SINGEL, ET NYTT KAPITTEL

God morgen fra sengen! Jeg våknet opp av at lyset slo meg i øynene rett før klokken syv. Ganske trøtt, men klar for en ny dag. Jeg føler meg veldig bra for tiden, rettere sagt; jeg føler meg mer som meg selv. Som dere kanskje vet så har det vært en tung periode for meg, og det å kunne våkne uten angst, tunge tanker eller lav motivasjon er fantastisk. Endelig er jeg tilbake til meg selv igjen. I kontakt med følelsene mine og i balanse. Du skjønner ikke hvor viktig det er før du mister det.

Uansett.. Noe som har tynget meg den siste tiden er at nå folkens – jeg er singel. Etter tre år tok det slutt. Dessverre var vi på helt forskjellige steder i livet. Han i Bergen med barn, ekstremt mye jobb og en ganske satt hverdag, og meg som ikke var klar for å binde meg helt enda. Da jeg flyttet ned hit slo liksom realiteten meg midt i fleisen, og vi forsto at dette ikke er riktig tid for oss. Han har tatt sine valg for fremtiden, og nå har jeg tatt mine. Dessverre kunne ikke våre planer for livet forenes på nåværende tidspunkt.

Heldigvis har vi god kontakt og snakkes nærmest daglig. Ingen dårlig stemning. Med en aldersforskjell på 19 år så er det jo klart at man kanskje ønsker forskjellige ting i hverdagen. Jeg er iallfall komfortabel i tanken på at vi har prøvd så godt vi kan ♥ Han er en fantastisk mann som kommer til å gjøre noen andre veldig lykkelig en dag. Kanskje det er meg om noen år? Hvem vet! Det eneste jeg er sikker på er at livet er i konstant endring, og det endrer seg fortere enn man tror.

Så fremover; hvem vet? Jeg skal fortsette å gjøre ting som gjør meg lykkelig, le mye, være åpen og ikke ta en eneste dag for gitt. Be happy because it happened, not because its over. Vi snakkes!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg