HVOR BLIR DAGENE AV

ANNONSE – Adlinks

TOPPHER / SHORTS – ZARA / SKO – lignende og finere HER (-30%)

Stilig filter som gjorde meg ekstremt brun i fjeset? Av og til kunne jeg bare ønske at jeg var skikkelig perfeksjonist som ordnet opp i sånne ting, men jeg er litt mer sånn – whatever det er ikke så viktig. Nå er helgen straks her igjen, noe jeg syns er helt sykt. Forstår ikke hvor hverdagen blir av oppi alt, haha! Men, livet her nede flyter vel litt mer i hverandre og det er ikke like stor forskjell på hverdag og helg. Man gjør dagligdagse ting som å jobbe, trene osv samtidig som det er hyggelige middager og fester her og der. Viktig å finne en balanse, noe jeg personlig føler jeg mestrer veldig bra 😀

I kveld er det opening party for sesongen til Mamzel, noe jeg gleder meg veldig til! Er så gøy at man har blitt kjent med så mange her nede og blir invitert på sånne ting. Marbella er ufattelig lite. Følte det var så stort og uoversiktlig da jeg flyttet ned, mens nå virker det nesten mindre enn Molde? Haha! Kanskje ikke helt sånn, men dere skjønner 😉 Nå skal jeg bare få jobbet litt før jeg hopper i dusjen, ha en fin torsdag!

HIKING

adlink TRENINGSSETTHER

Gooood søndag fine! Holdt på å skrive “tusen takk for så mange fine kommentarer jeg fikk på nyheten om bruddet mitt i går”, men så har jeg faktisk ikke fått en eneste kommentar på det. LOL. Jaja, da var det visst ikke så spennende nyheter likevel. Eller, spennende er kanskje feil ord å bruke. Interessant? Jeg vet ikke. Uansett! Denne søndagen flyr bare avgårde. I dag tidlig var jeg på hike med to nye venninner jeg såvidt har blitt kjent med her nede som også kommer fra Norge. Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de, og det starter i dag på Playa Padre! Ingen søndag uten? Haha ♥

Å hike er forresten sååå koselig! Ikke sånn kjedelig gå sikksakk opp til Fløyen med tusen andre, det liker jeg nemlig ikke. I dag foreslo Tone at vi skulle dra til Benahavis for en liten tur, og det var så fint. Utrolig koselig å få bli med! Merker at det er en helt annen mentalitet her nede. Først får man venner på byen, og tre dager senere går dere på fjelltur sammen. Det hadde aldri skjedd i Norge, haha.

Nok babling, jeg må hive meg rundt! Nyt ukens siste dag så snakkes viiiiii ♥

SINGEL, ET NYTT KAPITTEL

God morgen fra sengen! Jeg våknet opp av at lyset slo meg i øynene rett før klokken syv. Ganske trøtt, men klar for en ny dag. Jeg føler meg veldig bra for tiden, rettere sagt; jeg føler meg mer som meg selv. Som dere kanskje vet så har det vært en tung periode for meg, og det å kunne våkne uten angst, tunge tanker eller lav motivasjon er fantastisk. Endelig er jeg tilbake til meg selv igjen. I kontakt med følelsene mine og i balanse. Du skjønner ikke hvor viktig det er før du mister det.

Uansett.. Noe som har tynget meg den siste tiden er at nå folkens – jeg er singel. Etter tre år tok det slutt. Dessverre var vi på helt forskjellige steder i livet. Han i Bergen med barn, ekstremt mye jobb og en ganske satt hverdag, og meg som ikke var klar for å binde meg helt enda. Da jeg flyttet ned hit slo liksom realiteten meg midt i fleisen, og vi forsto at dette ikke er riktig tid for oss. Han har tatt sine valg for fremtiden, og nå har jeg tatt mine. Dessverre kunne ikke våre planer for livet forenes på nåværende tidspunkt.

Heldigvis har vi god kontakt og snakkes nærmest daglig. Ingen dårlig stemning. Med en aldersforskjell på 19 år så er det jo klart at man kanskje ønsker forskjellige ting i hverdagen. Jeg er iallfall komfortabel i tanken på at vi har prøvd så godt vi kan ♥ Han er en fantastisk mann som kommer til å gjøre noen andre veldig lykkelig en dag. Kanskje det er meg om noen år? Hvem vet! Det eneste jeg er sikker på er at livet er i konstant endring, og det endrer seg fortere enn man tror.

Så fremover; hvem vet? Jeg skal fortsette å gjøre ting som gjør meg lykkelig, le mye, være åpen og ikke ta en eneste dag for gitt. Be happy because it happened, not because its over. Vi snakkes!

VÅKNET TIL ET SMELL

TRENINGSKLÆRHER

Goood.. onsdag har det vel blitt allerede? Føles ikke sånn i det hele tatt! Uken blir forskyvet med én dag når man reker rundt på Playa Padre på søndagene, haha! I dag våknet jeg med et smell, bokstavelig talt. Det smalt utenfor, og jeg var sikker på at det var noen som hadde klatret opp på altanen min å prøvde å komme seg inn. I ren panikk spratt jeg opp av sengen for å sjekke, og som du sikkert tippet – det var ingen der. Så, da var det bare å komme seg i treningstøyet å løpe seg en morgentur.

Nå sitter jeg bare i sofaen å jobber litt før jeg skal hoppe i dusjen, for i dag skal jeg nemlig noe gøy. På båttur! 😀 Vurderer forresten å utvide youtube-kanalen min litt. Altså ikke bare oppdatere med mat, men også everyday life i Spania. Hva tenker du om det? Det er så vanskelig å få frem personligheten sin via tekst, så tenker det kan være gøy å gjøre begge deler 😀 Blogg og youtube!

Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi ♥

IM BACK

Hola guapas! Tiden jeg har brukt borte fra bloggen har åpenbart gått til å lære meg spansk. Neida, men jeg blir faktisk flinkere for hver dag som går. Jeg har nærmest vært helt av sosiale medier og telefonen generelt siden jeg kom hit. Det er så mye som foregår “behind the scenes” i livet mitt nå at jeg blir svett av å tenke på det. Ikke på den positive måten dessverre, men det har vært godt med en pause uten at telefonen plinger i ett sett. Men, jeg har savnet å blogge og velger derfor å starte opp her igjen. Fremover tenker jeg også å smått begynne med YouTube som gir en enda bedre beskrivelse av livet mitt her nede. Litt vanskelig å formulere alt via tekst dessverre!

 

Ville egentlig bare si hei og hopp, med disse tre random bildene fra El Ancla der vi spiste lunsj for et par uker siden. Nydelig location, OK mat. Er det ikke alltid sånn? Haha! Nå skal jeg forberede litt innlegg for resten av uken, så snakkes vi i morgen igjen. Har myyyye å dele 😀