MOVING DAY!

Hei og gooood, ettermiddag har det vel blitt nå. Jeg våknet opp sur i dag tidlig, noe jeg har gjort hver dag den siste uken. Sur fordi jeg våknet, og vil helst bare sove mer. Jeg er tro mot mitt stjernetegn som er fisken, og vi liker å sove når vi er stresset eller har mye å gjøre. I dag for eksempel må jeg pakke, vaske, styre og flytte. Noe som egentlig er positivt, men siden jeg har familiebekymringer hjemme i Norge så føles ikke flyttingen så spennende som den egentlig burde ha gjort. Jeg vil bare hjem å være med familien. Likevel så vet jeg at det er bra for meg å komme meg inn i ny leilighet med en god venninne med samme verdier som meg. Viktig å bli pushet i en positiv retning når livet virker litt flytende. Jeg gleder meg skikkelig egentlig. Kunne bare ønske jeg kunne sove igjennom hele prosessen og at alt bare fikset seg selv. Dessverre fungerer ikke livet slik, men det er lov å håpe 😉 Eller drømme, hehe.

Ville bare titte innom å si hei, nå skal jeg ut å vaske vinduene på balkongen. Den spennende livet i Marbella fortsetter… Haha!

(adlink) KJOLEHER

DIN KROPP, DINE VALG

Hei og god tirsdag! Jeg fikk denne kommentaren i går, og tenkte jeg kunne skrive et innlegg om mine tanker rundt det.

“Hei Julia! Ser at du henger mye med folk som ser ut til å være sexarbeidere, strippere og så videre. Og nå har du også begynt med Fans Only. Kan du kanskje skriver innlegg om hva du synes om sexarbeid?
Jeg har det litt vanskelig å forstå dette og har alltid satt pris på din mening, kan du kanskje utdype hva du mener? Og hvorfor du gjør som du gjør? Klem, Vilde”

(adlinks) TOPPHER / BUKSE – ZARA / HEELSHER

Jeg skjønner godt at folk er nysgjerrig, og hvorfor man lurer. Da jeg flyttet til Spania for tre måneder siden visste jeg selv veldig lite om dette, og ja; jeg hadde mine fordommer. Satt på min høye hest og tenkte jeg var bedre fordi min jobb besto av å vise frem klær kontra kropp. Når jeg tenker tilbake på det nå så skammer jeg meg over hvor trangsynt jeg var. At jeg dømte jenter som jobber hardt og tjener til livets opphold på en ærlig måte.

For det første så vet jeg ikke helt hvor grensen til  “sexarbeider” går, men ingen av mine venninner driver med prostitusjon eller stripping, så her er det nok mye feilinformasjon ute å går. At de velger å bruke kroppen sin til for eksempel Only Fans er deres valg. Verden vi lever i nå er full av gratis porno og utnyttelse, og at noen velger å faktisk ta kontroll over sin egen kropp og situasjonen står det mye respekt av. Hvor mange “gratis” nudes har ikke du sendt til random gutter, for eksempel? Personlig har jeg ikke sendt noe slikt til noen av mine kjærester/flørter, så dette er en helt ny verden for meg. Helt ærlig, jeg har faktisk ikke så mange meninger rundt dette. Jeg tenker at alle eier sin egen kropp og har også makten til å gjøre hva de vil med den. Det viktigste for meg i et menneske er gode verdier og at de er gode mennesker – noe jeg kan si om alle mine venninner eller kompiser. Både her i Spania eller hjemme i Norge. Du får ikke min respekt av hva andre syns om deg, rykter eller hva du jobber med så lenge du er et godt menneske. Punktum.

Angående min Only Fans så driver jeg ikke med sexrelaterte ting der inne. Min regel er; kan jeg legge det ut på insta så kan jeg legge det ut på OF også. Jeg har altså ikke den mest spennende profilen, og har ingen ambisjoner om å gå uten min komfortsone hva som gjelder kropp. Og det syns jeg er viktig – at man er komfortabel med det man gjør. Noen velger å legge ut drøyere vokseninnhold, mens andre deler undertøysbilder eller selfies. Alt syns jeg er greit, så lenge man ikke føler seg presset til å gjøre noe man ikke kan stå for.

I bunn og grunn syns jeg vi alle burde bli litt snillere med hverandre. Slutt å døm. Slutt å alltid måtte ha en mening om alt. Verden blir så fryktelig liten og kjedelig om man alltid skal se den igjennom skylappene sine. Jeg er evig takknemlig for at jeg flyttet til Spania og kan åpne min horisont. Lære å kjenne nye mennesker og lære å forstå nye perspektiver. Her nede har jeg venner som driver med alt mulig fra OF, toppsjef innen finans, eiendomsmeglere, ingeniører, bloggere og arkitekter. Pluss pluss! Jeg er takknemlig som har et så bredt nettverk og det gir meg mye glede å kunne omgås med så mange forskjellige mennesker. Igjen; SLUTT Å DØM! Din egen verden blir så mye bedre om man klarer å holde et åpent sinn. Håper jeg svarte godt nok på spørsmålet, legg igjen en kommentar om du lurer på noe rundt tema ♥

 

LEVE MENS MAN KAN

(adlink) BIKINIHER

God lørdag! ♥ Jeg fikk en veldig trist beskjed i går som gjør at jeg kanskje må reise hjem til Norge når som helst. Det kommer helt an på karantenereglene som jeg helt ærlig ikke skjønner meg på. En ting er sikkert, og det er at jeg ikke skal på noe karantenehotell. Dummeste ordningen jeg har hørt i hele mitt liv. Kommer til å vise de finger å gå derifra. Neida, nå var jeg veldig dramatisk. Jeg er ikke meg selv i dag og føler meg bare trist. Vil bare hjem til familien. Det er alt jeg ønsker. Nå står jeg litt på stand by og venter på mer informasjon. Grusom følelse for et planleggende menneske som meg. Men, sånn er det noen ganger. I mellomtiden har jeg fått beskjed om å leve mens jeg kan. Jeg skal prøve. Ha en fin lørdag.

SYKDOM OG FLYTTEPLANER

ANNONSE – affiliatelink nelly

KJOLEHER (-25%)

Hola guapas! Hvordan har uken deres vært? 😀 Min har ikke vært helt topp. Lå inne med høy feber både tirsdag og onsdag, og fikk litt panikk for at det var korona. Heldigvis ikke, bare en “vanlig” feber. Man tenker jo at alt er korona nå for tiden, bare man er litt sår i halsen så er man plutselig den smittekilden. Man hadde jo sykdommer før pandemien også, utrolig nok.. Haha! Nå er jeg iallfall fin i formen, og er skikkelig klar for en rolig helg. Jeg skal kun slappe av, sole meg, gå tur, spise god mat og sove mye. Frister ikke litt å dra på party engang. Er det en ting det er nok av i Marbella, så er det partytilbud. De forsvinner heldigvis ikke etter en rolig helg!

Nå er det heller ikke lenge til jeg flytter, det kommer til å bli sååå deilig. Gleder meg til å vise dere bilder av den nye leiligheten! Så fin, sentral og ikke minst med min gode venninne Lene. Er så glad for at jeg har blitt kjent med henne her nede! Vet ikke hva jeg ville gjort hvis ikke, haha.

BADETØY TIL SOMMEREN

ANNONSE – I samarbeid med Hunkemöller

Hei fine dere, og god tirsdag! ♥ Her suser dagene avgårde som vanlig. Merker jeg deler mye fest og moro med dere her inne, men hverdagen her består av sååå ufattelig mye mer enn det! Skal absolutt bli flinkere å dele det virkelige Marbella-livet som ikke bare er tull og fanteri haha. Det meste er jo hverdag her også, tro det eller ei.

Akkurat nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og litt ærender, og skal jobbe noen timer før det blir en aldri så liten siesta. ELSKER siesta! Først må jeg også klikke hjem litt badetøy. Har alvorlig mangel på bikini og det går jo ikke når man bor i Spania. Hunkemöller har lenge vært en stor favoritt innenfor undertøy, mens nå har jeg virkelig fått opp øynene for resten av merket også! Bare se:

BIKINI

BADEDRAKT

BIKINI

Du finner hele utvalget av alt fra badetøy, undertøy, lounge wear osv på hjemmesiden til Hunkemöller her!

HVOR BLIR DAGENE AV

ANNONSE – Adlinks

TOPPHER / SHORTS – ZARA / SKO – lignende og finere HER (-30%)

Stilig filter som gjorde meg ekstremt brun i fjeset? Av og til kunne jeg bare ønske at jeg var skikkelig perfeksjonist som ordnet opp i sånne ting, men jeg er litt mer sånn – whatever det er ikke så viktig. Nå er helgen straks her igjen, noe jeg syns er helt sykt. Forstår ikke hvor hverdagen blir av oppi alt, haha! Men, livet her nede flyter vel litt mer i hverandre og det er ikke like stor forskjell på hverdag og helg. Man gjør dagligdagse ting som å jobbe, trene osv samtidig som det er hyggelige middager og fester her og der. Viktig å finne en balanse, noe jeg personlig føler jeg mestrer veldig bra 😀

I kveld er det opening party for sesongen til Mamzel, noe jeg gleder meg veldig til! Er så gøy at man har blitt kjent med så mange her nede og blir invitert på sånne ting. Marbella er ufattelig lite. Følte det var så stort og uoversiktlig da jeg flyttet ned, mens nå virker det nesten mindre enn Molde? Haha! Kanskje ikke helt sånn, men dere skjønner 😉 Nå skal jeg bare få jobbet litt før jeg hopper i dusjen, ha en fin torsdag!

HIKING

adlink TRENINGSSETTHER

Gooood søndag fine! Holdt på å skrive “tusen takk for så mange fine kommentarer jeg fikk på nyheten om bruddet mitt i går”, men så har jeg faktisk ikke fått en eneste kommentar på det. LOL. Jaja, da var det visst ikke så spennende nyheter likevel. Eller, spennende er kanskje feil ord å bruke. Interessant? Jeg vet ikke. Uansett! Denne søndagen flyr bare avgårde. I dag tidlig var jeg på hike med to nye venninner jeg såvidt har blitt kjent med her nede som også kommer fra Norge. Gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de, og det starter i dag på Playa Padre! Ingen søndag uten? Haha ♥

Å hike er forresten sååå koselig! Ikke sånn kjedelig gå sikksakk opp til Fløyen med tusen andre, det liker jeg nemlig ikke. I dag foreslo Tone at vi skulle dra til Benahavis for en liten tur, og det var så fint. Utrolig koselig å få bli med! Merker at det er en helt annen mentalitet her nede. Først får man venner på byen, og tre dager senere går dere på fjelltur sammen. Det hadde aldri skjedd i Norge, haha.

Nok babling, jeg må hive meg rundt! Nyt ukens siste dag så snakkes viiiiii ♥

SINGEL, ET NYTT KAPITTEL

God morgen fra sengen! Jeg våknet opp av at lyset slo meg i øynene rett før klokken syv. Ganske trøtt, men klar for en ny dag. Jeg føler meg veldig bra for tiden, rettere sagt; jeg føler meg mer som meg selv. Som dere kanskje vet så har det vært en tung periode for meg, og det å kunne våkne uten angst, tunge tanker eller lav motivasjon er fantastisk. Endelig er jeg tilbake til meg selv igjen. I kontakt med følelsene mine og i balanse. Du skjønner ikke hvor viktig det er før du mister det.

Uansett.. Noe som har tynget meg den siste tiden er at nå folkens – jeg er singel. Etter tre år tok det slutt. Dessverre var vi på helt forskjellige steder i livet. Han i Bergen med barn, ekstremt mye jobb og en ganske satt hverdag, og meg som ikke var klar for å binde meg helt enda. Da jeg flyttet ned hit slo liksom realiteten meg midt i fleisen, og vi forsto at dette ikke er riktig tid for oss. Han har tatt sine valg for fremtiden, og nå har jeg tatt mine. Dessverre kunne ikke våre planer for livet forenes på nåværende tidspunkt.

Heldigvis har vi god kontakt og snakkes nærmest daglig. Ingen dårlig stemning. Med en aldersforskjell på 19 år så er det jo klart at man kanskje ønsker forskjellige ting i hverdagen. Jeg er iallfall komfortabel i tanken på at vi har prøvd så godt vi kan ♥ Han er en fantastisk mann som kommer til å gjøre noen andre veldig lykkelig en dag. Kanskje det er meg om noen år? Hvem vet! Det eneste jeg er sikker på er at livet er i konstant endring, og det endrer seg fortere enn man tror.

Så fremover; hvem vet? Jeg skal fortsette å gjøre ting som gjør meg lykkelig, le mye, være åpen og ikke ta en eneste dag for gitt. Be happy because it happened, not because its over. Vi snakkes!

VÅKNET TIL ET SMELL

TRENINGSKLÆRHER

Goood.. onsdag har det vel blitt allerede? Føles ikke sånn i det hele tatt! Uken blir forskyvet med én dag når man reker rundt på Playa Padre på søndagene, haha! I dag våknet jeg med et smell, bokstavelig talt. Det smalt utenfor, og jeg var sikker på at det var noen som hadde klatret opp på altanen min å prøvde å komme seg inn. I ren panikk spratt jeg opp av sengen for å sjekke, og som du sikkert tippet – det var ingen der. Så, da var det bare å komme seg i treningstøyet å løpe seg en morgentur.

Nå sitter jeg bare i sofaen å jobber litt før jeg skal hoppe i dusjen, for i dag skal jeg nemlig noe gøy. På båttur! 😀 Vurderer forresten å utvide youtube-kanalen min litt. Altså ikke bare oppdatere med mat, men også everyday life i Spania. Hva tenker du om det? Det er så vanskelig å få frem personligheten sin via tekst, så tenker det kan være gøy å gjøre begge deler 😀 Blogg og youtube!

Ha en fin dag så lenge, så snakkes vi ♥

IM BACK

Hola guapas! Tiden jeg har brukt borte fra bloggen har åpenbart gått til å lære meg spansk. Neida, men jeg blir faktisk flinkere for hver dag som går. Jeg har nærmest vært helt av sosiale medier og telefonen generelt siden jeg kom hit. Det er så mye som foregår “behind the scenes” i livet mitt nå at jeg blir svett av å tenke på det. Ikke på den positive måten dessverre, men det har vært godt med en pause uten at telefonen plinger i ett sett. Men, jeg har savnet å blogge og velger derfor å starte opp her igjen. Fremover tenker jeg også å smått begynne med YouTube som gir en enda bedre beskrivelse av livet mitt her nede. Litt vanskelig å formulere alt via tekst dessverre!

 

Ville egentlig bare si hei og hopp, med disse tre random bildene fra El Ancla der vi spiste lunsj for et par uker siden. Nydelig location, OK mat. Er det ikke alltid sånn? Haha! Nå skal jeg forberede litt innlegg for resten av uken, så snakkes vi i morgen igjen. Har myyyye å dele 😀