på vei til Sotra i dag tidlig.

Vi hentet nøklene i resepsjonen, og suste avgårde. Luktene, vinden, den friske luften, utsikten. Altså, wow. Det var som et slag av magi midt i trynet. Kan faktisk ikke beskrive hvor vakkert det var. Det var som om jeg mediterte i flere timer, og bare fokuserte på omgivelsene rundt meg. Alt stress ble lagt igjen på land. Vi kjørte superlangt ut på havet, og hadde vi fortsatt rett frem hadde vi nådd England uten å møte på noen land i mellom. En sykt skremmende tanke. Jeg er så fascinert av havet. En skrekkblandet fryd kan man kanskje si. Så fantastisk, men så skummelt. Tenk så mye vi ikke har oppdaget enda. Tenk så mye liv det er under oss i båten. Hjelp.

Det ser kanskje ut som om jeg har vært til sjøs alene, men det har jeg altså ikke. Haha! Meg og mitt selskap var veldig enig i at dette var en helt fantastisk dag. Den ga faktisk så mersmak at vi skal gjøre det igjen på lørdag 😀

SOMMERKOS OG EN DIGG PASTAOPPSKRIFT

To glade jenter som liker å nyte livet litt for mye:))) Jeg ser faktisk sånn opp til Karima! Hun jobber knallhardt hver eneste dag og er en skikkelig stå-på-dame som virkelig får ting til å skje. Jeg er så takknemlig som har sånne mennesker i livet mitt som pusher meg og inspirerer meg til å ville nå nye høyder. Absolutt alle menneskene i livet mitt motiverer meg på hver sin måte, og det er så viktig å være bevisst på omgangskretsen sin og hvilken energi man sammen skaper.

I går kveld var vi på besøk hos Glenn og en kompis for sommerkos på terrassen. Plutselig var sommeren tilbake gitt. Eller vent, kødda. Våknet opp til regn og 12 grader i dag tidlig, men det er en annen historie :)))

Jeg og Karima lagde kremet pasta til oss i går! Sååå godt, elsker pasta ♥ Mange vil nok kanskje kalle denne oppskriften for en pasta carbonara, men det er altså ikke lov i følge den italienske familien til K så da kaller vi den for kremet pasta i stedet. Jeg er forsåvidt enig. Man kaller ikke en cava for champagne heller. Eller, noen gjør forsåvidt det og det er mennesker jeg ikke orker inn i omgangskretsen min 😛

Mye tull og rar skriving i dette innlegget merker jeg. Får skylde på at jeg fremdeles er litt i feriemodus. Her er uansett oppskrift på denne fantastiske pastaen:

4 PERS:

500g pasta
200g bacon
70g parmesan
4dl kremfløte
5 eggeplommer
Salt og pepper

Kok pasta og stek baconet. Bland sammen fløte, egg, og parmesan i en bolle. Når alt er ferdig mikser du alt sammen, og smaker til med salt og pepper. Topp meg deilig parmesan! Veldig enkelt og supergodt.

Håper det smaker ♥

DEN MINST INNHOLDSRIKE SOMMEREN.. EVER

ANNONSE – Affiliatelinker

Hello ladies! Det begynner virkelig å synke inn at de late dager snart er over. Dette har kanskje vært den minst innholdsrike sommeren ever. Sommer skal jo være gøy fra morgen til kveld, og ikke seriemaraton alene hver dag?! Ikke at jeg klager altså, jeg elsker å være alenetid og alenetid er ekstremt viktig for meg. Samtidig så har til og med jeg nådd grensen for hvor mye jeg trives i mitt eget selskap.

Men, jeg har ikke bare vært alene! Siden sist har jeg bl. annet…

… posert på en lekebil sammen med bestekompisen min Glenn

TOPPHER / BUKSEHER

… stått på hender midt på Majorstuen. Sjarmerende.

… følt meg sånn her. Hater dagen derpå! Samtidig, se på huden min ?! Å sove 12 timer hver natt, gå sminkefri 90% av uken og se litt for mye på tv hjelper åpenbart.

JUMPSUITHER

… Spilt enda mer minigolf. Anbefaler virkelig å ta turen innom Underground Golfclub på Majorstuen. SÅ gøy både med venner eller på date!

Nå skal jeg sakte men sikkert komme inn i jobbmodus igjen. Det er sannelig deilig å slappe av, men nå er jeg klar for å prestere litt igjen!