OLIVIADATE

Heihei! I går hadde vi en koselig dobbeldate på Olivia på Aker Brygge. Der ble vi sittende i flere timer å skravle mens vi koste oss med noe godt i glassene. Kjempekoselig torsdag! 😀
Meg og June <3 Guttene var det dessverre ikke like lett til å få bilde av, men har dere noen matbilder iallefall. Nå skal vi snart stå opp, og planen var egentlig å dra på Sognsvann for å gå tur. Vi får se hva denne fredagen bringer. I kveld kommer iallefall Glenn hjem, og da blir det fest!

AUGUST 2010

HEEEEEEEEEEEI ALLE SAMMEN <3 Har egentlig bare stresset rundt i hele dag, så har ikke rukket å tatt noen bilder. Derfor bladde jeg litt igjennom den gamle bloggen min, og fant noen bilder fra august 2010. Nøyaktig 3 år siden! Tiden har gått så utrolig fort, det føles ut som om disse bildene ble tatt i går. Åh, for en sommer det var. En av de aller beste sommerne jeg har hatt, uten tvil. Absolutt på en god 2.plass, rett under den sommeren som har vært i år.  August 2010. Hvor skal jeg begynne? Jeg bodde i Ålesund, og stortrivdes der. Måneden startet med radio Ålesund festival, som var en festhelg uten like! Herregud så morsomt vi hadde det. Jeg og June var satt inn som bloggere for festivalen, så vi hadde vår egen lille “bloggscene” rett ved den store scenen, der vi blogget om festivalen og artistene som var på. Utrolig gøy! Husker jeg var sååå forelsket i Tommy Fredvang på den tiden, og jeg var så happy da jeg fikk pratet med han etter konserten. Også fikk vi være med på artistnachet, og du skal tro jeg følte meg kul! Var 17 år og festet med mennesker som i mine øyne var kjendiser, og ikke minst de superkule paradisegutta. Haha, må bare le når jeg tenker på det. Uken etter dro vi til Oslo for fashion week, der vi ble sponset av hotell Bastion. Både meg, June og Egil fikk vårt eget rom hver! Husker vi drev å ringte hverandre fra hotelltelefonen mens vi lå i våre egne senger. Supersosiale.. Haha! Der var det duket for igjen mange fester og visninger. En utrolig herlig helg med verdens herligste mennesker.   Det eneste negative jeg har å si om august 2010 er vel egentlig at jeg fikk kyssersyken rett etter vi kom tilbake fra fashion week. Jeg dro til verdens mest inkompetente legevakt for å sjekke hva som feilet meg, og legen sa til meg at jeg hadde HIV eller AIDS så jeg måtte sjekke meg snarest. Jeg hadde jo selvfølgelig ikke det, så jeg dro til fastlegen min i Molde og hun fant rimelig kjapt ut at det kun var kyssesyke jeg hadde – og ikke aids… Haha!!

BYVANDRING

Åh, jeg sliter alltid med starten på innleggene mine. Hva skal jeg skrive liksom? “Heihei!” “Hei supre lesere” “Hei alle sjokolademuffins”, eller bare ikke skrive noen ting i det hele tatt? Det er vel egentlig ikke noen som bryr seg om starten uansett, men om det faktiske innholdet. Her kommer iallefall det: I dag startet jeg dagen på Karl Johan Hudpleie for å fikse vippene mine. De har fått inn et nytt sett med vipper som er mye lengre enn de forrige, og wow for noen flotte vipper jeg har nå! Viser dere i morgen 🙂 Etter det dro jeg hjem for å skifte fort, før jeg møtte June for en herlig spasertur med hundene. Vi dro innom en salatbar for å plukke med oss middag, og den anbefaler jeg til alle! Husker ikke hva den heter, men den ligger på en måte i undergaten til Karl Johan. Noen som skjønner hva jeg mener?  Etter det tok vi turen til Joe & The Juice, og der satt vi å spiste, drakk og koste oss. Jeg drakk en blanding av jordbær og banan, utrolig god! June drakk bringebær, ingefær og eple om jeg ikke tar helt feil? Veldig smakfulle begge to iallefall.     
Verdens herligste jente, uten tvil! <3 <3 Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal videre på Elixia for en lett treningsøkt. Kjenner jeg har motivasjonen igjen, og det er deilig! Senere skal jeg lage kyllingencheladas til kvelds. Hvor sunt det er etter trening tør jeg ikke si noe om, men jeg bryr meg faktisk ikke. Utrolig godt er det iallefall. Mmmm! Ha en fin kveld så lenge 🙂

LUKSUSPROBLEMER

Hei hopp! Sola skinner enda i Oslo gitt, og jeg kan ikke si at jeg skinner med den. Jeg vil ha høst. NÅ. Finner alltid noe å klage over altså. Er det varmt vil man ha det kaldt, og omvendt. I bunn og grunn er det bare luksusproblemer vi klager over dag inn og dag ut, og det er ikke ofte vi tenker over hvor utrolig heldige vi faktisk er.  Spesielt jeg, siden jeg kan sove så lenge jeg vil om dagene, haha! I dag prøvde jeg å sette på alarmen klokken åtte for å dra bort på Elixia, men den gang ei. Våknet klokken halv tolv jeg, ops! Nå skal jeg ned på Karl Johan Hudpleie for å sette på nye vipper, noe som er utrolig etterlengtet. 

Vi bloggez etterpå! BTW!! Nelly.com har 15% avslag på HELE nettbutikken i dag. Jeg skal iallefall shoppe når jeg kommer hjem! 😀 Koden er: fallkickoff15, og den er kun gyldig i dag. Gå til salget HER.

SAVN

Tenk, nå er sommeren straks over, og ikke bli sint fordi jeg sier det – men FY så klar jeg er for høst nå! Sitter her å mimrer tilbake på alt jeg har opplevd i sommer, helt til jeg kommer på at jeg faktisk ikke har møtt bestevenninnen min Birte i løpet av de tre månedene. Tiden har gått så innmarri fort, og nå er plutselig ferien over. Birte er en av de personene som betyr absolutt alt for meg i hele verden, og hun er en av de få jentene jeg har rundt meg jeg føler jeg kan stole hundre prosent må. Misforstå meg rett, for jentene hjemmefra er også blandt de. Men Birte kommer ikke fra Molde skjønner dere, men et par timer utenfor. Vi ble kjent da jeg bodde i Ålesund, og etter det har vi vært bestevenner.  De årene jeg har kjent henne har vi opplevd så enormt mye sammen. I 2011 dro vi på får første ferie sammen til Israel, noe som var en sykt spesiell men også fantastisk opplevelse. Birte sine gode egenskaper er mange, og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skulle klart meg uten henne. Vi prater i timesvis på telefonen hver dag, og jeg tror faktisk ikke det er noen ting hun ikke vet om meg. Selv om vi ikke har sett hverandre på over tre måneder. Det er slik en bestevenn skal være. En person man kan gå måneder eller år uten å møte, men fremdeles vite hvor man har de til enhver tid. Nå sitter jeg å tenker på min neste tur til Bergen, der hun nå bor. Hun er på vei til å flytte inn i en ny og superfin leilighet, som jeg gleder meg til å være i sånn cirka hele tiden. Mihi! Det er virkelig vanskelig å forklare denne jenta med ord, men at hun er fantastisk er det ingen tvil om. Når vi er sammen føler jeg meg alltid bra, og det er ikke bare fordi hun alltid sminker meg. Men sånn seriøst altså, hun er dødsflink. Når jeg sminker meg selv ser det ut som en 12åring har ramlet i sminkeboksen.. Huff. Tenkte bare å skrive et lite innlegg om denne fantastiske bestisen. Merker jeg savner henne mye, og at det er på tide at vi møtes igjen <3 Har dere noen venninner som bor langt unna?

JEG ER IKKE ET KATTEMENNESKE

Heihei! Ikke så alt for lenge siden jeg og Glenn sto opp faktisk. Herlighet så bortskjemt jeg har blitt på søvn siden jeg kom hjem fra ferie, og det er ikke bra! Dere visste kanskje ikke dette om meg, men noe av det aller beste jeg vet er å stå opp grytidlig på høsten, helst i seks/syv tiden, tenne lys i hele leiligheten og se på morgenprogram på tven med god samvittighet. Da kan jeg faktisk slappe av uten å stresse og vite det at jeg har hele dagen forran meg. Åh! Må prøve å snu om på døgnrytmen min litt altså, man kan ikke ha sommerferie hele året.  Nå skal vi dra oss bort på Elixia for å trene, noe som blir veldig deilig! Gleder meg skikkelig til å komme inn i treningsrutinene igjen. Apropos hva som skjedde på Gran Canaria forresten, syns jeg det er veldig hensynsløst av noen av dere å kreve at dere krever å få vite hva som har skjedd. Selv om jeg har en blogg så er det faktisk jeg som er forfatteren av den, og jeg som bestemmer hva som skal deles. Jeg kan si det sånn at en veldig god kompis av meg ikke har det særlig bra akkurat nå, og mer enn det trenger dere faktisk ikke å vite. Til hensyn av både han, familien og vennene hans. Dere kan heller sende inn fine ord og håpe på at han har det fint 🙂

Over til noe helt annet! Andrea og meg fikk oss katt på Gran Canaria, iallefall for en kveld. Vi ga den et navn og, men husker ikke hva den heter.. Haha! Vi ga den både makrell i tomat og røkelaks, i håp om at den skulle komme på besøk kvelden etter og. Noe den ikke gjorde. Dumme katt. Det bekrefter bare nok en gang hvorfor jeg ikke liker katter. De er så sykt skumle!!  Og igjen over til noe annet: dagens gladnyhet! I dag (27.august) får du 70% avslag på alle favorittene på nelly.com! 🙂 Her kan man virkelig gjøre et kupp, med tanke på at dette ikke er gamle salgsvarer, men helt nye plagg som ligger på nellys populare page!

1. Blazer fra Savannah HER // 2. Feather skirt fra Jonas Hallberg HER // 3. Perfekte høstboots fra NLY HER // 4. Vintage militærjakke fra NLY HER // 5. Studded shoes fra FBC HER // 5. Paljettskjørt i høstfarger fra Estradeur HER Resten av favorittene finner du HER. Og det er forresten mange Jeffrey Campell sko på salg også, til bare 500(!!!) kroner. Happy shopping!   //adlinks

BLING IT UP MED HANDELSPORTAL.NO

Hei og god morgen! Ny uke, nye muligheter. Ser det er mange spørsmål i kommentarfeltet under, og det kommer et svar i morgen.  I mellomtiden mens jeg samler tankene, så tenkte jeg å vise dere mitt nye accesorize! I helgen pyntet jeg litt på iPhonen min, med et rosa/lilla glitter-deksel. Passet perfekt til antrekket jeg hadde på meg. Bilder: Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å bytte på fasaden på mobilen min, og det er absolutt ikke noe problem når det er så billig på handelsportal.no 😀 Dekselet finner dere HER!

DA VAR FERIEN OVER

Da var feriesommeren 2013 over for denne gang. Jeg har omtrent ikke vært hjemme i Oslo i det hele tatt, så jeg gleder meg som pokker til å komme hjem i dag! Akkurat nå sitter jeg på flyet, og takker Norwegian for at de har Wifi. Det gjør turen mye bedre! Egentlig skulle vi bli på Gran Canaria helt til onsdag, men med tanke på den forferdelige hendelsen natt til torsdag klarer jeg rett og slett ikke være der mer. Jeg trenger å komme meg hjem nå, og det føles helt riktig. Andrea blir igjen noen dager til, siden Fredrik har kommet så koser hun seg masse kan jeg tenke meg! De er så utrolig søte sammen <3 Til de som lurer drar jeg ikke hjem fordi vi har kranglet eller noe sånt, mellom oss er alt bra! Men som sagt har hun jo Fredrik der nede nå, og jeg hadde egentlig mest lyst hjem til Oslo. Jeg lander på Torp litt over fem tror jeg, så da tar jeg første tog inn til Oslo. Det skal bli en drøm å komme hjem igjen til leiligheten og Glenn –  og ikke minst Zara! Vi tre i sofan er virkelig verdens herligste kombinasjon, haha. Utrolig trist at han flytter ut den 1.september 🙁 Nå er jeg forresten så kvalmende lei av musikken jeg har på spotify, at jeg nå har gått over til julelisten min. Åh, Peter Jöback. Verdens herligste julemusikk. Hihi.  Sommeren har vært utrolig fin, og ikke minst spennende! Kanskje litt for spennende, noe som gjorde at jeg var lei de siste dagene på Gran Canaria. Nå gleder jeg meg til høsten, herlige høstklær og store skjerf. Og ikke minst til å være i Oslo igjen i mer enn én uke i gangen før jeg fyker videre. Det viser jo bare at jeg stortrives i hovedstaden, siden jeg savner det så mye!  Nei, nå skriver jeg egentlig bare mye tull her. Ville bare si at jeg levde, og er nå på vei til Oslo. Blogges!

NEW SHOES

Heisann! I dag er det overskyet her nede, så vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av og spist lunsj på hotellet. Perfekt annledning til å vise dere de nye skoene mine, som jeg kjøpte rett før jeg dro til Gran Canaria! De er utrolig gode å gå i. Har brukt de hver dag vi har vært ute på byen her nede, og får ikke vondt i bena i det hele tatt. Var litt skeptisk før jeg kjøpte de, siden de er veldig høye. Men det er på en måte en myk pute i sålen, så de er som en drøm å danse rundt i!  FIne, ikke sant? 😀 De har jeg kjøpt på nelly.com HER. De finnes også i svart HER og beige HER <3 De er forresten på 50% nå, så de koster bare 200 kroner!

LAST NIGHT

Halla halla! Ligger her i sofan på hotellet, litt sånn småredusert etter i går. Men det går så fint så! Hadde en utrooolig moro kveld i går, herregud! Møtte to fra Norge, Marie og kjæresten Thomas. Med de festet vi natten lang, og jeg storkoste meg. Kvelden endte kanskje ikke optimalt, men det har ordnet seg nå så null stress. I dag har det vært overskyet her, så jeg har egentlig ikke vært så mye ute. Dro til resturanten på hotellet for å spise litt frokost, og ellers har jeg bare sett på tvserier. Deilig med en skikkelig kleinedag uten solen stekende i trynet! Håper derimot været blir bedre i morgen så jeg får solt meg litt. Nå har vi snart vært her en uke, og det går såå utrolig fort. Bare en uke til vi skal hjem, jo! Her er noen bilder fra i går, før vi dro ut: Kjolen min er fra nelly, og den er vel heller egentlig ikke min. Men en gammel venninne sin, som jeg nå har “lånt” en stund. Haha! Syns den er skikkelig sommerlig og fin 😀